Şimdi Ara

Air Alert Advanced ve Air Alert III videosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://***.com/files/23372778/Air_Alert_III_part_1.wmv
    http://***.com/files/23376556/Air_Alert_III_part_2.wmv

*** olan yerlere r a p i d s h a r e yazın( tabi böle boşluk bırakmayın )
    ------------------------------------------------------------
    Air Alert ADVANCED... Air Alert III' ün devamı olan program

Air Alert Advanced ve Air Alert III videosu

bunu yapmadan önce air alert 3 programını bitirmiş olup bir ay bekledikten sonra yapmanız lazım.

Ekzersizler arasında dinlenmeyin. Sadece Leap Ups setleri arasında 1-2 dakika dinlenin. Belirtilen günlerdeki dönüşümleri 5 kez tekrarlayın. Dönüşümler arasında 2-3 dakika dinlenin. 1-3-5. haftalar pazartesi-çarşamba-cuma ve 2-4-6. haftalar salı-çarşamba-perşembe günleri yapılacak

Air Alert Gelişmiş programını tekrarlamadan önce 1 ay geçmesini bekleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kobe Bryant -- 8 Mart 2009; 13:01:53 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Prerogative

http://forum.donanimhaber.com/m_8681210/tm.htm
    />

o linkte sadece air alert 3 var ben videosunu ve air alert advancedide verdim biraz dikkatli baksan farkederdin.

• Kusura bakma ya %10'u farklıymış
    Hey Allah'ım
  • ya beğenmediysen sus git.3 konu var burada 1. air alert 2. air alert video 3. air alert advanced yani 2 konu benim 1 konusu zaten vardı madem genel bi konu açıcam onuda koyayım dedim.2/3 ü sen %10 olarak hesaplıyosan senin matematiğinden şüpe ederim.
  • cok kez werildi gereksiz bi konu.Ayrıca prerogative'ye katılıorm yuzde 10 bile deil hatta
  • içinize dert oldu anlaşılan iyi sildim o kısmı umarım rahatlarsınız.şimdi% 100 oldumu bari...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anlasılan bi konuda haklı cıkmak icin epeyce ugrasan bi insana benziosun ama bu konu zaten cok kez werildi diorm extra bişi yok k.bakma ama saolasın gene de
  • quote:

Orjinalden alıntı: airalert

anlasılan bi konuda haklı cıkmak icin epeyce ugrasan bi insana benziosun ama bu konu zaten cok kez werildi diorm extra bişi yok k.bakma ama saolasın gene de

evet haklı çıkana kadar uğraşırım sende saol anlayışlı olduğun içinde bu forumda air alert advanced de air alert III videosu da verildi ama zamanında eski hesapla ben vermiştim.o konularda kayboldu forumda.bu ara bu programa önem arttığı için tekrar güncel olsun güncel olmuşkende bi arada olsun istedim.air alert III zaten var forumda biliyoruz o konuyu.bende bütün olsun diye onuda koymuştum.yani bu forumda videoyla advancedi benden başka veren olmadı defalarca verildi deme yani

• ii de guncel olması tartısma ortamı yaratmana neden oldu yani onceden video werilmediyse ben nerden indirdim peki?Ayrıca adwanced de cok werildi sen rahat ol.Kaybolmayla da alakası yok ayrıca nie kaybolsun adam air alert advanced yazar tak karsında yani kasma
  • nese boşver ya ama o senin indirdiğin video kesin air alert 2 nin videosu çünkü heryerde 3 diye 2 nin videosunu koyuyolar sende bilmiyosun tabi.sen yinede bi indir derim

banada olduda zamanında
  • yoo o kadar bilincsiz deilim baktım 2 nin videosuna da o biraz daha dandik hatta sana bi ipucu werim bakalım 3 mü die.Bi tane sarı saclı kız war 2 tane zenci bi tane de beyaz tenli adam war ki beyaz tenli olan timur tukel bu programı tasarlayan adamın kendisi rahat ol yani eminim 3 olduuna
  • mevcut konudan devam edin
    http://forum.donanimhaber.com/m_8681210/tm.htm
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.