Şimdi Ara

Söylenti: Halo Infinite Multiplayer Modu Oynaması Ücretsiz Olacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Halo Infinite'in çok oyunculu modu oynaması ücretsiz olabilir.

    Perakendeci Smyths Toys oyunun çok oyunculu modunu oynaması ücretsiz olacağını ve 120 FPS'e kadar destekleyeceğini listeledi. Listeleme kısa bir süre içinde kaldırıldı.

    Klobrille ve Windows Central'ın kaynakları da bu haberin doğru olduğunu iddia etti. Klobrille tarafından belirtilene göre Arena modu için 120 FPS hedefleniyor ve Battle Pass sistemi ile özelleştirme seçenekleri de bulunacak.

    Yayıncı Microsoft ve geliştirici 343 Industries çok oyunculu mod hakkında henüz resmi bir açıklamada bulunmadı. Yakında tanıtılması bekleniyor.

    Halo Infinite noel döneminde Xbox Series X, Xbox One ve PC için çıkacak.








  • 500 Milyon dolarlar, %30 güç farkı Xbosx ile uçacak, kaçacak diye diye dünyanın en dandik internet kafesinde bile çalışacak mobadan hallice oyundan bir adım bile ileri gidemeyen bir oyun çıkarıp tüm dünyaya kendini böyle güldürürsen sonun yine o f2p kafe oyunlarına benzer. Kurduğu yalandan hayalleri forumlar da yaşayanların bunları anlaması beklenmiyor tabii.
    Şu son yapılan sunumdan sonra bu oyunun bir şansının kalmadığını kendileri de gördü, F2P kararı bununla ilgilidir. Bunca antipropaganda, o kötü grafiklerle zaten bir şansı yok, kısa sürede unutulur.

    Halo gibi 20 yıllık bir serinin düştüğü hale bakın, Bungie gittikten sonra daha fazlasının olamayacağını zaten herkes biliyordu.
    Benim anlamadığım sunum bu kadar kötü olmasına, resmen dünya çapında dalga geçilen bir hale dönmesine rağmen, hala birileri tarafından adeta Pollyanna'cılık oynanması.

    Neyseki şu devirde İnternet herkesin elinin altında, bundan 10 sene önce falan olsa belki birilerini kandırmaları söz konusu olabilirdi ama şu an sadece gülüp geçiyoruz.

    Bakalım MS ne zaman havlu atacak bu sektöre, merakla bekliyoruz?
    Bir Xbox sever olarak söylüyorum çok bos yorumların var mutlak sıfır Xbox bu kadar savunmanın bir anlamıyok ben de çok severim Xbox ı ama bunlar oyun yapmayı bilmiyor bu kadar basit benim xbox da 200 e yakın oyunum var 15 yıldır Xbox kullanırım ama şuan evdeyiz oyun oynamak istiyoruz ama sağlam bir oyunu yok ps4 vardı yeni çıkan oyunları ps5 de oynarım diye sattım keşke Xbox satsaydım beni bile Xbox dan soguttun yemin ediyorum
    Doğru söylemişsin kardeşim. Bungie gitti Halo bitti. Açıkçası Epic gitti, Gears'da bitti. Bu arada Digital Foundry'nin bu oyunla ilgili ışık açıklamalarıyla millet tam gaz dalga geçmişti. He he.. Kaplama yok kaplamaaaaa aloooo.. diye millet sarmıştı. Onu da gerçek sanıp burada paylaşıyorlar. Diyecek laf yok bunlara. Nintendo 64 ağaçları var demoda ya. Çimlerin hepsi aynı boy aynı şekil.. Bu arada PS4 de gösterilen Teknoloji demosunun full oynanabilir olduğunu söyledi adamlar. Birileri hala ne kafası yaşıyor bilmiyorum. Öte yandan geçen burada da konusu geçti. Arkadaş güzelce izah etti. Hell blade 2 demosu sadece CGI. Oyun içi grafiklerin öyle olmasına imkan yok dedi. Ama adamlar dinlemiyor ki.
  • battle royale hayırlı olsun.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Battle Pass mi yok artık şu köşeye kusucam.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Multiplay komple bedava olacak ,gold kalkacak denilip duruyor.Eger oyle olacaksa simdiden duyursalar da bosuna bu aylarda aboneligi bittigi icin gold almak zorunda kalmasa insanlar.Cok zor birsey degil acikcasi olup olmayacagini aciklamak.Bosuna para vermeyelim.GWG zaten öldü.Goldun tek basina hicbir anlami kalmadi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Dark Poison- -- 31 Temmuz 2020; 12:58:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son videodan sonda kimsenin para verip almayacağını anladılar bari bedava yapalım diyorlar
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    Vay be.. Ön görüye bak. Harcanıyorsun forum köşelerinde..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aylar öncesinden böyle dedikodular çıkmıştı. Her çıkışında piyasayı sallayan Halo yine piyasayı sallayacak gibi gözüküyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 31 Temmuz 2020; 13:46:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seni haketmiyoruz Xbox...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Umarım mikro ödemelerle dolu bir oyun olmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Funder

    Seni haketmiyoruz Xbox...
    O kadar doğru hamleler yapıyorlar ki yeni nesilde standartları Microsoft oluşturmaya başladı.
  • Şu oyunu pazarlamaya ayıracakları bütçenin yarısını Hellblade II'ye ayırsınlar. Ondan iyi bir şeyler çıkacak gibi, iyi de pazarlanırsa güzel bir marka oyunu olur Xbox'un. Halo Infinite'ın bu son oynanış videosundan sonra 12 teraflopsluk bir konsolun marka oyunu olma şansı yok gibi duruyor.
  • Açık alan olacak demişlerdi. Sanırım Battle Royal geliyor.. Yazıklar olsun. Single zaten rezalet grafiklerle geliyor. Bu da üstüne tuz biber olur artık.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.