Şimdi Ara

Sennheiser CX400=?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
7.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Siz bu kulaklık hakkında ne düşünüyorsunuz almayı planlıyorum *********'dan alıcam açılmamış 32ytl fiyatı var...

• gg danmı alacaksın fiyatı makul
  • sahte olduğunu biliiyorsun ama değil mi??
  • kaliteli sahte ürün. Ses konusunda verdiğin paraya göre tatmin olursun ama uzun ömürlü olur mu orası meçhul ( deneyimim yok:) ). Malzeme kalitesi kötü oluyor genelde.

• cx400 bende almayı düşünüyorum gg de 32.40 liraya satılıyor
    http://urun.gittigidiyor.com/KUTULU-SENNHEISER-CX400-CX-400-KULAKLIK_W0QQidZZ8524834

biraz araştırdım da nette çoğu kişi sahte olduğunu söyledi bende ürünü satan kişiye mail attım

mailim aynen aşağıdaki gibi

"senhneheıser cx400 model kulaklığı sipariş vermeyi düşünüyorum ancak
    açıkçası piyasada 140 liraya satılan bi ürün nasıl olurda 32 lira gibi bi cuzi fiyata satılır olur olmaz insan tereddüt ediyor ama yapılan yorumları okuyorumda güvenilir bi satıcı olduğunuz belli oluyor bi kaç sitede araştırdım sahte olduğunu veya çakma denen ürün olduğunu söylediler bi açıklık getirirseniz memnun kalırım
    ilginiz için şimdiden teşekkürler "

cevap olarakta

"ürün oem ürün olduğundan bu kadar uygun fiyatadır efendim. sizin de belirtmiş olduğunuz gibi yorumlarımız size referans oluşturabilir. güvenerek alabilirsiniz"

diye cevap aldım

oem ürün bildiğim kadarı ile kutusuz ürünlerdir toptan mal alımı yapan yerler için hacimden kazanılması için kutusuz satışı yapılan kutulu orjinal üründen hiç bi farkı olmayan kutulu ürüne göre daha makul olan ürünlerdir
    ama burda satılan ürün sözüm ona oem ama kutulu olarak satılıyor valla iyice kafam karıştı şimdi ben bu ürünün siparişini versem orjinal olup olmadığını nasıl anlayacam daha evvel cx300 ün orjinal sahte farkları gösterilmişti aynı farklar cx400içinde buna benzer farklar nelerdir acaba

• bu arkadaşın bu fiyatlarda satabilmesi için direk fabrikasından alması gerekir yurt dışında bile bu kulaklık 70 dolar gibi bi fiyata sahip hangi kutulama hangi yol masrafı tabi çin faktörü var fabrikalar malın tümünü sennheisere değilde bir kısmını dışarıya veriyorsa bilemiyeceğim ama bunu türkiyede bu kadar rahat bulup almak :S
  • G.G'da ucuza satılan ürünler sennheiser imutasyonu sahte ürünler işçilik olarak bazıları kaliteli.. ama ses olarak gerçeğine göre vasat ve Basları doygun değil.. Ama fiyat perfonmans açısından bakarsak iyi sayılır.. Gerçeği metan bayilerin de ve media markt'lar da var..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık AKG K451
    9 yıl önce açıldı
    Logitech G930
    11 yıl önce açıldı
    AKG K450 İNCELEMESİ
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://forum.donanimhaber.com/m_20235425/tm.htm daki benim açıklamama bak istersen
  • abisi1 adlı bir üye gg sattılan cx400 ile ilgili bu ürünleri satanlara bir kaç soru sormuş tu bende bu ürüleri alanlara benzer sorular sordum
    sorularım genellikle ürünün harbiden orjinal olduğunu söyleyen veya orjiinal olmayıpta ses kalitesinin orjinali gibi olduğunu söyleyenlere idi neden bu kadar emin olabildiklerine ilişkin idi
    aldığım cevaplar aynen şöle

1.ALICI

,kulaklık elime ulaşmadan önce benimde sahte olup olmadığı hakkında kaygılarım vardı fakat ürün elime ulaştıktan sonra piyasadaki orijinal pahalı kutulu versiyonu ile karşılaştırdım ve malzeme kalitesi olsun ses kalitesi olsun birebir aynı olduğunu gördüm... ki sahte çıksaydı bile üzülmeyecektim normalinin 8 de 1 i fiyatına sahip oldum sonuçta.
    ben şu an kullanıyorum ve gayet memnunum ses ve malzeme kalitesini görünce sizde bana hak vereceksinizdir..
    iyi günler saygılar

2. ALICI
    dikkat ettiyseniz yazdıgım şey tam olarak mükemmel ses kalitesi oldugu ve çakma olsa bile fiyata göre çok iyi artı incelemeyebirebir uyuyo

3.ALICI
    ürün herşeyiyle kutusunda ve tam olarak geldi ürün üzerindeki yaziları ve damgalar baktım başka sitelerden sahte sennheizerleri araştırdım hiç bir hata bulamadım ben cx 300 de almıştım ve bir çok kulaklık aldım ve ses çıkışı en iyi olan buydu yani sallamadım eger taklitse mükemmel bir taklit ok... ben sana tavsiye ederim ben 50 civarında bi fiyata aldım bu fiyata alınabilecek en iyi ürün görüşmek üzere

4.ALICI
    öncelikle şöyle söyleyeyim ben ürün orjinal demedim hatta mesajım şöyle;"hızlı kargo için teşekkürler. fiyatına göre çok iyi performans ancak ürün orjinal değil." ürün orjinal değil bir kere ancak ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum, ev arkadaşımın orjinalinden ses olarak farkı yok, memnunum kulaklıktan.

şimdiki fiyatını bilmiyorm ama ben 23 ytl'ye almıştım. çok uygundu yani. orjinallere 80 ytl vermek yerine bu ürünü tavsiye ederim. ürün orjinal kutuda gelmiyor zaten, poşette geliyor

• ben gg den 32 ytl ye aldım. fiyatına göre iyiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rstm -- 22 Haziran 2009; 0:21:02 >
  • bende gg'den 32-ytl'ye cx-400 aldım ilk incelememde orjinal olmadığını anladım, zaten belli ediyo, ancak ses kalitesi olarak mükemmel, bundan 1 ay önce 45-ytl'ye orjinal ep-630 almıştım şimdi onu kullanmıyorum bile, fiyatına göre performansı çok güzel, extralarının olmasıda büyük bi avantaj, almayı düşünen arkadaş tereddüt etmeden alabilir.
  • Ben de daha bir hafta - on gün kadar önce CX-400 aldım gg'da bir satıcıdan 33 YTL'ye, orijinalliğini araştırmak için donanımhaberi kurcalarken gördüm bu konuyu.

Ürünü alırken orijinal olmasını beklemiyordum zaten pek, bulabileceğim en uygun fiyatlı kulakiçi kulaklıktı, ekstraları da çok iyiydi aldım.

Gelen ürünün malzeme kalitesi olarak çok iyi. Sennheiser olmasa da birçok ürünün çakmasını gördüm, kurcaladım, bu kadar kaliteli bir kopya olamaz, orijinal herhalde bu diye heyecanlandım. Hala da orijinal olabilir diye düşünüyorum, değilse bile verdiğim paradan daha fazlasını hakeden bir kulaklık.

Ses kalitesi olarak da çok güzel. Ipod'un orijinal kulaklığını zaten bir kanara koyuyorum zaten, yaramaz, ama daha önce Almanya'dan aldığım Sennheiser'in (şimdi hatırlamadım modelini ama kulak içi olmayan) bir modelinden de, Sony MD-playerlarımın kutusundan çıkan Sony kulaklıklardan da daha iyi ses veriyor.

Kutunun içinden kulaklıkla beraber ulaklık uzatma kablosu, farklı boylarda kulak içi silikonları, kabloyu giysiye tutturmak için klips ve ufak bir kese gibi birşey var. Kese kullanılmadığı zamanlar kulaklığı koymak için, açıp kapaması çok pratik ve kullanışlı birşey, kılıf almadan önce ipod'u koyuyordum içine, gayet kaliteli, hoşuma gitti. Kulaklık ve uzatma kablosunda jakların kabloya bağlantı yerleri de gayet kaliteli bir malzemeden yapılmış, güzel görünüyorlar.

Alanların verdiği paraya acıyacağını sanmıyorum açıkçası, ben hiç pişman değilim. Alanlar güle güle kullansın..

• Gittigidiyorda satılan bu ürünün ses yalıtımı nasıl?
  • ben bu sahte orijinal olayını anlamıyorum.Anladık bu cx300ler sahte peki bu ses kalitesini nasıl veriyorlar?Yani başka marka olarak çıksınlar o sesi veren kulaklık yapsınlar yine satar hem de heryerde satar.Bana sahtelikleri pek de inandırıcı gelmedi.Orijinal ile sahte denilen arasında ses olarak fark göremedim tek fark dışında estetik kusurları.SAğlamlık konusunda ise cx serisinin kabloları mx serisi kadar iyi değil cx300 orijinal alıp 4 ay kullanmadan kablosu arızalanan çok kişi var.Anlamadım ben de kaliteli bir kulaklık alacağım orijinal ama bunlar da pek sahte gibi değil.Akg nin kulakiçine para sayacağım bir yandan o da sahtesinden pek farklı değilse diyorum yani arada 100 ytl fark var o kadar fark yaratır mı orijinallik.
  • adamlar fiyatını arttırmış çok fazla rağbet görünce 39.50 olmuş sahte cx400ün fiyatı bir de cx500de gelmiş o da 75ytl ie4 te var ama o sahte mi bilmiyorum 65ytl oda.
  • Bu yorumları okuduktan sonra aklıma acaip şeyler gelmeye başladı acaba diyorum ama ???? öyle bişey yapmazlar herhalde.
  • arkadaşlar ben de gg'den 18.90 a sahte cx 400 aldım satıcı orjinal diye reklam yapmış ama bence sahte, kulaklıgın kablosundan anlasılıyor sahte oldugu, ürünün sesi ise başarılı sayılır. yani 18 ytl lik bir kulaklıga göre iyi yani. ancak imkanınız varsa bu kulaklığın orjinalini alın, eminim onun sesi cok cok daha iyidir. bir de böyle sahte olmaz kutusu icerigi falan orjinalin tıpkısının aynısı
  • elmasepeti garaj ürünlerinden orijinal cx400 red kulaklığı 50 tl ye aldım. sesi gerçekten çok güzel
  • Arkadaşlar bende bu ürünü 65 tl gibi bir fiyata bu siteden bir arkadştan aldım ancak malzeme kalitesi orijinal gibi durmuyordu zaten bir ay gibi kısa zaman sonra ürün elimde patladı bozuldu onun haricinde basslar ve tizler mükemmel ancak pcye taktığım zaman son seste bozulmalar oluyordu burn in yapamadım açıkçası hoparlörleri patlar diye korktum ancak dediğim gibi kalite olarak malzemesi ikinci el bana da aynı şekilde oem ürün oalrak satıldı kutusuz geldi ancak aldığıma pişman oldum o fiyata sony ya da philipsin orta sınıf bir kulaklığını alıp gönül rahatlığı ile kullanabilirdim bence çok iyi düşün uzun soluklu bir kalitede kulaklık değil
  • piyasadaki cogu sony ve philips kalitesiz onları alcagınıza sennheiser daha iyi secim bence
    kulaklıgı nasıl bozdunuz ki ? hep son ses mi dinlediniz?
    aranıda cx300 den gecen var mı acaba ,değer mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.