Şimdi Ara

8 kameralı Nokia 10'un özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Önümüzdeki yıl, beş arka kameralı Nokia 9 PureView'un yerini alacak Nokia 10'un özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı. Amiral gemisinin ekran çerçeveleri son derece ince olacak. Meizu'nun yeni telefonlarına benzeyeceğini söyleyebiliriz.



    Ayrıca Bkz.Elektrikli BMW i4 detaylandı: 600 km menzil ve 530 beygirlik motor



    Nokia 10'un ön tarafında çift selfie kamerası bulunabilir. Arka tarafında ise 6 görüntü sensörü içeren yuvarlak bir kamera modülünün yer alması bekleniyor. Görünüşe bakılırsa önümüzdeki yıl 6 kameralı telefonlar trend haline gelecek.





    Fiyat etiketi de sızdırıldı



    Görüntü sensörlerinin 48, 12, 20, 16 ve 5 megapiksel çözünürüğe sahip olmaları bekleniyor. Altıncı sensör ise ToF kamerası olacak. Ön tarafta 12 megapiksellik selfie kamerasının görev yapacağı bildiriliyor.





    Nokia 10 gücünü Snapdragon 865 yonga seti ve 8 GB RAM'den alacak. Ayrıca 5G bağlantısını destekleyeceğini belirtelim. 128 GB dahili depolama alanı ile gelecek akıllı telefonun 1.000 dolar civarında bir fiyat etiketi taşıyacağı belirtiliyor.








  • Sadece lensleri koyup raw fotoğraf çektirirmekle olmaz bence. Tamam cep telefonunda hızlı bir şekilde yarı profesyonel çekim yapmak isteyenler için iyi olabilir ama normal sıradan bir insan için tut ve çek olması lazım sadece ve bunun da en iyi şekilde olması lazım. Pixeller tek lensle diğer herkesten daha iyi iş yapıyor. Lensler, sensörler çoğu telefonda standart zaten, Sony ya da Samsung, asıl para eden işleme yazılımı.

  • “Herkes biraz abartır, biz a.koruz”
    -Nokia

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lumia 1020 arka tasarimi cok daha iyiydi. Nokia bence lumia serisinde de guzel bir tasarim cizgisi yakalamisti. Simdi androide gecti fakat tasarimlari cok niteliksizlesti. Keske lumia serisi tasarimlar geri gelse tam ekranlar, pop up kameralar, mekanik kizakli kameralarla... eski cilgin nokia gibi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mck94 -- 20 Kasım 2019; 16:1:10 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nokia yil basindan sonra , subat yada bahar aylarinda 865 islemcili telefonu piyasaya sürmeli, samsung simdiden s11 uzerinde çalışıyor ve amiral gemisi hazir, nokia hem telefonu piyasaya gec sunuyor hemde gecen seneki islemci ile, bu handikapi aşabilirse satislari artar, yoksa yerinde saymaya devam

  • Güzel bir kamera ve güncel bir donanım koysun da alalım Nokia.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mate 30 Pro kamerası ses getirince hemen dizaynı araklamışlar

  • Bu kamera sayısı arttırma trendinin de sonu gelecek elbet. Yapan iki kamerayla hatta tek kamerayla da yapıyor yapacağını

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Mate 30 Pro kamerası ses getirince hemen dizaynı araklamışlar
    O tasarım Nokia’ya ait zaten. Nokia 9 çıktığında daha o tasarıma sahip Huawei yoktu. Önce bir araştırın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kameraya sim kart takalım bitsin bu iş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Daha önce başka bir konuda tavsiyede bulunmuştum yine bulunayım; kamera yerine led flash ile donatın, ışıldak olarak da kullanalım.
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Nokia xpress music versiyonunu çıkartsın bende onu alıyım. Mr.Jingles

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tane xenon flash hepsine bedel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer bu tasarımla gelecekse müthiş olur. Yalnız clickbait başlık olmuş. 8 kamera yok, 5 kamera var. Nokia 9 Pureview'ın aylardır bahsedilen selefi galiba bu.

    Ayrıca her ne kadar Nokia'yı başarılı bulup, sevsem de, 1000 dolara olmaz o iş. En fazla 600-650 dolar olabilir. Tabi OIS, manual focus vs. olduğunu varsayıyorum.

  • Koy Lumia 1020 kamerasını biraz daha geliştirip güncel donanımlarla aynı kasaya alalım be nokia
  • Nokia telefonlar çok güzel ama garantisi berbat. Bu yüzden nokiayı kimseye tavsiye etmiyorum. En son nokia 3 aldım bir yil sonra batarya şişti kendiliğinden. Garantiye götürdüm. Ankarada sadece OUNO diye bir yer bakiyor ve işi paraya dökmüşler. Adama batarya şişmiş diyorum adam dış ekranda catlak var diyor. Sadece bataryayi halledin dedim bir hafta sonra aradilar 503 TL masraf cikardilar. Lanet olsun yapmayin dedim aldim telefonu. Normal bir telefoncuya götürdüm, garantisi bozulur dedi. Zaten yapmiyorlar bakin halledin dedim 80 TL ye halloldu garantiside bazoldu. Bu yüzden kimseye tavsiye etmiyorum böyle kıytırık servisi olduğu için.

  • Yarı fiyatına 5260 Mah pilli 5 kameralı Mi Note 10 geliyor, tek kötü yanı işlemcisinin snapd 730g olması.
  • insanlar fotografa bakmiyor artik bosuna yukseltiyorlar napicam katalokmu cekicem telefonla idare eder bi cam koyun yeter

  • 730 kötü makine değil de. 108mp fotoğraf işlerken bekletir diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.