Şimdi Ara

Crysis mi COD4 MÜ ? (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
392
Cevap
0
Favori
14.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kesin bi kararla crysis diyorum çünkü oyun full türkçe oyunun konusunu ve tüm görevleri bilerek yapıyosun cod4 ü ve crysisi de oynadım bence en iyisi crysis

Orjinalden alıntı: they_they

kesin bi kararla crysis diyorum çünkü oyun full türkçe oyunun konusunu ve tüm görevleri bilerek yapıyosun cod4 ü ve crysisi de oynadım bence en iyisi crysis

crysis in türkçe olması yanıltıcı türkçe diye herkes daha güzel diyo 2 oyunu da aynı dilde oyna öyle beğen[ingilizcesini de beğenenlere lafım yok]
    ben 2sinide ingilizce ve azçok anlayarak oynadım gerek konusu gerek oynanabilirliğiyle cod4

Orjinalden alıntı: mertkosova

quote:

kesin bi kararla crysis diyorum çünkü oyun full türkçe oyunun konusunu ve tüm görevleri bilerek yapıyosun cod4 ü ve crysisi de oynadım bence en iyisi crysis

crysis in türkçe olması yanıltıcı türkçe diye herkes daha güzel diyo 2 oyunu da aynı dilde oyna öyle beğen[ingilizcesini de beğenenlere lafım yok]
    ben 2sinide ingilizce ve azçok anlayarak oynadım gerek konusu gerek oynanabilirliğiyle cod4

arkadaşım oyun bi bütündür diliyle grafikleriyle tek olarak ele alınmaz.Eğer cod4ün türkçe desteği olsaydı onu beyenirdim(belki)crysisinde bu + yönü var.sen her oyunu aynı dilde oynıcaksan dil seceneğinin ne özelliği var ?Crysisi oynarken oyuna kendini kaptırıyorsun komutandan gelen emirler fln filan.
    eee ingilizce bilmeyen ne yapıyor ?

Bence sen crysisi bide Türkçe oyna.

Ama oyunda çok küfür var

• cod4ü veteranda açınca zevkli olmaya başladı ama hala crysisteyim ben

quote:

Orjinalden alıntı: mertkosova

quote:

arkadaşım oyun bi bütündür diliyle grafikleriyle tek olarak ele alınmaz.Eğer cod4ün türkçe desteği olsaydı onu beyenirdim(belki)crysisinde bu + yönü var.sen her oyunu aynı dilde oynıcaksan dil seceneğinin ne özelliği var ?Crysisi oynarken oyuna kendini kaptırıyorsun komutandan gelen emirler fln filan.
    eee ingilizce bilmeyen ne yapıyor ?

Bence sen crysisi bide Türkçe oyna.

Ama oyunda çok küfür var

haklısın bi oyunu türkçe oynamak çok büyük keyif ve güzel bi artı ama crysis in türkçe olması onu direk cod4 ten iyi yapmaz onu demeye çalışıyorum grafik oynanabilirlik ve ses olarak ele alıcaksak aynı dilde oynamak gerek bence

• Bencede Cod4
  • iki oyunda çok iyi ama atmosfer bakımı ve eğlence bakımından call of duty daha üstün ancak crysiste türk emeği var unutmamak lazım
    Sosyal demokratları içeri tıktıklarında sesimi çıkarmadım;çünkü sosyal demokrat değildim.
    Sonra sendikacılar için geldiler, bir şey söylemedim; çünkü sendikacı değildim.
    Benim için geldiklerinde, sesini çıkartacak kimse kalmamıştı”.
    Martin Niemöller

• evet her iki oyunda kendi kulvarlarında güzel çok başarılı büyük yapımlar.. ben yinede bu açılan konusunda 1-Call of Duty 4, 2-CrySis derim... Ve hatta yılın en iyi oyunları (en iyi FPS de olabilir) sıralamasında da;
    1-BioShock, 2-Call of Duty 4, 3-CrySis derim... :)

(bu arada crysisin grafiklerine kötü diyen ilk defa birini görüyorm..Bence saçmalama arkadaşım sen low da oynamadığından emin misin????
    quote:

Orjinalden alıntı: seF[o]

quote:

Orjinalden alıntı: burakkcbyk

bence crysis sadece şişirme bir oyun ve para tuzağı...

Sonuna kadar katılıyorum.1-2 Saat Crysis oyna ardından COD 4 oyna arasındaki dağlar kadar farkı anlarsın zaten.
    Ben COD 4 diyorum.Çünkü;
    Aşağıda resimde de göreceksiniz atmosferi karar sizin.Ammmma Crysis görüntü şişirmeden başka birşey değil resmen plastik oyuncak gibi oyun.Resimlere aldanmayın aklınız varsa oynayın ve kendiniz görün aradaki farkı.8600 GTymiş yok xx miş Crysis deki görüntü abartılacak bir görüntü değil merak etmeyin
     Crysis mi COD4 MÜ ?
     Crysis mi COD4 MÜ ?

• Call of Duty 4
  • Grafik olarak kesinlikle COD4

Cyrsis'in bazı bölümlerinden çok sıkıldım. Örnek; CORE isimli bölüm inanılmaz saçma ve gereksiz bir bölüm bence oyunun zevkini kaçırmış.Ama CRYSIS herşeye rağmen türkçe ve türkler ilk defa bu kadar ses getirebilcek bir oyuna imza attı. Tbr etmek lazım. Oyunda da amerikan yerine türk olsaymışız çok iyi olcakmış ama o zaman da easport sponsor olur muydu bilinmez.Herşeye rağmen COD4 den daha çok zevk aldım ama dediğim gibi CRYSIS yapımcılarına da tbr

Psn:Kolbozuk-
  • bu birazda kişinin zevkine kalmış bi konu adam marıo hepsinden güzel bence dese bişey diemezsin çünkü ona göre öyledir tartışmanın anlamıyo yokq yaniBenm kişisel görüşüm cod4 o savaş havasını yaşattı bana cok etkileyici bir oyun.crysiste bazı bölümlerde sıkılarak geçtim ama oda güzeldi...bence ikisinide oynayın derim
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.