Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (418. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: dnzksy1984 , dnzksy1984 , aMoN-r4 , josrdr , akakom Daha Az
5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 30 Misafir (4 Mobil) - 30 Masaüstü5 Mobil
5 sn
365.140
Cevap
2.827
Favori
23.775.371
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
603 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 416417418419420
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: barkara

quote:

Orijinalden alıntı: aytax

quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

quote:

Orijinalden alıntı: aytax

Sadece BBC2 alıyorum bundan daha fazla da inmez herhalde, yaz indirimlerinden bahsediyorum.

10 dolar çok iyi fiyat.yanlış hatırlamıyosan yılbaşında da bu seviye ye gelmişti.inerse en fazla 7.5 olur tahminim.ki o kadar beklemeye değmez 2.5 dolar için

Doğrudur daha da altına inmez zaten.

Arkadaşlar Battlefield 2'nin grafikleri nasıl? Bende Day Of Defeat Source var onunla karşılaştırırsak nasıl bir sonuç çıkar ortaya ?

Day of Defeat hiç oynamadım nasıldır? Grafikleri, oynanabirliği nasıl? Zevklimidir?

DOD Source uzun zamandır oynuyorum güzel oyundur, zevkli. Online sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kimkim

Bad Company 2'yi alacak arkadaşlara eğer bütçeleri yetiyorsa Vietnam'ı da almalarını öneririm. Çünkü Vietnam'ı ek paket gibi değil de daha çok farklı bir oyun gibi özenip yapmışlar. Silahlar, müzikler, haritalar hepsi çok güzel.

Ben birşey soracağım. Gerçi sitede de yazıyor ama bu Specact kit için oyunun illa Steam'de mi olması gerekiyor. Bende kutulu oyun var. Acaba redeem code gibi giremiyor muyuz bunu da? Bilen duyan var mı acaba?

oyunu ordan ekran kartlarını kimden alsınlar bro

• Suanda bende hediye gonderme secenegi kapali sadece kendime alabiliyorum bu sorun herkesde var mi?Sebebi ne olabilir?
  • İsteyene MOH ea hesabımı : Battlefield: Bad Company™ 2 + Battlefield: Bad Company 2 Vietnam + Battlefield Bad Company 2: SPECACT Kit Upgrade karşılığı devredebilirim 15 lira gibi bir karı olur almak isteyen arkadaşın .
  • arkadaşlar vietnamı steamden alsam ea manager daki bad company 2 imde çalışır mı acaba? Deneyen oldumu bunu?

Didier Yves Drogba Tébily

• quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

arkadaşlar vietnamı steamden alsam ea manager daki bad company 2 imde çalışır mı acaba? Deneyen oldumu bunu?

çalışmaz

Orijinalden alıntı: ManitoN

quote:

arkadaşlar vietnamı steamden alsam ea manager daki bad company 2 imde çalışır mı acaba? Deneyen oldumu bunu?

çalışmaz

yapma be peki deneyip başarısız mı oldun? yada böyle biri ile karşılaştın mı? yoksa çalışmaz diyemi tahmin ediyorsun?

Didier Yves Drogba Tébily

• quote:

quote:

quote:

çalışmaz

yapma be peki deneyip başarısız mı oldun? yada böyle biri ile karşılaştın mı? yoksa çalışmaz diyemi tahmin ediyorsun?

Burada tüm olasılıklar anlatılıyor
    forums.steampowered.com
    Steam Community :: Discussions
    http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1650058

• quote:

quote:

quote:

çalışmaz

BC2'yi steamdan almadıysanız, vietnamıda spectat kitide steamden almayın çünkü ikiside dlc olduğu için keyleri direk bc2'nin cd key listesine ekliyor. Sadece Vietnamı yada spectat kit alırsanız boşa para vermiş olursunuz.

''His yok , hareket yok , acı yok... Leş mi kesildin? Hayret veriyorsun bana... Sen böyle değildin. Feryadı bırak , kendine gel , çünkü zaman dar... Uğraş ki , telafi edilecek bunca zarar var.''
    Mehmet Akif Ersoy (1913)

• İnternet hızım 1mbit BC2 alıcam ama indirsem ne kadara iner korkuyorum almaya arkadaşlar yardım edermisiniz ne yapmalıyım bilemiyorum

Orijinalden alıntı: Awesome99

İnternet hızım 1mbit BC2 alıcam ama indirsem ne kadara iner korkuyorum almaya arkadaşlar yardım edermisiniz ne yapmalıyım bilemiyorum

Sistemi açık bırakın, en geç 24 saatte inmiş olur.

Orijinalden alıntı: killnOd

Suanda bende hediye gonderme secenegi kapali sadece kendime alabiliyorum bu sorun herkesde var mi?Sebebi ne olabilir?

Bu konuda fikri olan varmi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xD 3d 5d

beyler sadece vietnamı alsam bc2 yi almasan oyunu oynayabilirmiyim? online olarak yoksa illa 2 side lazımmı?

bc2 oyunun kendisi, vietnam ek paket
  • Battlefield 2'ye Project Reality kurunca bam başka bir oyun oldu resmen aldığı yılın modu ödülünü ve doluyla ödülü hak ediyor.Hele sessiz sokaklar arasında saklanıp tanklar ile geçen Amerikalıları gerilla taktiği ile pusuya düşürmek Ben hayatımda hiç bir oyunda böyle birşey görmedim 1 saat oynamama rağmen çok zevkliydi Bunları neden anlattım çünkü 5 dolar çok uygun fiyat anlattığım tarzda simülasyondan hoşlanıyorsanız indirimde iken kaçırmayın Battlefield 2'yi

• quote:

Orijinalden alıntı: Saşha
    Battlefield 2'ye Project Reality kurunca bam başka bir oyun oldu resmen aldığı yılın modu ödülünü ve doluyla ödülü hak ediyor.Hele sessiz sokaklar arasında saklanıp tanklar ile geçen Amerikalıları gerilla taktiği ile pusuya düşürmek Ben hayatımda hiç bir oyunda böyle birşey görmedim 1 saat oynamama rağmen çok zevkliydi Bunları neden anlattım çünkü 5 dolar çok uygun fiyat anlattığım tarzda simülasyondan hoşlanıyorsanız indirimde iken kaçırmayın Battlefield 2'yi

project reality yi nasil kuruyoruz aldigimiz complete pack icinde mi?listede sadece bf2 gozukuyo oyun icinden mi halledicez?

• 
Sayfa: önceki 416417418419420
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.