Şimdi Ara

Fenerbahçe kendi kendini yalanladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahçe Xavi Alonso transferi konusunda kendi içinde çelişkiye düştü..

Sarı-Lacivertli kulüp, İspanyol futbolcunun transferi konusunda çıkan dedikoduları önlemek amacıyla 6 Ağustos'ta kendi resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada bu transferi yalanlarken dün yapılan bir açıklama kafaları karıştırdı..

Fenerbahçe Yönetimi'nin bir gazetede çıkan yazı dolayısıyla verdiği cevapta bu kez ''Xavi Alonso Türkiye'ye kendi gelmek istemedi. Bu yüzden transferini gerçekleştiremedik'' ifadesini kullanması ''Fenerbahçe kendi kendini yalanladı'' şeklinde yorumlandı..

İşte öncesi...

Ve sonrası...

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/9802601.asp?gid=229&sz=80230

• _____________________________
  • xavi alonsoyu yalanlamamışız ki

Koskoca kulübün resmi sitesine bak. Kaçıncı vaka bu.

Yazın üç sütun üstüne kapkara haykıran puntolarla :
    Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ.
  • fenerbahcenin sitesi fotomaca döndü zaten bu kaçıncı???
  • şaşırmadım
  • josico aragonesin tercihi olduğu için transfer edilmiştir diyo yazıda... halbuki aragones demedimi ''senna ve xavi yi istedim ama alamadık(alınamadı) , josico da istekli ve tecrübeli bi arkadaşımız'' demişti...

al sana bi çelişki daha

Orjinalden alıntı: hell line

josico aragonesin tercihi olduğu için transfer edilmiştir diyo yazıda... halbuki aragones demedimi ''senna ve xavi yi istedim ama alamadık(alınamadı) , josico da istekli ve tecrübeli bi arkadaşımız'' demişti...

al sana bi çelişki daha

Yok yok öyle bir şey demedi onu Fenerbahçe Tv de izlemiştim. Daha başka mevkilerede aslında Transfer istemiştim fakat şu an ki mevcut kadromuzda iyi dedi. Yani Derler ya Bir kere eli yananın üstüne işemek isteyen çok olur diye. Bu da aynı mevzu
  • olur her büyük kulüpte böyle şeyler
  • Fenerbaçe yönetimi hem transferde sınıfta kaldı hemde bu rezilliği yaptı.İnsan alamadımı oyuncuyu alamadım der.Utanılacak, sıkılacak ne var ki?
    İntel İ5 750 2.66@3.8ghz 1.25v___GIGA P55A-UD3R___Zerotherm Core92 Cpu Cooler___Zotac GeForce GTX260 Amp2 edition 730/1460/2400__Patriot SignatureLine DDR3 4GB 1600mhz cl9 ___Samsung 250GB SATAII 8mb 7200RPM___Seagate FreeAgent 1 TB 16mb External______Technisat Skystar2 Pcı___Tagan 2 Force II U33 800W___TT Xaser V7000D wingo___Creative inspire5200 5+1 speakersPhılıps 190X7-fb 19 LCD'___Logitech G5 2500dPi___A4tech X7 G600___
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark alien

yaw mrk ettiim biz sennaya 24 milyon eur veremezmiydik???

32 yaşında oyuncuya vermeyi düşünüyorsan,helal olsun.

hem eğer fenerin guizanın transferinden sonra bi 24 milyon euro harcayabilecek parası kalsaydı emin ol josico yu almazdı.

Orjinalden alıntı: Veloci

quote:

Orjinalden alıntı: dark alien

yaw mrk ettiim biz sennaya 24 milyon eur veremezmiydik???

32 yaşında oyuncuya vermeyi düşünüyorsan,helal olsun.

hem eğer fenerin guizanın transferinden sonra bi 24 milyon euro harcayabilecek parası kalsaydı emin ol josico yu almazdı.

hala yaş diosun bnde sana hll olsun diorm. 32 yaşın nesi var anlamış deilim üstelik adam yıldız..
    İntel İ5 750 2.66@3.8ghz 1.25v___GIGA P55A-UD3R___Zerotherm Core92 Cpu Cooler___Zotac GeForce GTX260 Amp2 edition 730/1460/2400__Patriot SignatureLine DDR3 4GB 1600mhz cl9 ___Samsung 250GB SATAII 8mb 7200RPM___Seagate FreeAgent 1 TB 16mb External______Technisat Skystar2 Pcı___Tagan 2 Force II U33 800W___TT Xaser V7000D wingo___Creative inspire5200 5+1 speakersPhılıps 190X7-fb 19 LCD'___Logitech G5 2500dPi___A4tech X7 G600___
  • 32 yaşındaki adam kaliteli de olsa Türkiye'de herhangi bir kulüp o adama kalkıp da 24 milyon € veremez.

İspanya gol kralını 14 milyon € ya aldık üstelik yaşı tam uygun.Ona rağmen neler konuşuldu.

Manchester,Madrid'i falan zorlamaz o paralar.Ama bizi zorlar.O seviyede değil henüz hiçbir takımımız.
    Yönetim ne yaptı ise-doğru odur,
    gerisi Fenerbahçeye iftira, karalama, çirkefliktir,
    Yönetimin söylediği söz üzerine yorum yapmak, laf söylemek bu ne cürret, bu ne densizlik,
    hepiniz çarpılırsınız haa
    demedi demeyin
    kendinizi affettirmek, bağlanmanız için
    40'ar defa "Aziz başkan, çok yaşa, kanımız canımız sana feda olsun" diye bağırın,

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.