İngilizce metinin önemli yerlerini kendim Türkçe ye çevirdim[:'(]
Oynanış stilinde yenilikler
Karşınızdaki yapay zekanın yönlendirdiği oyuncular,artık sizin oynayış stilinizi öğrenicek ve
ona göre taktiğini değiştiricek(Benim anladığım Ronaldinho ile sol kanadı domine ettiğimizde
karşı takım o kanadı dahada güçlendirecek ama çare olurmu bilinmez)Bu taktik değiştirme işini
90 dk boyunca değiştiricek.Siz formatin değişikliği yaptığınız zaman oda taktiğini gözden
geçirecek ve size üstünlük sağlamak isticek.H.Şükür ü eskiden 2 oyuncunun tuttuğu gibi yıldız
oyunculara yakın markaj uygulanıcak.Güçlü ulusal ve klüb takımları onlardan daha güçsüz
takımlara karşı taktiklerini daha çabuk ve etkili bir şekilde sahaya yansıtıcaklar.Güçlü
takımlar size karşı tembel bir oynanışla da sizi uyutabilirler ve topu kaptırdığınızda birden
kontra atağa çıkabilirler.Karşı takımın oyuncuları ve forvetleri kendilerinden beklenmicek
şekilde acayip şutlar atarak tehlike yaratmaya çalışacaklar.Oyuncular sahanın her yerine
yayılacak.Barajı kurarken barajda kaç oyuncu olacağını ayarlıyabileceksiniz.
Oyunun grafiklerindeki yenilikler;Oyuncular koşarken formalar sallanıcak ve
buruşucak(katlanıcak).Gelişmiş yüz animasyonları,ter ve yağmur oyun devam ederken
görülebilecek.Bütün next-gen lerde genişletilmiş edit mode olucak.Online oyun ve lisanslı
takımlar hakkında henüz bilgi yok.
Sistem gereksinimleri PES 2008'in Pc Versiyonu Sistem Gereksinimleri
Konami'nin Almanya sitesinde,PES 2008'in sistem gereksinimleri açıklandı.Bu gereksinimlere göre eski bilgisayarlarımız baya zorlanacak ve yeni bilgisayar toplamaya şimdiden başlamalıyız.
PC Sistem Gereksinimleri: Tavsiye edilen sistem * Windows XP * Pentium 4 3.0GHz /AMD Athlon 64 veya daha iyi * 1GB RAM * 6.5GB boş yer * 8x DVD-ROM * DirectX 9.0c uyumlu * 256MB pixel Shader 3,0 (ATI x1600 veya NVidia 6800 GT/GS veya daha iyi) * DirectX 9.0c uyumlu ses kartı * DirectX 9.0c * Windows compatible USB Gamepad * 1280 x 720 ekran çözünürlüğü
billiejean -> Cevap: ###Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2008### (18 Haziran 2007; 14:54:40)
Gerçek futbola en yakın futbol oyunu olduğunu iddaa ediyorlar,süper ya şu oyun bi çıksın mükemmel olcak,ama pc'deki gragik kalitesinide bi gömlek yükseltmeleri lazım artık...
ironimperor -> Cevap: ###Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2008### (18 Haziran 2007; 15:09:05)
kaç yıldız var öyle sayamadım [8D]
XF_72 -> Cevap: ###Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2008### (18 Haziran 2007; 15:12:32)
2. resim çok hoşuma gitti..
venomtrk -> Cevap: ###Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2008### (18 Haziran 2007; 15:13:24)
hmm bu senede aynı motor devam edecek resimlerden fark ettiğim kadarıyla formalarda ışıklandırmalar göze çarptı yüz ifadeleride biraz değişmiş gibi röportaj olayı hoş olmuş, şu master ligi iptal etseler kariyer modu yapsalar daha güzel olabilir en azından lisanslı takımlarla lisanslı liglerle mücadele etmek isterim, sanırım Türkiye Ligide olacakmış , bu sene ne fifa 08 de ne pes 08 next-gen olacağını düşünmüyorum ama tabi oynanabilirlik gene gelişir,bekleyip görelim
Pinky_Demon -> Cevap: ###Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2008### (18 Haziran 2007; 15:27:43)
Grafiklere bak hala next-gen değil [:-] Gariban KONAMI. [sm=s15.gif]
linuxay -> Cevap: ###Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2008### (18 Haziran 2007; 15:29:28)
abi neyin röportajı [;)][;)][;)]
Dante -> Cevap: ###Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2008### (18 Haziran 2007; 15:30:15)
Süper yenilikler var gene ya. Basın açıklaması falan. Mükemmel şeyler.
linuxay -> Cevap: ###Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2008### (18 Haziran 2007; 15:32:23)
yakında bunlarıda gta,sims tarzı yapıcaklar [;)][;)] işine gideceksin maça idmana giderken arabanı kendin kullanıcan imza günleri fln [sm=s17.gif]
Moviemetal -> Cevap: ###Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2008### (18 Haziran 2007; 15:42:53)
Arkadaşlar bu görüntüler PC görüntüleri mi ?
Pinky_Demon -> Cevap: ###Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2008### (18 Haziran 2007; 15:48:08)
Bu arada seyirciler değişmi sanırım 4. resimde biraz fark ediliyor ve Porto'nun stadı da çok güzel görünüyor ayrıca fark ettiyseniz stadyumdaki oturma bölgeleri 3 boyutlu , düz değil .
venomtrk -> Cevap: ###Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2008### (18 Haziran 2007; 16:31:10)
iyi bari en azından next-gen seyircilerimiz oldu [sm=s17.gif]
kartopu2 -> Cevap: ###Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2008### (18 Haziran 2007; 16:37:59)
pc de grafik yok diyenlere kapak olsun bu resimler resimlerde yanlış görmediysem 3d çimlerde seçiliyor bunlar zor değil pc de çok rahatta kaldırabilir sorun iyi programcılıkta bunu başarınca çalışmaması için hiçbir sebep yok ekran kartlarının zaten işlem güçleri cpu lardan kat ve kat üstün yapılamaz diye bişey yok sorun optimize etmede oluşuyor [sm=s16.gif][:'(]
hsynbl -> Cevap: ###Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2008### (18 Haziran 2007; 16:39:58)
pes 2008 in başlığını görmek bile insanın içini kıpır kıpır ediyor....ama sanırım yeni nesil grafik kalitesi için hem fifa hemde pes için 2009 u beklememiz gerekecek.
KaZAaRa -> Cevap: ###Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2008### (18 Haziran 2007; 16:50:58)
seyirciler değişmiş ama haala kötüler..
4. resimde yerde parmağını sallayan adama bakmaları gerekirken nereye bakıyorlar :P:P
o tarafta bi taraftar sahaya mı atlamış yoksa..:)
Oyun gelsin bakalım..
Şu pes lerde artık grafiklari iyileştirseler iyi olur..:)
adamlar PS3 te oynucaklar PS2 den pek fark göremicekler..:)
venomtrk -> Cevap: ###Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2008### (18 Haziran 2007; 16:52:29)
quote:
Orjinalden alıntı: hsynbl
pes 2008 in başlığını görmek bile insanın içini kıpır kıpır ediyor....ama sanırım yeni nesil grafik kalitesi için hem fifa hemde pes için 2009 u beklememiz gerekecek.
katılıyorum, birde şu açıdan bakarsan next-gen için iyi bilgisayarlar ve ekran kartları gerekiyor şu anki koşullarda herkeste next-gende rahat çalışabilecek bilgisayarlar yok,tabi ayarlarda next-gen ya da current gen die seçim yapmakta güzel olurdu ama yapımcılar böyle bişi yapmak istemezler sonulçta konsollar var önce onlara yoğunlaşmak isteyeceklerdir,ama eninde sonunda next-gen olacak birde dx10 yaygınlaşınca görün oyunların hallerini [:'(]
LeanBack -> Cevap: ###Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2008### (18 Haziran 2007; 17:00:30)
ben bir fifa hayranı olarak yeni gelicek oyunu 4 gözle bekliyorum grafikler çok iyi görünüyor
1Devil1 -> Cevap: ###Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2008### (18 Haziran 2007; 17:02:12)
görüntüler pek iyi degil gibi
DARK TOWER -> Cevap: ###Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2008### (18 Haziran 2007; 17:02:16)
Güzelleşmiş grafikler. Ama seyirciyi yine begenmedim atmosferde duran direk olmazlar inşallah yine.
LeanBack -> Cevap: Pro Evolution Soccer 2008##Yeni görüntüler ve açıklama## (18 Haziran 2007; 17:05:26)
HRNclk777 -> Cevap: Pro Evolution Soccer 2008##Yeni görüntüler ve açıklama## (18 Haziran 2007; 17:08:18)
Kaka nın sol krampon çime girmiş
sekobaba -> Cevap: Pro Evolution Soccer 2008##Yeni görüntüler ve açıklama## (18 Haziran 2007; 17:11:26)
pes 6 nerdeyse hiç bir fark yokmuş ya E3 haziran sonu ozaman daha net bir bilgileri görebiliriz
Raven Shield -> Cevap: Pro Evolution Soccer 2008##Yeni görüntüler ve açıklama## (18 Haziran 2007; 17:18:45)
Heyecanla bekliyorum.
CaN$ -> Cevap: Pro Evolution Soccer 2008##Yeni görüntüler ve açıklama## (18 Haziran 2007; 17:44:22)
oooo çok güzel yapmışlar bari biranevel çıksada oynasak[:(]
mamacık -> Cevap: Pro Evolution Soccer 2008##Yeni görüntüler ve açıklama## (18 Haziran 2007; 17:58:05)
harika[:(][:(] müthiş[;)][;)]
Galiba Lig modunda röportaj yapılıyormuş. Bir de Televizyon heberleri yapsalar tam süper olacak[:'(]
Harimole -> Cevap: Pro Evolution Soccer 2008##Yeni görüntüler ve açıklama## (18 Haziran 2007; 18:03:22)
Hadi bekliyoruz inşallah çıkması uzun sürmez[:'(]
HuNTeR_1907 -> Cevap: Pro Evolution Soccer 2008##Yeni görüntüler ve açıklama## (18 Haziran 2007; 18:07:17)
Çok iyi bir oyun olacak, grafiklerin fazla gelişmemesi sorun değil[:'(] (grafikleri için oynamadığımdan dolayı ama yenileseler güzel olur tabi).Röportaj da iyi olmuş.[:'(]
kamikaze482222 -> Cevap: Pro Evolution Soccer 2008##Yeni görüntüler ve açıklama## (18 Haziran 2007; 18:13:13)
valla bu görüntüler pc ye aitse mükemmel sonunda konami ea nın yapamadığını yaptı ve grafik motorunu değiştirdi olsun bu da yeterli bence zaten cok iyiy uapsalar bilgisayarlar kaldrımaz ? inşallah sistem ihtiyaçları fazla uçuk değildir[:(]
Rizeli -> Cevap: ###Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2008### (18 Haziran 2007; 18:14:56)
quote:
Orjinalden alıntı: linuxay
yakında bunlarıda gta,sims tarzı yapıcaklar [;)][;)] işine gideceksin maça idmana giderken arabanı kendin kullanıcan imza günleri fln [sm=s17.gif]
bilgisayarımı açıp hemen TDU ya giriyorum garaja girip gallardamu alıyorum ve yola çıkıp gazı dibine kadar köklüyorum istikamet harita üzerindeki stad.... hemen stadın yanıda gelip oyundan çıkıp dalıyorum pes 6 ya [8D] al sana gta tarzı hemde daha kaliteli [8D]
maç sonrası yine araca binip eve geri gidiyorsun yolda diger futbolcularla kaşılaşıyosun filan [8D]
öyle bir oyun yapsınlarki yama ihtiyacı kalmasın [>:] sıkıldım yama indirmekten[sm=s15.gif]
HRNclk777 -> Cevap: Pro Evolution Soccer 2008##Yeni görüntüler ve açıklama## (18 Haziran 2007; 18:15:28)
İlk mesaja; Metnin Türkçe ye çevirdiğim kısımları eklenmiştir[:'(]
øsan -> Cevap: Pro Evolution Soccer 2008##Yeni görüntüler ve açıklama## (18 Haziran 2007; 18:19:29)
7si ne zaman çıkcak?
HRNclk777 -> Cevap: Pro Evolution Soccer 2008##Yeni görüntüler ve açıklama## (18 Haziran 2007; 18:22:05)
quote:
Orjinalden alıntı: osandinho
7si ne zaman çıkcak?
Oyunun kesin çıkış tarihi 26 Ekim 2007
kamikaze482222 -> Cevap: Pro Evolution Soccer 2008##Yeni görüntüler ve açıklama## (18 Haziran 2007; 18:43:17)
arkadaşla bu sayfadaki resimlerin pc ye ait olduğu kesin mi eğer pes 6 daki grafikler gelirse yüreğime iner vallaha Çünkü benim oynanabilirlikten pek şikayetim yok grafikler böle olursa bana yeter ama bu sefer de pc yi değiştirmek zorunda kalacağım ama neyse artık bakacağız çaresine
__JV__ -> Cevap: Pro Evolution Soccer 2008##Yeni görüntüler ve açıklama## (18 Haziran 2007; 18:53:52)
Oyuncular FIFA dan DAha Kötü ama Oyun İçi Süper...[:(]
Stad da İyi...[sm=s18.gif]
Aragorn -> Cevap: Pro Evolution Soccer 2008##Yeni görüntüler ve açıklama## (18 Haziran 2007; 19:26:40)
grafikte fifa oynanabilirlikte pes bir numaradır
[DMC] -> Cevap: Pro Evolution Soccer 2008##Yeni görüntüler ve açıklama## (18 Haziran 2007; 19:34:10)
pes 7 neden degil yaa ???(ismi)
pes 1 pes 2 pes 3 pes 4 pes 5 pes 6 PES 7
m@trix -> Cevap: Pro Evolution Soccer 2008##Yeni görüntüler ve açıklama## (18 Haziran 2007; 19:35:37)
şimdi tam istediğim oluyo. pes e sonunda grafik yapıyolar. şimdi tadından yenmez
[DMC] -> Cevap: Pro Evolution Soccer 2008##Yeni görüntüler ve açıklama## (18 Haziran 2007; 20:55:06)
quote:
Orjinalden alıntı: m@trix
şimdi tam istediğim oluyo. pes e sonunda grafik yapıyolar. şimdi tadından yenmez
Grafik[sm=o_o.gif][sm=o_o.gif][sm=o_o.gif]
EkoFresh -> Cevap: Pro Evolution Soccer 2008##Yeni görüntüler ve açıklama## (18 Haziran 2007; 21:04:47)
röpörtaj kısmını çok merak ettim acaba nasıl olcak görüntüler çok da gelişmemiş aslında
Miex -> Cevap: Pro Evolution Soccer 2008##Yeni görüntüler ve açıklama## (18 Haziran 2007; 21:24:58)
Grafik gelişmiş diyen arkadaşlarda varda...saygıszlık gibi olmasın ama next-gen cıktıgı bu günlerde bu grafiklere gelişmiş demeyin bari.
EstrEmO -> Cevap: Pro Evolution Soccer 2008##Yeni görüntüler ve açıklama## (18 Haziran 2007; 21:40:14)
Konami kendine bir tane grafik motoru kiralasın pes için [sm=s15.gif]
phizikci -> Cevap: Pro Evolution Soccer 2008##Yeni görüntüler ve açıklama## (18 Haziran 2007; 21:59:17)
Yine dx 8 galiba bunlar, ama olsun pes her şekilde oynanır. Her serisi harika...
trulli -> Cevap: Pro Evolution Soccer 2008##Yeni görüntüler ve açıklama## (18 Haziran 2007; 22:26:33)
yaw pes isterse aynı grafik olsun ben alır oynarım kardeşim.
futbol mu oynayacaz sağa sola bakıp futbolcumu izleyecez ben bunu anlamıyorum. fifa istediği kadar next-gen yapsın ben oynarken zevk almıyosam beni eğlendirtmiyosa olay bitmiştir.
o bakımdan ben grafikten ziyade oynanışa yönelik gelişmeler bekliyorum pes 2008 den. grafik de zaten üstüne gelişse kimse itiraz etmez...
*Furious* -> Cevap: Pro Evolution Soccer 2008##Yeni görüntüler ve açıklama## (18 Haziran 2007; 22:27:24)
Yukardaki 3 tane yüz olan graifkler pc kesinlikle olamaz ispatını getirin de görelim göreceğiz bakalım pc ye çıkacak olan fifa ile o yukardaki ss ler aynı mı olacak bu sayfayı sık kullanılanlara ekliyorum fifa çıkınca göreceğiz[&:]
darthnihilus -> Cevap: Pro Evolution Soccer 2008##Yeni görüntüler ve açıklama## (18 Haziran 2007; 22:37:15)
valla fifadaki gozumu alacak derecede parlayan formalardansa pes'in grafiklerini tercih ederim.. Daha canli grafik daha iyi grafik degildir. Fifa bunu kullaniyor sadece bence..
Top konusuna gelince de pes'te istemedigin kadar top secebilirsin oyun ciktiktan sonra isterse bowling topu bile koyabilirler resme fark koymaz, [:)][8D]
AlessandroNesta -> Cevap: Pro Evolution Soccer 2008##Yeni görüntüler ve açıklama## (19 Haziran 2007; 2:48:06)
yuh bu ne ya görüntülere bak olamaz böyle bişey ps3'de bayagi bi yankı bulacak yani
OTACON -> Cevap: Pro Evolution Soccer 2008##Yeni görüntüler ve açıklama## (19 Haziran 2007; 3:09:27)
Tugy, şu forumdaki doğru oyunculardan biridir. Kendisi Şubat ayına kadar, Hardcore bir PC oyuncusu idi. Sonra Şubat ayında Konsolu aldı ve aynen şunu demişti bir topikte "Ben PC'de oyun oynamıyormuşum abi..."... Bir Hardcore PC'ciye bu sözü söylettiyse konsollar o zaman birşey var. Bu PES2008 görüntülerinin PC'mi, 360'mı, PS3'mü olduğu belli değil, ama tecrübeler bu görüntülerin PC görüntüleri olduğunu söylüyor. PES 6'nın Xbox 360'ta bu grafikten daha iyi bir grafiğe sahip olduğunu düşünürsek, bunlar kesinlikle PC grafiği diyorum.
PC grafiği ile Konsol grafiğini karşılaştırmayın. Daha demin biri FIFA 08 ekran görüntülerini PC ekran görüntüleri diye "ummuş". Halbuki kendisi bile inanmıyor, ama inanmak istiyor. PC'de oyun devri kapanmamıştır ama Konsolun altında ezilmiştir. Firmalar da bunun farkında ve oyunların Konsol versiyonları her zaman daha kaliteli oluyor. PC'ye hem Optimize sorunları oluyor, hem de PC'nin korsan piyasası felaket derecede geniş. Bir bakımı maliyetten kesip, korsan satışlardan daha az kaybetmiş sayılıyorlar denebilir.
Dediğim gibi, FiFA 08'in o grafiklerde PC'ye çıkmasını bekliyorsanız, sağ üst tarafta "Çıkış" butonu var, oraya tıklayıp internet'i bir araştırmaya başlayın, sonra istediğinizi deyin. Tugay ise bildiğini yaptı, ateşe ateşle karşılık verdi. Forumda bulunduğumdan Tugy'nin ateşe ateşle karşılık vermesini, iyi bilirim. Kendisiyle doğru düzgün esprili dilde tartışmışımdır hep. Böyle de gider umarım. Kendisine saygı da duyarım.
Saçma karşılaştırma yapınca, karşınıza saçma karşılaştırma çıkınca agresifleşmeyin. Zaten kendiniz aynı şeyi yapmış oluyorsunuz.
venomtrk -> Cevap: Pro Evolution Soccer 2008##Yeni görüntüler ve açıklama## (19 Haziran 2007; 6:00:14)
quote:
Orjinalden alıntı: OTACON
PC grafiği ile Konsol grafiğini karşılaştırmayın. Daha demin biri FIFA 08 ekran görüntülerini PC ekran görüntüleri diye "ummuş". Halbuki kendisi bile inanmıyor, ama inanmak istiyor. PC'de oyun devri kapanmamıştır ama Konsolun altında ezilmiştir. Firmalar da bunun farkında ve oyunların Konsol versiyonları her zaman daha kaliteli oluyor. PC'ye hem Optimize sorunları oluyor, hem de PC'nin korsan piyasası felaket derecede geniş. Bir bakımı maliyetten kesip, korsan satışlardan daha az kaybetmiş sayılıyorlar denebilir.
Dediğim gibi, FiFA 08'in o grafiklerde PC'ye çıkmasını bekliyorsanız, sağ üst tarafta "Çıkış" butonu var, oraya tıklayıp internet'i bir araştırmaya başlayın, sonra istediğinizi deyin. Saçma karşılaştırma yapınca, karşınıza saçma karşılaştırma çıkınca agresifleşmeyin. Zaten kendiniz aynı şeyi yapmış oluyorsunuz.
gayet güzel bir açıklama, grafik olarak bence ne pes 2008 ne de fifa 08 next-gen olmayacak zaten muhtemelen konami ve ea sports firmaları birbirlerini takip ediyorlar kanımca dx10 ile birlikte fifa 09 ve pes 2009 next-gen olacak o süre zarfında zaten konsola yoğunlaşacaklar ardından konsolda edindikleri tecrübeleri next-gen ve dx10 PC platformuna taşıyacaklar bu benim düşüncem.
Bunun dışında PC konusunda neden konsol resimleri atılıyor anlamış değilim konsol resimlerini atmak isteyenler konsol bölümüne atsınlar zaten fifa-pes tartışması küçük bir kıvılcımda alevleniyor her iki oyununda artıları ve eksikleri var bu oyunları bu kadar abartmayın herhangi birinden oynarken zevk alıyorsanız olay budur.
Father Torque -> Cevap: Pro Evolution Soccer 2008##Yeni görüntüler ve açıklama## (19 Haziran 2007; 8:09:12)
Bakıyorum da Fifa'cılar tartışmayı zayıf oldukları hatta döküldükleri noktadan alıp daha önde olduklarını idda ettikleri (ki bence onda bile geriler) grafiklere çekmeyi başarmışlar. Yok XBox yok PS3, Fifacı arkadaşları grafikten önce gerçekçilik ve oynanışta görmek isteriz. Örneğin yukarıda Kaka'nın resmi ve ne kadar gerçekçi göründüğü idda edilmiş, ancak iş o Kaka'nın futboluna gelince nedense ortada birşey yok. [&:]
*Furious* -> Cevap: Pro Evolution Soccer 2008##Yeni görüntüler ve açıklama## (19 Haziran 2007; 8:54:47)
Sanırım PC PES 7 yine dx 8.1
Father Torque -> Cevap: Pro Evolution Soccer 2008##Yeni görüntüler ve açıklama## (19 Haziran 2007; 9:09:56)
Motion Capturing sistemi yıllardır bu tür yazılımlarda uygulanan bir sistemdir, EA'in tek yaptığı bunu ünlü bir futbolcu üzerinde kullanmak olmuş. Kısacası yine işin reklam kısmına kaçmış.
kamikaze482222 -> Cevap: Pro Evolution Soccer 2008##Yeni görüntüler ve açıklama## (19 Haziran 2007; 9:35:15)
tugy e kesinlikle katılıyorum.Adam fifa yı savunuyor ama hala hangi platformdan resim koyduğunun farkında değil ya hayatında pc de hiç fifa 07 oynamamış ya da bize yutturmaya calısıyor.Bence pes 2008 grafik olarak pes 6 daki xbox 360 ile aynı grafik motoru kullanılarak yapılmış ve grafik motoru değişmiş değişmemiş diyenleri de anlayamıyorum . Ayrıca henüz ps3 versiyonundan ssler gelmedi pes 2008 den bu ss ler olsa olsa xbox 360 ve pc için olabilir .
Pinky_Demon -> Cevap: Pro Evolution Soccer 2008##Yeni görüntüler ve açıklama## (19 Haziran 2007; 9:35:43)
@HRNclk777
Senin bu konu mefta olmuş dostum istiyorsan ben yenisini açayım. [sm=s17.gif]
Tilkea. -> Cevap: Pro Evolution Soccer 2008##Yeni görüntüler ve açıklama## (19 Haziran 2007; 11:16:02)
Hmm Logo pek iyi değil klasik logosu gayet guzeldi ama grafikler şahane ama burda önemli olan bence oynanabilirlik oyunun koontrol kalitesinin iyi olması çogu şeyi örter...