Iomega alimünyum yapısı soğuma felan hiç yok yanlız WD'de dış kabı plastik olduğu için biraz kararsızım.Kullananların yorumlarını bekliyorum pazar gün siparişimi verecem çünkü...
babamı güç bela ikna ettim hdd alacam 3.5" lerden wd düşünüyorum
www.vatanbilgisayar.com
Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
bide bu kafama takıldı iyi diyorlar ama ekranda yazılar varya onlara gıcık oldum
quote:
Orijinalden alıntı: krm-iks
quote:
Orijinalden alıntı: yekTR
Merhaba arkadaşlar,
bikaç dakika öncesine kadar Seagate FreeAgent Go 2,5" 500 GB almayı düşünüyordum. Şu anda vatan bilgisayarda docking station&kılıf ile birlikte 192 lira.
Son olarak bir de DH ye göz atayım dedim içimde şüpheler oluştu şimdi. Seagate'in sabıkalı olduğundan bahsetmişsiniz.
Bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz, tavsiyeleriniz nelerdir?
Şimdiden teşekkürler.
Seagate'in 3.5" 7200.11 ve 7200.12 serileri sorunlu. Müşterinin güvenini sağlamak için çıkartmış olduğu 7200.12 serisinde bile yabancı forumlarda firmware hataso olduğu söyleniyor.
Tercihiniz.
www.vatanbilgisayar.com
Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
Krm_iks ve Ehrimen arkadaşlar WD haricileri çok övüyorsunuz. Ancak internetten yaptığım araştırmalarda WD ile sorun yaşayanlar da çok fazla. Hatta Seagate ile sorun yaşayanlardan çok daha fazla olduğu izlenimine kapıldım. Bir de dikkatimi çeken olay WD de çip yanması olayı çok gündeme gelmiş. Bu dertten muzdarip olan çok. WD de çip yanması garanti kapsamında mı? Samsunglarda böyle bir garanti var sanırım.
Yinede sizin tavsiyelerinizle ucuz bir 2,5 harici HDD arıyordum 320 gb WD elements aldım. Daha elime ulaşmadı inşallah sıkıntısız kullanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: FOREVERFORYOU
Krm_iks ve Ehrimen arkadaşlar WD haricileri çok övüyorsunuz. Ancak internetten yaptığım araştırmalarda WD ile sorun yaşayanlar da çok fazla. Hatta Seagate ile sorun yaşayanlardan çok daha fazla olduğu izlenimine kapıldım. Bir de dikkatimi çeken olay WD de çip yanması olayı çok gündeme gelmiş. Bu dertten muzdarip olan çok. WD de çip yanması garanti kapsamında mı? Samsunglarda böyle bir garanti var sanırım.
Yinede sizin tavsiyelerinizle ucuz bir 2,5 harici HDD arıyordum 320 gb WD elements aldım. Daha elime ulaşmadı inşallah sıkıntısız kullanırım.
eline ulaşınca görüşlerini yazarsan sevinirim...
quote:
quote:
Hocam elektronik birazda şans. Vatan bilgisayardan aldığım WD 3.5" dahili hdd eve gelip kasaya taktığımda çalışmamıştı ertesi gün götürdüm ve o gün içinde birebir değişimini yaptırdım.
quote:
Orijinalden alıntı: VeRMİNaaRD
babamı güç bela ikna ettim hdd alacam 3.5" lerden wd düşünüyorum
www.vatanbilgisayar.com
bu ürünü almayı düsünüyorum iyi bir tercih olurmu sizin tavsiyeleriniz nelerdir? teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: omufen
quote:
Elime bugün ulaştı. Gayet iyi çalışıyor. Hızı iyi gibi; 1 dakikada 1 gb tan fazla veri alıyor. 3,27 gb lık dosyayı WD elements e 2 dakka 40 saniyede kopyaladım. Yanlız 320 gb olmasına rağmen 298 gb görünüyor. Yani 22 gb lık bir alan kullanılamıyor. Bu çok değil mi? Ben kullanamayacağım alan en fazla 3-5 gb olur diye düşünmüştüm. Bir kötü tarafı usb kablosu çok kısa. Sanırım 30 cm yi geçmez. Fiyat olarakta çok uygun geldi bana 135 tl ve 12 taksit.
Samsung 2,5" 500GB S2 Portable Kırmızı USB 2.0 Taşınabilir Disk ile
WD 2,5" 500GB My Passport Essential Siyah USB 2.0 Taşınabilir Disk fiyatı hemen hemen aynı. hangisini tercih
bide bu kafama takıldı iyi diyorlar ama ekranda yazılar varya onlara gıcık oldum
Son linkdeki ürünü almanızı öneririm. Ekrandaki yazıların güvenlik fonksiyonu ile ilişkisi olduğunu düşünüyorum.
2 gün düşündükten sonra Imegaya karar verdim o diskten hiç bi şüphem kalmadı.Elime ulaşınca bir incelemesini yapacam artık...
merhaba arkadaşlar ben hepsiburadadan iomega prestige 1tb aldım elime bugün geçti görüntüsü alimünyum ve çok da iyi ben herkese öneririm hem sessiz hemde ısınma sorunu yok ve altında ayaklıgıyla beraber geliyor ve masanızda fazla da yer kaplamıyor
ilk olarak bn bu hddye ne gibi işlemler uyguluyabilirm bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?? bölümlendirme olsun tarama olsun vs... ((ne gibi düzenleme yapmam gerekiyor??))
arkadaşlar wd 2 tb esata bulamayınca bende bakırköy deki vatan dan 1tb esatalı home editön aldım da esata kablosu bulamadım bakırköyde yarin alıcam artık kabloyu
www.vatanbilgisayar.com
merhaba, - 2,5 inch harici diskler ile normal laptop diskleri arasında fark var mıdır? - içi açılabilen ve hard diski değiştirilebilen harici hdd var mıdır? mesela "ben şu markanın şu modelini kullanıyorum, içi kolayca açılıyor" gibi bir şey söyleye bilir misiniz?
gelelim bu soruların sebebine, özüne,
ps3'ümün hdd'sini değiştireceğim, ama içinden çıkanı da bir şekilde kullanmak istiyorum. harici hdd kutusu alınabilir ama gerek tasarım olarak sevmiyorum, gerekse de fiyat olarak hdd + kutu, harici bir usb hdd'den daha pahalıya geliyor. benim amacım 500gb'lik bir harici hdd alıp, içini açıp, içindeki hdd'yi ps3'e, ps3 içindeki hdd'yi de bunun kutusuna koymak.
fikir ve yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler...
omozomoz kardeşim şu konuya bakmanı tavsiye ederim...
bunlardan hangisini tavsiye edersiniz..indirimli kampanyada son 4 gün oldugu için biraz acele ediyorum... 1tb lik düşünmüyorum çünkü elektrk kablosu flan derken bide büyüklük olarak kullanıslı gelmiyor böyle birsey hep yanımda dolastırabileceğim bir harddisk lazım..tabi sizlerinde önerileriniz varsa söyleyebilirmisiniz? fiyat aralıgı fazla olmassa iyi olur...yardım edebileceğinizi düşünüyorum teşekkürler..