Şimdi Ara

##TR'de İlk, LIAN LI PC-B25 İncelemesi##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba arkadaşlar, bir süredir üzerinde çalıştığım iki kasadan biri olan Lian Li PC-B25'i birazdan sizlere sunacağım...
    Öncelikle, kasanın teminini sağlıyan Fireball ve Hiteknoloji'ye sonsuz teşekkürü borç bilirim...
    Kasanın detaylı kurulumundan önce, sizlere ön inceleme yorumlarımı, fotoğraflarımı ve kutu içeriğini göstermek istiyorum...
    Kasanın ağırlığı 8 kilo...
    Kasanın boyutlarını kendi ölçümlerim ile sunacağım:

Ayaklarla beraber yükseklik 450mm
    Derinlik 514mm
    Genişlik yandaki şişkinlikler ile beraber 230mm

Ön İnceleme ve Kutu İçeriği

Kasada daha önce çoğu kasada, hatta neredeyse hiçbir kasada görmediğiniz özellikleri barındırıyor, ki bu özelliklere bir çoğumuz hayret edeceğiz...
    Lian Li PC-B25, sessizlik konusunda çok iddialı ve bu iddiasını sıcaklık sorunu olmadan, sürdürebiliyor...

Kasa son derece detaylı bir kurulum kağıdı ile geliyor ve alıştığımız gibi şekiller ve fotolar vasıtası ile anlatılan kurulum, bizlere büyük kolaylık sağlıyor...

Kasanın önkapağı kasanın heryerindeki gibi son derece kaliteli alüminyum malzemeden yapılmış ve çarpmalara karşı önlem olarak lastik şerit çekilmiş ve hiçbir şekilde titreşim yapmıyor...
    Kasanın yan kapakları dahil titreşim önleyici mekanizmalar ile sabitlenmiş ve dilerseniz açılma yönünü değiştirebiliyorsunuz, kasanın tavanı ise susturucu görevi görmesi için sünger ile kaplanmış...

Kasanın en kötü tarafı ise kaliteli malzemelerin çoğunda olduğu gibi, el izi tutması...

Kutu içeriği gerçekten inanılmaz;
    güç kaynağı susturucu, her türlü vida, ön kapak için anahtar, anakart tepsisine vidalamak için kullanacağımız başka bir anahtar, ön paneldeki ışık için çevirici,
    susturucu vida lastikleri...

Montaj

Montaj fotoğraflarımdan önce sizinle, testler ve montaj sırasında kullandığım sistemi paylaşmak istiyorum...

Q6600 (B3 Revizyon)
    Thermaltake Big Typhoon
    Gigabyte X38-DQ6 (Arka Plakası Sökülmemiş)
    Veritech ddrII 800 *4
    HD2900XT 512mb
    Seagate 7200.10 320gb *2 Raid0
    Fsp Epsilon 700

Montaj Fotoğrafları

Çoğunuzun farkettiği gibi kasa, aslında bir orta büyüklükte bir kule kasa fakat içi son derece geniş ve kullanışlı. Montaj son derece kolaydı, çıkarılabilir anakart tepsisi,
    kasanın anakart tespisi arkasına kablo toplama bölgesi ve kilitleri, harddiskleriniz için son derece kolay kurulum ve yön değiştirme seçenekleri ile çoğu kasada bulamayacağınız
    bir konfor sağlıyor...

Sıcaklıklar
    Kasa son derece sessiz olmasının yanında, son derece iyi bir soğutma sağlıyor...
    Özel tasarlanmış yan kapaklar, vida lastikleri, titreşim önleyiciler ve güç kaynağı susturucusu, bizlere son derece iyi bir sessizlik sağlıyor...

Boşta

Oyunda

Sonuç
    Kasa görünüşü ile bir asaleti, sessizliği ile huzuru, montajı ile düzeni ve kolaylığı simgeliyor...

Ürün Linki

• Hocam, hiç boş durmuyorsunuz anlaşılan. Paylaşımlarınız için teşekkürler
  • kasanın her şeyi güzelde dışı çok sade biraz daha güzel olabilirmiş çıkıntı vs olsaydı inceleme için teşekkürler
  • kmp16
    evet, inceleme hazırlamak son derece keyif veriyor bana, rica ederim

N@Name
    mesela bende sade kasaları çok severim, açıkcası, bir süre uzay montaj kullanmıcak olsam stacker kasamı satmazdım, o da son derece sade ve güzel bir görünüşe sahip...
    rica ederim
  • Bu güzel inceleme için teşekkürler.

Lian Li harika kasalar üretiyor.
  • Incelemelerın dolu dızgın devam edıyor elıne saglık
  • Yine Lian li yine kalite yine sadelik yine karizma ne denebilir ki

Eline sağlık tekrar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kamilinsan, signomis
    teşekkürler arkadaşlar, yakında yeni parçalar gönderilirse onlarında incelemelerini sizlerle paylaşırım büyük bir zevkle

Rockford Fosgate
    teşekkürler üstadım, v2000b plusII ile başlayan Lian Li serüvenim dolu dizgin devam ediyor, her kasasında ayrı bir ince düşünülmüş nokta mevcut
  • Hocam döktürmüşsün yine. Diğer konuna da ayrı bir teşekkür yazmayayım.

Bu arada merak ettim; kasanın yüzeyi kolay kolay çiziliyor mu? Ona değinmemişsin gördüğüm kadarıyla.
  • cagann
    teşekkürler hocam
    kolay kolay çizilcek gibi durmuyor ama tabi anahtar ile kanırtma yöntemi ile araba boyası bile çiziliyor
  • N@Name
    mesela bende sade kasaları çok severim, açıkcası, bir süre uzay montaj kullanmıcak olsam stacker kasamı satmazdım, o da son derece sade ve güzel bir görünüşe sahip...
    rica ederim

Ya ilginc 1 aydır htpc kasa bakıyorum işlemcimi değiştirdim sıkıntıdan phenom aldım boardu'da atx yaptım mecburen,
    EEE şimdi kasa lazım sade ses sıstemının sub yanına aynı ayarda bır kasa gerek buda sanırım ta kendisi cosmos 1000 dusunuyordum bundan pahalı
    Hocam tesekkur ederim gercekten cok faydalı oldu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CumhurBahar -- 27 Ocak 2008; 22:24:25 >
  • hortlek
    rica ederim
  • Vallaha yabancı bir sitede hiç bu kadar övmemişler bu kasayı. Aksine şurada yazanları bir okuyun:

http://www.bit-tech.net/hardware/2007/09/05/lian-li_pc-b25/1
  • Buzmavisi
    teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Buzmavisi

Vallaha yabancı bir sitede hiç bu kadar övmemişler bu kasayı. Aksine şurada yazanları bir okuyun:

http://www.bit-tech.net/hardware/2007/09/05/lian-li_pc-b25/1

Farklı bir tavsiyeniz var herhalde ?????
    Onca emeğe birebir incelemeye verilecek çok anlamlı bir cevap olmuş
    O site de 10 üzerinden 8 almış , sadece demişki soğutma ve sessizlik ok , güzel ama piyasa da bu konuda biraz daha iyileri mevcut . Bu sanırım bu kasa o anlamda kötüdür anlamına gelmiyor

Tasarım ve ÜRETİM KALİTESİ İçinse 10 üzerinden 10 almış . Bir değerlendirme yaparken Türkiye de bulunan kasaları baz alırsanız farklı bir sonuç , yurtdışındaki her kasayı baz alırsanız farklı bir sonuç ortaya çıkar tabiki . Türkiyede mevcut alternatifler içerisinde iddia ettiği konularda en iyi kasalardan biri olduğu tartışmasız sanırım , çok daha iyileri varda biz bilmiyorsak aydınlatırsanız seviniriz.

Oerdem hocam , ellerinize sağlık . incelemelerde yeni , farklı alternatifler görmek çok güzel . Daha da fazlasını görmek dileğiyle .

• ozzzy
    teşekkürler
    inceleme için herhangi bir donanım ürünü gelirse sizlerle paylaşırım
  • hocam ellerine sağlık öbür konuyada ayrı bir teşekkür yazmıcam
    param olsa güzel bir kasa alıcam ama para kalmadı
    ayrıca birşey sorcam sende segateler çin mi tayvan mı üretimi birde full loadda tıkır tıkır diye ses yapıyormu az da olsa
  • güzel inceleme olmuş teşekkürler
  • Sade, içi geniş ve çok hoş bir kasa.. İnceleme için teşekkürler hocam..

Hayırlı olsun bu arada.
  • PC-V800'deki eleştirim bu inceleme içinde geçerli onun dışında B25 gerçekten çok sıradışı bir dizayna sahip sade ve seksi. Sonuçta LianLi

İnceleme için teşekkürler...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.