|
Xbox'ın Henüz Duyurulmamış Yeni IP'si Aklınızı Başınızdan Alacak

-
-
hah işte böyle yapacaksın xbox bey... sony taktiği, oyun daha gösterilmeden bile başlayacaksın gazlamaya ki şişirilmiş puan ve övgüleri alabilesin. -
Ya bende diyorum yeni bi ip adresi ne ise yarayacak iyice yaşlandik😬
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizi bizden al Microsoft :D bakalım akıllarında ne tür efsane şeyler var...
-
Bekliyoruz aklımızı başımızdan al micro yeni iplerle -
Bu ne hız Xbox beycim.Sony bı açıklama yaptı millet hyplanmasin diye böyle bı haber artık kaç seneye çıkarsa hiç bana inandırıcı gelmiyor -
İnş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hadi hayırlısı
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > -
Bir tane Uncharted tarzı, fantastik öğeler içermeyen bi oyun gelsin artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Indiana Jones oyunu geliştiriyorlar zaten, muhtemelen bu E3 te gösterilir...
Gelsin tabi.. Bekliyoruz, dünyanın en güçlü konsolunda yeni ip ler oynamak son derece güzel olacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Umarım artık oyuncunun aklını başından alacak oyun kavramını çözebilmişlerdir.En son Halo Infinite için böyle konuşuyorlardı , Halo 5'in cilalanmış versiyonu çıkmıştı.Para var , sağlam stüdyolar var , ortam müsait , bekliyoruz bakalım.
-
Bu sefer güveniyoruz bu sefer de olmazsa bırak bu işi Microsoft olmuyor de oyun yapamıyorum ben de son şansın oyuncular sana son şans verecek -
Birde 7-8 tane xbox bilmem ne isimli oyun inceleme sitesi açıp bunları metacritice sokacaksın her oyuna 100 puanı basacaklar.hahahaha -
Böyle bir şey olursa sonraki ps i 1000 dolardan alırsın oyunları kaç olur artık bilemem.
-
Oyunu gösteride biz karar verelim aklımızı kaçırıp kaçırmamayı.
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
İnşallah İnşallah.
quote:
Orijinalden alıntı: İdrak İstimlak
Indiana Jones oyunu geliştiriyorlar zaten, muhtemelen bu E3 te gösterilir...Bekliyorum bu oyunu nasıl olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
hah işte böyle yapacaksın xbox bey... sony taktiği, oyun daha gösterilmeden bile başlayacaksın gazlamaya ki şişirilmiş puan ve övgüleri alabilesin.
|
Ya bende diyorum yeni bi ip adresi ne ise yarayacak iyice yaşlandik😬 |
15 yaşında mısın kardeşim başka işin yok mu senin ? Muz toplama muz toplama. İnsanlar oyunlardan memnun sen ne yapacan muzu falan ? |
Böyle bir şey olursa sonraki ps i 1000 dolardan alırsın oyunları kaç olur artık bilemem. |
Gelsin tabi.. Bekliyoruz, dünyanın en güçlü konsolunda yeni ip ler oynamak son derece güzel olacak.
|
Indiana Jones oyunu geliştiriyorlar zaten, muhtemelen bu E3 te gösterilir...
|
Benzer içerikler
- mafia the old country ne zaman çıkacak
- game pass fiyat
- resident evil 9 ne zaman çıkacak
- microsoft flight simulator 2024 sistem gereksinimleri
- gta 5 enhanced
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X