Şimdi Ara

GG'deki Sennheiserler İle İlgili Son Nokta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
314
Cevap
0
Favori
19.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• GG'de birçok satıcı orjinal diyerek Sennheiser marka kulaklıklar satıyor.
    Ve araştırmam başlıyor.

Aşağıdan gelişmeleri takip edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abisi1 -- 10 Ocak 2008; 22:53:02 >

• Beyler orjinal olduğundan emin olmadıkça GG ye itimat etmeyin derim ben....

http://www.donanimhaber.com/Sahte_Sennheiser_CX_300_kulakliklara_dikkat/4138/haber.htm

*bu o kadar ucuza orjinalini satılacağını düşünmüyorum pek...
  • Arkadasim urunler fıyatlarındanda anlıyabılıcegın uzere sahte oglu sahte Yanı fıyatların falan dustugu yok malasef!... Ama o fıyata vasatın ustunde bır ses kalıtesı varmıs belırttıgın urunlerın alıcıların yorumları bu yonde
    quote:

Orjinalden alıntı: abisi1

sennheiser cx300 http://urun.gittigidiyor.com/KACMAZ-SENNHEISER-CX-300-CX300-KULAKLIK-EP-630_W0QQidZZ7485705

sennheiser cx400http://urun.gittigidiyor.com/CX400-SENNHEISER-KULAKLIK-SIYAH-CX-400_W0QQidZZ7539802

JBL REFERENCE 220http://urun.gittigidiyor.com/BEYAZ-YA-DA-SIYAH-JBL-REFERENCE-220-cx300_W0QQidZZ7515123

3ay önce fiyatlar muazzam pahalı idi.
    fiyatlar acayip düşmüş.
    hangisini tavsiye edersiniz

• ya arkadaşlar bakın sadece GG için söylemiyorum başka nerde olursa olsun bu fiyata alacağınız bütün sennheiser'lar bilin ki kesinlikle %100 sahte.cx-300 için 14ytl demiş erif, bu kulaklık almanya da yani kendi yerinde bile şu anda 38euro ya satılıyo.türkiye'de metan , elmasepeti.com ve yalçınlar haricinde hiç bir yerden hiç bir şekilde sennheiser almayın.kendinizi boşuna böle şeylerle avutmayın çünkü bu fiyata orda burda satılan kulaklıkların gerçek olabilme ihtimalleri sıfır.hatta sıfırında altında, hiç bir şekilde mümkün değil.
    sennheiser almak istiyosanız kesenin azını açıcaksınız arkadaşım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOUND BLASTER -- 9 Ocak 2008; 19:21:55 >
  • hadi yaa!
    adamlar %100 orjinal diyorlar bir de...
    üstelik sahte ile orjinali nasıl ayırt edeceksiniz diye beni yönlendirdiğiniz sitedeki resimleri gösteriyorlar ilanlarda.
    birkaç satıcıya msj atacağım sahtemi orjinalmi diye, bakalım ne cevap alacağım, aldığım cevapları da sizinle paylaşacağım.
    5satıcıya msj attık bakalım ne diyecekler...

Soyu aynen şu:
    " usta bu ürün heryerde 70-80 liraya satılıyor
    sende nasıl 20lira?
    ilanında orjinal diye belirtmişsin fakat
    garanti olayı nedir bunların eğer sahte ise tabi.?
    saygılar...
    "

Gelen cevabı da bu şekilde yanıtlayacağım.
    "Bir arkadaş ile piyasayı araştırıyoruz sennheiser kulaklıklar hakkında.
    Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederiz.
    Almaya karar verdiğimiz taktirde sizinle irtibata geçeceğiz.
    Saygılar..."

;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abisi1 -- 9 Ocak 2008; 23:08:43 >

• (Eğer dürüst değilse.. ) Adam sahte demez... belki o salak da orjinal old.nu zannediyo dicem de... çoğu biliyodur çakma mal sattığını .. çünkü orjinal satıcak olsa daha pahalıya satar ..daha çok kar etmek isterdi.. o kadar komik fiyata anca sahtesini satabiliyo çünkü.. insanları kandırmaya hakları yok basbaya salaklar işte... GG ye girmiyorum zaten o site çöplük gibi... 1 YTL ye bile satılık şeyler var yuhh diyorum ..

bi de utanmadan hepsi netteki orjinal ,gıcır gıcır olan CX lerin resmini koyuyo.. e millet de bilmeden atlıyo işte...
  • Yaw zaten G.G da ki cx300'ün kulaklık kutusunun resmine bak anla.. Bir de aynı orjinal kutusu gibi olan sahteleri var.. Bu kulaklıkların sesleri piyasada ki 10 liralık Avec'ten farksız.. Arkadaş bile bile almış bir tane sahte cx300.. sesi vasat yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 10 Ocak 2008; 0:05:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone'u bul ile ilgili soru
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abisi1 bence laf sokan bi cümle ile veda et o cx300 satıcılarına...
  • yarına cevaplar gelmeye başlar...
    tek tek siteye koyacağım cevapları.
    tartışırız doğru olma ihtimallerini ;)
    şmdi geç oldu, yatayım ben :D
    bu arada milyarlık shure e4c 'nin bozuğunu vermiyecekleri fiyattan veriyorlar sitede, farkettim, çok ilginç.
    shure için şimdiden haklısınız zaten.
    sennnheiserleri de yarın değerlendiririz.
  • 1.SATICI
    merhaba
    ilginiz için teşekkür ediyorum

ürün orjinaldir.Ancak satmış olduğum ürün piyasadaki ürünlerin aksine yurtdışından gelmektedir ve ürünü yurtdışından aldığımdan dolayı kargo masraflarını düşük tutabilmek ve gümrük problemlerinin ortaya çıkmaması için ürün vakumlu poşet içerisinde gelmektedir.ürün ambalajı dışında birebir orjinaldir.
    piyasaya göre daha düşük fiyata satmamın sebebi de budur.
    yurtdışından aldığımdan ve faturası olmadığından dolayı ürünün garantisi de bulunmamaktadır.faturasının olmaması ürünün orjinal olmadığını göstermez....
    ürünün orjinalliği ile ilgili donanımhaber sitesinden alıntı bir bilgi ilanımda mevcuttur.ürünü aldığınız zaman kontrol ederseniz birebir kriterlere uyduğunu göreceksiniz.
    orjinalliği ile ilgili tereddütünüz olmasın.

yorumlarıma bakarsanız satmış olduğum ürünlerin kalitesi ve orjinalliği konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz.

başka bir sorunuz olursa lütfen bana ulaşın

iyi günler diliyorum

2.SATICI
    80'den alınız ..ürünümüz sahtedir...
    dememizi mi bekliyorsunuz alın görün

3.SATICI
    orjinal olup olmadığını anlamıyorum ama güzel ses çıkartıyor

Mesaj attığım diğer 2 satıcı cevap yollamadı.
    Ben ilk cevabı veren satıcıdan kulaklık alacağım.
    Bizzat göreceğim performansı.

Bu arada ilk cevabı veren satıcıdan alışveriş yapan 2 kişiye
    üründen memnun olup olmadıklarını sordum.
    Birisi ürünün çok güzel olduğunu ve tavsiye ettiğini söylerken
    diğeri ürünü 2aydır kullandığını ve ürünün harika olduğunu söyledi

Görüldüğü gibi satıcıdan satıcıya fark ediyor cevaplar.
    Birisi gayet sakin ve kendisinden emin. Diğeri ise sinirli ve sahte sattığını itiraf ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abisi1 -- 12 Ocak 2008; 11:57:53 >

• arkadaşım ben aldım o vakumlu paketten ve gidip orjinal alan arkadaşımla kıyasladım, sana şukadar diyebilirim "MÜKEMMEL" ben eski cx300 kullnıcısıyım bu 2. cx 300 üm ve şöle diyim ses aynı ilk boğukluk wardı geçti 1 hafta içinde açıldı, dediği gibi vakumlu poşette geldi sadece kutusu falan yoktu ama sahte değil sanırım yaa adam resmen orjinal yolladı, bana doktor olduğunu yurt dışında bir açık bulduğunu bu şekilde direk fabrikadan getirrebildiğini kutu olmadığı içinde çok ucuza mal olduunu söledi, geldiğinde sahta diye almıştım zaten baktım falan tıpa tıp aynısı, gerekli ses karşılaştırmalarını yaptım, mazeme karşılaştırması şekil şemal falan gerçekten hiç bir fark yok benden söylemesi, benim şimdiye kadar gördüğüm tek fark kulaklık tıpalarıdı, bana pek orjinal gibi gelmediler şekildekilerin aynısı yani eski kulaklığımın , ama sanki mazemesi farklı gibi geldi, bence almaya değer arkadaşım 15-20 ytl verip , denesen ne çıkar ben denedim ve çok çok memnunum şiddetle tavsiye ederim, almak isteyen warsa pm atsın kimden aldığımı söliyim ben çok iyi bi satıcı ama reklam olmasın tabi burda

Umarım yardımcı olmuşumdur saygılarla...

• quote:

Orjinalden alıntı: abisi1

sennheiser cx300 http://urun.gittigidiyor.com/KACMAZ-SENNHEISER-CX-300-CX300-KULAKLIK-EP-630_W0QQidZZ7485705

sennheiser cx400http://urun.gittigidiyor.com/CX400-SENNHEISER-KULAKLIK-SIYAH-CX-400_W0QQidZZ7539802

JBL REFERENCE 220http://urun.gittigidiyor.com/BEYAZ-YA-DA-SIYAH-JBL-REFERENCE-220-cx300_W0QQidZZ7515123

GG'de birçok satıcı orjinal diyerek Sennheiser marka kulaklıklar satıyor.
    Ve araştırmam başlıyor.

Aşağıdan gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Araştırmanızmı başlıyor ?
    Hocam ben o sahte ürünlerin kaynağını bulup foruma yazdım. Satıcıyla konuşup Türkiyeden alıcıları olduğunu hatta birinin adını dahi öğrendim boşuna araştımana gerek yok

• Orjinal mi sahte mi benim de aklım karıştı.. demongun dediğine baksana
  • usta tamam da valla çakma mal çok ama arkadaş heralde aradaki nadir orj. lere rasgelmiş de olabilir.
    bilinmez yane, şansa alıcaksın..
    biz 4-5 arkadaş almayı planlıyoruz.
    1 kulaklık fiyatına 4tane fena da olmaz hani sağlam çıkarsa
  • arkadaşlar yazdıklarım benim yorumum tamamen bu konuda aklınız karışmasın ancak ben düşündüm nerde 80 ytl nerde 20 dedim ve denemekten zarar gelmez dedimde aldım, eski cx 300 kullanıcısı olarak şu an memnunum , he siz alırsınız yok ben bunu sevmedim vay demong senin allah belanı da demeyin ama
  • Valla demong'un verdiği kullanıcıya baktım şimdi. Adam ürün açıklamasında donanımhaber'in yaptığı sahte sennheiser nasıl anlaşılır konusundaki resimlerini ve linkini bile koymuş , kendine eğey güveniyor yani orjinallik konusunda.

Bakalım bende alıcam bir tane. Bu arada kullanıcın ismini yazmakta bir mahsur yok bence,adamın reklamını yapcak halimiz yok

http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=7506857

Bakalım siz ne diceksiniz

• Diyelim ki orjinal... (ki yavaş yavaş inanıcam nerdeyse) nasıl bu kadar ucuza getirtebiliyolar..
  • satıcı kesinlikle yalan söylüyo.neymiş gümrükte sorun çıkmasın diye ürünler poşette geliyomuş yok ya o kulaklık kutusuz olarak dünyanın hiç bir yerinde üretilmez onu poşete koymak için ilk önce kutulu olarak satın alması gerek ve bu kulaklık kutulu ve garantili olarak en ucuz 38euro'ya satılıyo.yani adam 38euro verip kulaklığı alıyo kutusunu açıyo kulaklığı alıp bir poşete koyuyo sanada 14milyona satıyo, vayyy anam vay.sahte olmasa zaten adam keser faturasını verir garantisini.kuyruklu yalandan başka hiç birşey değil.
    yurdışından getiriyomuş hadi ordan, sadece kargo parası 15milyon yapar zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOUND BLASTER -- 11 Ocak 2008; 1:02:11 >
  • demong'un yorumları doğru ama olaya yanlış yönden bakıyorsunuz. Cx300 zaten çin malı ve ilk çıktığı zaman bile orta seviye sayılan bir kanal içi kulaklık olan sharp md 33'ün bir klonudur. Yani çinlilerde 3-5 yıl uğraşıp sahtede olsa ürettikleri ürünlerin ses kalitesini o seviyelere taşımışlardır. Bende 20liralık markasız çin malı kulaklıklar var (normalde başka firmalara kulaklık üreten bir firmanın noname olarak piyasaya sürdüğü ürünler) sesi cx300'den daha iyi birde herifler 20liralık ürüne dalga geçer gibi aluminyum kaplama koymuşlar demek biraz sermayeleri olsa iyi bir kanal içi kulaklık yaparlar.
  • Merhaba bnde sizn gbi bu ürünlerin orjinal olmadığını düşünüyorum ama acıkcası bi şüphe var.
    Bu şüphenin nedenide bn 6 ay once fln teknosann yaptıı kampanya ile pmx 60 modelini 15ytl ye almstm .
    yani düşününce bu kulaklıklarn maliyeti aslnda cok degil bu yuzden 25 liraya cx300 de olabilir diye düşünüyorm .
    acaba şüphe duymakta haklımıym
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.