Şimdi Ara

cryptload kullanımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
30.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bana bu programı kullanmayı açıklayacak birisi var mı



  •  cryptload kullanımı


    1.Add Package (Link Dosyası Ekle) :
    Bu butona tıkladığınızda beliren küçük kutucukta, 2 (iki) seçenek mevcut. Birinci seçenek olan Clipboard (Copy veya Ctrl+V aracılığıyla kopyalananlar) ile, herhangir bir yerden kopyaladığınız linkleri otomatikman program download arayüzüne atar. Diğer bir seçenek olan File seçeneği ile .ccf uzantılı ve içerisinde download linklerini barındıran küçük dosyayı seçip, yine ilgili linkleri programın download arayüzüne otomatik olarak koyabilirsiniz.

    2.Delete (Sil) :
    Download ekranındaki herhangi bir link veya link dosyasını silmenize olanak sağlar.

    3.Show Package Settings (Download Ayarlarını Göster) :
    Herhangi bir download işlemi sırasında, download ettiğiniz ana dosyanın üzerine gelip bu butona bastığınızda, karşınıza aşağıdaki gibi bir ekran gelecektir.

     cryptload kullanımı


    A : Package Informations
    Links : Download edilmesi için eklediğiniz toplam link sayısını gösterir.
    Downloaded Links : Download işlemi sona ermiş linklerin sayısını gösterir.
    Not Downloaded Links : Henüz download işlemi devam eden veya bitmemiş linklerin sayısını gösterir.
    Incorrect Links : Yanlış yazılmış, sistemden silinmiş veya hatalı linklerin sayısını gösterir.

    B : Package Path
    Bu bölümde download edilen ve edilecek tüm dosyaların bulunduğu dizin gösterilir. Yeşil ok'a bastığınızda ilgili dizin açılacaktır.

    C : Package Settings
    Premium : Eğer rapidshare (veya bu programı kullandığınız kayıtlı diğer sitelerden) sitesinde ücreti ödenerek alınmış Premium üyeliğiniz mevcut ise bu seçeneği işaretleyerek sitenin müsade ettiği kota dahilinde sınırsız download yapabilirsiniz.
    Free : Hernagi bir üyeliğiniz mevcut değilse Free seçeneğini işaretleyerek, belli kısıtlamalarla da olsa, download yapabilirsiniz.

    D : Extract
    Yukarıdaki resimde de gösterildiği gibi, bu seçenek aktif duruma getirildiğinde, .rar, .zip vb., diğer sıkıştırma programlarıyla parçalara bölünmüş ve şifrelenmiş paylaşımları, Password (Şifre) kutucuğuna ilgili şifreyi yazarak, programın otomatik olarak sıkıştırılıp, parçalara bölünmüş ve şifrelenmiş dosyayı, belirlediğiniz dizine çıkartmasını sağlayabilirsiniz.


    4.Start (Başla) :
    Daha sonra manuel olarak download etmek üzere ayarladığınız linklerin, download işleminin başlamasını, bu butona tıklayarak sağlayabilirsiniz.

    5.Pause (Duraklat) :
    Bu butona tıkladığınızda devam etmekte olan download işlemleri duraklatılacaktır. Tekrar aktif hale getirildiğinde, download işlemi kaldığı yerden devam edecektir.

    6.Stop (Durdur) :
    Bu butona tıkladığınızda devam etmekte olan download işlemlerinü tümüyle durdurarak iptal edebilirsiniz.

    7.De/Activate Clipboard (Otomatik Kopyalamayı Çalıştır/Kapat) :
    Bu butona tıkladığınızda herhangi bir siteden Copy (Kopyala) butonu veya Ctrl+C tuşlarıyla kopyaladığınız linklerin, otomatik olarak programın download arayüzüne geçirilme işlemini açabilir veya kapatabilirsiniz.

    8.Standby/Turn Off (Bilgisayarı Uyku Moduna Al veya Kapat) :
    Bu butona tıkladığınızda belirecek küçük kutucuk içerisindeki Turn Off seçeneğine tıkladığınızda, bilgisayarınız kapanacaktır. Stand By seçeneğini tıklamanız durumunda ise, bilgisayar otomatik olarak Uyku (Bekleme) moduna geçecektir.

    9.Re-Connect (Tekrar Bağlan) :
    Bu butona tıkladığınızda belirecek küçük kutucuk içerisindeki Activated (Aktifleştirildi) seçeneğini tıkladığınızda, herhangi bir bağlantı kopması durumunda, program tarafından otomatik olarak tekrar bağlanacak ve downloada devam edecektir. Deactivated seçeneğinin seçilmesi durumunda ise, bu özellik devre dışı bırakılmış olacaktır.

    10.Move Package Down (Aşağı Kaydır) :
    Download sırarsına birkaç farklı link aldıysanız, bunların öncelliğini belirlemek için, bu butonu kullanarak seçili herhangi bir linki aşağı kaydırabilirsiniz.

    11.Move Package Up (Yukarı Kaydır) :
    Download sırarsına birkaç farklı link aldıysanız, bunların öncelliğini belirlemek için, bu butonu kullanarak seçili herhangi bir linki yukarı kaydırabilirsiniz.

    12.Donate (Bağış Yap) :
    Programı beğendiyseniz ve programın gelişiminde sizinde bir katkınız olsun isterseniz, bu butona basarak dilediğiniz meblağda bağışta bulunarak, programı yapan kişilere yardımcı olabilirsiniz.

    13.Options (Seçenekler) :
    Bu butona tıklayarak, programın seçenekler ekranına ulaşabilirsiniz. Bu ekrandan program ve bağlantınız ile ilgili gerekli değişiklikleri yapabilirsiniz.


    Premium üyelik ile download işlemleri

    Önemli Not : Rapidshare sitesinde premium üyeliğiniz var ise, aşağıda anlatılanlar gibi premium üye olarak download yapabilmeniz için, öncellikle programın ayarlar bölümünde, rapidshare üyelik bilgilerinizi gerekmektedir.



    Size verilen ccf uzantılı dosyayı bilgisayarınıza indirdikten sonra. Aşağıdaki şlemleri takip edin.

     cryptload kullanımı


     cryptload kullanımı


    1.Directory (Dizin) : Program vasıtasıyla download edilen dosyaların kaydedildiği yeri belirler.

    2.Start (Başla) : Eğer programa eklediğiniz dosyaların hemen download edilmesini istiyorsanız Immediately (Derhal) seçeneği, manuel olarak kendiniz daha sonra belirlediğiniz bir zamanda download edilmesini istiyorsanız Manual (Manuel) seçeneğini işaretlemeniz gerekmektedir.

    3.Download Type (Download Şekli) : Rapidshare veya benzeri üyelik gerektiren download sitelerinden ne şekilde download etmek istediğinizi, Premium (Ücretli) veya Free (Ücretsiz) üye seçeneklerinden birini işaretleyerek belirleyebilirsiniz. Free (Ücretsiz) üyeler, ayrıca Router Reconnect (Router Tekrar Bağlanma İşlemi) seçeneğini işaretleyerek, rapidshare gibi, 1.download işlemi sonrasında bekleme zorunluluğu getiren sitelerde, ip numaranızı değiştirerek beklemenizi önlüyor.

    4.Extract (Dizine Çıkart) : Paylaşımların büyük bir kısmının .rar ve .zip uzantılı olduğunu göz önünde bulundurursak, programın diğer bir çok güzel özelliği de, şifrelenmiş bir dosyanın otomatik olarak program tarafından .rar dosyası içerisinden çıkartılabilmesidir. Herhangi bir şifreli ve .rar uzantılı dosya indiriyorsanız, bu bölümün sağ üst köşesindeki küçük kutucuğu işaretleyerek, Password (Şifre) kısmına indirdiğiniz dosyanın şifresini yazdığınızda, program download sonrasında otomatikman .rar uzantılı dosyaları açacak ve içerisindeki dosyayı çıkaracaktır.

    5.Ok (Tamam) : Gerekli ayarlar yapıldıktan sonra, bu butona basılarak sonraki işlem ekranına geçilir.

    Free (ücretsiz) üyelik ile download işlemi

     cryptload kullanımı


    Bu şifreyi girerken biraz acele edin...

     cryptload kullanımı


     cryptload kullanımı


    Cryptload Programının ayarlar ekranı

     cryptload kullanımı


    1.Main (Ana)
    2.Package (Download Paket)
    3.Plugins (Eklentiler)
    4.Captcha (Görüntü Yakalama)
    5.Router
    6.Connection (Bağlantı)


    1.MAIN (ANA AYARLAR)


    Ana ayrarlar seçeneği altında, yukarıdaki resimde de gösterildiği gibi bir ekran ile karşılaşacağız. Bu ekranda :

    1.Monitor File Types (Otomatik Dosya Biçimleri)
    Bu kutucuk içerisinde de görebileceğiniz gibi çeşitli dosya formatları mevcut. Bu uzantıya sahip herhangi bir dosya, kopyalandığında otomatik olarak program tarafından download arayüzüne atılacaktır. Dilerseniz kendiniz manuel olarak bu dosya türlerini değiştirebilir, azaltabilir veya ekleme yaparak arttırabilirsiniz.

    2.Extract (Arşivden Çıkar)

    Extract in New Folder (Dosyaları yeni bir klasöre çıkar) seçeneğini aktif hale getirdiğimizde, programın ana dizininden farklı olarak, sıkıştırılmış tüm dosyalar sizin belirlediğiniz herhangi bir dosya içerisine çıkarılacaktır.

    Delete Files When Done (İşlem tamamlandıktan sonra dosyaları sil) seçeneği aktif hale getirildiğinde ise, herhangi bir sıkıştırılmış dosya içerisindekiler, program tarafından otomatik olarak çıkarıldığında, sıkıştırılıp parçalara bölünmüş orijinal dosyalar silinecektir. Başarıyla arşivden çıkarılmış tüm dosyalar sonrasında yapılacak bu işlem, bir nevi işinizi kolaylaştıracaktır.

    Reload on CRC Error (Crc hatası durumunda tekrar görüntüle) seçeneği aktif hale getirildiğinde, eğer program tarafından tüm sıkıştırılmış dosyaların açılması istenilmişse, herhangi bir hata ile karşılaşıldığında dosyalar korunacak ve hata ekranı görüntülenecektir.

    3.Display (Görüntüle)
    Value in MB (Boyutu MB cinsinden göster) - Value in KB (Boyutu KB cinsinden göster)


    2.PACKAGE (DOWNLOAD PAKET AYARLARI)

     cryptload kullanımı


    1.Package Path (Dosya Yolu)
    Bu bölümden, download ettiğiniz dosyaların nereye kaydedilmesi gerektiğini belirleyebilirsiniz.

    2.Start (Başla)
    Programın download arayüzüne eklediğiniz link veya linklerin, hemen indirilmeye başlamasını istiyorsanız Immediately (Derhal) seçeneğini, daha sonra belirlemek için ise Manual (El ile) seçeneğini işaretlemelisiniz.


    3.Download Type (Download Şekli)
    Download işlemini yapacağınız sitedeki üyelik durumunuza göre Premium veya Free seçeneklerinden birini işaretlemelisiniz.

    4.RouterControl (Router Kontrol)
    Free kullanıcıların kullanacığı bu seçenek aktif hale getirildiğinde, ip değiştirmek üzere program tarafından otomatik olarak kesilen modem ve router bağlantısı sonrasında, otomatik olarak yeniden bağlanacaktır.


    3.PLUGINS (EKLENTILER)
     cryptload kullanımı


    Sitemizdeki linklerin çok büyük bir kısmı rapidshare sitesine ait olduğundan, anlatım rapidshare sitesine göre yapılacaktır. Aşağıdaki anlatımlar rapidshare sitesinde premium veya Collectors Zone üyeliğine sahip kişiler için geçerlidir.

    1.Services (Servisler)
    Rapidshare sitesine upload yapıyor fakat Collectors Zone bölümüne üye iseniz, bu ekranda RS Collectors Zone'u seçebilir ve 2 numaralı ekranda üyelik bilgilerini girebilirsiniz.

    Rapidshare sitesinden premium üyeliğiniz var ise, etrafı kırmızı ile belirginleştirilmiş rapidshare.com seçeneğini seçtikten sonra, 2 numara ile gösterilen kullanıcı adı ve parola ekranına gerekli bilgileri girdikten sonra, 3 numara ile gösterilen bölümde download işleminin otomatik olarak yapılmasını istediğiniz serverı seçebilirsiniz.

    Not : Rapidshare sitesinde premium üyeliği bulunan kişilerin, yukarıdaki bilgileri mutlaka girmesi gerekmektedir. Aksi takdirde, free (ücretsiz) olarak download işlemi yapılacaktır.


    5.ROUTER (ROUTER ve MODEM AYARLARI)

     cryptload kullanımı


    Aşağıdaki anlatım, rapidshare sitesinde üyeliği bulunmayan ve tüm download işlemlerini Free (Ücretsiz) olarak yapan kimseler için geçerlidir.


    1.Hardware
    Bu bölümden, internet bağlantı biçiminizi seçebilirsiniz.

    2.IP Adresi
    Bu kısımda, program tarafından otomatik olarak ip adresiniz görüntülenecektir.


    3.Login Data (Giriş Bilgileri)
    Modem ve router'ınıza bağlanmak için var ise veya gerekli ise, kullanıcı adı ve parolanızı bu kısıma girebilirsiniz.

    4.Reconnect (Otomatik Yeniden Bağlanma)
    IP numarınızın değişmesi için, program tarafından bağlantısı kesilen modem/router'ın otomatik olarak yeniden bağlanmasını istiyorsanız bu seçeneği aktif hale getirmelisiniz.

    5.Waittime (Bekleme Süresi)
    Otomatik yeniden bağlanma işlemi için, bekleme süresini buradan ayarlayabilirsiniz.


    6.CONNECTION (BAĞLANTI)

     cryptload kullanımı


    1.Sim.Download (Benzer Downloadlar)
    Aynı anda kaç dosyanın download edileceğini burdan belirleyebilirsiniz.

    2.Part Downloads (Parça Downloadlar)
    Program tarafından download işleminin daha hızlı yapılması için, otomatik olarak her bir link parçalar halinde download edilmektedir. Bu parçaların sayısını bu kısımdan belirleyebilirsiniz.

    3.Max Retries (Azami Tekrar Deneme)
    Bağlantınızdan veya download server'ından kaynaklanan bir sorundan dolayı, download işlemi herhangi bir sorun ile karşılaştığında, burada verilen değer aracılığıyla kaç defa download işlemini denemesini belirleyebilirsiniz.

    Upload yapmak


     cryptload kullanımı


     cryptload kullanımı


    Yukarıdaki resimde de gösterdiğim gibi, program içerisinde premium hesap bilgilerinizi tanıttıysanız ve otomatik download seçeneğini pasif yapmadıysanız, Manual seçeneğini işaretlemelisiniz. Aksi takdirde .ccf dosyası oluşturacağınız linkler, program tarafından otomatikman download edilecektir.

     cryptload kullanımı


    Linkler programa eklendikten sonra, yukarıdaki resimde de gösterildiği gibi Directlinks üzerinde sağ tıkladığınızda, gelen seçeneklerden CryptLoad Container File sekmesine tıklamanız gerekmektedir.

     cryptload kullanımı


    Alıntıdır....

    NOT:Ayrıca sana kendi kullandığım programı da önereyim.Aşağıdaki linkten ulaşabilirsin.
    @@R apidshare v.b. Sitelerden Beklemeden İndirin..JDOWNLOADER@@
    http://forum.donanimhaber.com/m_26764116/mpage_1/key_//tm.htm#26764116



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chingachgook -- 4 Kasım 2008; 22:06:46 >


  • http://img292.imageshack.us/my.php?image=cryploadrapdisharedosyaye6.swf


    ??

    yalnız bende otomotik modeme resetleme yapmıyor,router de açık

    nedendir???bilen varmı
  • aynen otomatik resetleme olmadığı gib i bir baktım modemin arayüzünde kullanıcı adı değişmiş
    başkasının ismi@smileadsl yazıyor
    bormalde ben ttnet kullnaıcısıyım
    acaba hacklendim mi
  • Açıklama için teşekkürler.
    Ben bu programı Vista işletim sistemine kurdum fakat bir süre sonra program donmaya başladı.
    Daha sonra download yaparken hız 0(sıfır)'a düşüyor ve en az 15 saniye sonra tekrar yükselip yine 0'a düşüyordu.
    Bende programdan vazgeçmek zorunda kaldım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: _Beramus_

    Açıklama için teşekkürler.
    Ben bu programı Vista işletim sistemine kurdum fakat bir süre sonra program donmaya başladı.
    Daha sonra download yaparken hız 0(sıfır)'a düşüyor ve en az 15 saniye sonra tekrar yükselip yine 0'a düşüyordu.
    Bende programdan vazgeçmek zorunda kaldım


    Bu kısmı okumuşmuydun?
    quote:

    NOT:Ayrıca sana kendi kullandığım programı da önereyim.Aşağıdaki linkten ulaşabilirsin.
    @@R apidshare v.b. Sitelerden Beklemeden İndirin..JDOWNLOADER@@
    http://forum.donanimhaber.com/m_26764116/mpage_1/key_//tm.htm#26764116
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yakari_

    aynen otomatik resetleme olmadığı gib i bir baktım modemin arayüzünde kullanıcı adı değişmiş
    başkasının ismi@smileadsl yazıyor
    bormalde ben ttnet kullnaıcısıyım
    acaba hacklendim mi

    güncel
  • bu program 100 ile indirmesi gerekirken 25 ile falan indiriyor.. nedendir?
    bir de router seçeneklerinde benim modemin adı yok..
    nasıl yapıcam ayarını?
  • Bunun yerine bence jdownloader kullanın.Çok daha kullanışlı.Otomatik modem resetleme de var ve ayarı çok basit.
  • Ben bu programda modemi tanıtamıyorum router client bi işe yaramıyor hatta program bazen sapıtıyor.ındırdıgı dosya az kalıyo yenıden ındırmeye baslıyo aynı dosyayı modemı tanıtabılıyomuyum.veya su jdownloader nasıl kullanılır rapı uyelıgı gerekıyormu onun ıcın yardımcı olursanız sevınırım pm alamıyorum sanırım dr_cula@hotmail.com msn den yardımcı olan olursa cok sevınırım...
  • Jdownload ı ındırdım ama download yapamıyorum hata verıyor sureklı her partta kullanım veya ayarlarını anlatabılırmısınız lutfen.Ve bunun ıcın rapıd uyelıgı ıstıyormu¿
  • Jdownloader ömrünü tamamladı.Forumda ilk ben sunmuştum o programı.Şu anda yayından kaldırıldı.Başka bir program peşindeyim şu an.
  • arkadaşlar bu program gerçektende çok faydalı. Fakat ben size bunun biraz daha iyisi ve hızlısını önereyim" r-apidshar-e plus 3.1(- işaretleri yok ) "kullanımı çok daha kolay ve daha kaliteli
  • oGUZHAN78
    Peki bu program da modem resetleme yapıyor mu?
    Yani beklemeden diğerine geçiyor mu?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TiSKE

    oGUZHAN78
    Peki bu program da modem resetleme yapıyor mu?
    Yani beklemeden diğerine geçiyor mu?



    Evet,kendisi bir müddet geri sayım yaptıktan sonra kaldığı yerden devam ediyor.Herhangi bir işlem yapmanıza gerek kalmıyor.
  • r-apidshar-e plus 3.1

    Bu programın ayarlarını ve kurulumunu resimle veya yazılı yazar mısınız?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TiSKE

    r-apidshar-e plus 3.1

    Bu programın ayarlarını ve kurulumunu resimle veya yazılı yazar mısınız?



    Kullanımı çok kolay aslında.Program kurulum gerektirmiyor.
    Download Folder:Bu kısma indirdiğin dosyaları nereye kaydetmek istiyorsan o kısmı seçiyorsun.
    Paste:İndireceğin dosyanın linkini kopyala dedikten sonra paste tuşuna basıyorsun.Daha sonra sol altta (+işaretinin altında) ufak bir geri sayım başlıyor,sonrada indirme işlemine geçiyor.Başka bir ayara gerek yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chingachgook -- 11 Ocak 2009; 21:15:13 >
  • Cryptload programının ya limiti var ya da Rapide birşeyler oldu
    Son zamanlarda sürekli takılıyor bazı parçalar inmiyor başa dönüyor

    Takıldım kaldım 1 haftadır
  • Tiske arkadaşım cyrptload ve rapidde herhangi bir problem yok download yaptığın site server'ından kaynaklanan birşeydir. Çünkü ben Akşam yatmadan önce 3 film(21 rapid linki) cytptload programına atıyorum. Sabaha hepsi winrardan çıkmış ve gereksiz 21 adet winrar klasörleri silinmiş birşekilde buluyorum. Bana kalan sadece filmleri izlemek:) Tabii ayarlamaları önceden iyi yapman gerekiyor. Yani reset dosyası hazırlayıp bunu cyrptload'a tanıtman gerekiyor. Çünkü bizim gibi rapidi free kullananlar her link arası 15 dk bekliyor. Ben yapmış olduğum ayar sayesinde link arası sadece 1 dk sürüyor. Bu da 21 link x 14 dk=294 dk yani 5 saat karım oluyor. Normalde ayarsız(yani resetlemesiz) cyrptload un 12 saatte indireceği 3 filmi 7 saatte indiriyorum. Benim ADSL 1 GB sınırsız.
  • Normalde bende de öyle
    iki indirme arası 1 dk bende de ama part takılıyor bazen % 90 a bile gelse duruyor denemeler sonucu başarısız olunca tekrar baştan başlıyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.