Şimdi Ara

Cepte 1 yıl pil ömrü; 32.800 mAh

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
4.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hot Spots
    1.dual sim work one by one
    2. Bluetooth 2.0
    3. Hand writing & key input
    4.Four speakers good music
    5. 32800 mAh battery super long standby
    6: MP3,MP4
    7.e-book reader
    8.Dual camera,web-camera
    9.english /chinese

Features
    1. 3.0 inch, , 260K colour; PX: 240×320px
    3. T-Flash Card Supporting,256MB for free
    4.1.3 Mega pixel camera for Picture & Video capability, 1280*1024
    5. Double Stereo Loud speaker, 64 chord ring tone
    6. MP3 & MP4 player
    7. GPRS & WAP connectivity, MMS Transceiver
    8. U disk support function to keep the information storage
    9. Bluetooth2.0
    10.calendar,To do list,Alarm,World Clock,Spotwatch
    11.caller picture,caller Ring Tone,
    12.Telephone directories: 500 groups of contacts, support incoming call with big head sticker,group ring an Messages &Multimedia messaging: 200 SMS, support MMS; can use downloaded MP3 as SMS rings
    13. Schedule power on/off: support to start/close under set time
    14. Alarm clock:5 groups, support alarm clock when machine’s closed, can set from Monday to Sunday
    15. Games: 2 built-in common games,
    16. More information: MP3, MP4, Handsfree, SMS group sending, Voice recorder, WAP, Handwritten + keyboard input, Bluetooth, GPRS download, MMS, Memory extended, IP dialing, self-designed ringtones, photo editor, alarm clock, calculator, notepad, health management .....

________________________________________________________________________________________

Çin'de satışa sunulan LionKing800 model isimli telefon 1 yıla kadar pil ömrü sunuyor.

Buluşları ve ilkleriyle bizi her zaman şaşırtmayı başaran Çinli dostlarımız şimdi de cep telefonlarının en büyük sıkıntılarından olan şarj problemine çözüm yarattılar. LionKing800 model isimli telefon, 1 yıla kadar bekleme süresi sunarak kendi alanında bir ilke imza atıyor. 5 güne kadar konuşma süresine sahip cihaz, 16.800mAh lithium pille çalışıyor. Sahip olduğu çift SIM kart teknolojisi sayesinde aynı anda iki hattın aktif olarak kullanılmasına imkan tanıyan cihaz, bluetooth bağlantı desteği, artırılabilir 256 MB hafıza ve 3.5 inç büyüklüğünde ekrana sahip.

Resim:

Kaynak: mobimag.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 2 Nisan 2008; 19:31:19 >

• Japonlar yapsa inanırdım da Çinliler yapınca içinde bir bit yeniği varmış gibi geliyor.Çünkü büyük bir gelişme bu...
  • Helal olsun.. Cidden 16800mAh çok fazla..

Normak kullanımda 60 gün diger. Ohaa dedirten cinsten bişi bu.. Ama 1 yıl gitmesi imkansız. .Her zamanki gibi fazladan yazarlar.. Örneğin nokia 30gün bekleme süresi var diyorsa bunu 10a böl al sana 3 gün..

1yılsa en az 1 ay gider.. Çok iyi
  • 1 ay net gitsin. Ve bu cihaz türkiye'ye gelsin. Fiyatı da 500 falan olsun. Binlerce alıcısı çıkacaktır.

16.800 mAh
  • 16.800 mAh gerçekten çok büyük bir rakam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 15 Mart 2008; 21:50:21 >
  • 1 yıl pil ömrü 16.800 mAh çok yüksek rakamlar bana hiç mantıklı gelmedi
  • n95 te 20 günde biter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oha ya oha. Bu ne be. Bu telefon o batarya ile yok satar...
  • Akü mü takmışlar buna ?
  • Alın bunlarda kardeşleri

Model:ZTCA2008 2sim cards, 12000mAh
    http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=1422&page=1

Model:StarK228 2sim cards, 5800mAh
    http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=1410&page=1

Daha öncede dediğim gibi, artık nokia motorola samsung sony kendi aralarında değil çin markalarla yarışmaları gerek. Adamların TR fiyatı 200ytl lik telefonlarında dokunmatik, tv falan herşey var. Tek işte lenslerin ucuzunu bulamadıkları için hep dandik lens takıyorlar foto çekimleri berbat, bu olayı halledip, wifi de koyarlarsa zaten fazladan(tv, üstün pil zamanı gibi) bir sürü özelllik olduğu için kimse durduramaz çinlileri.

• nokia lar için bu pillerden uretseler valla yok satarlar......
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mens Rea

Japonlar yapsa inanırdım da Çinliler yapınca içinde bir bit yeniği varmış gibi geliyor.Çünkü büyük bir gelişme bu...

Aynen ben de güvenemiyorum
  • O pilin boyutunu merak ediyorum telefonun %85'ini kaplamıştır.Donanım koyacak yer kalmaz artık özellik de koyamazlar bunlara
  • Benim dizüstü bilgisayarımda 4400 mAh değerinde pil vardı ama bayağı büyüktü. Bahsi geçen pil ise 16.800 mAh. Benim pilin 4 katından fazla.
  • yok deve!
    yok yok geyik
  • Telefon heralde 5kg vardırBi de kaç ayda şarj olur ki bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyin__58

Telefon heralde 5kg vardırBi de kaç ayda şarj olur ki bu

Muhtemelen kullandığın pilleri bir daha şarj etmiyorsun. Edersen faturaya böyle yansır.

Pil almak daha mantıklı.

• ya patlarsa
    normali parmak koparmaya yetiyor allah etmiye bu eli götürür.. gereksiz buluyorum önemli olan fazla enerji kaynagi sunmak degil az enerjiye gerek duymasini saglamak. diye düsünüyorum
  • Yok artık LEbron James
  • Nokia değilde Samsung bu pili kullansın. Malum kısa sürede biten şarjlarıyla meşhurdur.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.