İngilizce metinin önemli yerlerini kendim Türkçe ye çevirdim
Oynanış stilinde yenilikler
Karşınızdaki yapay zekanın yönlendirdiği oyuncular,artık sizin oynayış stilinizi öğrenicek ve
ona göre taktiğini değiştiricek(Benim anladığım Ronaldinho ile sol kanadı domine ettiğimizde
karşı takım o kanadı dahada güçlendirecek ama çare olurmu bilinmez)Bu taktik değiştirme işini
90 dk boyunca değiştiricek.Siz formatin değişikliği yaptığınız zaman oda taktiğini gözden
geçirecek ve size üstünlük sağlamak isticek.H.Şükür ü eskiden 2 oyuncunun tuttuğu gibi yıldız
oyunculara yakın markaj uygulanıcak.Güçlü ulusal ve klüb takımları onlardan daha güçsüz
takımlara karşı taktiklerini daha çabuk ve etkili bir şekilde sahaya yansıtıcaklar.Güçlü
takımlar size karşı tembel bir oynanışla da sizi uyutabilirler ve topu kaptırdığınızda birden
kontra atağa çıkabilirler.Karşı takımın oyuncuları ve forvetleri kendilerinden beklenmicek
şekilde acayip şutlar atarak tehlike yaratmaya çalışacaklar.Oyuncular sahanın her yerine
yayılacak.Barajı kurarken barajda kaç oyuncu olacağını ayarlıyabileceksiniz.
Oyunun grafiklerindeki yenilikler;Oyuncular koşarken formalar sallanıcak ve
buruşucak(katlanıcak).Gelişmiş yüz animasyonları,ter ve yağmur oyun devam ederken
görülebilecek.Bütün next-gen lerde genişletilmiş edit mode olucak.Online oyun ve lisanslı
takımlar hakkında henüz bilgi yok.
Sistem gereksinimleri PES 2008'in Pc Versiyonu Sistem Gereksinimleri
Konami'nin Almanya sitesinde,PES 2008'in sistem gereksinimleri açıklandı.Bu gereksinimlere göre eski bilgisayarlarımız baya zorlanacak ve yeni bilgisayar toplamaya şimdiden başlamalıyız.
PC Sistem Gereksinimleri: Tavsiye edilen sistem * Windows XP * Pentium 4 3.0GHz /AMD Athlon 64 veya daha iyi * 1GB RAM * 6.5GB boş yer * 8x DVD-ROM * DirectX 9.0c uyumlu * 256MB pixel Shader 3,0 (ATI x1600 veya NVidia 6800 GT/GS veya daha iyi) * DirectX 9.0c uyumlu ses kartı * DirectX 9.0c * Windows compatible USB Gamepad * 1280 x 720 ekran çözünürlüğü
Gerçek futbola en yakın futbol oyunu olduğunu iddaa ediyorlar,süper ya şu oyun bi çıksın mükemmel olcak,ama pc'deki gragik kalitesinide bi gömlek yükseltmeleri lazım artık...
hmm bu senede aynı motor devam edecek resimlerden fark ettiğim kadarıyla formalarda ışıklandırmalar göze çarptı yüz ifadeleride biraz değişmiş gibi röportaj olayı hoş olmuş, şu master ligi iptal etseler kariyer modu yapsalar daha güzel olabilir en azından lisanslı takımlarla lisanslı liglerle mücadele etmek isterim, sanırım Türkiye Ligide olacakmış , bu sene ne fifa 08 de ne pes 08 next-gen olacağını düşünmüyorum ama tabi oynanabilirlik gene gelişir,bekleyip görelim
Bu arada seyirciler değişmi sanırım 4. resimde biraz fark ediliyor ve Porto'nun stadı da çok güzel görünüyor ayrıca fark ettiyseniz stadyumdaki oturma bölgeleri 3 boyutlu , düz değil .
pc de grafik yok diyenlere kapak olsun bu resimler resimlerde yanlış görmediysem 3d çimlerde seçiliyor bunlar zor değil pc de çok rahatta kaldırabilir sorun iyi programcılıkta bunu başarınca çalışmaması için hiçbir sebep yok ekran kartlarının zaten işlem güçleri cpu lardan kat ve kat üstün yapılamaz diye bişey yok sorun optimize etmede oluşuyor
pes 2008 in başlığını görmek bile insanın içini kıpır kıpır ediyor....ama sanırım yeni nesil grafik kalitesi için hem fifa hemde pes için 2009 u beklememiz gerekecek.
katılıyorum, birde şu açıdan bakarsan next-gen için iyi bilgisayarlar ve ekran kartları gerekiyor şu anki koşullarda herkeste next-gende rahat çalışabilecek bilgisayarlar yok,tabi ayarlarda next-gen ya da current gen die seçim yapmakta güzel olurdu ama yapımcılar böyle bişi yapmak istemezler sonulçta konsollar var önce onlara yoğunlaşmak isteyeceklerdir,ama eninde sonunda next-gen olacak birde dx10 yaygınlaşınca görün oyunların hallerini
Çok iyi bir oyun olacak, grafiklerin fazla gelişmemesi sorun değil (grafikleri için oynamadığımdan dolayı ama yenileseler güzel olur tabi).Röportaj da iyi olmuş.
valla bu görüntüler pc ye aitse mükemmel sonunda konami ea nın yapamadığını yaptı ve grafik motorunu değiştirdi olsun bu da yeterli bence zaten cok iyiy uapsalar bilgisayarlar kaldrımaz ? inşallah sistem ihtiyaçları fazla uçuk değildir
yakında bunlarıda gta,sims tarzı yapıcaklar işine gideceksin maça idmana giderken arabanı kendin kullanıcan imza günleri fln
bilgisayarımı açıp hemen TDU ya giriyorum garaja girip gallardamu alıyorum ve yola çıkıp gazı dibine kadar köklüyorum istikamet harita üzerindeki stad.... hemen stadın yanıda gelip oyundan çıkıp dalıyorum pes 6 ya al sana gta tarzı hemde daha kaliteli
maç sonrası yine araca binip eve geri gidiyorsun yolda diger futbolcularla kaşılaşıyosun filan
öyle bir oyun yapsınlarki yama ihtiyacı kalmasın sıkıldım yama indirmekten
arkadaşla bu sayfadaki resimlerin pc ye ait olduğu kesin mi eğer pes 6 daki grafikler gelirse yüreğime iner vallaha Çünkü benim oynanabilirlikten pek şikayetim yok grafikler böle olursa bana yeter ama bu sefer de pc yi değiştirmek zorunda kalacağım ama neyse artık bakacağız çaresine