iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Firmware, Unlock, Jailbreak, vb.

xendaba -> iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (18 Mart 2008; 1:12:49)

bu yazılarımı gereksiz yere saçma sapan işler yapan bir sitede daha fazla bulunmaması adına kaldırıyorum .. bulmak isteyenler yazılarının orijinallerinin nerede olduğunu bilirler ve ordaan bakabilirler ..

moderatörlere keyfiyen yaptıkları işlerde başarılarının devamını diliyorum ...

tüm yazılarımı sileceğim ..

yazının orijinali gelen onca mesajlardan dolayı linkini buraya koyuyorum

tamamen alıntıdır

buradan okuyabilirsiniz ..

http://www.ingilizanahtari.com/iphone-f39.html

vefakoksal -> Cevap: iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (18 Mart 2008; 1:44:45)

mükemmel paylaşım [:'(]

reecn -> Cevap: iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (18 Mart 2008; 1:54:34)

Ellerine, gözlerine sağlık be xenbaba... [:'(]
Çok güzel bi başlangıç anlatımı olmuş...
Korkularımı yendim sayende ya [:D]

xendaba -> Cevap: iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (18 Mart 2008; 2:05:13)

korkulacak bişey yok 1 hafta sonra duymadığın bu ne dediğin şeyleri gözün kapalı bulacak olursun merak etme ..

reecn -> Cevap: iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (18 Mart 2008; 2:13:55)

İnşallah üstad [:D] sayenizde[:'(]

tomeytos -> Cevap: iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (18 Mart 2008; 2:21:11)

Bu güzel derlenmiş bilgi için gerçekten çok teşekkürler. Zahmet edip bu derlemeyi yaptığınız için (çarşamba pazarı gibi olan forumda bu bilgilerin hepsinin ve daha fazlasının olduğunu bilmenize rağmen) sizi kutluyorum. Özverinizi ayakta alkışlıyorum...

mbs02 -> Cevap: iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (18 Mart 2008; 2:34:49)

Xendeba dostum eline koluna sağlık harbi çok güzel olmuş....
İnşallah boş yere açılan konuların önüne geçer...[:'(]

Iphoneistanbul34 -> Cevap: iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (18 Mart 2008; 4:06:43)

çok güzel çok anlaşılır olmuş bu linli çook copy paste yapıcaz yeni konulara [:(] teşekürler!!!

erkansonmez -> Cevap: iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (18 Mart 2008; 9:03:22)

teşekkürler üstad emeğine sağlık benim gibi yeni iphone sahipleri için bulunmaz bir ganimet

yasalt -> Cevap: iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (18 Mart 2008; 9:34:57)

Selamlar
Ustad ellerine saglik mukemmel bir referans tutorial olmus!
iPhone kullanan hekesin elinin altinda bulunmasi gereken bir yazi tekrar tesekkurler
Saygilar

xendaba -> Cevap: iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (18 Mart 2008; 10:50:25)

rica ederim en azından 1.1.4 yaptıktan sonra genel olarak ilk aşamayı geçmede yayarı oldu ise ne mutlu..

yasalt -> Cevap: iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (18 Mart 2008; 12:27:37)

Selamlar
Bir sorum olacak; installerdan vt-100 terminal programini yuklerken 'package download error' diyor surekli. Yani onu yukleyemiyorum, evde mac kullandigim icin winspc de kullanamiyorum, transmit ile baglaniyorum iPhone uma orada bu verdiginiz kodlari nereye ve nasil yazacagim soyleyebilirmisiniz?
Saygilar

egozkaya -> Cevap: iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (18 Mart 2008; 12:57:23)

cok guzel calisma emek vermissin emegine saglik.

Speed-Step -> Cevap: iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (18 Mart 2008; 12:59:35)

Benim uzun zamandır yapmayı planladığım ama vakit bulamadığım bir şeydi bu. Elinize sağlık [sm=You_Rock_Emoticon.gif]

xendaba -> Cevap: iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (18 Mart 2008; 13:16:10)

mac için putty programını yada mac içerisindeki terminali kullanarak yapmanız mümkün .. tern vt ye gene gerek duymazsınız .. ayrıca bu download hatası bir çok sebepten olabilir
örneğin installeri refresh yapın ve bir sources ekleyin veya community sources 3.7 yi update edin yeniden deneyin muhtemeln indirir indirmemesinin sebebi sourceslarada yerlerinini değişmiş olması olabilir

istall dediğimizde en son gelen uyarı kısmında clear queue seçeneğini seçip yeniden install denemk te olumlu sonuç verecektir .

bazen BSDsubsyste yüklü olmamasından kaynaklı bu hatayı veren programlarda var ( açıklamalrında bsd kurulu olması gerekir diye uyarmamalarına ragmen bsd ye gereksinim duyan uygulamar )

bunları denerseniz sorununuz sanırım çözülür son zamanlarda leopardı açmaya pek zamanım olmuyor malum ziphone çıkalı mac tarafını unutttuk :)

quote:

Orjinalden alıntı: yasalt

Selamlar
Bir sorum olacak; installerdan vt-100 terminal programini yuklerken 'package download error' diyor surekli. Yani onu yukleyemiyorum, evde mac kullandigim icin winspc de kullanamiyorum, transmit ile baglaniyorum iPhone uma orada bu verdiginiz kodlari nereye ve nasil yazacagim soyleyebilirmisiniz?
Saygilar

speed arkadaşımız eksik gördüğün veya aklına gelen bişey varsa sanırım sende konuya ekleme yapabiliyorsun konu altına eklersen herkes için daha sağlıklı olur ..

AutoCAD Master -> Cevap: iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (18 Mart 2008; 14:05:09)

Merhaba,şimdi tam olarak okudum ama anlamadığım bir nokta var buda bilmediğimden kaynaklanıyor kusura kalmayın.

Ben aldıktan sonra iphone otomatik itunes'den 1.1.4 yükseltiyorum ve sonra sizin yazdığınız talimatları izliyorum peki her simcard ile çalışması için yapılan ayarı göremedim. [sm=s20.gif]

xendaba -> Cevap: iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (18 Mart 2008; 14:19:47)

bu yazanlar telefonu ziphone ile simkilidini açtınız telefon simkilidi açıldı bu aşamadan sonra devamı için ...

sitede ziphone ile simkilid kırılı var

telefonu bağlayın itunes ile direkt 1.1.4 e update yapın sonra kutusundan çıkan 1.1.4 müş gibi anlatılan yöntem ile simkilidi açın sonrasında buradan devam edeceksiniz

AutoCAD Master -> Cevap: iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (18 Mart 2008; 14:21:36)

Peki çok sağolun, akşam alıcağım yarında dediğim gibi kırmayı deneyip sizin verdiğiniz talimatları inceleyeceğim.

Ek olarak msn adresinizi eklerim.

İyi günler.

Onur__ -> Cevap: iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (18 Mart 2008; 17:36:28)

Sayın xendaba, tam Amerika'da bulunan abim tarafından 1.1.4 yapılmış, Tr'de kullanıma uygun İphone'umu almaya 1 gün kala ve 1.1.4 ile ilgili aklımda olan onlarca soruyu forumda konu bolluğundan dolayı sormaya çekindiğim sırada bu konuyu açmanız, bizleri tek bir sayfa altında bu kadar çok bilgi ile -ve sade anlatımlı şekilde- aydınlattığınız için çok teşekkürler..

Eminim aldığım zaman yine az da olsa sorularım olacak ancak onları da yanıtlayacağınız konusunda hiç şüphem yok.

Elinize sağlık, saolun...

dhaydar -> Cevap: iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (18 Mart 2008; 17:36:44)

quote:

Orjinalden alıntı: mbs02

Xendeba dostum eline koluna sağlık harbi çok güzel olmuş....
İnşallah boş yere açılan konuların önüne geçer...[:'(]

Aynan katılıyorum çok teşekkürler.

xendaba -> Cevap: iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (19 Mart 2008; 0:04:41)

zamanımız ve bildiğimiz bişey oldukça yazarız tabi..

zama buldukça bunun gibi geniş yazıları yazacağım hem kendi sitemde hemde burada yayınlarım sonuçta burada bu bilgileri kullanacak kişi sayısı malum daha çok olacaktır ..

CoolCat2019 -> Cevap: iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (19 Mart 2008; 2:03:04)

Güzel çalışma eline sağlık [sm=ok.gif]

Oyun olarak

Chuzzle ve
Domino'yu da tavsiye ederim.

Uygulama olarak

Customize + 'Cheema' teması (pil görselleri süper.)
Summerboard
BossPrefs
SendPics

cok işe yarıyor.

Pianist
Waves
Sketches
RealArtist'ide bir kurcalayın derim.

xendaba uygun gorurse aciklamalarinida ekler

xendaba -> Cevap: iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (19 Mart 2008; 11:45:12)

dedimya yazarken insan hepsini birden düşünemiyor aklıma gelenler okadardı verdiklerini başlığa ekliyorum ama chuzzle sources ne idi onuda yazarsan yeni kullanıcılar için hepsi bir arada olsun bende deneyeyim :)

DOBERDEN -> Cevap: iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (19 Mart 2008; 11:57:25)

xendaba arkadaşım elıne sağlık güzel bır paylaşım olmuş.Sıze bır önerımde bazı installerden yüklenen Proğramlar yüklenınce telefonun kılıtlenmesı ile karşı karşıya kalıyor.Vede bılgsayar ve ıçerıği ile İngilızce bılgısı olmıyan arkadaşlarımızda panıkleyerek ne yapacakları konusunda hemen bır başlık atıp yardım talebınde bulunuyor.Sizin deneyımınızle bu versıyonlara göre randumanlı çalışmıyan proğram adlarınıda paylaşırsanız iyi olu düşüncesındeyım...Teşekkür edıyorum tekrar emeğiniz için iyi çalışmalar...

cakabo80 -> Cevap: iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (19 Mart 2008; 14:27:34)

abi super olmus
eline saglık

deburky -> Cevap: iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (19 Mart 2008; 17:45:55)

çok teşekkürler xendaba,daha 3 gün önce almıştım ve iphone'um ve ben boş boş biribirimize bakıorduk.
Artık tanıştık ve iphone'umu daha iyi kullanabiliyorum.[:'(]

CoolCat2019 -> Cevap: iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (20 Mart 2008; 1:11:20)

http://www.spaziocellulare.com/ispazio.xml

bağımlılık yapıyor[sm=evillol.gif]

quote:

Orjinalden alıntı: xendaba

dedimya yazarken insan hepsini birden düşünemiyor aklıma gelenler okadardı verdiklerini başlığa ekliyorum ama chuzzle sources ne idi onuda yazarsan yeni kullanıcılar için hepsi bir arada olsun bende deneyeyim :)

camelot1969 -> Cevap: iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (20 Mart 2008; 18:04:23)

açıklama super ama 11.2 de çalışan çoğu program 1.1.4 de çalışmıyor maalesef...

xendaba -> Cevap: iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (20 Mart 2008; 22:00:27)

çalıştırmayı bilirsen çalışmayan yok :)

herşey çalışıyor

camelot1969 -> Cevap: iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (21 Mart 2008; 0:41:57)

o zaman nasıl çalıştıracağımız hakkında yardımcı olursan sevinirim...bilmemek ayıp değil oğretmemek ayıp!!!

alprak -> Cevap: iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (21 Mart 2008; 0:57:59)

arkadaşlar vers.1.1.3 le 1.1.4 arasındaki farklar nelerdir ona göre update etmeyi düşünüyorumda tam olarak bilgi ahibi olamadım açıklarsanız sevinirim

Onur__ -> Cevap: iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (21 Mart 2008; 1:19:41)

quote:

sayfayı aşağı doğru çektiğimizde sources diye bir klasör ile karşılaşacagız onu tıkladığımızda içerisinde muhtemelen 4 tane uygulama var olarak açılacatır ..

biggboss beta exxx sources..

biggboss community sources xxx..

community sources 3.7

i-app-dayy xxx

bunları teker teker sanki bir uygulama yüklüyormuş gibi üzerine tıklayarak açılacak bilgi kısmında sağ üst köşede bulunan insstalla tıklayarak ve son olarak alttan çıkacak son onay kısımından tekrar insstall a tıklayarak yükleyelim

bu işlemler sonunda artık yüklenebilecek genel uygulamaların hemen hemen hepsi installerimizde yüklenebilmek için bizi bekliyor ..

İlk başta 4 adet çıktı fakat 2sini yükledikten sonra bir de; İPodTouchFans BETA isminde bir uygulama çıktı. Bunu yüklemeye gerek var mı acaba?

İkinci sorum ise biraz kafamın karışmasından dolayı olacak;

Telefonuma dışarıdan bağlanmanın nasıl birşey olduğunu bilmediğim için OpenSSH yüklememek istiyorum. Bu özelliği kullanmasam da yüklemeli miyim sizce?

Türkçe dil kullanmamayı düşünüyorum şimdilik, çünkü illaki bir yerde sakatlık çıkıyor diye okudum, gerek temada, gerek yüklenen uygulamaların dili vs. Ama kullanmasam bir sorun ifade etmeyecekse yüklemek iyi olabilir değil mi?

Ardından sözlük olayı geliyor. Ne sözlüğü, ne işe yarar bu wedict? Sözlükleri türkçe iphone klasöründe yüklemek ne demek :) Pek sözlüğe ihtiyacım olacağını zannetmiyorum :S

Şimdilik bu kadar gözüküyor :) Teşekkür ederim.

Onur__ -> Cevap: iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (21 Mart 2008; 1:44:52)

Neyse valla dayanamadım hepsini yükledim :)

Ancak halen daha bilgisayarımda İTunes mevcut değil. O yüzden bu yazdıklarınızı es geçip ingilizce olarak kullanmaya devam edeceğim teli ;

quote:

ilk olarak bunları yüklediysek telefonumuzu bilgisayara takıp itunes ile eşleştirelim çünkü telefon hangi dilde itunes ile eşleşirse senkronize yaparken telefonu o dile çevirir bu yüzden ingilizce iken eşeleştirme işlemini yapıp daha sonra türkçe ayarlarını aktif hale getirmeliyiz..

itunesi açıp daha evvel back up ını aldığımız bilgiler varsa eski telefon ismimizi seçmeyelim çünkü ziphone ile simkilit açılımı yaptıysak sorun çıkacaktır..

new phone seçeneğini seçip devam diyelim..

telefonumuz itunes ekranında ekranında görünüyor ve altta restore ve check for update yazısı var olan ekrana geldiğimizde telefonumuzu kapatıp yeniden başlatalım

bu bazı uygulamaların geçerli olabilmesi için gereklidir ..

Buarada ben uygulamaları yüklemeye halen devam ediyorum ancak daha restart atmış değilim. Hepsini yükleyip sonra res. atmam bir sorun ifade etmez değil mi??

xendaba -> Cevap: iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (21 Mart 2008; 1:55:42)

mesela neyi çalıştıramıyorsun onu söylersen açıklama yapabilirim belki ama ben herşeyi çalıştırdığımdan aklıma çalışmayan gelmiyor açıklamak için [:'(]
quote:

Orjinalden alıntı: camelot1969

o zaman nasıl çalıştıracağımız hakkında yardımcı olursan sevinirim...bilmemek ayıp değil oğretmemek ayıp!!!

herhangi bir source eklemek insstal klasöründe ekstra uygulama demektir yüklemezseniz sizin bileceğiniz bişey az olsun benim olsun demek sizin elinizde

open ssh ilerde wi-fi ile bağlanmak isterseniz gerekli olacak

orada verdiğim komutları wi-fi ile winSCP ile bağlandıktan sonra verebilirsiniz yok bağlanmazsanız bunu nasıl yapacaksınız

türkçe 1.1.2 ve sonrasında sakatlık çıkarmaz çünkü orijinal dil paketleri yanına eklenir eskisi gibi örneğin 1.0.2 deki gibi değildir sorun olmaz yani kullanabilirsiniz ..

sözlük olayı na koptum ...[sm=s17.gif][sm=s17.gif] ingilizce -türkçe sözlüğü hiç duymamışmıydınız .. kocaman ingilizce türkçe yazıyor .. yani türkçesine bakmak istediğiniz kelimeleri yazıyorsunuz türkçesini veriyor ..

itunes olmasada olur orada daha evvelde itunesta back up almış olanlara uyarı yazdım eğer eskiden kalam backup varsa onu yüklemeyin geri çünkü backup geri yüklemek sorun yaratıyor sizin böyle bir seçeneğiniz yok sorununuzda ortadan kalkmış zaten ..

kolay gelsin tekrardan

Onur__ -> Cevap: iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (21 Mart 2008; 2:54:14)

Hahah ya aslında fazla acemilikten oldu onlar..

Telefondan daha hiçbir şeye bakmadan direk buradan bakınca enteresan gözüküyor.

"Sözlükleri türkçe iphone klasöründe yüklemek" demeniz bile, yani orda klasöründeN yazmamanız bile kafamı karıştırmıştı :)

Yavaş yavaş kafada şekilleniyor bazı şeyler, o zaman daha kolay oluyor.

xendaba -> Cevap: iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (21 Mart 2008; 3:52:23)

oraya gelinceye kadar o klasörü bi açmışlığınız olur die en azından bi göz geçirmiş olmalısınız die düşündüm ama ..

heyecandan labilir normaldir..[:D]

Ustunbg -> Cevap: iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (22 Mart 2008; 1:34:59)

selam arkadaşlar.iphone'u türkçe yaptıktan sonra summerboard temalarının ikonları tam olarak çalışmıyor.bunun bir fix i falanmı var yoksa ben yalnışmı yüklüyorum .teşekkürler.bu arada ingilizceye dönünce ikonlar full gözüküyor.

rottice -> Cevap: iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (22 Mart 2008; 11:20:27)

Forumda cevabı var ben tekrar yazayım...winscp veya iphonebrowser ile temanın bulunduğu ICONS klasörüne gidin.Orda bazı ikonlar ingilizce yazıyor phone.png, text.png gibi bunları telefon.png ve text.png şeklinde türkçeleri ile düzeltirseniz sorun kalmaz.

Ustunbg -> Cevap: iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (22 Mart 2008; 21:44:27)

anladım.ama tam olarak nerede olduğunu bulamadım.belirgin bir yer söylerseniz sevinirim.yada forumda bu konuyla alakalı olan yazı nerede rica etsem.saygılar...

Onur__ -> Cevap: iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (23 Mart 2008; 11:40:57)

quote:

ilog: telefondaki sms geçmişi arama geçmişi vs vs düzenleme için işe yarayan çok kullanışlı bir uygulama ..

bunu yükleyebilmeniz için installerde sourcese : iphone.ileks.com adresini eklemeniz gerekli

yüklediğinizde telefonunuzda görünmeyecek onun çözümünü ayrıca anlatacağım şimdiden yükleyin sonra çözeceğiz..

Source'ları refresh yaptıktan sonra bir yeni update buldu, o da iLog version 1.0.1.

Yüklemek lazım mıdır? Gerçi ne iLog u ne de SMSD'yi henüz kullanmış değilim ama bu ikisini sadece yüklemiş vaziyetteyim :)

Ne dersiniz, update edelim mi? Siz ne yaptınız? Heralde direk yükleyince çalışmıyordu, başka birşeyler de yapmak gerekiyordu. Belki yeni versiyonunu yükleyince o olay kalkmıştır ne dersiniz? Yoksa ya sorun çıkartırsa diye başkalarının yüklemesini mi bekliyim?

CoolCat2019 -> Cevap: iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (23 Mart 2008; 13:03:21)

update etmiştim. Bir sorun yok aynen devam.

mtao -> Cevap: iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (23 Mart 2008; 18:06:48)

xendaba tebrikler emeğinize sağlık.sorunlarımız olursa rahatsız ederiz sizi[:'(]

apple_store -> Cevap: iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (23 Mart 2008; 18:36:00)

Herkes bana bunları soruyordu valla benim işimi de çok rahatlattın ve de süper bir anlatım olmuş.Ellerine sağlık..[:'(]

Onur__ -> Cevap: iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (23 Mart 2008; 23:40:32)

quote:

Orjinalden alıntı: CoolCat2019

update etmiştim. Bir sorun yok aynen devam.

Güzel çalışıyor fakat Trial Version uyarısı alıyorum malesef. Nereye tıkladıysam ilk önce Trial Version, Buy Now - Cancel baloncuğuyla karşılaşıyorum..

Se.rial no'su var mıdır acaba bu programın?

Onur__ -> Cevap: iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (24 Mart 2008; 1:16:18)

Ya bir de ben bu winscp nedir ne değildir nasıl kullanılır vs. bilmiyorum o yüzden smsd olayını nasıl çözeceğimi de bilemiyorum tabiki.. yardımcı olabilecek, bir link vs. gösterebilecek bir varmı acaba?

Arama butonundan epey bişey çıkıyo ama pek de işime yarayamadı malesef, anlamadım bu icadı ben :)

iphone-bursa -> Cevap: iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (24 Mart 2008; 2:35:56)

bence konu alınsın başlık olarak atansıniama verilen cevaplar silinsin,neden mi ??? hala sorgu sual var....bence harika bir anlatım[:'(][:'(]

xendaba -> Cevap: iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (25 Mart 2008; 0:42:16)

teşekkürlerinize ben teşekkür ederim ama ne yazıkki bu kadar detaylı anlatmaya çalıştığım halde bu başlığa ilgi yok sadece yeni konu başlığı açma yarışı var buda nasıl çözülür bunu biliyorum ben örnek ekşisözlük adamlar üye almak için damdan atlatıyor insanları olması gereken bu yazı yazan adam akıllı soru soranları yayınlanabilir yapmamlılar ..

walla ben şöyle yapıyorum bana soru soranlara diyorumki alın bakın bu linke burada detaylı anlattım bunları yaparsanız genel başlangıç aşamasını geçersiniz sonrası zaten size kalmış bir iş kişiselliştirmeyi ben yapamam kendi istediğiniz gibi telefonunuzu değiştirin ..

şimdi gene başka arkadaşların verdiği bikaç şeyi daha ekleyeyim tam olsun son uygulamalar ile beraber ..

ilgi gösteren herkese tekrar teşekkürler..

karideskfy -> Cevap: iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (25 Mart 2008; 11:41:31)

Açıkçası şu başlık sayesinde Iphone'u keşfetmeye başladım..

Teşekkür ederim

vefakoksal -> Cevap: iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (25 Mart 2008; 19:14:13)

quote:

teşekkürlerinize ben teşekkür ederim ama ne yazıkki bu kadar detaylı anlatmaya çalıştığım halde bu başlığa ilgi yok sadece yeni konu başlığı açma yarışı var buda nasıl çözülür bunu biliyorum ben örnek ekşisözlük adamlar üye almak için damdan atlatıyor insanları olması gereken bu yazı yazan adam akıllı soru soranları yayınlanabilir yapmamlılar ..

walla ben şöyle yapıyorum bana soru soranlara diyorumki alın bakın bu linke burada detaylı anlattım bunları yaparsanız genel başlangıç aşamasını geçersiniz sonrası zaten size kalmış bir iş kişiselliştirmeyi ben yapamam kendi istediğiniz gibi telefonunuzu değiştirin ..

şimdi gene başka arkadaşların verdiği bikaç şeyi daha ekleyeyim tam olsun son uygulamalar ile beraber ..

ilgi gösteren herkese tekrar teşekkürler..

xendaba vallahi benim açımdan forumun en faydalı 2-3 başlığından birisi olmuş..ellerine sağlık.çok şey öğrendim sayende.çok teşekkürler [sm=claps.gif][sm=claps.gif]

Lammez11 -> Cevap: iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (25 Mart 2008; 19:30:41)

Paşa şu "iblackjack" in source unu bi versen beya. Birsürü soruce yükledim ama hiçbirinde yok şu oyun bulamıyorum bir türlü.

xendaba -> Cevap: iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (25 Mart 2008; 20:19:07)

oldu paşa sen yat hemen geliyor sources :)

__BeRkAy__ -> Cevap: iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (25 Mart 2008; 20:30:33)

ellerine saglıkk[:'(][:'(]

Onur__ -> Cevap: iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (25 Mart 2008; 23:03:02)

Eğer bu yazılar benim sorduklarım için geldiyse valla bişey diyemiyorum, kusura bakmayın yani ama bilemediğim için soruyorum, bir arkadaş başka bir başlık açmış smsd ile ilgili, orda da aynı şekilde işte efendim şu programı indirmeye gerek yok, winscp yi açın ordan halledin demişsiniz. Ben yukarda da yazdım bu winscp, bu ...na koyduğumun winscp si ne demek bilmiyorum, dolayısıyla da smsd olayını halledemiyorum... Ne diyim yani..

huso49 -> Cevap: iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (25 Mart 2008; 23:26:43)

yaa bu temaları nası afktif hale getircem yani nası yapıcamda uyguluycam..summerboard yüklemeye çalışyorum error werio bilen warsa lütfen yardımm..bu arada telefon 1.1.4

karideskfy -> Cevap: iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (25 Mart 2008; 23:32:23)

Öncelikle çok teşekkür ederim bilgiler için, çok faydalı oldu. :)

2 sorum var benim..İlki ilog için hala serial no istiyor yukarıda geçen komutları girmeme rağmen..

İkincisi ise SMSD içinde Prefencesin içinde SMSD Notifier var..Bunun aktif mi olması lazım yoksa kapalı mı?

Teşekkürler..

Onur__ -> Cevap: iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (25 Mart 2008; 23:38:34)

O kodlar iLog un eski sürümü için olabilir, eski sürümünde smsd gibi girmiyordu programa, versiyon update i yapınca veya yeni versiyon yükleyince çalışmaya başladı ama malesef bu sefer de dediğiniz gibi se.rial istiyor...

xendaba -> Cevap: iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (26 Mart 2008; 1:40:39)

al arkadaşım hiddetlenmene gerek yok

http://forum.donanimhaber.com/m_22130037/mpage_1/key_//tm.htm#22130037

bu yazı yöneticisi oldugum www.ingilizanahtari.com sitesindeki yazımdan direkt alıp buraya kopyalıyorum

buradan winSCP kullanımınıda bakabilirsin

quote:

Orjinalden alıntı: Onur__

Eğer bu yazılar benim sorduklarım için geldiyse valla bişey diyemiyorum, kusura bakmayın yani ama bilemediğim için soruyorum, bir arkadaş başka bir başlık açmış smsd ile ilgili, orda da aynı şekilde işte efendim şu programı indirmeye gerek yok, winscp yi açın ordan halledin demişsiniz. Ben yukarda da yazdım bu winscp, bu ...na koyduğumun winscp si ne demek bilmiyorum, dolayısıyla da smsd olayını halledemiyorum... Ne diyim yani..

yas78 -> Cevap: iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (26 Mart 2008; 9:32:07)

Ellerine sağlık, bilgiler çok faydalı oldu. Teşekkürler.

AnthemToGod -> Cevap: iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (26 Mart 2008; 10:27:59)

Herkese merhaba;

Uzun yıllar donanimhaberi takip ediyorum, konulara katılamadığım için hep izlemede kaldım, şuana kadar hiç üye olma ihtiyacı duymadım. Ancak bu ara iphone alınca üzerinde biraz araştırma yapmam gerekti ve buradaki yardımlarınızla fazla uğraşmadan ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşıladım. Bu sebeple sizlere ve bu konuyu derleyen xendaba'ya teşekkür etmek için üye oldum..

Teşekkür ediyorum emekleriniz için.

Selamlar herkese..

xendaba -> Cevap: iphone 1.1.4 yaptık neler yapalım .. bilmeyenler için detaylı anlatım. (26 Mart 2008; 19:20:57)

ben teşekkür ederim işinize yaradıysa ne mutlu yazıların asılları www.ingilizanahtari.com sitesinde yayınlıyorum her iki sitedede bu yazılarım var daha geniş lerini yazıp yayınlarız inşallah..

Sayfa: [1] 2 3   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.96875