Şimdi Ara

320ytl mi kaptırdım Ne yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 320ytl mi kaptırdım Ne yapabilirim?Adamın adresi falan belli.Karakola gidip şikayetçi olsam yeterli olur mu?Lütfen dalga geçmeyin arkadaşlar sizin başınıza da gelebilir.
    Adam iş yapacaktı bana.Boşluğuma geldi verdim parayı işi yapmadan sonradan iş yapamadım ona da yaptıramadım adam da parayı vermiyor başkasından al diyor.Ne yapabilirim acil yardım arkadaşlar...

• usta polise başvur bende boru değil 320 ytl.onlar ilgilenmesse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0d3a -- 10 Temmuz 2008; 23:51:29 >
  • konu ne ki üstü kapalı anlatmışsın...nasıl yardımcı olacaz...inş. alırsın paranı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 10 Temmuz 2008; 23:53:30 >
  • gasp etti paramı de. şahit varmı?
  •  320ytl mi kaptırdım Ne yapabilirim?
  •  320ytl mi kaptırdım Ne yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Börtü -- 10 Temmuz 2008; 23:54:41 >
  • şahit var...
  • Ne işiymiş bu ?

Ben 10 yaşındaki kardeşime diyorum bakkala gittiğinden bir şey almadan parayı verme diye

Bu sana iyi bi ders olur

ayrıca Polise gitmende fayda var tabi
  • quote:

320ytl mi kaptırdım Ne yapabilirim?Adamın adresi falan belli.Karakola gidip şikayetçi olsam yeterli olur mu?Lütfen dalga geçmeyin arkadaşlar sizin başınıza da gelebilir.
    Adam iş yapacaktı bana.Boşluğuma geldi verdim parayı işi yapmadan sonradan iş yapamadım ona da yaptıramadım adam da parayı vermiyor başkasından al diyor.Ne yapabilirim acil yardım arkadaşlar...

anlamadım ki.iş yapması için verdin parayı.sonra o yapmadı mı yani?bu mu kısaca?ne demek başkasından al diyor?
    anladığım gibiyse unut o işi.paranın yarısı peşin yarısı iş bitince verilir normalde.o esnaf sen işi yaptıransan.anlaşmaya bakar tabi de.genelde böyledir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lobye

sonradan iş yapamadım ona da yaptıramadım

bu kısımı anlamadım biraz daha acar mısın
  • quote:

320ytl mi kaptırdım Ne yapabilirim?Adamın adresi falan belli.Karakola gidip şikayetçi olsam yeterli olur mu?Lütfen dalga geçmeyin arkadaşlar sizin başınıza da gelebilir.

320 lira polislik bi para deil... boşuna uğraştırma adamları... zaten bi dünya sorunla boğuşuyolar... bu sana bi ders olsun... ne dersi dersen ? hayat dersi...

• arkadaşla yolda gidiyordum de
    adamın bırı anıden sokak arasında önümü kesti ,boğazıma bıçak dayadı de.
    sonra ya paranı ya canını dedi de.sonra biraz üztünü başını yırt,arkadaşına söyle bir sopa alsın sana vursun azcık arkadaşınıda şahit göster.
    adam en az 7 yıl yer..
    git bu durumu adama anlat böyle yapıcam dicem de adam tırsar zaten verir
    iyi taktiktir
    biraz fırlama ol
  • quote:

Orjinalden alıntı: thekeys

quote:

320 lira polislik bi para deil... boşuna uğraştırma adamları... zaten bi dünya sorunla boğuşuyolar... bu sana bi ders olsun... ne dersi dersen ? hayat dersi...

320 ytl için haketten dava açca 10 yıl mahkemeye git gel,git gel,git gel yaparsın..
    dava açsanda vazgecemıyorsun ıptalı olmuyor..bır kere acıldımı sonucu beklıcen
    ayrıca avukat masrafı olsun gıt gel masrafı olsun sana 10 yılda 20 milyara patlar,
    adamda bunu biliyor zaten..
    bence al bir kaç kişi topla adamı hastanelık et

sen olayı detaylı bir şekılde anlatsana ya

• Parayı verdiğine dair bir şahit veyatta yaptığınız anlaşmaya dair bir evrak , belge varmı?

Eğer yoksa hiç bir hak iddaa edemezsin. Kanun önünde suç duyurunun hiç bir önemi yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mage_DewiL

320ytl mi kaptırdım Ne yapabilirim?

• senin para verdiğini ne bileyim ?

derler adama
  • Su içicen napcan kamil veya gıdıcen adamı dovucen adama selam soyle

• bilader polis falan hikaye biras kendine güven git ewini bas
  • quote:

Orjinalden alıntı: SabroN

Parayı verdiğine dair bir şahit veyatta yaptığınız anlaşmaya dair bir evrak , belge varmı?

Eğer yoksa hiç bir hak iddaa edemezsin. Kanun önünde suç duyurunun hiç bir önemi yok

kanıtın yoksa hiç gitme,mahkemeyi oyalıyon diye seni içeri atarlar
  • adam harbi ustaymış ama
    işin altından kanıt olmadığı için sıyrılmasını biliyormuş

adamın arabası yokmu boydan boya çiz,2 milyara anca boyatır,ama bunu yaparsanda yakalanma ha yoksa seni oracıkta doğrar adam
    350 ytl için boşuna feda olma

ama hala neler oldu bitti öğrenemedik o kadar yorum yaptık ama
    biz burda yorum yapıyoz adam gitti yattı uyuyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.