Şimdi Ara

XEROX 3117 toner dolumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
13.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 3117 yazıcımın toneri bitti.nasıl toner doldurabileceğime dair bir video veya anlatım bulabilirmiyim.?
    bana yardımcı olurmusunuz?
    İLGİNİZE VE ALAKANIZA ÇOK TEŞEKÜR EDERİM....

5 OCAK-SARIKAMIŞ ŞEHiTLERİ
    "BeN iCaP eTTiĞi ZaMaN EN BüYüK HeDiYeM oLMaK üZeRe, TüRK MiLLeTiNe CaNıMı VeReCeĞiM."
  • quote:

Orijinalden alıntı: BL@CKBeRRY

Bence sen doldurmaya çalışma. ruma zarar verebilirsin. Bi dolumcuya götür uygun fiyatlı doldururlar zaten.
    3117 tonerinin dolumu samsung 1610 ile aynidir. bu forunda arastirirsan 1610 dolumu resimli olarak var. sonuclari yazip sen de 3117 tonerinin dolmunu buraya resiml olarak yazarsan seviniriz.

saygilar.

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

3117 tonerinin dolumu samsung 1610 ile aynidir. bu forunda arastirirsan 1610 dolumu resimli olarak var. sonuclari yazip sen de 3117 tonerinin dolmunu buraya resiml olarak yazarsan seviniriz.

saygilar.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar sorunsuz bir şekilde doldurdum..bir bilgisayarcı abimin tavsiyesiyle bulduğum videoyu sizinle paylaşmak istedim.ancak videode chip değişimi felanda yapılıyor.onları ben hiç kurcalamadım.sizde kurcalamayın sadece süper bir temizlik ve dolum için videoyu izleyin.. abinin dediğine göre tam dolum yapıldığında ve bıçak iyi temizlendiğinde 4000-4200 sayfa çıktı alınıyor..500 gram toz ile 7 defa tam dolum yaplıabiliyormuş.ve şimdi inanamyacaksınız..500 gram toz 26 ytl.yani 4000X7=28000 çıktı=27 ytl
    hesap ortada kesinlikle muhteşem. ha ayrıca dışarıda 1 toner dolumunun 20 ytl olduğunu düşündüğümüzde
    ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız...

http://www.youtube.com/watch?v=wJaERH4gsPE&feature=related

• quote:

Orijinalden alıntı: geronimo06tr

arkadaşlar sorunsuz bir şekilde doldurdum..bir bilgisayarcı abimin tavsiyesiyle bulduğum videoyu sizinle paylaşmak istedim.ancak videode chip değişimi felanda yapılıyor.onları ben hiç kurcalamadım.sizde kurcalamayın sadece süper bir temizlik ve dolum için videoyu izleyin.. abinin dediğine göre tam dolum yapıldığında ve bıçak iyi temizlendiğinde 4000-4200 sayfa çıktı alınıyor..500 gram toz ile 7 defa tam dolum yaplıabiliyormuş.ve şimdi inanamyacaksınız..500 gram toz 26 ytl.yani 4000X7=28000 çıktı=27 ytl
    hesap ortada kesinlikle muhteşem. ha ayrıca dışarıda 1 toner dolumunun 20 ytl olduğunu düşündüğümüzde
    ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız...

http://www.youtube.com/watch?v=wJaERH4gsPE&feature=related

Alıntıları Göster
    video yu izledim. sanirsam samsung 4725 in videosu. ama 1610 ve de xerox3117 ile chip degisimi haricinde birebir uyumlu olacagini dusunuyorum. video cok guzel eline saglik.

senden de bi yerli 1610 videosu bekliyoruz artik. youtube daki ilk yerli dolum videosu olur insallah.

saygilar.

• quote:

video yu izledim. sanirsam samsung 4725 in videosu. ama 1610 ve de xerox3117 ile chip degisimi haricinde birebir uyumlu olacagini dusunuyorum. video cok guzel eline saglik.

senden de bi yerli 1610 videosu bekliyoruz artik. youtube daki ilk yerli dolum videosu olur insallah.

saygilar.

Alıntıları Göster
    Arkdaşlar yarın toneri dolduğumda video da çekicem.Amaç herkes bilgilensin ;)

Orijinalden alıntı: serdaraydinalay

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: serdaraydinalay

Toneri daha dolduramadınız galiba.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Epson l8050 mürekkep tavsiye
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdaraydinalay

Alıntıları Göster
    bekliyoruz ....

Orijinalden alıntı: userxx

bekliyoruz ....

Alıntıları Göster
    forumda heryerde xerox xerox dıye dıye bugun bende xerox aldım aklımdan bıle gecmeyen bır markaydı...ama okuduklarım kadarıyla kullanıslı ve en onemlısı tonerı chıpsız...eve getrdım kurdum hemen bır cıktı alım dedım ve sonuc mukemmeldı...herkese tesekkurler...ya bıde bu dolum zamanı hangı toner tozu kalıtelı tavsıye edenler olursa sevınırım ona gore dandık bısey kullanmayalım...gorusmek uzere...

• Dostum toner dolumu ile ilgili video hazırladık.Alman malı 1 dolumluk Hp/Samsung(100gr) toner + Toner dolum video CD si 15 TL--Samsung scx 4521F,Xerox 3117,Samsung 1610,HP 1010 1012 1015 1018 1020 1022 3035 3020 3050 3052 3055 12A toner dolumu eğitim video cd si ...Ayrıntılı bilgi içinwww.destech.web.tr
    Sipariş 05358321891(Avea)
    0532 2603702 (Turkcell)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destech.web.tr -- 27 Mayıs 2009; 17:00:57 >

Orijinalden alıntı: destech.web.tr

Dostum toner dolumu ile ilgili video hazırladık.Alman malı 1 dolumluk Hp/Samsung(100gr) toner + Toner dolum video CD si 15 TL--Samsung scx 4521F,Xerox 3117,Samsung 1610,HP 1010 1012 1015 1018 1020 1022 3035 3020 3050 3052 3055 12A toner dolumu eğitim video cd si ...Ayrıntılı bilgi içinwww.destech.web.tr
    Sipariş 05358321891(Avea)
    0532 2603702 (Turkcell)
    Bende xerox 3117 almayı düşünüyorum. Bilgi için teşekkürler.

Orijinalden alıntı: .Heisenberg.

Bende xerox 3117 almayı düşünüyorum. Bilgi için teşekkürler.

Alıntıları Göster
    dolum için kendinizin uğraşarak dolum yapacam eğitim cd si eğitim videosu gibi unsurlarla uğraşarak 150 200 tl lik tonerlerinizi bozmanıza gerek gerek yok hp tonerler 9 tl ye samsung ve xerox grubunuda 12 tl ye dolduruyorlar üstelik %100 garantili ve profesyönel çalışıyorlar

http://www.tonerdolummerkezi.com/toner_dolumu_kartus_dolumu_ankara/toner_dolumu_tum_siyah_modeller.asp

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknikci

dolum için kendinizin uğraşarak dolum yapacam eğitim cd si eğitim videosu gibi unsurlarla uğraşarak 150 200 tl lik tonerlerinizi bozmanıza gerek gerek yok hp tonerler 9 tl ye samsung ve xerox grubunuda 12 tl ye dolduruyorlar üstelik %100 garantili ve profesyönel çalışıyorlar

http://www.tonerdolummerkezi.com/toner_dolumu_kartus_dolumu_ankara/toner_dolumu_tum_siyah_modeller.asp

Alıntıları Göster
    hangi tozu kullaniyorlar, atik toneri iyice temizliyorlarmi diye dusunecegime kendim doldururum. bi tane inkjet yazicim 3. dolumda pert olmustu dolumcular yuzunden. kendim 11 defa doldurdum baska bi yazici alip. diceksin piyasada iyi dolumcu kotu dolumcu var. bitarafini koklayamicagimiza gore toneri riske atmaya degmez. (kadikoydeki yazicioglunda hanin girisinin hemen yanindaki dolumcuda doldurmustum, adini hatirlamiom. kimse gitmesin oraya)

3117 tonerin dolumu gayet basit. 1610 dolumuyla ayni. sitedeki ustadlarin yazilarini okuyarak eli ayaginda sorun olmayan herkes doldurabilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_27151827/tm.htm

saygilar.

• quote:

hangi tozu kullaniyorlar, atik toneri iyice temizliyorlarmi diye dusunecegime kendim doldururum. bi tane inkjet yazicim 3. dolumda pert olmustu dolumcular yuzunden. kendim 11 defa doldurdum baska bi yazici alip. diceksin piyasada iyi dolumcu kotu dolumcu var. bitarafini koklayamicagimiza gore toneri riske atmaya degmez. (kadikoydeki yazicioglunda hanin girisinin hemen yanindaki dolumcuda doldurmustum, adini hatirlamiom. kimse gitmesin oraya)

3117 tonerin dolumu gayet basit. 1610 dolumuyla ayni. sitedeki ustadlarin yazilarini okuyarak eli ayaginda sorun olmayan herkes doldurabilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_27151827/tm.htm

saygilar.

Alıntıları Göster
    Linkteki anlatımı bizzat kendim yaptım.Xerox'un toneri ve toner tozu , samsung'a oluyor..
    Linkteki anlatıma uyarak sıkıntısız doldurabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: kadtas

Linkteki anlatımı bizzat kendim yaptım.Xerox'un toneri ve toner tozu , samsung'a oluyor..
    Linkteki anlatıma uyarak sıkıntısız doldurabilirsin

Alıntıları Göster
    Merhaba Arkadaşlar,
    Toner dolumu yaptıktan sonra "Total Page Count:**" sayısını nasıl sıfırlarız. Yazıcı Xerox 3117. Bilgi verirseniz sevinirim.
  • kadtaş ın yardımı ile xerox 3117 yazıcıma toner tozu doldurmayı başardım aro. yalnız kadıköy yazıcıoğlunun girişindeki sağdaki dükkandan almıştım toner tozunu hem de 1kg 50tl vererek. yalnız toner tozu berbat mıknatısı üzerinde gezdirince bütün tozlar yapışıyor. caria toner diye bir marka sakın almayın. aceleniz varsa da oradan almayın. bu toner anlaşılan o ki demir içeriyor yazıcıya ya da parçalarına zarar verir mi? napmalıyım? polyester bir toner ama ben güvenemedim açıkçası printer ı kullanmaya tereddüt ediyorum şimdi. bir de ıslak mendille sildim zararı olur mu?

Orijinalden alıntı: blackbeauty

kadtaş ın yardımı ile xerox 3117 yazıcıma toner tozu doldurmayı başardım aro. yalnız kadıköy yazıcıoğlunun girişindeki sağdaki dükkandan almıştım toner tozunu hem de 1kg 50tl vererek. yalnız toner tozu berbat mıknatısı üzerinde gezdirince bütün tozlar yapışıyor. caria toner diye bir marka sakın almayın. aceleniz varsa da oradan almayın. bu toner anlaşılan o ki demir içeriyor yazıcıya ya da parçalarına zarar verir mi? napmalıyım? polyester bir toner ama ben güvenemedim açıkçası printer ı kullanmaya tereddüt ediyorum şimdi. bir de ıslak mendille sildim zararı olur mu?

toner tozları normalde mıknatısa yapışır bu doğaldır normal bir durumdur. asıl önemli olan baskıyı keskin ve koyu tonlarda vermesi. ıslak mendil kesinlikle kullanmayın saf alkol veya toner temizlemek için özel üretilmiş olan sıvılar haricinde yumuşak pamuklu bez kullanarak temizleyin yoksa parçalara zarar verebilirsiniz. ben temizlik için bu temizleme sıvısından kullanıyorum.http://www.microer.com.tr/default.asp?q=urun&ID=287

• quote:

Orijinalden alıntı: cool111

quote:

Orijinalden alıntı: blackbeauty

kadtaş ın yardımı ile xerox 3117 yazıcıma toner tozu doldurmayı başardım aro. yalnız kadıköy yazıcıoğlunun girişindeki sağdaki dükkandan almıştım toner tozunu hem de 1kg 50tl vererek. yalnız toner tozu berbat mıknatısı üzerinde gezdirince bütün tozlar yapışıyor. caria toner diye bir marka sakın almayın. aceleniz varsa da oradan almayın. bu toner anlaşılan o ki demir içeriyor yazıcıya ya da parçalarına zarar verir mi? napmalıyım? polyester bir toner ama ben güvenemedim açıkçası printer ı kullanmaya tereddüt ediyorum şimdi. bir de ıslak mendille sildim zararı olur mu?

toner tozları normalde mıknatısa yapışır bu doğaldır normal bir durumdur. asıl önemli olan baskıyı keskin ve koyu tonlarda vermesi. ıslak mendil kesinlikle kullanmayın saf alkol veya toner temizlemek için özel üretilmiş olan sıvılar haricinde yumuşak pamuklu bez kullanarak temizleyin yoksa parçalara zarar verebilirsiniz. ben temizlik için bu temizleme sıvısından kullanıyorum.http://www.microer.com.tr/default.asp?q=urun&ID=287

Alıntıları Göster
    Xerox Phaser 3116 hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar ? Buna benzer bir model mi? Toner dolumu sıkıntılı mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Roosevelt

Xerox Phaser 3116 hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar ? Buna benzer bir model mi? Toner dolumu sıkıntılı mı ?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar gereksiz yere tonere fazla para ödüyorsunuz okuyorum yorumlar 1kg 50 tl imiş çok pahalı sakın o kadar para vermeyin tonere site ismi veriyorum inceleyin lütfen uygun fiyata garantili tonerlerwww.ulasburo.com

• quote:

Orijinalden alıntı: ulasburo

arkadaşlar gereksiz yere tonere fazla para ödüyorsunuz okuyorum yorumlar 1kg 50 tl imiş çok pahalı sakın o kadar para vermeyin tonere site ismi veriyorum inceleyin lütfen uygun fiyata garantili tonerlerwww.ulasburo.com

Alıntıları Göster
    3117 1610 4521 pe220 modellerının dolumları aynıdır.www.ayazprint.com adresine uye olup ücretsiz olarak türkçe videoları izlyebılrsınz .sarf malzeme içindewww.ayazshop.com

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.