Şimdi Ara

## DFI Lanparty Dark P35-T2RS Kullanıcı İncelemesi## (Bios Update 2.sayfada) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
9.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yani ben cpu o.c yapmadan kullansam aynı şartlarda olan üstte belirttiğim anakarta göre dahamı cok performansı olur.Onu geçtim bnm için önemli olan bir cok arkadasımızında başına gelen anakart sorunlarının bnmde başıma gelmesinden korkuyorum çünkü online alısveris yapacağım için servis imkanı zor olacaktır demek istediğim DFI sorunsuz bir firmaysa tercih sebebim olabilir

Orjinalden alıntı: Gothic_Romance

yani ben cpu o.c yapmadan kullansam aynı şartlarda olan üstte belirttiğim anakarta göre dahamı cok performansı olur.Onu geçtim bnm için önemli olan bir cok arkadasımızında başına gelen anakart sorunlarının bnmde başıma gelmesinden korkuyorum çünkü online alısveris yapacağım için servis imkanı zor olacaktır demek istediğim DFI sorunsuz bir firmaysa tercih sebebim olabilir

bi kere ürünü satın aldıüınız yer yani @oerdem arkadşaımızın belirttiği yer kesinlikle ürününüzde en ufak bir sorun olduğunda ilgileniyorlar arıyorlar...yani tecrübeyle sabitli bu...ve @oerdem arkadaşımızın yalancısıyım kart öbür kartlara göre üstünlükleri çok performans açısından da...görünüş itibariylede ben beğendim...yani bu kartı alırsanız pişman olmazsınız ve en ufak bir sorununuzda firma gözüymüş gibi ilgileniyor...hiç düşünmeyin alın derim...

• Ya herhalde Cold Katod'la yaktın bu kadar UVleri Ben çok az bir parlama alıyorum AC Ryan fanlarla...

Gothic_Romance
    hocam anakart üzerindeki çip performansları anakartın markasına göre değişebilir, bunları en iyi donanım haber video incelemelerde görebilirsiniz, farklı markalarda aynı çipler arasında yapılan testlerde kaliteli
    üreticiler kendilerini belli ederler...

ayrıca normal kullanım içinde anakartın stabilitesi çok önemlidir, sisteminizin durduk yere kapanıyorsa anakartınızdan da kaynaklanıyor olabilir

düzeltme:

svideoz
    evet hocam tripod alıcam yakında bu böyle olmayacak, bir de soft box yapıcam
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

1- 2 tarafında Made in Taiwan yazarken, arkadasında (PCB) Made in Chine yazıyor. Aynı PCB üzerinde yazıyor, slot falan değil. Sticker.

2- E8400'ü BiosUpdate olmadan 6x çarpanla görüyor. BiosUpdate yapılması (WinFlash) şiddetle tavsiye edilir.

Orjinalden alıntı: DeWe

Bu arada, dikkatimi çeken 2-3 şey var bu kartla ilgili.

1- 2 tarafında Made in Taiwan yazarken, arkadasında (PCB) Made in Chine yazıyor. Aynı PCB üzerinde yazıyor, slot falan değil. Sticker.

Ürünün PCB kısmı Çinde üretilmektedir, geri kalanı Tayvan üretimidir.
  • LanParty olsun çamurdan olsun...

NF4 chipset zamanında harikalar yaratmaya başlayan bu güzide marka,efsane olma yolunda çok büyük adımlar attı.Sanırım DFI artık donanımda bir efsane
  • arkadaşalr bu anakartı kullanıp "hardware sensors monitör " yazılımını kullanan var mı?...benim sorunum bu yazılım yüklüyorum çalıştırıyorumgörevyöneticisinde işlemler kısmında system diye bir işlem cpu yu yüzde 24 lerde kullanıyor sonra belli bir yerden sonra reset atıyor sistem...reset atamdan öcne bazen voltaj göstergesinde +0.26 gibi kırmızı bişi görüyorum bazen felan filan...anlamadım valla :(:(:(:(:

düzeltme: mesajı attıktan 5 sn sonra makinayı program kapattı, programı açıkcası beğenmedim, büyük ihtimalle işlemci işlemci yada ekran kartı sıcaklıklarımızı beğenmiyor
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Orjinalden alıntı: OErdem

yazılılmı kurdum ilk başta program biraz garipleşip aux voltajına +0.26 diyor ondan sonra sorunsuz devam ediyor...
    mesela benim hd2900xt ile de ati tool açtığınız zaman reset atıyor, everest ultimate deneyin

bundan önceki anakartımda kullandığımda sorun olmuyordu...yani sorun işletim sistemindemi anakartdamı anakartdaysa bu başka problemlere yo laçmaz sanırım değil mi yani normal mi? he bide programı çalıştırdığınızda system dosyası var işlemlerde cpu yu ne kadar kullanıyor ve kapattığınızda da kullanamya devam ediyor mu?
  • hımmm o zaman normal bir sorun olmuş oluyor değil mi? everest ultimate i öneriyorsunuz sanırım?... bide biosu update etmek istedim yerinden başladı ve f1 continue ve del seçeneği vardı del e bastım ve load optimized dedim felan sizdede bu şekilde mi oldu yani f1 contiune gibi seçenek çıkıp benim yaptıklarımımı ypatınız...çok teşekkür ederim..bahtsız biriyim napim:)
  • oerdem beyin ricası üzerine bios update ss lerini upload ediyorum...

ilk başta winflash programını indiriyoruz (http://www.dfi.com.tw/Upload/BIOS/Winflash192.zip ) sonra bu kart için olan bios' un son sürümünü indiriyoruz "http://us.dfi.com.tw/Support/Download/bios_download_us.jsp?PRODUCT_ID=5718&CATEGORY_TYPE=LP%20DK&STATUS_FLAG=A&SITE=US " en üstten 2. sıradakini(2008/05/02 tarihli..bundan sonraki çıkacak yeni güncellemelerde en üsttekini yani en yakın tarihli olanı indirebilirsiniz eğer sorun çıakrtırsa ondan bir öncekini deneyebilirsiniz..) " şimdi ise winflash programını çalıştırıp resimlerde ne görüyorsanız onları yapıyor ayarlıyoruz...NOT: (bütün seçenek, tikleri ekran görüntülerindeki gibi yapınız ve yuvarlak içine alınan noktalara dikkat ediniz...)
     ## DFI Lanparty Dark P35-T2RS Kullanıcı İncelemesi## (Bios Update 2.sayfada)

( Alttaki ekranda indiridğimiz bios 'un son sürümünü seçiyoruz ( .bin ) dosyası olması lazım...indirdiğinizde 3-4 dosya felan iner siz " .bin " li olanı seçiyorsunuz...zaten kendini belli ediyor;)

bilgisayarı yeniden başlattıkdan sonra f1 ve del seçenekleri gelecek siz "del" tuşuna basıp biosa giriyorsunuz oradan load optimized default dedikten sonra (f10 tuşuyla veya nasıl biliyorsanız) kaydedip yeniden başladıkdan sonra biosunuz update edilmiş durumdadır..eğer kontrol etmek isterseniz cpu-z programını çalıştırıp mainboard sekmesinden bios alanından bios tarihine bakıp anlayabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borealatis -- 26 Haziran 2008; 20:03:39 >

• çok teşekkür ederim, beni kırmayıp o kadar uğraştınız
    2. sistemim intel pentium d 9503400mhz@4096mhz stok soğutma ,foxconn 945 ac7 series,2 gb kingston 533 mhz ram(2*1 gb) palit 8600 gt sonic +
  • meraklı genç
    biosta işlemci fsb sini ayarladığınız menüde, clock n/2 seçeneğini enable yapın hocam
    2. sistemim intel pentium d 9503400mhz@4096mhz stok soğutma ,foxconn 945 ac7 series,2 gb kingston 533 mhz ram(2*1 gb) palit 8600 gt sonic +
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.