|
Bildirim
|
Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek gibi olmuş ama hayırlısı artık. Gözümüz aydın.
|
Yahu ismine aldanıp yanlış bilgi veriyorsunuz. Önceden böyle bir vergi yoktu. Gümrük vergisi değil bu, ek gümrük vergisi. Önceden 20 falan değildi yani, hiç yokken sıfırdan geldi. Normal bildiğimiz gümrük vergisi, yurt dışından aldığımız ürünler gelirken gümrüğe ödediğimiz vergi konsollarda %40
|
Ben hala son dakika golü bekliyorum bu hükümet hiç şaşırtmadı beni.
|
Vergi gitmedi oranı azaltıldı yarın tekrar artmayacağının da garantisi yok. |
düşünsene 1 2 ay beklemeyip 10 12 milyardan aldın .d
|
Vergiye zam geldiği anda ellerindeki hazır stoklara anında zam yapan namuslu! şerefli! haysiyetli!! satıcılar bakalım indirim olunca da aynı ahlakı! gösterebilecek mi?
|
birisi yakın zamanda 9 10k ps5 almış .d
499 ABD Doları eşittir =3.712,16 Türk Lirası |
ilk defa güzel bir haber aldık be kardeşim hayırlı olsun
|
Allah ile ilgisi yok, Allah ile aldatanların kulları sağması ile ilgisi var. Burada Allah eşeği kaybettirmiyor, kul eşeği saklıyor ve eşeği vermek için değeri üzerinden %20 daha para istiyor, bir nevi haraç kesiyor. Allah'ın adını bu söğüş düzenine alet etmeyelim, lütfen. |
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > |
|
|
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > |
|
yalnız döviz kuru eskisinden daha kötü değil mi? ocaktan sonra gelecek zamlara hazırlıklı olmak lazım. vergi düştükten sonra alan alsın yine 8.3k olur çünkü. |
|
Kurda düşüşte bakalım her seferinde kura,vergiye bahane bulan firmalar indirimi yansıtacakmı veya ne kadar yansıtacak hep birlikte göreceğiz |
|
|