Şimdi Ara

^^Nokia 7070^^

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
7.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nokia, Güney Afrika'nın Johannesburg kentinde düzenlenen Growing Together 2008 Konferansı'nda, gelişen piyasalardaki liderliğini pekiştirecek olan yeni ürünlerini duyurdu. Bu yeni modellerden biri de Nokia 7070 Prism cep telefonu. Konferansta ayrıca Güney Afrika halkına özel olarak geliştirilen yerel mobil e-posta çözümü de tanıtıldı. Nokia 7070 Prism cep telefonu teknik özellikler, tasarım ve her bütçeye uygun fiyat arasında denge kuran bir model. Yeni Nokia 7070 Prism cep telefonunun, vergiler hariç 50 Euro gibi bir fiyat etiketi ile 2008 yılının üçüncü çeyreğinden itibaren piyasalara sunulması bekleniyor.

^^Nokia 7070^^

Gelişen piyasalar ve Nokia Prism cep telefonu
    Dünya çapında bir milyardan fazla insan mobil telefon sektörünün en geniş ürün portföyüne sahip olan ve 80'den fazla dilde destek veren Nokia'nın ürünlerini kullanıyor. Son yıllarda sektördeki ilk kullanıcıların çoğunluğu gelişmekte olan piyasalardan geliyor. Öte yandan, bir diğer önemli akımın ayak sesleri de kendini hissettiriyor; gelişen piyasalardaki ilk kullanıcı pazarı büyümesini sürdürürken mevcut cep telefonlarını yeni bir modelle veya daha gelişmiş bir modelle değiştirmek isteyen kullanıcı sayısı da önemli şekilde artıyor. Nokia'nın öngörülerine göre 2008 yılında, gelişmekte olan piyasalarda ilk defa, model değiştiren kullanıcı sayısı ilk kullanıcı sayısını geçecek.

Afrikalılara hesaplı fiyata kameralı Nokia telefon
    Nokia'nın gelişmekte olan pazarlardaki çalışmalarını yöneten Başkan Yardımcısı Alex Lambeek'in açıklaması şöyle: "Afrika gibi gelişmekte olan piyasalarda yaşayan insanlar cep telefonlarından gün geçtikçe daha çok şey bekliyorlar - bu insanların fonksiyonellik ve tasarım açısından beklentileri ve talepleri dünyanın diğer ülkelerindeki insanlarda farklı değil-, sadece gelirleri daha az bir seviyede. Nokia'nın hesaplı megapiksel kameralı telefon ve yerel e-posta çözümünün duyurulması ışığında, bugün yapılan tanıtımların Nokia'nın gelişmekte olan piyasalardaki kullanıcıların çeşitli talep ve beğenilerine cevap verebilen ürün ve servisler sunma konusundaki kararlılığının bir göstergesi olduğuna inanıyoruz."

Nokia 7070 Prism - Kişisel içerik
    Kendine özgü bir tasarıma ve geometrik çizgilere sahip olan Nokia 7070 Prism kendilerini mobil telefonlarıyla ifade etmeyi seven kullanıcılara hitap ediyor. Nokia 7070 Prism cep telefonu duvar kağıtları, temalar ve MP3 melodilerle tamamen kişiselleştirilebiliyor. Nokia'nı yeni modeli 7070 Prism cep telefonu entegre ses kayıt özelliği ve elsiz kullanma sağlayan hoparlörleri gibi fonksiyonlarıyla kendini özel hissetmek isteyen kullanıcılara yönelik bir ürün. Nokia 7070 Prism cep telefonunun 2008 yılının üçüncü çeyreğinden itibaren vergiler hariç 50 Euro gibi bir fiyat etiketi ile piyasaya sunulması bekleniyor.

Güney Afrika mobil e-posta çözümü
    Mobil e-posta hizmetine olan talebin artması ile birlikte Nokia ve Webmail International (PTY) Ltd firması özellikle Güney Afrika için geliştirilen Webmobile yerel e-posta çözümünü duyurdu. Yeni Nokia cihazları için geliştirilen bu çözüm 2008 yılının ikinci çeyreğinden itibaren hizmete sunulacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 6 Nisan 2008; 1:03:57 >

• Nokia'nın en son tanıttığı 4 giriş seviyesi model:

http://forum.donanimhaber.com/m_22299405/mpage_1/key_//tm.htm#22299405

• Nokia 7070 Prism
    • Nokia 5000
    • Nokia 2680 Slide
    • Nokia 1680 Classic

Telefonda özelliğe çok fazla önem vermeyenler için ideal olduklarını söyleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 7 Nisan 2008; 1:28:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Ayrıca Nokia'nın geçtiğimiz günlerde tanıttığı 4 giriş seviyesi model:

http://forum.donanimhaber.com/m_22299405/mpage_1/key_//tm.htm#22299405

Konularını açmak lazım şimdiden :)

http://www.feelphones.com/2008/04/02/nokia-announced-nokia-7070-prism-pictures/

• Çok hoş bir telefon olmuş. Sadece görünüş için alo demesi mesaj çekmesi için yapılmış tasarım konusunda güzel cihaz olmuş.
  • Nokia cidden TELEFON yapmış. İlk gördüğümde tipini beğenmemiştim ancak zamanla hoşuma gitmeye başladı. Sony Ericsson W300i telefonum var. Telefonun kalınlığı hariç bir sorunum yok. Bu telefonunda şarjı iyi giderse bunu alırım. Telefon zaten benim için konuşmaktan ibaret.
    Nokia 7070 Prism nokiadan incelediğime göre 3D menüye sahip. Yani 6230i gibi animasyonlu ve eğlenceli bir menü. 128x160 çözünürlük kulağa hoş gelmeyebilir ancak 65000 renk ile gayet güzel duruyor (babamın 2630 telefonu var ekranı şahane ve çok net) eğer 256000 renk olsaymış berbat olurdu (annemin 3500 classic telefonu var ekranı kelimenin tam anlamıyla rezalet). Telefonda radyo bulunmuyor ancak ses kaydı özelliği mevcut. Kamerası da yok fakat buna gerekte yok. Yanlarında ve üstündeki pembe yada mavi kısımlar aslında led. 6300'da olduğu gibi cevapsız aramalarda ya da sms geldiğinde siz farkedene kadar yanıp sönüyor. Benim için bu da + özellik zira beni kim aramış ne mesaj yollamış merak ettiğim ve hemen öğrenmek istediğim konulardır. Ayrıca led ışığı gelen aramalarda da yanıp sönmekte. Eğer firmware update özelliği de bulunursa telefon bana göre tam 10 numara olur (güncel yazılıma önem veririm).
    Eğer telefonu yalnızca konuşmak için kullanan ve görünüşe önem veren herkes tercih edebilir. Şarjı iyi giderse şahsen ben w300iyi bırakıp bunu alacağım.

• ===> Nokia 7070 <===

^^Nokia 7070^^

^^Nokia 7070^^

^^Nokia 7070^^

^^Nokia 7070^^

^^Nokia 7070^^

^^Nokia 7070^^

^^Nokia 7070^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 18 Nisan 2008; 17:26:29 >

• çok deişik yaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cok tuhaf bir modele benziyor

• Çok şık telefon.Kullanımı kolay gibi görünüyor.
  • Çok şık duruyor gerçekten
  • pek beğenmedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

gelişen piyasalardaki liderliğini pekiştirecek olan yeni ürünlerini duyurdu.

bu modellerle mi yapıcakmış bu işi
  • ortadaki pembe tuş hoşuma gitmedi...
  • MODA ikonası bi tel
  • Şık bir bayan telefonu olmuş
  • Bu telefonu kullanan Varmı??

2.tel olarak mavi renklisini almayı düşünüyorum ama kararsızım Özellik önemli değil ama küçük ve şık olması gerekiyo
  • Başarılı bir tasarım olmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metintekin

Bu telefonu kullanan Varmı??

2.tel olarak mavi renklisini almayı düşünüyorum ama kararsızım Özellik önemli değil ama küçük ve şık olması gerekiyo
    Tr pisasında şu anda satışta ama pek tutulan bi model olmadı bunun yerine 2600 slide daha güzel
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.