yani ben cpu o.c yapmadan kullansam aynı şartlarda olan üstte belirttiğim anakarta göre dahamı cok performansı olur.Onu geçtim bnm için önemli olan bir cok arkadasımızında başına gelen anakart sorunlarının bnmde başıma gelmesinden korkuyorum çünkü online alısveris yapacağım için servis imkanı zor olacaktır demek istediğim DFI sorunsuz bir firmaysa tercih sebebim olabilir
yani ben cpu o.c yapmadan kullansam aynı şartlarda olan üstte belirttiğim anakarta göre dahamı cok performansı olur.Onu geçtim bnm için önemli olan bir cok arkadasımızında başına gelen anakart sorunlarının bnmde başıma gelmesinden korkuyorum çünkü online alısveris yapacağım için servis imkanı zor olacaktır demek istediğim DFI sorunsuz bir firmaysa tercih sebebim olabilir
bi kere ürünü satın aldıüınız yer yani @oerdem arkadşaımızın belirttiği yer kesinlikle ürününüzde en ufak bir sorun olduğunda ilgileniyorlar arıyorlar...yani tecrübeyle sabitli bu...ve @oerdem arkadaşımızın yalancısıyım kart öbür kartlara göre üstünlükleri çok performans açısından da...görünüş itibariylede ben beğendim...yani bu kartı alırsanız pişman olmazsınız ve en ufak bir sorununuzda firma gözüymüş gibi ilgileniyor...hiç düşünmeyin alın derim...
Gothic_Romance hocam anakart üzerindeki çip performansları anakartın markasına göre değişebilir, bunları en iyi donanım haber video incelemelerde görebilirsiniz, farklı markalarda aynı çipler arasında yapılan testlerde kaliteli üreticiler kendilerini belli ederler...
ayrıca normal kullanım içinde anakartın stabilitesi çok önemlidir, sisteminizin durduk yere kapanıyorsa anakartınızdan da kaynaklanıyor olabilir
düzeltme:
svideoz evet hocam tripod alıcam yakında bu böyle olmayacak, bir de soft box yapıcam
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
arkadaşalr bu anakartı kullanıp "hardware sensors monitör " yazılımını kullanan var mı?...benim sorunum bu yazılım yüklüyorum çalıştırıyorumgörevyöneticisinde işlemler kısmında system diye bir işlem cpu yu yüzde 24 lerde kullanıyor sonra belli bir yerden sonra reset atıyor sistem...reset atamdan öcne bazen voltaj göstergesinde +0.26 gibi kırmızı bişi görüyorum bazen felan filan...anlamadım valla :(:(:(:(:
yazılılmı kurdum ilk başta program biraz garipleşip aux voltajına +0.26 diyor ondan sonra sorunsuz devam ediyor... mesela benim hd2900xt ile de ati tool açtığınız zaman reset atıyor, everest ultimate deneyin
düzeltme: mesajı attıktan 5 sn sonra makinayı program kapattı, programı açıkcası beğenmedim, büyük ihtimalle işlemci işlemci yada ekran kartı sıcaklıklarımızı beğenmiyor
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
yazılılmı kurdum ilk başta program biraz garipleşip aux voltajına +0.26 diyor ondan sonra sorunsuz devam ediyor... mesela benim hd2900xt ile de ati tool açtığınız zaman reset atıyor, everest ultimate deneyin
bundan önceki anakartımda kullandığımda sorun olmuyordu...yani sorun işletim sistemindemi anakartdamı anakartdaysa bu başka problemlere yo laçmaz sanırım değil mi yani normal mi? he bide programı çalıştırdığınızda system dosyası var işlemlerde cpu yu ne kadar kullanıyor ve kapattığınızda da kullanamya devam ediyor mu?
hımmm o zaman normal bir sorun olmuş oluyor değil mi? everest ultimate i öneriyorsunuz sanırım?... bide biosu update etmek istedim yerinden başladı ve f1 continue ve del seçeneği vardı del e bastım ve load optimized dedim felan sizdede bu şekilde mi oldu yani f1 contiune gibi seçenek çıkıp benim yaptıklarımımı ypatınız...çok teşekkür ederim..bahtsız biriyim napim:)