Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cepte 1 yıl pil ömrü; 32.800 mAh

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> Cepte 1 yıl pil ömrü; 32.800 mAh Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Katze

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

15 Mart 2008; 16:48:07 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Hot Spots
1.dual sim work one by one
2. Bluetooth 2.0
3. Hand writing & key input
4.Four speakers good music
5. 32800 mAh battery super long standby
6: MP3,MP4
7.e-book reader
8.Dual camera,web-camera
9.english /chinese

Features
1. 3.0 inch, , 260K colour; PX: 240×320px
3. T-Flash Card Supporting,256MB for free
4.1.3 Mega pixel camera for Picture & Video capability, 1280*1024
5. Double Stereo Loud speaker, 64 chord ring tone
6. MP3 & MP4 player
7. GPRS & WAP connectivity, MMS Transceiver
8. U disk support function to keep the information storage
9. Bluetooth2.0
10.calendar,To do list,Alarm,World Clock,Spotwatch
11.caller picture,caller Ring Tone,
12.Telephone directories: 500 groups of contacts, support incoming call with big head sticker,group ring an Messages &Multimedia messaging: 200 SMS, support MMS; can use downloaded MP3 as SMS rings
13. Schedule power on/off: support to start/close under set time
14. Alarm clock:5 groups, support alarm clock when machine’s closed, can set from Monday to Sunday
15. Games: 2 built-in common games,
16. More information: MP3, MP4, Handsfree, SMS group sending, Voice recorder, WAP, Handwritten + keyboard input, Bluetooth, GPRS download, MMS, Memory extended, IP dialing, self-designed ringtones, photo editor, alarm clock, calculator, notepad, health management .....

________________________________________________________________________________________

Çin'de satışa sunulan LionKing800 model isimli telefon 1 yıla kadar pil ömrü sunuyor.

Buluşları ve ilkleriyle bizi her zaman şaşırtmayı başaran Çinli dostlarımız şimdi de cep telefonlarının en büyük sıkıntılarından olan şarj problemine çözüm yarattılar. LionKing800 model isimli telefon, 1 yıla kadar bekleme süresi sunarak kendi alanında bir ilke imza atıyor. 5 güne kadar konuşma süresine sahip cihaz, 16.800mAh lithium pille çalışıyor. Sahip olduğu çift SIM kart teknolojisi sayesinde aynı anda iki hattın aktif olarak kullanılmasına imkan tanıyan cihaz, bluetooth bağlantı desteği, artırılabilir 256 MB hafıza ve 3.5 inç büyüklüğünde ekrana sahip.

Resim:

Kaynak: mobimag.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 2 Nisan 2008; 19:31:19 >

∂н ѕαтяαηç кυℓüвü

SONY ERICSSON CYBER-SHOT® PHONE CLUB
CANON EOS DIGITAL REBEL XTI & 18-55 LENS & SANDISK 2 GB CF
Mens Rea

Sisteme Gözat

15 Mart 2008; 18:40:54 

Japonlar yapsa inanırdım da Çinliler yapınca içinde bir bit yeniği varmış gibi geliyor.Çünkü büyük bir gelişme bu...

_________“There are two tragedies in life. One is not to get your heart's desire. The other is to get it.”__________
birolayd

15 Mart 2008; 21:26:56 

Helal olsun.. Cidden 16800mAh çok fazla..

Normak kullanımda 60 gün diger. Ohaa dedirten cinsten bişi bu.. Ama 1 yıl gitmesi imkansız. .Her zamanki gibi fazladan yazarlar.. Örneğin nokia 30gün bekleme süresi var diyorsa bunu 10a böl al sana 3 gün..

1yılsa en az 1 ay gider.. Çok iyi

bu imza olayı kullanıcı isimlerinin altındaki bölgede olsada forumda büyük yer kaplayıp kirlilik oluşturmasa ne güzel olurdu...__C550 hakkında herşey__Moto ROKR E2 175ytl~ 88euro SADECE __
Tüm MOTOROLA modelleri içinMobilePhoneTools 5 SON VERSİYON indir tıkla.. __
ÜCRETSİZ-tüm-marka-teller-için j2me-midlet-java-MPKG(linux tel)-prog-oyun TIKLA İNDİR.
Rokr E2 hakkında herşeyForumun içindekiler için TIKLA
MOTOROLA Rokr E2=Linux+Divx,Xvid+mp3+4GB+311Mhz+.
RAKS ceptelefonu için RAKS bölümü AÇILMIŞTIR, artık Raks çılar kendi bölümünde yazsınlar
PHI

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

15 Mart 2008; 21:43:04 

1 ay net gitsin. Ve bu cihaz türkiye'ye gelsin. Fiyatı da 500 falan olsun. Binlerce alıcısı çıkacaktır.

16.800 mAh

Katze

15 Mart 2008; 21:46:56 

16.800 mAh gerçekten çok büyük bir rakam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 15 Mart 2008; 21:50:21 >

∂н ѕαтяαηç кυℓüвü

SONY ERICSSON CYBER-SHOT® PHONE CLUB
CANON EOS DIGITAL REBEL XTI & 18-55 LENS & SANDISK 2 GB CF
(@yberk)

15 Mart 2008; 22:02:03 

1 yıl pil ömrü 16.800 mAh çok yüksek rakamlar bana hiç mantıklı gelmedi

==>( @ y b e r k )<==
N95 8GB - Bir Bilgisayar - Bir Kamera - Bir MP3 - Bir Video Oynatıcı - Bir Yol Gösterici - Bir İnternet Gezgini
N95 8GB - Cebimde birşey var...Ama tek birşey değil...Bilgisayar artık böyle birşey...
===> YENİ NOKIA N95 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] <===

NSeries - N95 8GB - Gelecek Bölüm Eğlence
Çok Yakında
ferhat zorlu

15 Mart 2008; 22:46:50 

n95 te 20 günde biter

"hayat 3.5 ile 4 arasındadır. ya üçbuçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın."
not: atasözü değildir. bana aittir. :)
megaturk

Sisteme Gözat

16 Mart 2008; 1:14:19 

Oha ya oha. Bu ne be. Bu telefon o batarya ile yok satar...

09nanometer

Sisteme Gözat

16 Mart 2008; 1:19:40 

Akü mü takmışlar buna ?

*Intel C2D E6320 @ 3.4ghz *OCZ 2x1 Gb 1066 Titanium Intel Optimized*MSI P35 Neo-F *MSI 320 mb Nx8800GTS*Nzxt Guardian powered by Be Quiet Straight Power 450w*Audigy2zs*Logitech X540*N95 8GB*Cowon F2 2Gb*Sennheiser Cx500 Black*

birolayd

16 Mart 2008; 1:51:58 

Alın bunlarda kardeşleri

Model:ZTCA2008 2sim cards, 12000mAh
http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=1422&page=1

Model:StarK228 2sim cards, 5800mAh
http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=1410&page=1

Daha öncede dediğim gibi, artık nokia motorola samsung sony kendi aralarında değil çin markalarla yarışmaları gerek. Adamların TR fiyatı 200ytl lik telefonlarında dokunmatik, tv falan herşey var. Tek işte lenslerin ucuzunu bulamadıkları için hep dandik lens takıyorlar foto çekimleri berbat, bu olayı halledip, wifi de koyarlarsa zaten fazladan(tv, üstün pil zamanı gibi) bir sürü özelllik olduğu için kimse durduramaz çinlileri.

bu imza olayı kullanıcı isimlerinin altındaki bölgede olsada forumda büyük yer kaplayıp kirlilik oluşturmasa ne güzel olurdu...__C550 hakkında herşey__Moto ROKR E2 175ytl~ 88euro SADECE __
Tüm MOTOROLA modelleri içinMobilePhoneTools 5 SON VERSİYON indir tıkla.. __
ÜCRETSİZ-tüm-marka-teller-için j2me-midlet-java-MPKG(linux tel)-prog-oyun TIKLA İNDİR.
Rokr E2 hakkında herşeyForumun içindekiler için TIKLA
MOTOROLA Rokr E2=Linux+Divx,Xvid+mp3+4GB+311Mhz+.
RAKS ceptelefonu için RAKS bölümü AÇILMIŞTIR, artık Raks çılar kendi bölümünde yazsınlar
erco35coast

Sisteme Gözat

16 Mart 2008; 3:15:45 

nokia lar için bu pillerden uretseler valla yok satarlar......

8600GT-C2D e6400-GigaByte 965p-ds3
kartallar_yalnız_uçar

16 Mart 2008; 7:32:20 

quote:

Orjinalden alıntı: Mens Rea

Japonlar yapsa inanırdım da Çinliler yapınca içinde bir bit yeniği varmış gibi geliyor.Çünkü büyük bir gelişme bu...

Aynen ben de güvenemiyorum

Küçük bir isyanla başladı benim Beşiktaşlılığım.Çünkü hep sarı kazanırdı,laciverti ya da kırmızısı ortak olurdu sevinçlerine.Ben hiç siyahı görmedim çocukluğumda.Çevrem "seni gel fenerli yapalım" ya da "seni cimbomlu yapalım" diyenler ile doluydu.1982 yılında başladı bu feryat figan,sadece benim değil milyonların davasıymış meğerse...
c C c
kartallar_yalnız_uçar
_Maxy_

16 Mart 2008; 14:22:25 

O pilin boyutunu merak ediyorum telefonun %85'ini kaplamıştır.Donanım koyacak yer kalmaz artık özellik de koyamazlar bunlara

HP Pavilion DV 6299 - Nokia N72 - Mercedes A-150 - Sony Bravia KDL 40W2000 - Sennheiser CX-300

Kendi yıldızını takip et

Katze

16 Mart 2008; 22:16:02 

Benim dizüstü bilgisayarımda 4400 mAh değerinde pil vardı ama bayağı büyüktü. Bahsi geçen pil ise 16.800 mAh. Benim pilin 4 katından fazla.