Şimdi Ara

V6 Maxx Mod Rehberi ve HeartlessMOD@V6Maxx

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
631
Cevap
1
Favori
35.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234...15...32
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  V6 Maxx Mod Rehberi ve HeartlessMOD@V6Maxx

Hepsi ve daha fazlası artık sadece MotoModTR'de !

MotoModTR : Motorola Modding Türkiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 25 Ocak 2010; 15:35:09 >

• çok teşekkürler. uğraşmışsınız ve çok güzel şeyler yapmışsınız. elinize, emeğinize sağlık.

bir çok faydalı yeni özellik.

bu telefonu alırsam işime çok yarayacak gibi.

daha önce hiç flash atmadım. galiba xp kurmak gibi bir şey. ama biraz tehlikeli ve riskli. hem garanti olayından dolayı hem de daha önce hiç yapmadığımdan dolayı. misal sürücüleri nasıl tanıtacağız =) ya bir hata yapıp telefonu bozarsam. vs. neyse ben telefonu almaya tam olarak karar vereyim. bunları konuşuruz daha sonra. hatta sizden haddim olmayarak resimli anlatım bile isteyebilirim duruma göre =)

ses ne kadar arttı. kendini hissettiriyor mu =)
  • R26117LD sürümü V6 Maxx'ınız varsa bu monster pack telefonunuzla uyumlu değildir, yüklerseniz telefonunuz çöker ve hiç açılmaz.
    demişsin şemsettin kardeşim
    eğer aldığım ürün bu şekilde versiyon ile gelirse mod olmayacakmı şimdi
    yada önce sizdeki yani yeni olan versiyona geçerek sonramı modlamalı

birde merak ettiğim birşey daha var
    temalar skinler vs diyoruz
    ama maclerdeki gibi bir arayüz yapabilirmiyiz telefona

bu arada ilk mesajı okudum ama göremedim : mesajlar hafıza kartına katdolmuyormu ? videolar sesler hafıza kartına kaydolmuyormu ?

Orjinalden alıntı: desiya

R26117LD sürümü V6 Maxx'ınız varsa bu monster pack telefonunuzla uyumlu değildir, yüklerseniz telefonunuz çöker ve hiç açılmaz.
    demişsin şemsettin kardeşim
    eğer aldığım ürün bu şekilde versiyon ile gelirse mod olmayacakmı şimdi
    yada önce sizdeki yani yeni olan versiyona geçerek sonramı modlamalı

birde merak ettiğim birşey daha var
    temalar skinler vs diyoruz
    ama maclerdeki gibi bir arayüz yapabilirmiyiz telefona

bu arada ilk mesajı okudum ama göremedim : mesajlar hafıza kartına katdolmuyormu ? videolar sesler hafıza kartına kaydolmuyormu ?

Mod olacak tabiki ama benim monster pack'im uyumlu olmayacak. İleride herkese istediği gibi modlaması için gereken bilgileri topiğe ekleyeceğim. Bu monster pack'i yükleyenler telefonunu aslında modlamıyor. Flashlarlar ise benim modladığım şekilde kullanmış oluyorlar.

Video ve sesler hafıza kartına kayıt oluyor. Mesajlar ya sim karta ya da telefon hafızasına...

• heartless bu versiyon olayını telefonu alacağımız yere sorsak adam anlamaz herhalde. bakayım dersen baktırtmaz. ama motorolanın sitesinde versiyon yükseltme var. ordan yükseltip sonra modlamak olur mu?

(ola ki düşük versiyonlu telefon geldi bize?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi until it sleeps -- 27 Mart 2008; 6:02:56 >
  • Benim modum zaten en güncel V6Maxx yazılımı'nın üzerine kurulu. Götürüp yükleteyim desen eminim bendekinden eski birşey yüklerler çünkü ben hep takipteyim, rusya, çin, abd... nerede en güncel yazılım bende bulunur.

www.hellomotorazrforum.com

Semseddin
    Daha Fazla Göster
  • :=)

yani demek istediğim şu. şimdi diyelim biz bu telefonu aldık, senin yaptığın modu yüklemek istedik.
    ancak senin olmaz dediğin R26117LD hedesi bizim telefonda var.

bu durumda senin modu nasıl yükleyebiliriz telefonumuza?
    Monster Pack, başkası'nın zevkine göre hazırladığı bir pakettir. Örneğin monster pack yükleyen kişi telefonu modlamış sayılmaz. Başkasının modladığı özellikleri direk kendi telefonuna yüklemiş olur.

Eğer ki dediğin gibi bir durum olurda telefon LD yazılımlı gelirse, İleride bu sayfada yayınlayacağım bilgilerden yola çıkarak kendi telefonunu kendin modlayacaksın ya da ben sana LD uyumlu bir monster pack önereceğim onu flaşlayarak "mod"lamış olacaksın.

Örnek olsun, HeartlessMOD@V3X rehberine bir göz gezdir, orada wikipedia'lık bilgi var.

Orjinalden alıntı: heartless

Benim gibi yeni alan 3 arkadaşa sordum, hepimizde aşağıdaki orjinal yazılım ile gelmiş. Her ihtimale karşı orjinal yazılım yedeği ;

R26111VL_96.80.56R

VL ile 96 arasında U var dimi yanlış olmasın bi de

U : Avrupa / Amerika sürümü yazılım.
    AS : Asya yazılımı [ Çince ve diğer diller destekli ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 28 Mart 2008; 0:19:54 >
  • ARKADAŞLAR BEN DÜN GECE HEARTLESS KARDEŞİMİN İLK MONSTERPACK DOSYASINI ÇEKEN VE KULLANAN KİŞİ OLARAK BUGÜN SABAHTAN AKŞAMA KADAR KURCALADIM KULLANDIM TELEFONU AMA EN UFAK EN KÜÇÜK Bİ EKSİKLİK DUYMADIM YAŞAMADIM SANKİ BENİM İÇİN ÖZEL YAPILMIŞ TELEFON SANKİ İÇİMİ OKUDU GİBİ BİŞEY NE İSTEDİĞİMİ HİSSETTİĞİMİ BİLİYOMUŞ GİBİ GELDİ :) BURADA HEARTLESS KARDEŞİMİZİN ZEVKİ ÖN PLANA ÇIKIYOR... ARKADAŞLAR TELEFONU UYUMLU OLANLARA ŞİDDETLE YÜKLEMELERİNİ TAVSİYE DERİM

KARDEŞİM SİNAN'A (HEARTLESS) SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM ELLERİNE SAĞLIK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc.erdem226 -- 28 Mart 2008; 0:28:36 >

• :) süper çalışma senden de bu beklenirdi şemso:D
  • slm ben de bayadır forumu takip ediyorum ama bişey yazmış değilim...(affınızı isterim) daha önce (1 yıl kadar önce) v3 black modladım sizin sayenizde sanırım heartless in katkısı çok olmuştu şimdi ye kadar v3 ü kullandım vede sizlerin bu yazılarını okuyarak 3 gün önce v6 siparişi verdim ve dün elime geçti fiyatını da söyliyim hepsi burdadan alcaktım ama euro artttıgı için almadım tanıdık bi telefoncudan 330 a aldım zaten şuandaki en makul fiyatlardan birisi sanırım...şimdi üstadımız hearthlesssin rehberini okudum gerçekten de çok iyi şeyler yapıyo emeğine ellerine sağlık... artık bende aranıza katılıyım dedim....dediğim gibi en son mod yapalı 1 yıl oldu onun için baya bi unuttum bu sayfayı tam okumadım ama teşekkür borcumu bian önce ödemek istedigimden dolayı... daha sonra en ince ayrıntısına kadar okkuyacam. heartlessin modmymoto da da flexini filan da gördüm sanırım aynı dimi??? modlama işlemine bikaç hafta sonra başlamayı düşünüyorm çünkü alalı 1 gün oldu ve daha tam kurcalama fırsatım olmadı...tam bi moto modlama hayranıyım bende modladıgım v3ümden de ayrıldm:( :D.. neyse hearhlesse ve diger kendini modlamaya adamış kişilere çok teşekkürler katkılarından dolayı.....baya bi yazmışım bir oldu pir oldu saırım..

• bir de ben şu 1 gün içinde çok büyük bi eksiklik farkettim v3 ümden farklı olarak gerçi ondan kat kat fazla özellikleri war ama benim için bu çok büyük bi eksiklik....v3 de birsürü kısayol ekleyebiliyodun menü ve sayıya basarak ama bunda böyle bi özellik yok sanırım.bunu telefonda başka bişekilde çözebilmemiz olagan mı çünkü ençok kullandıgım şeyleri örnegin alarm,resimler, müzik herbirine sadece 1 tuş ve numaraya basarak ulaşmak çok kolaydı.. araçlarda activation list war sanırım onu kullanmayı keşvedemedigimden dolayııı???!! yada benim dedgimi işe mi yarıyor bilmem....birde ileri ve kabul tuşları v3 ün tamtersine alışmam biraz zama nalcak sanırım.. neyse buraya daha çok şey yazcam gibi.kolay gelsin hepimize..
  • nmangir aramıza hoşgeldin, evet modmymoto ve diğer yabancı forumlarda nickim Semseddin. Asıl bu modları yurtdışında paylaşıyorum. Alıcısı çok oluyor :) Neyse sırf benim yaptıklarımdan dolayı ve bana güvenmelerinden dolayı arkadaşların V6Maxx almasını görmek sevindirici.

Kısayol mod'u var, rehbere ekleyeceğim.
  • walla dedigin gibi sizi tanımama rağmen bilge gibisiniz maşallah aldım walla 2. günüm telefonun görüntüsü olarak çok memnunum v3 te modlayarak yaptıklarımızı bunda gerek kalmadan piyasaya sürülmüş ( funlight+ yandaki tuşların rahatsız edici sesi vsvs) benim bi sorunum daha war abi bu telefon resimlere zoom yapmıyo sadece tam ekran yapıyo (bi yazıyı fotoladıgımda zoomsuz zor okunur diye düşünüyorum) gerçi senin için sorun değil sen onun da flasini yapmıssındır onları biaraya toplasan çok makbüle gecer walla:) bir debu modunda yazı stilleri değişik mi?? orjinal yazısı gayet iyi gibi... benim back up yapmama gerek yok dimi eger modlarsam eski haline döndürmek için... aynı flex versiiyonu çünkü... senin upload ettigini garanti durumlarında telefonuma flashlayabilirim dimi..
  • MAxx için resimlere zoom mod'u henüz yok. Zamanla bulursak ekleriz. Monster Pack'te kullandığım font Segou Bold Condensed. Windows Vista'da olan fontlardan biri. Çok okunaklı ve fabrika çıkışı font'a göre daha küçük boyutlu. Eğer yazılım versiyon'un R26111VL_U_96.80.56R ise yedek almana gerek yok. Benim yedek, kutudan çıktığı nasılsa öyle.

Mod rehberinde flaşlama işlemi için yazdığım şeyleri dikkatlice okuyup uygularsın.
  • hearthless bişey daha söylicem aklıma geldikçe ne gibi değişiklikler yapılabilir diye ekliyorum belki gereksiz olabilir ama telefonla konuşurken kapaktaki moto logosunun sürekli yanmasını sağlayabilirmisin??? ya da sağladın mı? öyle bişey olması gerçekten çok güzel gösterir bir de youtube da bi video izledim müzik çalarken flash ritme göre yanıyo filan gerçi çok abartı ama bi baksan iyi olur...yada baktıysan o da farklı bi modlamı oluyor???
Sayfa: 1234...15...32
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.