Şimdi Ara

iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler! (208. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.724
Cevap
9
Favori
623.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2 günlük uğraşım sonucu sonunda 2.01 e jb yaptım.Şimdi i-touch ı türkçe yapmaya çalışıyorum. Bir yerde takıldım. Dil ayarlarını yüklemek için installer üzerinden bir işlem yapılıyor ama o installer ın ne olduğunu anlamadım. Bir programmı yoksa ipod üzerindeki bir bölümmü?

Yardımcı olursanız çok sevinirim . Saygılarımla
  • arkadaşlar 2.01 de çalışan msn programı ben kurdum gayet güzel itunes store de hem de ücretsiz programın adı palringo tek yapmanız gereken touch unuza programı indirmek daha sonrada kayıt olmak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Okan_TEKİN

Arkadaşlar 2 günlük uğraşım sonucu sonunda 2.01 e jb yaptım.Şimdi i-touch ı türkçe yapmaya çalışıyorum. Bir yerde takıldım. Dil ayarlarını yüklemek için installer üzerinden bir işlem yapılıyor ama o installer ın ne olduğunu anlamadım. Bir programmı yoksa ipod üzerindeki bir bölümmü?

Yardımcı olursanız çok sevinirim . Saygılarımla

dostum bende bu konularda yeniyim ama bildiğim kadarıyla 2.01 için türkce dil paketi daha yapılmadı senin kurmaya çalıştıkların 1.1.4 ve alt sürümleri için olsa gerek....
  • Kim bana 2.0.1 uygulamaları tavsiye edicek.
  • Hadi bakalım ben de 2.0.1'e geçeyim.
  • Bir türlü becemeremedim şu 2,0,1 işini, sürekli hata alıyorum bu ne ya :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: Husay

Bir türlü becemeremedim şu 2,0,1 işini, sürekli hata alıyorum bu ne ya :(

orjinal kullan dostum o zaman, benim yaptigim gibi once 2.0.1 yukle itunes uzerinden. Daha sonra jailbreak yaparsin
  • çok geç kaldın geçmek için 2.0.2 çıktı

ben hala 1.1.4 teyim
  • Evet. 2.0.2 çıktı galiba. Leaa daha dün 2.0.1 e çıktım.
  • Ben de dün 2.0.1'e çıktım. 2.0.2 yapayım o zaman.
  • bende 1.1.4 kullanıyorum hala
  • Arkadaşlar ilk defa jailbreak yapacam.2.0.1 için
    Sorunlarla karşılaşıyomusunuz.yardımcı olursanız sevinirim.Ne gibi avntajları ne gibi dezavantajları vardır.
  • ipod touch 2.0.2 çıkmış yuhh ya vatana millete hayırlı olsun ne diyeyim takılmalar filan olmıyacakmış artık her hafta yenisi çıkıyor yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferisss -- 19 Ağustos 2008; 19:28:14 >
  • JB'li 1.1.4'ümün üzerine 2.0.1 kurdum 2.0.2'ye geçersem JB gidecek değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: can-selcik

JB'li 1.1.4'ümün üzerine 2.0.1 kurdum 2.0.2'ye geçersem JB gidecek değil mi?

kesinlikle (: sanırsam crack edilmiş bazı applerde sorunlar varmış onlar giderilmiş diyorlar ama nekadar doğru bilemiycem
  • www.youtube.com/watch?v=3J67lVu0p6o&feature=user

burdaki videoda sanirim farkli bir yöntemle jb yapıyor, bunu deneyen var mı ?
  • arkadaşlar 2.0.1 e geçerken dfu modda kaldı ipod ne yapamam gerekiyo bilen varmı acaba neyine senin 2.01 ya paşalar gibi jb li 1.1.4 varken hayret bişeya
  • quote:

Orjinalden alıntı: santanna_88

arkadaşlar 2.0.1 e geçerken dfu modda kaldı ipod ne yapamam gerekiyo bilen varmı acaba neyine senin 2.01 ya paşalar gibi jb li 1.1.4 varken hayret bişeya

itunesi aç shift + restore yap custom firmwareni seç biraz bekle çayını demle ahanda oldu
  • beyler kolay gelsin herkese yeni bir ipod touch aldım 70 sayfalık konunun bir kısmını okudum. ama ben şu an ipod'un hangi versiyon oldugunu bilmiyorum ve kırıp kullanmam lazım nasıl yapcağım ya da o yazlı olna sayfayı bir link le soylermisiniz acaba???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shakkaron -- 20 Ağustos 2008; 0:24:43 >
  • 
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.