Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 Kayıt Dosyası Belirli Bir Boyuta Ulaşınca Bozuluyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Cyberpunk 2077'deki kayıt dosyanız belirli bir boyuta ulaşırsa o kaydınıza elveda diyebilirsiniz.
     
    GOG destek sayfasında "Kayıt verisi hasar aldı ve yüklenemiyor" sorunuyla ilgili olarak şöyle bir açıklama mevcut:
     
    "Maalesef, kayıt hasar almıştır ve düzeltilemez. Oyunu oynamaya devam etmek için lütfen eski bir kayıt dosyası kullanın ve eşyalar ile craft malzemelerini daha az miktarda tutmaya çalışın. Eşya çoğaltma glitch'ini kullandıysanız, lütfen bu glitch'ten etkilenmemiş bir kayıt dosyasını yükleyin. Kayıt dosyası boyutu limiti ileride yayınlanacak yamalardan biriyle artırılabilir fakat bozulmuş dosyalar bozuk kalacaktır."
     
    Reddit (2) forumu üzerindeki kullanıcılar, PC'de kayıt dosyasının boyutunun 6MB'ı geçtiğinde yükleme süresinin 30 saniyeden bir dakikaya çıktığını ve 8MB'a ulaştığında bozulduğunu ve hiçbir şekilde geri getirilemediğini belirtiyor.








  • Gün geçmiyor ki oyunda yeni bir sorun çıkmasın!
    Oyunu test edenler, acaba hangı kafayla oyunu test ettıler? Gercı oyun testlerini yapanlar da şirket çalışanlarıymış. Sanırım bırbırlerını kırmamak ıcın ya da korkularından hataları soyleyemedıler :) Hadı onu gectım, bu oyuna hangı kafayla 100 puan verdı bazı edıtorler?? Oyun yapımcısına sanırım dava acılacakmıs. Bence bu oyuna 100 puan veren ınceleme sırketlerıne de dava acılmalı :)
    çok gaza gelmişsin aslan parçası bu kadar hiddetlenmeni gerektirecek bir durum yok altı üstü oyun milletin eline vermeler falan filan gibi abuk subuk konusma tarzını degiştirmeni öneririm hata yapılır düzeltilir dünyanın sonu degil yine söylüyorum aynı düşünceye sahip olmayada devam edecegim cd project red gibi firma dahada gelmez piyasaya bu oyun böyle cıktı diye alıp asacak halimiz yok şu davranıslarınızdan bir kurtulun cocukluktan kurtarın kendinizi yetişkin olmaya dogru ilerlemeniz lazım saygılar dilerim...
  • benim ki şuan 5 mb olmuş

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yok artık oha bu hata bana olmadı ama acilen düzeltmeleri lazım.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Buna benzer bir sorunu en son Fallout New Vegas’ta görmüştüm. Anılarım tazelendi.
  • Gerçekten çok acı.
  • Bu oyunun başına başka ne gelecek? CDPR tarihin en fail oyununa imza attı, düzeltmenin de bir işe yarayacağını sanmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu oyunu piyasadan çeksinler 5 sene sonra çıkarsınlar artık
  • oyun 8mb den büyük save dosyalarını okuyamıyor. benim başıma geldi. bana olmaz deyip dikkatsizce oynamaya devam etmeyin derim çünkü bug değil resmen sınırlamışlar oyunun okuyabildiği boyutu. kendi kullanıcı klasörünüzde "kaydedilen oyunlar" isminde bir klasör var. oradan takip edin save dosyalarının boyutlarını.
  • Fıkra gibi... Çok loot yapmak bile yasak oyunda :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • C-User-Kaydedilen Oyunlar-Cyberpunk buradaki kayıt dosyalarımın toplam boyutu 55MB. Tek tek save dosyalarına baktım genelde 3.5-4 MB arası. acaba tek bir dosya mı 8MB ı geçerse sorun oluyor?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gran Turismo 7 -- 20 Aralık 2020; 13:48:12 >
  • Oyunu neresinden tutarsan elinde kalıyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Herhangi bir şeyde şöyle sınırlama koymaları başlı başlına zaten saçmalık. Bunu test sürecinde fark etmemiş olmamaları da ayrı saçmalık. 1.0.5 güncellemesi içerisinde halen gelmemiş olması da ayrı bir saçmalık.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • "Oyun cikmassa iade edecegim" diyen kesimin simdi de "cop, en az bir kac sene sonra cikmaliydi" diyen kesimin ayni olmasi kulaga komik geliyor. Sunu da unutmayalim son yillarin en buyuk hype'li oyununun bu sekilde piyasa cikmasinda oyuncularin sirket uzerindeki baskisi da var. Bu CDPR'in yaptigi hatalari ortbas edemez tabiki. "Oyunumuz mevcut nesilde sasirtici derecede iyi calisiyor" aciklamasi zaten basli basina bir ayip.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Fallout 76 da server çöküyordu onun gibi olmuş
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Gran Turismo 7

    C-User-Kaydedilen Oyunlar-Cyberpunk buradaki kayıt dosyalarımın toplam boyutu 55MB. Tek tek save dosyalarına baktım genelde 3.5-4 MB arası. acaba tek bir dosya mı 6MB ı geçerse sorun oluyor?


    toplam MB leri önemli değil. herhangi bir save dosyası tek başına 8MB yi geçerse oyun sadece o save dosyasını okuyamıyor. 8MB den düşük başka bir save dosyanız varsa oradan devam edebiliyorsunuz oyuna.
  • 1.05 yamasıyla birlikte oyun harika görünüyor(PC). Belirgin biçimde fps artışı var pek çok sorun da düzelmiş durumda. Akıma kapılıp oyuna sallayanlar nasıl bir oyunu kaçırdıklarının farkında değiller!
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.