Şimdi Ara

SATILDI - Asus P5B-Deluxe Wifi/Ap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumdan 2. el Aldım. 03,09,2007 tarihinde garantiden sıfır olarak değişimden gelmiş. Değişim belgesi ve faturası mevcuttur. Kutu içeriği tamdır. Karta 2 mod yapıp söktüm. Belirtmek isterim

SATILDI - Asus P5B-Deluxe Wifi/Ap

INTEL CORE2 EXTREME / CORE 2 DUO / PENTIUM EXTREME / PENTIUM D / PENTIUM 4 / CELERON D İŞLEMCİ DESTEKLİ
    INTEL® P965 / ICH8R YONGASETLARİ
    ÖN YÜZ VERİ YOLU HIZI : 1066 / 800 / 533 MHZ
    4 ADET DUAL DDR2 800
    2 ADET PCI-E X16 (BLUE @ X16 MODE, BLACK @ X2 OR X4 MODE)
    1 ADET PCI-E X1
    3 ADET PCI 2.2
    6 ADET SATA2 KANALI
    INTEL MATRIX SATA RAID
    1 ADET IDE KANALI
    DUAL GIGABIT LAN , AI NET2 DESTEKLİ
    KABLOSUZ LAN ASUS WIFI-AP SOLO
    54 MBPS IEEE 802.11G AND BACKWARDS COMPATIBLE WITH 11 MBPS IEEE 802.11B
    ADI® AD1988B 7+1 SES
    2 ADET IEEE 1394A FIREWIRE
    2 ADET USB 2.0

FİYAT : 150 YTL

SADECE ÜMRANİYE/TAVUKÇUYOLUNDA ELDEN TESLİM. İSTANBUL DIŞI ÖNCE EFT-HAVALE, AYNI GÜN KARGO ŞEKLİNDE OLUR. SORUSU OLANLAR PM YOLUYLA SORABİLİRLER.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FREEMAN -- 7 Ocak 2008; 18:48:53 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm attım.
    27 " LG M2762D/Asus Maximus 4 GENE-Z/İntel Corei5 2500K/Zotac GTX 560 Tİ/4*4 GB 1600 MHZ Crucial Balistix/THERMALTAKE ARMOR VH6000BWS/Enermax MODU82+ 525Watt/His hd5770/Samsung 1 TB HD103UJ * 2 adet/VİSTA ULTİMATE 64 BİT SP2/AEROCOOL GATEWATCH
    E7200 3990 Mhz with Zalman 9700 Ultimate Rx 303 Lcd Duvara Askı Aparatı incelemesi
    Microsoft Server Administrator
  • Board yarın akşam 18:00 ' a kadar @Penryn nickli arkadaşımıza rezervedir.

• super board'dur, bence 965'in en iyi anakarti (commando ve dq6 da kullandim, en sorunsuzu bu ayrica manyak overclock oluyor). Fiyati da cok iyi, Commando 200'e giderken ondan bi eksigi olmayan board 150ye cok iyi. Satan arkadas da guvenilir bi satici . Iyi satislar, alan arkadasa da hayirli olsun diyelim simdiden.
    Ürün aldığımda, önce para sonra ürün diyebilmek için benim sunabileceklerimden daha sağlam referanslarınızın olması lazım.
  • Elindeki kartın resmimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarikkeskin -- 7 Ocak 2008; 6:04:37 >
    Sorunsuz alışverişlerim --- Bigdede / eagle66 / fastandfast / Lacrymatoire / caglaraktas / conquerer_ist / öztin / hortlek / nirv / rainbowr6 / neosis / Fatih GÜRER / İbrahimstar / Yux[H]ell!cA / yunuslar / octavarium / vincee / Yalnızkral / MURAT / jakooo23 / CaReTTa_99 / 10.Lincoln / SebA_StiAn / jimi1984 / ozyoldas / gsliahmet / wildboyankara / SUPPORTCENTER / sariyerli53_34 / gs_tutkunu / dhequel
  • resim temsilidir.

Daha Fazla Göster
  • SATILMIŞTIR @StrangerXT HAYIRLI OLSUN

İlanlarımda aksi belirtilmediği sürece takas, pazarlık yoktur. Zaman kaybı olması nedeniyle bu içerikte PM atarsanız cevap alamayabilirsiniz. 10 yıllık sürede yüzlerce sorunsuz alışveriş tamamladım, iletişime geçerken bu hususu göz ardı etmezseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.