Şimdi Ara

Uncharted 4 PC'ye Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
577
Cevap
3
Favori
21.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Uncharted serisinin son oyunu resmi olarak PC'ye geliyor.
     
    Sony Group'un yatırımcı toplantısı sunumunda, PC için planlanan PlayStation Studios oyunları arasında Uncharted 4: A Thief's End listelendi.
     
    Horizon Zero Dawn ve Days Gone'dan sonra Sony Interactive Entertainment başkanı ve CEO'su Jim Ryan, ileride daha fazla PlayStation oyununu PC'ye getireceklerini açıklamıştı ve bir sonraki oyun Uncharted 4: A Thief's End olacak.
     
    Uncharted 4: A Thief's End ilk olarak Mayıs 2016'da Türkçe altyazı ve dublaj seçenekleriyle PlayStation 4 için çıkış yapmıştı. PlayStation Plus indirmeleri ve ikinci el dahil oyun toplamda 37 milyondan fazla oynandı.
     
    PC versiyonu çıkış tarihi henüz belli değil.








  • Uncharted 2 de gelsin pls

    Fanboylar üzülmeyin gow da gelecek

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 4k 60fps yağ gibi akar 😎

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu işin iyice moku çıktı...
    Açgözlü Sony,1 kuruş kazanmak için herseyi yapıyor bari her oyunu eş zamanlı getirin kurtulun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 27 Mayıs 2021; 8:9:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok ilginç bir şekilde önceden 'boyalı' bir şekilde belirtilen 'ONLY ONE PLAYSTATION' yazısının sonuna geliniyor gibi. Ben dahil çoğu PlayStation sahibinin bu konuda soru yöneltme hakları doğacak.
    ''Madem Exclusive diye tabir ettiğin oyunlar da PC tarafına gelecek e geriye beni cezbedecek ne kaldı?'' diye serzenişte bulunan bir kesim olacaktır illa ki.. Bakalım zaman neleri sayıklattıracak bizlere..
    Ben açıkçası Days Gone, Bloodborne gibi biraz daha az önemsenen, PlayStation'u göklere sığdırmaktan biraz daha arka planda kalan efektif oyunları getireceklerine tamam diyordum ama 'Uncharted' gibi konsolu aldıracak oyun gelmez insiyatifini de barındırıyordum aklımın bir köşesinde sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zuhahahahhahaha bazılarının ekran karşısındaki mosmosr suratlarına görmek isterdim. Hahahahhahaha
  • Yerimizi alalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SIE Santa Monica kullanıcısına yanıt
    Bana göre olaya yanlış bakıyorsunuz. Sonuçta ps5 gücünde bir bilgisayar için ortalama harcamanız gereken bütçe zaten min 14-15 bin civarlarında. Yine buraya fiyat konusu giriyor son kullanıcı için. Yarı fiyatına ps5 mi almak yoksa pc mi toplamak. Sony cepheside ekmeğinde ne akarsa kar düşüncesinde. Kaldı ki uncharted 4, millet yemiş tencereyi ekmekle tertemiz yapacak şekilde sıyırmış. Önemli olan yeni çıkacak uncharted gibi kaliteli oyunlar eş zamanlı pc ye gelecek mi? Kaldı ki geldi desek bile yine önemli olan son kullanıcı için bütçe.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ya kardeşim Bloodborne diyorum 60 fps diyorum yüksek çözününürlük diyorum sen bana Uncharted 4'ün DLC'sini veriyorsun şaka gibi. Üçlemeyi bari koysaydın en başta. Bloodborne şu an en çok istenen oyun PC tarafında. PC'de oyun satmak istiyorsan koyacağın oyunlar belli Bloodborne-Ghost of Tsushima-God of War bunlar satar. Belki Dreams'e bile sahip çıkar bu topluluk
  • Gelen excler arasından en büyüğü. Bu geldiyse hepsi gelir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten kaliteli 3-5 exclusive var zaten.Sabahın köründe gelmiş bir de fanboyluk yapıyor koca yetişkin adam. Tam bir komedi. Twitter trollerinden farkı yok. Anında bildirim gidiyor konu açılınca herhalde. Yoksa birisi bu kadar işsiz ve hayatsız olamaz.
  • Tamam artık bu geliyorsa hepsi gelir...PS5 alacaklar bilsinki PS6 çıkınca onunda oyunları PC'ye gelecek..Sony'nin kullanıcılarını ''Only On PS'' yazarak keriz yerine koymasıda ayrı bir rezillik zaten, Belkide adam PC kuracaktı konsol almak yerine, Bizim gibi ülkelerde zaten 1 yıl önce 5000 TL'ye kurduğun PC'yi, 1 yıl sonra 7000'e kuramıyorsun..İnsanlar size güvenip konsol alıyor şu yapılana bak..Adamın derdi ney konsol alıp 500 TL'lik oyunlarınızla uğraşsın..PC'ye oyunlarını çıkaracaksan adam gibi mert olup söyleyeceksin, Microsoftu bu konuda tebrik ediyorum..Benim için artık PS bitmiştir, PC'ye çıkardıklarından değil, Mert olmadıklarından, Yalancı olup insanları zarara sürüklediklerinden dolayı bitmiştir...Bu adamların hiçbir sözüne güvenilmez artık.Only on PS'miş Pehh...
  • Buralar karışır vaziyet alın.Uncharted 4 PC'ye Geliyor Uncharted 4 PC'ye Geliyor Uncharted 4 PC'ye Geliyor 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ana oyunları pcye getirerek hata yapıyorlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağlamaktan konuyu okuyamadı garibim galiba halen Uncharted için konsol almak zorundasınız diyor.
  • Uncharted PC'ye gelecekse, neden 4. oyunla başlıyor anlamadım. Sal önden Colleciton'ı mis gibi.


    Last of Us ilk oyunu Remake yapılacaktı. Bu durumda, ona da PC yolu gözükebilir.

  • Ps fanlarının gözleri yaşlı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.