bu yazılarımı gereksiz yere saçma sapan işler yapan bir sitede daha fazla bulunmaması adına kaldırıyorum .. bulmak isteyenler yazılarının orijinallerinin nerede olduğunu bilirler ve ordaan bakabilirler ..
moderatörlere keyfiyen yaptıkları işlerde başarılarının devamını diliyorum ...
tüm yazılarımı sileceğim ..
yazının orijinali gelen onca mesajlardan dolayı linkini buraya koyuyorum
Bu güzel derlenmiş bilgi için gerçekten çok teşekkürler. Zahmet edip bu derlemeyi yaptığınız için (çarşamba pazarı gibi olan forumda bu bilgilerin hepsinin ve daha fazlasının olduğunu bilmenize rağmen) sizi kutluyorum. Özverinizi ayakta alkışlıyorum...
Selamlar Ustad ellerine saglik mukemmel bir referans tutorial olmus! iPhone kullanan hekesin elinin altinda bulunmasi gereken bir yazi tekrar tesekkurler Saygilar
Selamlar Bir sorum olacak; installerdan vt-100 terminal programini yuklerken 'package download error' diyor surekli. Yani onu yukleyemiyorum, evde mac kullandigim icin winspc de kullanamiyorum, transmit ile baglaniyorum iPhone uma orada bu verdiginiz kodlari nereye ve nasil yazacagim soyleyebilirmisiniz? Saygilar
mac için putty programını yada mac içerisindeki terminali kullanarak yapmanız mümkün .. tern vt ye gene gerek duymazsınız .. ayrıca bu download hatası bir çok sebepten olabilir örneğin installeri refresh yapın ve bir sources ekleyin veya community sources 3.7 yi update edin yeniden deneyin muhtemeln indirir indirmemesinin sebebi sourceslarada yerlerinini değişmiş olması olabilir
istall dediğimizde en son gelen uyarı kısmında clear queue seçeneğini seçip yeniden install denemk te olumlu sonuç verecektir .
bazen BSDsubsyste yüklü olmamasından kaynaklı bu hatayı veren programlarda var ( açıklamalrında bsd kurulu olması gerekir diye uyarmamalarına ragmen bsd ye gereksinim duyan uygulamar )
bunları denerseniz sorununuz sanırım çözülür son zamanlarda leopardı açmaya pek zamanım olmuyor malum ziphone çıkalı mac tarafını unutttuk :)
quote:
Orjinalden alıntı: yasalt
Selamlar Bir sorum olacak; installerdan vt-100 terminal programini yuklerken 'package download error' diyor surekli. Yani onu yukleyemiyorum, evde mac kullandigim icin winspc de kullanamiyorum, transmit ile baglaniyorum iPhone uma orada bu verdiginiz kodlari nereye ve nasil yazacagim soyleyebilirmisiniz? Saygilar
speed arkadaşımız eksik gördüğün veya aklına gelen bişey varsa sanırım sende konuya ekleme yapabiliyorsun konu altına eklersen herkes için daha sağlıklı olur ..
Merhaba,şimdi tam olarak okudum ama anlamadığım bir nokta var buda bilmediğimden kaynaklanıyor kusura kalmayın.
Ben aldıktan sonra iphone otomatik itunes'den 1.1.4 yükseltiyorum ve sonra sizin yazdığınız talimatları izliyorum peki her simcard ile çalışması için yapılan ayarı göremedim.
bu yazanlar telefonu ziphone ile simkilidini açtınız telefon simkilidi açıldı bu aşamadan sonra devamı için ...
sitede ziphone ile simkilid kırılı var
telefonu bağlayın itunes ile direkt 1.1.4 e update yapın sonra kutusundan çıkan 1.1.4 müş gibi anlatılan yöntem ile simkilidi açın sonrasında buradan devam edeceksiniz