Eline sağlık bence güzel bir inceleme olmuş. Benim buradan çıkardığım sonuca göre fazla önbelleğin pek bir getirisi yok.
valla arkadaşım test programı olsun everest olsun ön bellegi tanıyamıyor belki o yüzden hdd tam olrak test edilemedi ama average read 85 mb az bi değer değil dogrusu benim eski 7200,10 olna 500 gb 60 lı bişeydi
valla dizel motor nasıl calışır bilmem ama bugune kadar kullandıgım hddler in hepsi seagata olmuştur kullandıklarımın hep sessiz olanları bana denk geldi ve şuan hdd nin sıcaklıgı 50 derece
böyle durumlarda sabrediceksin.. zamanla görülür
*bu arada everest ve hdd tune görmedi demişsin. ya... hdd nin drivermıydı firmware mı neydi... sitesine girip ..yeni bi versiyonu varsa yüklesene...
*buarada sen de hdd sesi nasıl bilmiyorum ama heryerde seagate daha performanslı olur ama daha sesli olur diyolar.. ve millet hala gidip seagate alıyo ... anlamıyorum... bazı serileri sessizmiş... ama sessizliği tercih ederim ben ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 22 Ekim 2007; 19:10:14 >
neden kimse bakıpta mesaj yazmıyor anlamış değilim dogrusu
böyle durumlarda sabrediceksin.. zamanla görülür
*bu arada everest ve hdd tune görmedi demişsin. ya... hdd nin drivermıydı firmware mı neydi... sitesine girip ..yeni bi versiyonu varsa yüklesene...
*buarada sen de hdd sesi nasıl bilmiyorum ama heryerde seagate daha performanslı olur ama daha sesli olur diyolar.. ve millet hala gidip seagate alıyo ... anlamıyorum... bazı serileri sessizmiş... ama sessizliği tercih ederim ben ..
seagate in stesine baktım hdd ile ilgili bi sürücü bulamadım birde aygıt yöneticisinden disk sürücülerinden seagate sürücü tarihine baktım 01.07.2001 yazıyor muhtemelen seninkindede öyle yazıyordur belki yeni bi yazılım cıksa hdd için belki bişey farkeder
Şu an 3 adet 200gb 7200.8 takılı average 167mb/s çıkıyor... 6 adet 7200.11 ile heralde 400mb/s yaklaşılabilir...