Arkadaşlar sapphire dual fansink 4850 ekran kartımı 22'' lcd ye dvı dan 42'' e de analogtan bağlıyorum yaklaşık 4-5 aydır bu şekilde kullanıyorum nvıdıa da hiç sorun yaşamadım ati 4850 de 1280*1024 ten 1680*1050 ye geçiyor çözünürlük ayarları yani arada bulunan 1360*768 yada 1440* 768 mi ne bir kaç çöz. daha olması lazım yok e benim lcd de 1360*768 destekliyor en fazla hdmı da 1920*1080 de açıyor ama tam net değil driver cd sinden yükledim 8.6 vista kullanıyorum nvıdıada çöz. istediğin formata sokabiliyorsun atide böyle ayarlar bulamadım önerisi olan warmı şunu yapıyorsun yada yapmıyorsun
sizce bu yeni çıkan driverları yüklesem düzelirmi atinin driverını silmekte büyük işkence format at daha iyi driver hangileri war en son hangisi çıktı
ati catalyst--hdtv support--1080p 60hz i seç ve uygula.birde öyle dene
analog baglantıyıda dvi yada hdmi a çevir daha net ve kaliteli görüntü alırsın.
quote:
Orjinalden alıntı: 307_Aslan
ati catalyst--hdtv support--1080p 60hz i seç ve uygula.birde öyle dene
analog baglantıyıda dvi yada hdmi a çevir daha net ve kaliteli görüntü alırsın.
yahu o ayarlara baktım dediğinide yapmıştım hiç bişey değişmedi birde söylediğine katılmıyorum hdmı da görüntü felaket çıkıyor yazılar felan analogtan en iyi görüntü alıyorsun lcd tvlerin çok ço kyeni modellerinde dvı girişi war bizdekinde hdmı-analog war mecbur analog bağlıyorum ve 8800gt de 9800gtx de 9800gx2 de süper bağlanıyordu ve hepsinde hdmı ıda denedim hdmı berbat başka tv dede denedik iğrenç ve karanlık :D yani karanlık derken renkler felan fena ayarları yaptık yinede analoğun yerini tutmadı bu ekran kartlarıyla sorunsuz bağlandım hatta 8600gts 8800gtx 2900xt bu kartlarıda denedim hepsindede rahat yaptım klonlamayı ama 4850 de olmuyor baştan savma yapılmış gibi sanki kart ama süper çalışıyor akşam driver değiştiricem birde öyle deniyecem olmazsa zaten satarım gitsin