Şimdi Ara

666 gün ŞARJI BİTMEYEN TELEFON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çin'de üretilen I Coloured Mobile ZJ268 cep telefonu tam 666 gün pil ömrü sayesinde şarj edilmeye gerek kalmıyor.

Dört hoparlörü bulunan cep telefonuyla mp3, mp4 dinlemek ve izlemek de mümkün. GPRS ve WAP bağlantısı da bulunan cep telefonunun en önemli özelliği 32.800mAh süper pili. 3,0 inch ekran büyüklüğüne sahip bu cep telefonu Çin'de 128 dolardan satışa sunuldu.

http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=311995

• Peki şarj cihazı kaç mA acaba?
    Hayır, 900 falansa telefonu şarj etmek 1,5 gün sürecek
    Saygılarımla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

Peki şarj cihazı kaç mA acaba?
    Hayır, 900 falansa telefonu şarj etmek 1,5 gün sürecek
    Saygılarımla.

•  666 gün ŞARJI BİTMEYEN TELEFON

hey maşallah pil değil araba aküsü koymuşlar
  • ölene kadar da gitse almam ben o telefonu hocam o nasıl tasarım öyle Ama fiyat düşünülürse iyi bir altarnatif olabilir
    Pek inandırıcı gelmedi bana ama bilemiyorum yinede yorum yapmıyacağım. 666 gün sonra bitince nolcak önemli olan o dicem ama zaten bi telefon 2 sene anca kullanılıyo bitince çöpe atarsın ucuz bişey zaten
  • Hikaye bu, kanmayın buna.
    1000 mA'lik 10 tane pili üst üste koysanız kitap kalınlığını geçer. Her yazana inanmayın.
    Eskidende Kücücük teyplerde 1000 Watt pmpo yazardı açıp baktığınızda içinde 5 watt hoparlör olduğunu görürdünüz :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ikoras

Hikaye bu, kanmayın buna.
    1000 mA'lik 10 tane pili üst üste koysanız kitap kalınlığını geçer. Her yazana inanmayın.
    Eskidende Kücücük teyplerde 1000 Watt pmpo yazardı açıp baktığınızda içinde 5 watt hoparlör olduğunu görürdünüz :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adamlar devreyi nereye koymuşlar yahu bunları görünce philips çok geride

quote:

Orjinalden alıntı: sharkatk

hey maşallah pil değil araba aküsü koymuşlar

• Yok artık ÇiN
  • quote:

Orjinalden alıntı: seizure

Yok artık ÇiN

kaliteyi maf ettiler hocam. Telefon kullanmak zevk yerine kullan at modeline dönüşür yakın bir zamanda

Ama bunlar büyük firmalara ders olsun. Akılları başına gelmeli bence . Yüzlerce ytl den satışa sunarlarsa telefonları olacaklar kaçınılmazdır

Arkadaşımızın birinin imzasında gördüm. Çok haklı. Senden suçlusu yok ey RAKS !

• 32.800 mAH kapasitesinde bir bataryanın o boyutlarda olması inandırıcı görünmüyor.
  • Verildi dostum BURDAN okuyabilirsin yorumları..

+ ben sanmıyorum okadar gideceğini..öyle bişey olsa çinli'den başka kimse telefon satamaz olur.
  • ya ne bataryası kedidir o kedi
  • 32A pil diyorsun hocam. Bir araba aküsü boyutu.Normal koşullardada şarj etmek 1-2 gün alır o pili. Tabi farklı bir olay yoksa işin içinde. Ayrıca şu arabalarda kullanılar pillerden olabilir mi? 1-2 hfta önce verilen elektrikle çalışan arabalar. Aklıma tek o piller geliyor.
    Ayrıca bizler bir telefonu kaç yıl kullanıyoruz ki bu kadar uzun pil süreli telefon alacaz? Telefonun pili bitmeden satarız bizler. (kullan at diyen arkadaşlara)
  • arabaların şarjı bittiğinde başka araba aramaya gerek yok :D telefondan şarj ederiz aküyü artık
  • ancak bu gelecek için iyiy.Çünkü firmalar bu pil konusuna kafayı takmış durumdalar.yakın gelecekte özellikle nanoteknolojinin gelişmesiyle şarja ihtiyaç duymayan cep telefonları kullanmaya başlayabiliriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dertligece

arabaların şarjı bittiğinde başka araba aramaya gerek yok :D telefondan şarj ederiz aküyü artık

hoca süpersin koparttın beni
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.