Şimdi Ara

ÖLÜ PİKSELİM YOK OLDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
3.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR VATANDAN YENİ ALDIĞIM BİLGİSAYARIMIN MONİTÖRÜNDE 1TANE ÖLÜ PİKSEL ÇIKTI, VATAN 1 AYA KADAR DEĞİŞTİRİYOR AMA YA YENİ ALCAĞIMDA BÖLE OLURSA SİZCE NE YAPMALIYIM, BU ARADA MONİTÖRÜM SAMSUNG 932B

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakangs -- 24 Ağustos 2007; 23:44:30 >

şu programı denermsin ölü pixeli tamir ettiği söyleniyo..

olsa bile sen yinede iade et..

parasal sorun yoksa 20"ws alsan daha iyi değilmi neden bu..

Orjinalden alıntı: hakangs

PROGRAMA BAKTIM AMA ÖLÜ PİKSELİM HALA ORDA, SİZCE NE YAPAYIM DEĞİŞTİRYİMMİ

Düşünmen bile hata Hemen verip değiştirmelisin.

http://udpix.free.fr/

pardonya ben sadece test et dedim kesinille geri ver..

ARKADAŞLAR VATANDAN YENİ ALDIĞIM BİLGİSAYARIMIN MONİTÖRÜNDE 1TANE ÖLÜ PİKSEL ÇIKTI, VATAN 1 AYA KADAR DEĞİŞTİRİYOR AMA YA YENİ ALCAĞIMDA BÖLE OLURSA SİZCE NE YAPMALIYIM, BU ARADA MONİTÖRÜM SAMSUNG 932B

ben vatandan 9 tane dgstirdim bazen sorun cıkartıyolar goremiyoruz falan diyolar olu piksel olan yeri parmak izinle isaretle orda test ederken sorun cıkmasın ben 932 b den 4 defa aldım hepsindede cıktı tabi benim sansım ama tavisyem samsung 961bf dir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [BLuTo] -- 24 Ağustos 2007; 22:20:03 >
  • oha belli oluyo mu ya yoksa pinpirikli misin?
    valla şaşırıyorum 1 tane olsa ne olurki
    anca testte belli olmuyor mu

RİZE ÜNİ-MAKİNE

SINIRSIZ Bölüm Yasağı Kaldırılsın...
    BJK, İLKERİNANÇ, ELECTRA, BLACKEAGLE, SANGRE, OKTAYD, ORION
  • ARKADAŞLAR ÇOK ENTERESAN ÖLÜ PİXELİM YOK OLDU, NASIL OLDU BU İŞ YUKARIDA YAZAN PROGRAMI KULLANDIM ONDAN OLABİLİRMİ, ACABA TEKRAR ÇIKARMI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakangs -- 24 Ağustos 2007; 22:50:56 >

acaba işe yarıyormu ?

ama sende yinde iade etmeye çalış..

ARKADAŞLAR ÇOK ENTERESAN ÖLÜ PİXELİM YOK OLDU, NASIL OLDU BU İŞ YUKARIDA YAZAN PROGRAMI KULLANDIM ONDAN OLABİLİRMİ, ACABA TEKRAR ÇIKARMI

Yeni bir vaka ile karşı karşıyayız, ölü pixel ölmüş

Orjinalden alıntı: gt_one

quote:

ARKADAŞLAR ÇOK ENTERESAN ÖLÜ PİXELİM YOK OLDU, NASIL OLDU BU İŞ YUKARIDA YAZAN PROGRAMI KULLANDIM ONDAN OLABİLİRMİ, ACABA TEKRAR ÇIKARMI

Kesinlikle tespit çok güzeldi
  • arkadaşlar bu forumu okurken bu program dikkatimi çekti...ankaradan istanbula taşınırken bir ölü piksel olusmuştu.monitörüm 971p..son günlerde buna çok moralim bozuluyordu..programı çalıştırdım..anıp sönen 5*5 lik kareyi ölü pikselime ortaladım bisi değişmedi.sonra program çalışmaya devam ederken iç güdüsel olarak parmağımı ölü piksel olan yere doğru sertçe vurdum..ve düzeldi..şu anda kendimi çok mutlu hissediyorum..dünya kadar para verdiğim monitörüme hatasız biçimiyle tekrar kavuştum..demekki bütün ölü pikseller tam ölü olmayabiliyormuş..bazıları BAYILMIŞ PİKSEL oluyormuş.
    SAMSUNG971P - CMCAVALİER - CMREALPOWER450 - THERMALTAKE BİGTYPHOON - ASUS P5K WİFİ - C2D8400@4250- 2*1024 CRUCİAL BALLİSTİCS TRACER 1066@1266(5-5-4-7)- ASUS8800GTX -CREATİVE DTTS100 - CAMBRİDGE SOUNDWORKS THX550 - CREATİVECOMFORT RF KEYBOARD -ASUS1608DVDRW
  • quote:

Orjinalden alıntı: gt_one

quote:

ya da dirildi

Orjinalden alıntı: bregma

arkadaşlar bu forumu okurken bu program dikkatimi çekti...ankaradan istanbula taşınırken bir ölü piksel olusmuştu.monitörüm 971p..son günlerde buna çok moralim bozuluyordu..programı çalıştırdım..anıp sönen 5*5 lik kareyi ölü pikselime ortaladım bisi değişmedi.sonra program çalışmaya devam ederken iç güdüsel olarak parmağımı ölü piksel olan yere doğru sertçe vurdum..ve düzeldi..şu anda kendimi çok mutlu hissediyorum..dünya kadar para verdiğim monitörüme hatasız biçimiyle tekrar kavuştum..demekki bütün ölü pikseller tam ölü olmayabiliyormuş..bazıları BAYILMIŞ PİKSEL oluyormuş.

hocam nasıl oluştu taşınırken acaba bende yılda en az 2 en falza 4 kere monitörü istanbul-manisa arası taşıyorum..kutusundamıydı otobüslemi taşıdın otobüste bagajdamıydı böyle detayları verirsen sevinirim..ben otobüste yanıma almayı düşünüyorum cihazı aşağıda monitörün anasını bellerle bavul indir koy yapaarak malum istanbul izmir yolcusu çok ve heryerde duruyor lanet otobüsler..

• quote:

Orjinalden alıntı: nofear72

monitör elindeyse iade etmeden

şu programı denermsin ölü pixeli tamir ettiği söyleniyo..

olsa bile sen yinede iade et..

parasal sorun yoksa 20"ws alsan daha iyi değilmi neden bu..

KATILIORUm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTaLFflex -- 26 Ağustos 2007; 1:29:58 >
  • kutusundaydı..evden eve nakliyatın kamyonunda en sağlam yere kendi elimle koydum..kendi elimle çıkardım..ben piksellerin sarsıntıdan bayıldığını düşünüyorum...bu arada keşke bi önce-sonra fotğrafı çekseydim..ama nereden bileyim ölü pikselin düzeleceğini..
    SAMSUNG971P - CMCAVALİER - CMREALPOWER450 - THERMALTAKE BİGTYPHOON - ASUS P5K WİFİ - C2D8400@4250- 2*1024 CRUCİAL BALLİSTİCS TRACER 1066@1266(5-5-4-7)- ASUS8800GTX -CREATİVE DTTS100 - CAMBRİDGE SOUNDWORKS THX550 - CREATİVECOMFORT RF KEYBOARD -ASUS1608DVDRW
  • demek efsane gerçeğe dönüşüyoo..

ha bu arada bir şey değil
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.