Bu Warcraf Aboneliği PTT'den Olmuyormu Gördüm Gibiydi Sanki Gamesultanda Ama Emin Değilim
OLMUYOR ORDAN KREDI KARTI SART
ben oynuyorum hemde beleşe bir site var ordan bedava üyelik alıyon beleşe oynuyon
O beleş siteler tehlikeli !!!!
Parasını wersem ??? :D
kardeş ben aldım üyelik
Sizin beleş dedikleriniz private yani korsan serverlar.Arkın oynamak istediği orjinal server
quote:
Orjinalden alıntı: shadowhero
Sizin beleş dedikleriniz private yani korsan serverlar.Arkın oynamak istediği orjinal server
private deil pirate
quote:
Orjinalden alıntı: JaRMeNCeLL
quote:
private deil pirate
Sonuçta Özel ve Korsan
pirate değil o private ayrıca kredi kart şart yurdısı
quote:
Orjinalden alıntı: dark_deeply
OLMUYOR ORDAN KREDI KARTI SART
kardeş benım bıldıgım oluor sro dakı silk kart gibi bi şifre veriorlar yukluorsun game sultana bakın bir
quote:
Orjinalden alıntı: -PiToN-
arkadaş korsan yazmış bana illaki de koskocaman sözlüğümüğn ss sini mi koydurtcanız bknz: pirate = korsannn
private: özell
Gamesultan da WoW un olduğuna emin misin ? Ben göremedim de...
quote:
quote:
arkadaş korsan yazmış bana illaki de koskocaman sözlüğümüğn ss sini mi koydurtcanız bknz: pirate = korsannn
Orjinal olmayan belirli bir grubun oynadığı ne idüğü belirsiz serverlara private server denir.Pirate gerçek anlamda korsan demektir;yani bizdeki gibi sahte,taklit server anlamına gelmez bilip bilmeden konuşmayalam lütfen
quote:
Orjinalden alıntı: GodSmacker
quote:
quote:
Orjinal olmayan belirli bir grubun oynadığı ne idüğü belirsiz serverlara private server denir.Pirate gerçek anlamda korsan demektir;yani bizdeki gibi sahte,taklit server anlamına gelmez bilip bilmeden konuşmayalam lütfen
ya ben mi yanlış okuorum arkadaş ilk yazan kişi private(korsan) yazmış ben bunu düzelttim allah allah yaa
quote:
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme