Şimdi Ara

Galaxy S21 kutusundan şarj aleti, kulaklık ve dönüştürücü çıkmıyor: İşte bu aksesuarların fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Galaxy S21 kutusundan şarj aleti, kulaklık ve dönüştürücü çıkmıyor: İşte bu aksesuarların fiyatı



    Samsung bugünkü Galaxy Unpacked etkinliğinde Galaxy S21, Galaxy S21+ ve Galaxy S21 Ultra modellerini tanıttı. Samsung tıpkı Apple’ın iPhone 12 modellerinde yaptığı gibi bu modellerin kutusunda şarj aleti, kulaklık ve dönüştürücüye yer vermiyor. Bu aksesuarları isteyenleri satın alması gerekiyor.



    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy S21 ve Galaxy S21 Plus tanıtıldı: İşte 2021 model amiral gemileri



    Samsung bunlar yeter diyor



    Galaxy S21’in kutusundan iki tarafı USB-C’li kablo, sim kart iğnesi ve belgeler çıkıyor.



    Samsung, telefonların tanıtım sayfasında “Kutudan çıkanlar tam olarak ihtiyacınızı karşılar.” diyor ancak şarj aletine yer vermiyor. Telefonu şarj etmek için USB-C girişli bir adaptöre sahip olmanız lazım. Herkesin evinde USB-A giriş adaptör bulunuyor ancak çok az kişinin evinde USB-C girişli adaptör mevcut. Bu nedenle pek çok kişinin telefonla birlikte adaptör satın alması gerekecek.



    Galaxy S21 kutusundan şarj aleti, kulaklık ve dönüştürücü çıkmıyor: İşte bu aksesuarların fiyatı



    Galaxy S21 ailesinin üç modeli de 25W hızlı şarj desteğine sahip. Samsung’un web sitesinde 25W USB-C hızlı şarj adaptörü 199 TL’ye satılıyor. Bu adaptör Galaxy S20’nin kutusundan çıkıyordu.



    https://shop.samsung.com/tr/ep-ta800x-tip-c-25-w-hizli-sarj-aleti/



    Galaxy S21’le birlikte kutudan kulaklık çıkmıyor. Telefonda 3.5mm kulaklık girişi yok. Samsung’un sitesinde USB-C’li kulaklık modeli. Telefonla kablolu kulaklık kullanmak için 89 TL karşılığında USB-C’yi 3.5mm’ye dönüştüren aparat almak gerekiyor. Sitedeki en ucuz kablolu kulaklık 99 TL’ye satılıyor.



    https://shop.samsung.com/tr/usb-kulaklik-adaptoru/?integration_color=Beyaz



    https://shop.samsung.com/tr/hs13-mikrofonlu-kulaklik/



    Ayrıca Bkz.Galaxy S21 Ultra geliyor: S-Pen desteği de yanında



    Galaxy S21 Ultra modelinde S-Pen desteği mevcut fakat telefonun kutusundan S-Pen çıkmıyor. Galaxy S21 Ultra ile uyumlu S Pen modeli 22 Şubat’ta satışa sunulacak. Fiyatı belli değil. Galaxy Note 20 ile uyumlu S Pen 249 TL’ye satılıyor. 249 TL ile yukarıdaki aksesuarların fiyatını topladığımızda toplam tutar 636 TL'ye ulaşıyor.



    https://shop.samsung.com/tr/galaxy-note20-s-pen/?integration_color=Black (Galaxy S21 Ultra ile uyumlu değil)



    Apple ile dalga geçmişti, geri adım attı



    Galaxy S21 kutusundan şarj aleti, kulaklık ve dönüştürücü çıkmıyor: İşte bu aksesuarların fiyatı



    Samsung, iPhone 12’nin tanıtıldığı gün Facebook’tan bir paylaşım yapmış ve iPhone 12’lerin kutusundan şarj adaptörü çıkmayışını eleştirmişti. Yapılan paylaşımda “Galaxy telefonunuz, şarj adaptörü gibi en temel parçalarla birlikte gelir.” demişti. Samsung kendi ayağına sıktığı bu paylaşımı yaklaşık 2 hafta önce kaldırdı.











  • Valla espri falan yapiyoruz ama yakında bunlar cidden kutuyu falan da para ile satar . Zamanında satın aldığımız telefonun yanında adaptör olmasa gülerdik , şimdi ise yine gülüyoruz ama acı acı .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple sıçsa afedersin bunlarda sıçcak, bırakın artık kopya hayatı..!

  • 1 dolarlık maliyeti bile yoktur, neden samsung neden?

  • Şarj aleti bir telefonun en temel bileşenlerinden bir tanesi. Kulaklık bir nebze anlaşılır sonuçta olmasa telefon kullanılmaz değil ama sen telefonu alıyorsun geliyorsun direkt kullanmaya başlayamıyorsun çünki şarj aleti alman gerekiyor. Araba alıp lastiklerine ayrı para vermek gibi birşey bu.

  • 13 bin lira para bayılcam ve şarj aleti çıkmayacak oldu paşam

  • 2021 mallığıyla beraber geldi.

  • Güç tüketicide, almayın kulaklık ve şarj alatini kutuya koymayan firmadan telefon?
    Yemez, iq ya göre muamele eder firmalar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kutudan çıkanlar tam olarak ihtiyacınızı karşılar yazmışlar dalga geçer gibi

  • Yakında Geri dönüşüm, Doğayı koruyoruz ayağına, Telefonları Kese kağıdına koyup satacaklar gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhahahahahahahahahahahah Apple'a laf atanlar gelin bakayım buraya Samsung'u falan ölümüne savunuyordunuz ne oldu şimdi? Bunlar kapitalist firma hepsi aynı b*k ama siz tartışmaya savunmaya devam edin.

  • Bir kerede Apple karşısında dik durun , bir kez olsun.

  • Ben gazete kağıdına sararlar diye düşünüyorum
  • 9 yıldır sadece samsung telefon kullanmış biri olarak , samsung bu kafayla giderse rekabetteki eski yerini yavaş yavaş kaybedip toparlaması zor bi konuma düşecek. Sonuçta kötü yönetilen şirletlerin hızlı çöküşlerine tanıklık ediyoruz. Misal 2003te kim nokia veya yahoo için ilerde çöp olacak derdi? Şu an ikisi de eski günlerinden çoook uzakta. Samsung da kendini toparlamazsa en azından mobil sektörde tahtını huawei ve xiaomiye gibi çinli rakiplere geri dönüşsüz olarak kaptırcak

  • Adamlar hem 5G yüzünden zam yaptılar hem de kutudan aksesuarları çıkardılar. Apple zam yapmak yerine aksesuarları kutudan çıkardı.

  • Iyi birsey. Data kablosu da cikmamali . Isteyen ayrica alir. Moduler yaklasim. Bende data kablosundan tutunda sarj aletlerine kadar birsuru var. Hatta harici uyumlu daha iyi hizli sarj cihazlarini da genel kullanimlar icin satin almaktayimdir yillardir da bu boyle.

    Kulaklik isinde de keza ayni . Isteyen kendi istedigi kablosuzu hatta kablolu donusturuculu vs aliyor da ...

  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Zamlar doviz kuru firladi ondan.. Apple da zam yapti ki .

    Yurtdisi Dolar birim fiyati malesef dusuktur. Anlayana ;) .

  • smart1978 kullanıcısına yanıt

    Hocam ama yine de sorun var. Samsung hem Exynos ısrarını devam ettirdi, tam bitecek derken geri döndü. Ayrıca mimari konusunda verimsizlik haberlerinin yine başlayıp başlamayacağı belirsiz. Üstüne arkadaki cam kasa yerini glastik plastiğe bıraktı, 2K muazzam Dynamic AMOLED x2 yerini standart FHD+ Dynamic AMOLED + komedi değişken ekran hızı özelliğine sahip ekrana bıraktı. Bunlar benim açımdan birer birer eksi ve yeni mimarinin pili hala çok tükettiği teorisine daha çok hak vermeme sebep oluyor. Yoksa bu kadar ekrandan, kasadan, aksesuardan, materyalden, kameradan kısıp üstüne böyle bir cihaz sunmak akıllara iki şeyi işaret ediyor.


    1- Apple gibi kar marjını aşırı yükseltmek istemesi

    2- Exynos 2100

  • sanamı soracagım eyy zamzung apple ne yapıyorsa bu şuayiplerde arkasından geliyor bari özgün olun biraz zaten fahiş fiyattan cihaz satıyorsunuz kar üstüne kar edelim oldu canım ara beni...

  • şu anki kafa samsungu samsung yapan her şeyi yok ediyor, valla böyle giderse büyük tokat yer, şimdi benim apple a geçmemek için bir nedenim kalmadı, kutu içeriği boş, sd kart yuvası iptal o zaman ne yapayım senin 1 sene sonra yarı yarıya ucuzlayacak en fazla 3 güncelleme alacak plastik leğenini ?

    bixby denen zırvalık bile hala Türkçeleşmedi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 14 Ocak 2021; 23:22:50 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.