Şimdi Ara

##Raidmax Volcano RX-630A Kullanıcı İncelemesi##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar, bugünkü yazımda sizlere Raidmax markasının, güç kaynaklarından birisi olan 630Watt'lık Volcano modelini tanıtmaya çalışacağım...
    Öncelikle ürünü test için bana temin eden Denge Bilgisayar'dan Okan Bey'e teşekkür ederim...

Güç Tablosu ve Çizgi Elektronik Testleri

Güç Tablosu

Çizgi Elektronik Testleri

Ürün Çizgi Elektronik testlerinden başarılı...

Gördüğümüz üzere, testlerde verilen ve bahsedilen değerleri tam olarak verebilen ürünün en büyük eksisi ise PFC nin olmayışıdır...
    PFC Nedir?

Dış Görünüş ve Kutu İçeriği

Ürünün ilk olarak dikkat çeken özelliği, modüler kablo yapısı olmasıydı. Kabloların ise kaliteli iyi bir artı puan. Otomatik olan fan kontrolcüsü ise gerçekten sessizliği sağlıyor. Fanların mavi ledli olması, çoğu kullanıcı için ise büyük bir artı puan. Fanların 8 cm'lik olması ilk başta beni korkutsada, gerçekten sessiz olmaları beni çok şaşırttı. Boya kalitesi çok yüksek olmamasına rağmen, çokta kötü durmuyor. Kutu içeriği olarak, bol bol kablo, 4 adet vida ve kitapçığı geliyor.

Kablolar

1 * 8 pin
    2 * 6 pin
    1 * 4 pin
    1 * 20+4 pin
    1 * prizle bağlantı
    2 * Sata güç bağlantısı (toplam 4 adet)
    4 * 2 Molex (toplam 8 adet)
    2 * 1 Floppy güç bağlantısı

Bol bol kablo olmasına, rağmen bence işlemci için 4+4 olabilirdi...

İç Görünüm

Raidmax Volcano RX-630A

Topower 700

Ağırlık

Güç Kaynağımız bütün kablolarımızla beraber 2.5 kilo...

Sonuç ve Yorum

Ürünü kullandıktan sonra sessizliğine gerçekten hayran kaldım, hem gerçekten serin çalışıyor, hemde 24 saatlik çalışmanın ardından bile en ufak bir vızıltı duymuyorsunuz...
    Fiyatı, verdiği güç ve modüler kablo yapısı olması gerçekten büyük avantaj fakat PFC ile uyarımı dikkate alınız...

• inceleme için teşekkürler fiyatı Sanal Marketim'de 141ytl kdv dahil.
    Efficiency >70 olarak belirtilmiş yani idare eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SanalKabus -- 24 Mart 2008; 22:47:11 >
  • gerçek 630 wat bi psu için fiyatı çok iyi fanları neden küçük tutmuşlarki lc power bu konuda daha iyi ama mavi led güzel duruyor hd3870x2 alıcaklar için ideal bi psu
  • bu psu'dan alcam inşallah 2 *hd3870 cf için sorun yaratmaz...
  • Güzel inceleme olmuş hocam. PSU'nun dışı felan güzel yani birde şu PFC'yi kısa bir şekilde açıklaman iyi olur bence. Verdiğin linke girdim ama baya uzun
  • valla ben vu ürünümü alsam yoksa lc powerin 550 wattlık ürününümü bilmiyorum sizin önerileriniz ne olurdu sizce
    http://www.sanalmarketim.com/urun/ETLC550W fiyat önemli değil 150 ye kadar kartta limitim var arkadaşlar bu ürün lc powerden dahamı iydir.
    ayrıca kullanacağım ekran kartı ilerde büyük bir ihtimalle 8800 gt olacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tulamistad

valla ben vu ürünümü alsam yoksa lc powerin 550 wattlık ürününümü bilmiyorum sizin önerileriniz ne olurdu sizce
    http://www.sanalmarketim.com/urun/ETLC550W fiyat önemli değil 150 ye kadar kartta limitim var arkadaşlar bu ürün lc powerden dahamı iydir.
    ayrıca kullanacağım ekran kartı ilerde büyük bir ihtimalle 8800 gt olacaktır.

lc power 550 wat 8800gt için yeterli imzadaki sistemi çok iyi şekilde taşıyor ancak çok sayıda hdd ve dvd-r güçlü bi ekran kartı kullnıcaksan Volcano ideal

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forum disi satildi, silinebilir.
    4 yıl önce açıldı
    [SATILDI] ASUS ROG 6800XT
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Görüldüğü kadarıyla primaryde teapo 85 derece konsansatörler mevcut.Raidmax kalite çıtasını bu üründe yükseltmiş secondery net anlşılamıyor.Ürünün fiyatı uygun ancak 620w gibi yüksek bir çıkış için 18+18 A +12v raili az kalmış.Sürekli olarak +12v kanalına vermiş olduğu güç nedir?Spesifikasyonlarında mutlaka verilmiş olmalı..
  • O.z.X
    işin ustası burada

fenomenhaa
    360W verdiği belirtilmiş sitesinde...
    konu ile ilgili olarak bir pm atmıştım size hocam, testleri yayınlamadan önce...
  • sağol ucuz 620wat almak isteyen alır bence
  • güzel inceleme olmuş.helede tak çıkar olması çok ii fiyatıda güzel
  • uygun fiyatlı ve modüler psular arasında kendine iyi bir yer bulabilir
  • acaba bunun üst kapağındaki 8lik fanı söküp fan deliğini genişletip 12lik fan takabilirmiyiz?? yapısı buna müsaitmi..?
  • beyler RAIDMAX RX-530 Volcano modeli 530W olmasına ramen daha pahalı neden olabılır arasında 5-6 dolar oynuyo acaba 530W lıgın ne artısı var ;??????*
  • Arkdaşlar bende aynsı war inclelen modelin süper ısın ve gürültü yok 5 aydır kullanıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.