Şimdi Ara

The Mist (2007)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
1
Favori
6.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kuvvetli bir fırtına sonrası meydana gelen sis, tüm kasabayı kaplar. Bu yoğun siste ortaya çıkarak, insanları yiyerek beslenen yaratıkların varlığından haberdar olan insanlar, süpermarketin içinde kapana kısılmış durumdalardır.

Bu tedirgin bekleyiş esnasında süpermarketin içindeki insanlar ikiye ayrılır, bazıları intikamcı bir tanrının bu yaratıklara hükmederek insanları kurban etmeyi emrettiğine inanırken, bazıları buna inanmaz.

Stephen King'in uzun bir hikayesinden yola çıkarak çekilmiş bu film, oldukça gerilim dolu saatler geçireceğimizi vaadeder gibi...

Film 29 Subatta gosterimde ve basrolde Thomas Jane var

The Mist (2007)

Filmin Fragmanı
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

•  The Mist (2007)
  • Afis için sagol hocam güzelmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighTechLowLife -- 9 Şubat 2008; 23:52:38 >
  • Bu filmin güzel yanlarından biri kapana kısılmıs olmaları ve fragmandan anladıgım kadarıyla belli bir süre sonra kendi içlerindede büyük bir savasa baslamaları iste bu güzel bir durum.İçerde insanlar birbirine girerken dısardakilerin isini kolaylastırıyorlar

Kıng'in genelde romanlarında et ve kan hep acık bir yazım sekliyle dile gelir ama filmlerinde aynı derece kan ve et olmuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bullets Of Revenge - 2009'dan beri
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Filmin fragmanını sinemada izlemiştim alt yazılı olarak harika bir filme benziyor kesinlikle izliyeceğim...Benim gibi korku-gerilim filmi hastasının kaçırmaması gereken filmlerden biri

Orjinalden alıntı: sendenbenden

Fragmanı güzeldi ama filmi nasıl olur bilemiyorum .Başroldaki aktörü Punisher filminden biliyoruz sanırım yanlışmıyım?

Evet arkadasım Punisher filmindede basroldeydi.Oyunculugunu begendiğim bir aktor
  • arkadaşlar filmi izledim. yaratıklar yapmacık deil gerçekçi olmuş. süre biraz uzun gelebilir belki ama sıkılmadan izleyebiliyorsunuz. her zmanki stephan king romanları gibi neden üzerinde hiç. durulmamış sadece olanlar üzerine bi konu. ayrıca sonu çok değişik pek tahmin edilecek bi son değil.

• frank darabont filmleri izlenmez mi?
    -en kötüsü bile izlenir.

http://www.imdb.com/title/tt0884328/

Orjinalden alıntı: silent scream

arkadaşlar filmi izledim. yaratıklar yapmacık deil gerçekçi olmuş. süre biraz uzun gelebilir belki ama sıkılmadan izleyebiliyorsunuz. her zmanki stephan king romanları gibi neden üzerinde hiç. durulmamış sadece olanlar üzerine bi konu. ayrıca sonu çok değişik pek tahmin edilecek bi son değil.

filmi nerde izlediniz gösterim tarihi 29 Şubat yazıyor

Orjinalden alıntı: yaramazprens

Filmin fragmanını sinemada izlemiştim alt yazılı olarak harika bir filme benziyor kesinlikle izliyeceğim...Benim gibi korku-gerilim filmi hastasının kaçırmaması gereken filmlerden biri

bende sınemada ızlemıstım fragmanı.

kesınlıkle ızlıcem

Orjinalden alıntı: Tyresian

Ne zaman cıkıcak arkadaslar bilen varmı ?

Türkiye de gösterim tarihi yazmıyor şuan, Abd'de 21 Kasım da gösterilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendenbenden -- 10 Şubat 2008; 20:23:22 >
  • Kendi topiğime yazdım buraya da yazayım müsadenizle film hakkındaki yorumlarımı.

Stephen King'in romanından uyarlanan filmin yönetmeni Frank Darabont. Bu nedenle filme dair epey umutluydum. Çünkü bu birleşmeden Esaretin Bedeli gibi bir şaheser doğmuştu. Peki şimdi aynı başarı söz konusu mu? Maalesef bunu söylemek çok zor. Oyuncular arasında Dreamcatcher ve The Punisher'dan tanıdığımız Thomas Jane ve Meet Joe Black ile Mystic River filmlerinden tanıdığımız oscar ödüllü Marcia Gay Harden var. Thomas Jane her zamanki gibi esas oğlan rolünü kotarıyor. Ama bence Marcia Gay Harden muhafazakar rolüyle tavan yapıyor. Ki filmin en iyi oyuncusu kanımca Marcia Gay Harden'dir. Diğerleri zaten kuru kalabalık.

Film maalesef sinemaya yeni olan hiçbirşey katmıyor. Klişe panik durumları, mekana sıkışma parodileri ve mutasyona uğrayan yaratıklar. Devasa örümcekler, ahtapotlaşmış yılan ve yarasalar. Bunları görmekten gerçekten gına geldi. Ve artık bu öğeler izleyici korkutmak şöyle dursun germiyor bile. Çok umutlu olduğum bir filmden maalesef yine hüsranla ayrıldım. Dreamcatcher'dan elle tutulur hiçbir farkı yok. Ki Dreamcatcher bile izlenebilirlik açısından The Mist'ten daha iyi bir filmdi bana göre. Bana kalırsa Frank Darabont daha önce Esaretin Bedeli ile faydalandığı Stephen King'e sadık kalmak değil de, sanki bu başarı ve ismi suistimal ederek gişeye oynamak istemiş. Ki bence hayli gişe yapıp parasına para katacak yapımcılar. Imdb sayfalarında yorumlara bakınca gerçekten şaşırıyorum. Sanki Saw gibi bir film çıkmışçasına pohpohlanıyor. Stephen King hayranlarının bunu yapmasını anlarım. Ama salt sinemasal manada filme bakanların bunu yapmasını anlamak oldukça güç. Bir Güney Kore filmi olan Gwoemul(yaratık) bile bundan daha iyiydi. Ama oranı daha düşük.

Kısacası iki büyük ismin sentezinden oluşan bu yapımı merak edenlere çok fazla beklenti içerisine girmemelerini öneriyorum. Zira büyük bir hayal kırıklığına uğrayabilirler. Ama yaratık filmlerinden hoşlananlar varsa ilgilenebilirler. Ama filmin sonunun gayet iyi çekildiğini de belirtmeliyim. Sadece sürpriz finalini beğendim zaten. Gerisi angarya.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.