Şimdi Ara

BFG'den özel tasarımlı GeForce 9600GT OC modeli geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • GeForce 9800GTX+ OC modelini kısa bir süre önce lanse eden BFG, orta segment için hazırladığı GeForce 9600GT OC modelini de kullanıcıların beğenisine sunuyor. Tasarım ve soğutucusu ile Nvidia'nın referans modelinden ayrılan ayrıca arttırılmış saat hızlarıyla geldiği belirtilen BFG'nin yeni modeli firmanın satış sonrası destek programından da faydalanıyor.


    Mavi renkli baskılı devresi ve daha etkin soğutma sağladığı belirtilen yeni soğutucusuyla BFG'nin GeForce 9600GT OC modeli dikkat çekmeyi başarıyor. 256-bit bellek veri yolu desteğine, 64x paralel işlem birimine ve 512MB GDDR3 belleğe sahip olan ekran kartının grafik işlemci birimi 675MHz'de, bellekleri 1800MHz'de ve paralel işlemcileri de 1750MHz'de görev yapıyor.


    PCIe 2.0 spesifikasyonunu destekleyen ve DirectX 10 uyumluluğuyla gelen kart CUDA ve PhysX teknolojilerine de destek veriyor. Aynı seri dahilindeki diğer modeller gibi PureVideo HD teknolojisiyle yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma yapabilen ayrıca uyumlu anakartlarda SLI kurulumlarına da olanak tanıyan kartın üzerinde çift DVı ve HDTV konnektörleri yer alıyor.


    BFG'nin kullanıma sunduğu diğer ekran kartı - güç kaynakları gibi ömür boyu garanti ve ücretsiz 7/24 teknik destek hizmetiyle birlikte kullanıma sunulacak kartın fiyatı hakkında şu an için net bir bilgi bulunmuyor.








  • Türkiyedeki çoğu elektronik ürününün garanti süreci rezalet. 7/24 hizmetin kalitesi de güzel olursa o zaman BFG için bir miktar fark gözden çıkarılabilir. Yoksa problem dahilinde telefondan telefona aktarılacaksak 7/24 havada kalır.
  • Soğutucu güzel durmuş ama değerler hiçte overclocklu gibi durmuyor Pov 9600gt exo da değerler 700-1008(2016)- 1750 de geliyor. Ki %9 civarı da oc olabiliyor..
  • Ömür boyu destek olayı güzelmiş. Keşke ülkemize de benzer koşullarda getirilse ve teknik destek hizmeti verse. Biraz geç çıkartılmış bir kart ama tasarımı güzel görünüyor...
  • Gereksiz, msi 9600gt o.c hem bundan üstün hem ısınmıyor kart...
  • BFG yi tek geçerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.