Şimdi Ara

BOR POWER HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
1
Favori
97.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 2000 km sonra aracın bakımını yaptıracağım. sanayii de wolkswagen opel yetkili servisindeki arkadaşa yağ değişimden sonra bor power koyayımmı dedim, oda koymanı tavsiye ederim dedi kendisi transporter aracına koymuş ve müthiş zevk almaya başladım arabadan diyor şimdi benim bi kaç sorum var;

    bunu motor yağına koyduğum zaman mekanik sesler azalacak mı? aracı stop ederken titreme ve tak sesi kesilirmi? bu tip soruların yanıtlarını arıyorum



  • çok bişey bekleme hayal kırıklığına uğrarsın.
    ben cordoba tdi aracımda kullandım pek bir faydasını göremedim. ama uzun vadede motoru koruyor diyorlar.
  • benim aracım 153000 de 1993 model opel astra 1,4 gl de kullandım şimdi 500 km oldu şimdilik bir fark yok ilerleyen zamanda olanı anlatırım
  • Hata burada. Bu ürünün tamir-onarım özelliği yok. Ürünün temel prensibi sürtünmeyi normal yağların başaramayacağı kadar azaltmaktır. Sürtünmenin azalması motorun, yağın ömrünü uzatır.

    Benim kullandığım nnt BOR, ama temelde aynı ürün sanırım. İlk 92model 70bin km de broadway de kullanmıştım ve bariz faydasını görmüştüm. Toyotaya hem şanzıman hemde motor için olanını uyguladım. Öncesini pek bilmediğimden şöle oldu, böle yaradı diyemem toyota için ama bu ürünü kullandığımdan beri radyatör fanım hiç çalışmadı. Yağım değişeli 11bin km oldu, hãla yeni gibi ve uzun yolda yakıtım kmde 12.5-13 ykr aralığında.
  • bende nnt bor power ekledim yağa. yağ eksiltme ortadan kalktı. performans olarak birazcık etkiledi diyebilirim belki. yakıt tasarruf olarakta çok az farketti. ama şöyle bişey var devir epey düştüğü zaman yağ ikaz lambası alarm veriyor. gerçekten çok akıcı hale getiriyor yağı. :)
  • Yalnızca yağ ikaz lambası yanıyorsa yağ filtren tıkanmış olabilir.
    Satıcıların en çok korktuğu şey borun filtreyi tıkaması zaten o yüzden yeni yağ ve yeniyani sıfır filtre istiyorlar koymadan önce.
    Yüksek devirde yüksek yağ basıncından yeterince yağ filtreden geçebiliyordur fakat dediğin gibi düşük devirde düşük yağ basıncı yeterli yağ akışını filtreden geçmesini sağlayamıyordur.
    Bence bir baktır.
  • yağ değişimi olduktan yaklaşık 3-4 bin km sonra nnt bor power katkısını eklemiştim. hiç yağ filtresinin biraz eskimiş olmasından dolayı tıkanabilceğini düşünmemiş , bilmiyorum. peki bu durum ciddi sorunlara yol açarmı. yağ filtresinde bir değişiklik gerekirmi yoksa bu şekilde kullanıldığında herhangi bir sorun olmadan devam edilirmi.
  • valla arkadaşlar bende 50 ytl verip aldım ama bir türlü aracıma koymaya cesaret edemedim herhangi bir sorun çıkarır diye. öylece çekmecemde duruyo bakalım kış bakımını yaptırırken koyarım heralde
  • Motor silki pazarlayan bir arkadaşın bu konudaki kelimelerini aktarayım size'O RİSKİ ALMAYA DEĞMEZ' diyordu eski veya kullanılmış yağ filtresi kullanımı için.
  • arkadaşlar bugün yağ ve yağ filtresini değiştirdikten sonra bor pover i ekledim şimdilik değişen bişey yok bakalım ilerleyen zamanlarda değişen bişey olurmu olursa yazarım size.
  • Daha önce Motor Silk i de gördük. Hiç bir işe yaramıyorlar. Para tuzağı.
  • aynen katılıyorum gittim 65 lira verdim castrol magnatec 10-40 yağ aldım servisten orjinal yağ filtresi hava filtresi buji aldım taktım bi gün kullandım ikinci gün nnt bor pover i kullanım kulavuzuna uygun olarak koydum. hiçbir faydası olmadı aksine arabanın çekişi sanki biraz daha düştü arkadaşlar sakın paranızı boşuna vermeyin bu tür ürünlere hiçbir işe yaramıyo.
  • ARKADAŞLAR YAĞLARIN KULLANMA KILAVUZUNDA HİÇBİR KATKI MADDESİ KOYMAYIN YAZIYOR.
    YETMEZMİ ?
  • AYNEN ÖYLE ARKADAŞIM BOŞUNA O KADAR PARA VERDİK O PARAYLA BENZİN KOYSAYDIK ARABAYA Bİ HAFTA GEZERDİK EN AZINDAN
    quote:

    Orjinalden alıntı: mustafacec

    ARKADAŞLAR YAĞLARIN KULLANMA KILAVUZUNDA HİÇBİR KATKI MADDESİ KOYMAYIN YAZIYOR.
    YETMEZMİ ?
  • Arkadaşlar birkaç yıl önce bende 2000 model clio symbol aracta bor power (teneke kutusunda dibinde beyaz tortu birikenden) denemiştim ancak olumlu gelişme hissetmemiştim.
    bir süre sonra satıcıya işe yaramadığını söylediğimde yalnızca çok eski araçlarda işe yarıyor demişti. Tabii bunu malı alırken söylemedi, üstelik satarken ne kadar işe yaradığını hemen farkedersiniz vb bir sürüde edebiyat yapmıştı. Aldığım yer maslak atatürk oto sanayideki satış yeri.
    Benim denediğimden bu yana yıllar içinde bor power denen yağlayıcının yapısında bir iyileşme oldumu bilmem. Ama bende İŞE YARAMADI ve PARAM BOŞA GİTTİ. O zamandan beri yeni aldığım arabalarda yağını zamanından önce değiştirmek suretiyle motoru daha iyi korumaya çalışıyorum.
  • AKLINIZ ALIYORMU SIVI BİR MADDENİN HAREKETLİ BİR YÜZEYDE KAPLAMA YAPACAGINA.

    PARA TUZAĞI BUNLAR. BEN KORKUDAN ARACIMA BİRŞEY OLUR DİYE HEP EURODISEL YAKIT ALDIM,

    BİR ARKADAŞIMDA HEP NORMAL MAZOT ALDI ONUN ARACIDA SAĞLAM BENİMKİDE NİHAYETİNDE 2 YIL SONRA ARACI SATTIM

    BOŞU BOŞUNA EURO YAKITA BİTON PARA VERDIM O ARKADAŞDA SATTI ARACI KİMSE BANA SEN KALİTELİ YAKIT KULLANDIN

    AL ŞU 500YTL FAZLA VERELİM DEMEDİ O DA AYNI FİYATA SATTI BENDE KARAR SİZİN PARA HARCAMAK İSTEYENE YER ÇOK.
  • Arkadaşlar bor power konusunda son yorumlara katılıyorum. Kullandım bir faydasını görmedim. Ayrıca kullandıktan 1 hafta sonra karterin ek cicatalarının olduğu yerden baya bi yağ dışarı sızmış arabanın ön kısmının altının her tarafı yağ. Bor ile bir alakası var mı bilmem? Tamirci karter contası değişecek dedi.
  • ben corollamda kullandım bir fark göremedim.
    aracın motoruna kendi yağından başka bir şey koymama kararı aldım
  • Selamlar değerli üyeler,
    Bor Power Nanoteknoloji ürünler hakkında en doğru ve resmi bilgileri sizlerle paylaşmak ve sorularınıza cevap vermek isterim.Bazı yorumlar kasıtlı olarak yapılmış olup (çeşitli ürün satan veya tanıtımını yapan kişilere ait olacağı görülecektir) dikkate alınmaması gerekmektedir.
    Bor Power ürünleri dünyanın İLK nanoyağlayıcısı olup kesinlikle KATKI değildir.
    içinde hiç bir kimyasal bulundurmamaktadır.
    Kullanan kişilere sorarsanız size farkını anlatacaklardır .Ancak piyasada üzerinde BOR yazan sahte ürünlerde mevcuttur.Eğer shtelerine denk gelen var ise elbette sonuç almaması normaldir.Bu nedenle BOR POWER kullanmak isteyenler
    1-NNT NANOTEKNOLOJİNİN ÜRETMİŞ OLDUĞU BOR POWER ürünlerini bayilerinden ve yetkili satış noktalarından temin etmeleri gerekir.
    2-Kutuların üzerinde NNT telefon numaraları ve TÜRK MALI ibaresi vardır.
    3-bütün kapaklar açıldığında MÜHÜRLÜ olduğu görülecektir. KAPAK ALTINDA MÜHÜR VARDIR.Kullanıcı tarafından açılacaktır.
    Bor Power ürünlerini kullanıpta memnun kalmayan 1 kişi bile yoktur.YURT DIŞI VE YURT İÇİ kullanıcıları memnuniyetlerini paylaşmaktadır.
    Dünya teknoloji müzesine giren İLK ve TEK türk teknoloji ürünüdür.
    lütfen HAMASİ duygularla hareket eden insanların sözlerine kimse aldanmasın,iyice araştırsın mutlaka kullanan birine sorsun ve sonr karar versin deriz.
    BOR MADENİ TÜRKİYENİN GELECEĞİDİR.
    GELECEĞİMİZLE OYNATMAYALIM.
    SEVGİLER.




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.