Şimdi Ara

..::` Dн ®© тαкıмı ´::.. Profesyonellerin, Koleksiyoncuların, İlgi Duyanların Buluşma Noktası...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
1
Favori
50.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Profesyonellerin, Koleksiyoncuların, İlgi Duyanların
    BULUŞMA NOKTASI

..::` Dн ®© тαкıмı ´::.. Profesyonellerin, Koleksiyoncuların, İlgi Duyanların Buluşma Noktası...

Uzaktan kontrollü araba, uçak, helikopter, tekne ve diğer araçlar unutmadan model maketler

Profesyonel ya da amatör olarak turnuvaları, aktiviteleri takip eden arkadaşların, koleksiyon düşkünlerinin kendilerini ve de araçlarını tanıtabilecekleri, tanışabilecekleri, kaynaşabilecekleri buluşma noktası.

..::` ®© тαкıмı ´::..

İMZA KULLANMAK İSTERSENİZ

[center][image]http://img8.imageshack.us/img8/9681/123whi.gif[/image] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_13332246/tm.htm][b][size=2]..::` [color=#FF6600]Dн[/color] [color=#0066FF]®©[/color] [color=#339900]тαкıмı[/color] ´::..[/size][/b][/link][/center]

• Emre – Profesyonel Yarışçı
    • MESUT52_34 – Yarışçı
    • ^^CoNCoN^^ – Yarışçı
    • mk2kill – Yarışçı
    • alicho - Pist Bulamayan Yarışçı
    • ToffieBoi – Başlangıç
    • yilmazeest – Koleksiyoncu – İstanbul / Gaziosmanpaşa
    • Karşıyakalı™ – Ankara
    • i_back – Ankara
    • nick:dunkoff – İstanbul – Frekans; 27.255 – Araç; HPİ Wheely King 4x4
    • Mnt1907 – Ankara
    • Baracuda
    • NGabbyNGaGe
    • iski – İstanbul
    • HarryBlade – Muğla
    • TurKAsKeR – Antalya
    • batuhany – İstanbul – Marka: Exceed RC, Model: Ultra, Frekans: 27.125, Yakıtlı
    • @yKuN – İstanbul – Benzinli Rc / Savage x
    • SummonedSkull – İstanbul / Maltepe
    • manyaq007 – Frekans; 75.850 AM – Araç; HPİ RS4 EVO 3 18SS Futaba 2PL
    • sinanC – Bursa
    • nohackmove – İstanbul – Viper düşkünü
    • UML – İstanbul – Kyosho Mini Inferno - 26,995 mhz
    • Drift_City – Bursa / Yıldırım – Nikko Honda NSX
    • dikmenibo – İstanbul – Maverick Strada sc
    • Riqimaru – Ankara – Uçak Kullanıcısı.
    • cturn – İstanbul – Türkiye Model Araba Şampiyonası Yarışcısı.
    • sarapci – İstanbul
    • ömerözkan – İstanbul – Hpi Rs4 Evo Rtr.
    • DiSaSteR_ – İzmir – Xmods hummer Kullanıcısı.
    • blackgod – İstanbul – Kyosho Mini-Z MR-02, HPI Micro RS4 Drift.
    • Blur – İzmir – Profesyonel Havacı - Acemi R/C Heli Pilot. :))
    • Lazarotti – İstanbul – Tamiya.
    • zombi_80 – İstanbul – Revo3.3 + Sprint 2.
    • Cemrehan Öztürk – Ankara – TT-01D Frekans: AM 40.835.
    • teknika – İstanbul – Profesyonel modelci, Hpi Savage X 4.6 Big Block 4x4.
    • tafitaf – Elazığ – Tamiya ford f-150, Nikko toyota fj cruiser.
    • metalosi – İstanbul – Cen Genesis GST 7,7 Offroad.
    • RespecT – Bursa.
    • Damn It – Çok sayıda araç sahibi.
    • Murat Akkaya – İstanbul – HPI Savage x 4.6.
    • Evil Jaw – İstanbul – SYMA Micro Mosquito Heli – E-SKY Honey Bee CP2 Heli.
    • Mince49 – İzmir – Savage x 4.6
    • Yiğitcan – Bursa Ataevler – SaVaGe XL.
    • MC.ARSONIST.JR – Maket düşkünü.
    • AlmosT – tt-01.
    • seF[o]
    • vyc – İstanbul Bostancı – Tamiya tt01.
    • erhanator – İstanbul – Elektirkli maverick strada xt 4wd, Yakıtlı kyosho FW-05T.
    • Fatih ACET – İstanbul – Tamiya tt01.
    • Fetih – Onroad: Kyosho Fazer, Offroad: Hpi MT2.
    • krmkkkk – Sakarya.
    • susturucu5000 – Samsun Atakum – GS Vision PRO 18'lik.
    • ControlYourDream – İstanbul – HPİ SAVAGE 25, HPi RS4 3 evo + ( Nissan 350 z ), HPi RS4 3 evo + ( 1967 Chevrolet Corvette ).
    • noyancelebi – İstanbul – Rustler vxl+turnigy sarj aleti 2*3000mh 3s 20-30c turnigy pil.
    • SkYNeT-06 – Trex500.
    • holigan06
    • srknwrx69 – Ankara – KA: Savage X 5.9, Savage X Brushless conversion, RS4, Traxxes Revo , Traxxes Slayer , TT01 , TA04. HA:WM Ultimate EP, 456mb Zero(aileron modifiyeli),WD Sportser brushless modifiyeli.
    • Just4ForMe – KYOSHO FW-05T, HPI RS4 3EVO, HPI E10 DRIFT, TEAM LOSI LST2.
    • Forever79 – Align T-rex 700 N, Align T-rex 500, E-sky Belt CP, E-sky Honey bee king 2, E-sky Lama V4 Extreme, Team Losi Lst XXL, Tamiya TT01, Subaru Impreza 07, Nissan Skyline R34 Carbon.
    • rds – Align T-rex 500.

Güncel liste bu şekilde arkadaşlar.
    Mükerrer varsa, gözümden kaçan varsa, bilgi ve şehir güncellemek isteyen olursa özellikle özel ileti göndermesini rica ediyorum. Konu yoğunlaştığı için tek tek mesajları incelemek ve fark etmek güç oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 11 Eylül 2010; 3:33:02 >

•  ..::` Dн ®© тαкıмı ´::.. Profesyonellerin, Koleksiyoncuların, İlgi Duyanların Buluşma Noktası...

Haydi Bismillah

eline sağlık

DH Bisiklet Severler Grubu
    MOSSO LEGARDA 1621 MSM V

Sevdamıza kimse engel olamaz. Bazen hüzün vardır, bazen mutluluk.
    Fener sevgisinin adı konamaz. Ne kupa büyüklüğü, ne şampiyonluk.
  • bu bölüm de nerden çıktı

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Haydi Bismillah

bknz.

• hayırlı olsun...

^_^
  • hm..

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kaç basıyo bunlar
  • güzellermiş
    http://www.youtube.com/watch?v=x1DHm7p1sm4
  • Konu öncelikle hayırlı olsun, bence gerekli biir bölümdü

ankara da ve istanbulda sayısız yarışmalar oluyor, bu tip ürünlerin bildiim en iyi getirense yavru oyuncak die biliyorum,

Orjinalden alıntı: Snaqe

quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Haydi Bismillah

bknz.

bende de nikko var!!

ama benzinle calısmıyor!! fazla ilgilenmiyorum aslında zevk olsun diye evde sürüyorum!!

peki bu resimdeki parcaları siz mi monte ettiniz yoksa boyle mi satın aldınız??

artı bende arabamı benzinli yapmak istiyorum. Ne yapabilirim?

katılımın artması dileğiyle hayırlı olsun!!

not: çok resmi oldu!!

• yeni bölüm hayırlı olsun
    "Türk milleti tab'en demokrattır" M.Kemal Atatürk, TBMM gizli celse zabıtları, devre: ı, içtima ı, tarih: 22.1.1921.i, 31, c: 3. sayfa 334... "komünizmin memleket için, milletimiz için, dinimiz için, kabul edilmez olduğunu anlatmak, yani kamuoyunu aydınlatmak en yararlı çare görülmüştür" M.Kemal Atatürk, Mustafa Kemal sosyalist değil, fakat görülüyor ki iyi bir teşkilatçı, yüksek anlayışlı, ilerici ve iyi düşünceli, akıllı bir lider. Mustafa Kemal soygunculara karşı bir Kurtuluş Savaşı veriyor. Emperyalistlerin gururunu kıracağına ve Sultan�ı da yaranı ile birlikte alt edeceğine inanıyorum Vladimir İlyiç Lenin,
  • güzel bölüm

тяαη¢ємαηια Loves Money So Much!
  • harbi kaç bassıyo bunlar turbo falan taktırsak kaca vururuz ibreyi

Nereden bulabiliriz bunlardan beyler.?

Orjinalden alıntı: kebabkolik

Öteden beri ilgim vardır bu tarz arabalara

pm attım

Orjinalden alıntı: JeiCeei

quote:

Orjinalden alıntı: kebabkolik

Öteden beri ilgim vardır bu tarz arabalara

pm attım

Nereleri Pm attın bilmiyorum ancak oldukça fazla alışveriş yapan biri olarak şu firmaları önerebilirim:

İstanbul

www.rcteamgo.com sürekli alışveriş yaptığım, son zamanlarda da part time olarak çalışmaya başladığım yer. Sahipleri yarışan kişiler oldukları için konuya tamamiyle hakimlerdir. Ayrıca kendi araçlarını, şarj aletlerini ve farklı bileşenlerini üretiyorlar, bu anlamda ilkler. Dükkanın içerisinde bir adet mini (1/24 ölçekli araç) pisti olduğu gibi terasında da 1/10 elektrikli araç pisti bulunuyor, bu nedenle yarışan tayfanın takılıdığı yerdir. Ürün yelpazesi geniştir, giriş seviyesi araçlardan çok üst düzey araçlara kadar herşeyi bulabiliriniz. Yerleri Hisarüstü son durağının karşısında, Boğaziçi Üniversitesini geçince.

www.kyosho.com.tr nadir de olsa alışveriş ettiğim bir yer. Aynı şekilde sahipleri konuyla kendileri de alakadar oldukları için bilgilidirler. Kyosho marka herşey neredeyse bulunur. Ayrıca farklı markaların da ürünlerini getiriyorlar. Her çeşit ürün mevcut, gördüğüm en dolu mağaza diyebilirim. Tek sorun Kyosho'nun marka olarak biraz daha pahallı olması, yoksa sorun yaşama ihtimaliniz olmayan bir mağazadır. Yerleri Barbaros Bulvarı'ndaki ATV binasının arkasında.

Ankara

www.yavruoyuncak.com Ankara'da Ansera İş Merkezi'nin içinde. Az alışveriş ettim, ancak bir problem yaşamadım, yaşayan da duymadım. Sahiplerini pek tanımıyorum ancak Ankara'da güzel bir pistleri mevcut ve bu işin içinden insanlar. Oldukça tecrübeli olduklarından şüphem yok.

www.teammrp.com Sahibini Ankara'da bir mini yarışında tanıdım. Kendi evinin salonuna kurduğu pistte bizi misafir etti. Yarışlara katılıyor, aynı zamanda sitesindeki ürünler yeni başlayan veya orta seviyeden kulanıcılar için değil, profesyonel kullanıcılar içindir. Sorun yaşama ihtimaliniz olduğunu düşünmüyorum, güvenilirdir.

Benim alışveriş edip de sorun yaşamadığım, memnun kaldığım yer bu mağazalardır. Ki dikkat ederseniz seçtiklerimin ortak özellikleri tüm mağazaların sahiplerinin aynı zamanda aktif olarak bu hobinin içinde olmalarıdır. Bu benim açımdan çok önemli, çünkü teknik sorularıma yeterli cevap almam gerekiyor. Bunun dışındaki mağazalar kötü demiyorum, hatta bir kısmına hiç gitmedim bile. Ancak dediğim gibi, parayı verip ürün almak kolay ama sonrasında yaşadığınız problemlere çözüm bulmak sandığınız kadar kolay olmayabilir

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.