Şimdi Ara

saç güçlendirici,kelliğe,kepeğe çare...çam terebenti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
38.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar,bu çam terebentini araştırdım.süper bişey saçları yumuşak yapıyo,saç çıkartıyo,kepeği engelliyo.200 ml şampuana 2 kapak dökerek uygulayabilirsiniz.süper

• Yapay Zekanın Yanıtı

Çam Terebenti ile Saç Güçlendirme, Kellik ve Kepek Giderme

Çam terebenti, yüzyıllardır saç sağlığı için doğal bir tedavi olarak kullanılmaktadır. Canlandırıcı özellikleri ve antibakteriyel, antifungal ve antiinflamatuar bileşenleri sayesinde saç güçlendirmeye, kellikle mücadele etmeye ve kepeği gidermeye yardımcı olabilir.

Saç Güçlendirme

Çam terebenti, saçın büyümesi için gerekli olan besinleri sağlayarak saçı güçlendirir. Saç köklerini uyarır, kan dolaşımını artırır ve saçın kalınlığını ve hacmini artırmaya yardımcı olur.

Kellik

Çam terebenti, saç dökülmesine katkıda bulunan DHT hormonunu bloke ederek kellikle mücadelede yardımcı olabilir. Ayrıca saç köklerini güçlendirir ve saç uzamasını teşvik eder.

Kepek Giderme

Çam terebenti, kepeğe neden olan mantarlarla mücadelede etkilidir. Antiinflamatuar özellikleri kaşıntı ve tahrişi yatıştırmaya yardımcı olur, antifungal özellikleri ise kepek oluşumunu azaltır.

Nasıl Kullanılır

Çam terebentiyi saçına uygulamak için şu adımları takip edebilirsin:

1. Küçük bir miktar çam terebentiyi bir pamuk topuna uygula.
    2. Pamuğu saç köklerine ve saç derisine nazikçe sür.
    3. 30 dakika beklet.
    4. Saçını şampuan ve saç kremiyle iyice yıka.
    5. Haftada 1-2 kez tekrarla.

Önemli Notlar

• Çam terebenti güçlü bir yağdır, bu nedenle seyreltilmeden doğrudan saçına uygulamak tahrişe neden olabilir.
    • Gözlerine temas ettirmekten kaçın.
    • Hamileysen veya emziriyorsan çam terebenti kullanmadan önce bir doktora danışmalısın.

Birçok kullanıcı, saçına çam terebenti kullandıktan sonra saçlarında güçlenme ve kepekte azalma olduğunu bildirmiştir. Ancak sonuçlar kişiden kişiye değişebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Çam terebentini abartmayın..fazla kullanırsanız kafanız tariş olur,olan saçınızı da dökersiniz...ayrıca bildiğim kadarıyla terebentin görevi daha çok saç dibindeki mikrobu kırmaktır.saç çıkartmaz...her ne kadar kan dolaşımını hızlandırıyor,bu saç çıkartıyor dense de siz öyle bir palavraya inanmayın.o zaman kanı sulandıran herşey (misal aspirin) saç çıkartırdı....gidin paranıza kıyın bioxin alın derim...bende işe yarayan tek şey bu oldu.
  • evet...6 aydır bioxcin şampuan kullanıyorum...hergece yatmadan mutlaka bunula yıkayınca saç dökülmesi sıfıra yaklaştı

önceden uyandığımda yastığımın üstü saç dolu olurdu..şimdi tek tük
  • bende bioxcin kullanıyorm,ama bu da yararlı olur gibime geldi.
  • bioxcin şampuan kepeğe iyi gelirmi acaba arkadaşlar kullananlar söyleyebilirmi acaba

• quote:

Orjinalden alıntı: evo9

bioxcin şampuan kepeğe iyi gelirmi acaba arkadaşlar kullananlar söyleyebilirmi acaba

kepek mepek bırakmıyo,çok yumuşak ve canlı yapıyo saçlarını,hemen şekil alıyo adamın saçları.süper bişey tavsiye ederim.
  • bioxin ne kadar süre kullanılması gerekli...
    Bende geçen seneye oranla baya bi kayıp var...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saç dökmeyen saç serumu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mad_men

bende bioxcin kullanıyorm,ama bu da yararlı olur gibime geldi.

bioxin şampuana aman sakın karıştırma böyle birşeyi...sonuçta özel bir şampuan bioxin...farklı bir madde karıştırmak kötü sonuçlara yol açabilir.sonuçta yıllar süren arge araştırmaları ile ortaya çıkıyor bunlar,işe yarar birşey olsa zaten firma koyardı emin olun...en iyisi bioxine devam.allah başımızdan eksik etmesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibraxi

bioxin ne kadar süre kullanılması gerekli...
    Bende geçen seneye oranla baya bi kayıp var...

ben de belirgin bir kelleşme yok sadece bir ara dökülmeye başlayınca şampuana başladım..artık elimle çekince bile gelmiyor...süre olayını bilmiyorum.şampuanda süre olacağını sanmam.saçlarının dökülmesini istemediğin sürece devam etcen.ya da ben öyle yapıcam....ama bunun bir de ampulleri var, eğer sorduğun onlarsa, onlar da sanırım belli bir süre var..belli periyodlarla uyguluyorsunuz...onu da benim bir arkadaş kullanıyor...o da baya bir etkili..arkadaşın kafasında saçlar çıkmaya başlamış.(bana göre kel ama ona sorarsanız çıkanları gösterebiliyor.sanırım adam ceteresini tutuyor her saç telinin )

• sarımsak yağı(şampuan içine gene) ya da sarımsaklı zeytnyağı güç+saç;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: agili

sarımsak yağı(şampuan içine gene) ya da sarımsaklı zeytnyağı güç+saç;)

dimi sonra sarımsak kokalım :D:D
  • Rogaine + Propecia + Pantogar
  • quote:

Orjinalden alıntı: p@l@

evet...6 aydır bioxcin şampuan kullanıyorum...hergece yatmadan mutlaka bunula yıkayınca saç dökülmesi sıfıra yaklaştı

önceden uyandığımda yastığımın üstü saç dolu olurdu..şimdi tek tük

bioxcin den önce hergece yatmadan saçlarını yıkıyor muydun? Yoksa bioxcin aldıktan sonra mı yıkamaya başladın. Zira öyleyse yatmadan önce normal bir şampuanla yıkla bakalım bir fark var mı?
  • Kepek için Keteron die bi şampuan vardi umarim dogru yazmişimdir. Kökünden kazıyor kepegi :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: omertalord

quote:

Orjinalden alıntı: agili

sarımsak yağı(şampuan içine gene) ya da sarımsaklı zeytnyağı güç+saç;)

dimi sonra sarımsak kokalım :D:D

YOOO KOKMUOO bn kullnıom:)hatta şampuan çine çam terepentini+sarımsak yağı(AZCIKKK)

ayrıca parfüm kokusunu en iyi saklayan yer de saçtr(saçı her ne kdr canszlaştrsada ack saşına sık parfümüü)

• Hepsi hikaye çam terebentini 1 yıl kullandım bi fayda yok, 1-2 ay bal+zeytinyağı+tarçın karıştırıp her hafta sürdüm bekledim fayda etmedi 1-2 kilo bal gitti yesem daha faydalı olurdu , doktora gittim bi ilaç önerdi kullandım :( fark yok, bıttım sabunu dediler bi fayda yok Şahanın aşğıadaki videosunu izleyenler bilir keçi eti diğil keçiyi bile denedim

Şaka bir yana genlerde kellik varsa hepsi hikaye naparsan yap dökülüyor vede en büyük etken sitres birde saçta yağlanma varsa tamam

http://www.youtube.com/watch?v=tW3EqfAeYKI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem -- 20 Şubat 2008; 23:31:48 >

• abi benim babam kel,dayılarım kel,amcam yarı kel,ama iki dedemdede yaşlarına göre saç var,bu nasıl oluyo,ben kel olurmuym?
  • Kesinlik yok ama doktorun dediğine göre beslenme de işin içinde var yani hormonlu gıdalar, keççap mayonez dondurulmuş hazır yiyeceklerden uzak durmak gerekli yani doğal besinler

Dedenin kel olmayışı (Allah sıhat versin) benzememe durumu yani babana çekmişisin derler ya aynen öyle.

Ama herkezin ilk sorduğu şey baban kelmi deden kelmi
  • yazın 2 kere 3 numaraya verdim kesildi
  • quote:

Orjinalden alıntı: mad_men

abi benim babam kel,dayılarım kel,amcam yarı kel,ama iki dedemdede yaşlarına göre saç var,bu nasıl oluyo,ben kel olurmuym?

maalesef genetik. Türk erkeğinin kaderi by BIYIK KEL GÖBEK (çekmekat-göbe kası-balkon).

şaka maka bi tarafa;
    1 jöleyi unut.... 3 sene once saçlar omuzlarda idi aralar açılmamıştı tepede sorun yoktu.
    şimdiki durum demicem moral bozuluyoo.
    2 adam gibi beslenin
    3 stres yapmayın relax......
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.