Şimdi Ara

Cleaver sekermi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi ben kuzenle gene idda girdim ve gene kapak olucağına eminim

o dio cleaver seker cünkü +8 shardın atağı +9 cleaverdan düşük olmasına rağmen pahalı

bende hergün +5 cleaver toplandığı için cleaver ucuz shard pahalı ve cleaverla shardın sekmesi aynı diom

ve ünlü düşünürün lafı gelir (l.j)

Cleaver topmuki seksin

• cleaver ın ustunde su kadar vurusda sukadar mı seker yazıyorda oyle birşey uyduruyorlar

oyunun içinde oyunmu oynuyorsunuz...
  • silah sekmez skill seker.. yapış adamın kıcına bakalım sekiyormu cleaver
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgur2266

silah sekmez skill seker.. yapış adamın kıcına bakalım sekiyormu cleaver

Sence bir adamın kıçına cle +9 İlemi yapışmak daha iyi yoksa shard +8/80 İlemi :)

Tabiki shard +8/80
  • quote:

Orjinalden alıntı: KurtDonaldCobain

quote:

Sence bir adamın kıçına cle +9 İlemi yapışmak daha iyi yoksa shard +8/80 İlemi :)

Tabiki shard +8/80

ama işte ronarkda +8 sharda 30 gb

+9 cleavera 17 gb istediler

aynı fiyatta olsa tabiki shardda arada fiyat farkı var
  • quote:

quote:

Tabiki shard +8/80

alalal cleaverın ap'sinden haberin wardır umarım....

Shard zor cıkan bi silah ve gorunusu cok guzel uniqe sınıfına girebilecek item, +9 cleaver la +8 shard arasında 1 ap we 10 posion fark war genelde herkes shard sever bunun shardın iyi oldugu için olmadıgını, sadece gorunusu ıcın seçtiklerinizi weya oyunu bilmeyip bu shard ap si isterse 10 eksik, olsun yine ortalıgı beller diye soyleyen oyunu bilmeyen arkadaslar oldugunu soylemekten cekinmiyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeyyeHan -- 3 Ekim 2008; 1:06:58 >

• quote:

quote:

Tabiki shard +8/80

tabiki +9 cleaver uzar gider..

skill seker diyorum buna katıldığını varsayalım ... sende benim gibi silah sekmez diyorsun anladığım kadarıyla.. o zman bana neden +8 shardmı +9 cleavermı diyorsun ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    +6 lobo hamer,lupus,skul,lycoan
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Tabiki shard +8/80

skill seker diyorum buna katıldığını varsayalım ... sende benim gibi silah sekmez diyorsun anladığım kadarıyla.. o zman bana neden +8 shardmı +9 cleavermı diyorsun ?

ben değil kuzen sorun yapıyor dio çok sekio bu illet bende diom skill sekio anlamıyor ondan açtım.

• quote:

Orjinalden alıntı: Ultr@k@plan

quote:

quote:

quote:

Tabiki shard +8/80

ben değil kuzen sorun yapıyor dio çok sekio bu illet bende diom skill sekio anlamıyor ondan açtım.

kardeş sana demedim @KurtDonaldCobain dedim

• Eh bi çok kişi sekmez diyo doğrudur belki ama arenada arkadaşın üstünde denemiştim zamanında +8 cleaverla çok sektiği oldu spike ın , normalde 600 civarı vuruyorum ama bazen 45-70 damage gibi komik rakamlarda oluyor.. +7 MD ile başıma pek gelmedi böyle birşey..
  • clever daha cok fail werir sekmesi başka ama skill wururken bazen wuramaz yada wurulamaz artık hangisiyse işte o shardda daha az olur item lvlleri ile alakalı bunlar itemlerinde lvlleri war eskiden wardı forumlarda ama.....
  • Kelebek gibi uçar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi вєяк -- 3 Ekim 2008; 1:37:53 >
  • Ben 2sini de kullandım. Shard +8/80 de sekiyor ama çok az. Cleaver azımsanmayacak derecede sekiyor. Hele ki vs'de bir spike sekmesi demek karşı tarafın hp'sini fullemesi demektir, ayrıca çok alelade bir item oldu artık nerdeyse her assasın elinde Cle +9 var.

@ozgur2266
    Cleaver kullandım ve üstüne para bayılıp +8/80 Shard aldım ve memnunum, iyi ki de almışım.Skill sekebilir ama sonuçta 2si de spike ve bu sadece benim gözlemlerim.L.J'ye de gelince şuan aynı charda oynuyoruz ve +8/80 Shard'dan çok memnun. Bizdede +9/90 Cle vardı, merak etmeyin kullandığım için çok rahat yorum yapabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KurtDonaldCobain -- 3 Ekim 2008; 2:56:56 >
  • forumda bir arkadaş denedi +7 md +8 cleaver ile ama cleaverda normal attack vuruyor
  • bende +7md +7shard +7exc shard +8md +9cleaver kullandım vu suan dual 9 cle war isteyen inansın isteyen inanamsın aralrında en az seken item +9cleaver tüm gün pk yapıyosam en fazla 3-4 kere onlarıda town önünde adam kaçaerken arkasından vurdugum dmgler wsde daha sektigini görmedim cleaverın +7shardla +8shard arasında sekme farkı warmıdır bilmem ama bence tüm daggerlar aynıdır yinede

• cleaver sekermişş
    kım uydurdu da herkesde bole bi dusunce olustu anlamıyorum ya
    cle 9 17gb olsun shard 8 16 gb olsun
    ben yıne 1 attack daha cok diye cle yi alırım
    normal bi skill ne kadar sekerse o kadar seker
  • silah sekmez skil seker
  • Skill Seker Tabiki.. Fakat 1 Shard 'da 1 MD ' De Seken Skill Oranı Cleaverdaki Sekme Oranından Oldukça Azdır.. Asası Her Şekilde Kullanan Bunu İyi Bilir..

Hiçbiyerde Resmi Olarak Cleav. Takınca Skill Sekmez Diye Yazmıyor Ama Sekiyor İşte..
  • Neredeyse tüm rogue itemlerini en az +8 olarak kullandım[Chd Dışında]
    Aralarında en evdiğim combinasyon
    +9 Cleaver - +7 Dv
    Atağım gerçekten fazlaydı hp-mp zaten takılardan dolayı ortalamaydı

+8 Shard - +8 md kullandım pek memnun kalmadm

cleaver akar
  • topmuki seksin ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.