Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (988. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
28 Misafir (17 Mobil) - 11 Masaüstü17 Mobil
5 sn
48.234
Cevap
72
Favori
4.161.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 986987988989990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: dragotreis

quote:

Jackdaniels_35

Şu stil paketle verilen 6'lı cd çaları sökmek için anahtar var. Biz o anahtardan edinmek istiyoruz, servise gittiğinde imkanın olursa o anahtarı cm olarak resimleyebilir misin? O anahtardan piyasada satılmadığı için aynısından imal etmek istiyoruz ((Y AM6S6J 19C150 AA) Seri nolu ARA ADAPTOR Aux soketini taktırmaya 65 TL vermemek için) Altta resmini koydum ama boyutlarıyla ilgili detay yok.

cd çaları neden söküyoruz? dursun yerinde.. zaten pek de kullanmıyoruz.. Because, Aux soketi takıcaz ipod bağlıycaz mp3 dinliycez, 65 lira vermemek için
    quote:

Ben de şimdiye kadar kendi yakıt değerlerimi fazla hesapladığımı zannedip sevinmiştim Senin arabanın motoru da temiz sanki, hangi arada yıkadın

arabayı kirli severim dedim ama motor deyinceee başkaaa. motoru, her binmemden önce kesin yıkarım. diş fırçasıyla her tarafını fırçalarım.. çok yağmur yağdı da, yoldan sıçrayan su yıkamıştır...

• quote:

semıhomer

hımmm bide yeni aklıma geldi geçmiş sayfalarda arabanın koltuklarını temiz tutamıyorum demiştim eeee çocuklar malum ve kimin sölediğini unuttum ama orjinal kılıflar sökülüyor denmişti ama ben sökemedim aranızda söken varmı yoksa artık hiç sevmem ama kılıf takıcam sonunda

orjinal kılıflarla aynı renk alırsanız sorun olmaz.. biz ne yapalım? sarı sarı... ne yapsan kirleniyor.. hele kol koyma yeri gitti şimdiden..

Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak.
    Siyu Kabilesi

olur da 75 yıl yaşayabilirsek şu fani dünyada, olmazsa olmaz uyku için bile günlük 8 saatten 25 yıl harcarken, iş için, yani çalışmak için, yani PARA için 10-12 saatten yaklaşık 34,5 yılımız gidiyor.. ömrümüzü bu şekilde tüketmeli miyiz? elbette çalışmalıyız ama biz bunun için mi yaşıyoruz?
  • quote:

dehşet_uL_vahşeT

Arkadaşlar bence herkes arasın ford u şikayet etsin sonuna kadar gitsin herkes bu araçlar tamam 3-4 yıl gider ama 5.6 yılda pas motor bloğunun içine işler. bu sefer aracı hurdaya bırakmak zorunda kalırsınız. 2008 de satılan araçlarda paslanma var. Arkadaşlar bu normal bi durum değil normal değil ben sonuç alamassam mahkemeye gidicem. tüketici haklarından ticaret odasından ordan burdan heryerden mahkeme açıcam. üşenmeyin gidin mahkemeye Sonuç çıkmaz demeyin. Bu kadar parayı FORD a bağış olsun diye mi verioruz.

24 saat açık mı o numara? ben de arayayım.. açık değilse c.tesi ararım..

quote:

freeagle89

Arkadaşlar bence öfkeyle kalkıp zararla oturmayalım. Konuyu iyice bi düşünelim çünkü işin bir de 2. el kısmı var. Biliyorsunuz ki aracın adı bi çıktımı bida düzelmez. Bu kısmıda unutmayalım. Mazallah piyasada bunların motorlar küflü diye bi isim yaparsa yandık demektir. Sonunda kaybeden yine biz oluruz. Bence fabrikaya , mühendislere gönderilecek fotoğrafların cevaplarını bekleyelim önce. Benim şahsi fikrim bu yönde bilmem katılır mısınız?

bence çıkarsa çıksın adı. eğer gerçekten sorun oluşturuyorsa bu paslı parçalar çıksın ortaya. zaten sorun olduğu anlaşılırsa gidermeleri gerekir bu sıkıntıyı.

yok pas gidericiyle falan çıkarsa bilmiyorum..

quote:

dehşet_uL_vahşeT
    Yok 2005 ler farklı biz de var 2005 model connect bi yerinde pas küf yok sizinkin de de yoktur ne varsa 2008 2009 larda var nedense

bu ise çok ilginç bir durum. bu fordun elini zayıflatabilir bir ihtimal..

Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak.
    Siyu Kabilesi

olur da 75 yıl yaşayabilirsek şu fani dünyada, olmazsa olmaz uyku için bile günlük 8 saatten 25 yıl harcarken, iş için, yani çalışmak için, yani PARA için 10-12 saatten yaklaşık 34,5 yılımız gidiyor.. ömrümüzü bu şekilde tüketmeli miyiz? elbette çalışmalıyız ama biz bunun için mi yaşıyoruz?

• quote:

Orjinalden alıntı: dragotreis

quote:

semıhomer

hımmm bide yeni aklıma geldi geçmiş sayfalarda arabanın koltuklarını temiz tutamıyorum demiştim eeee çocuklar malum ve kimin sölediğini unuttum ama orjinal kılıflar sökülüyor denmişti ama ben sökemedim aranızda söken varmı yoksa artık hiç sevmem ama kılıf takıcam sonunda

orjinal kılıflarla aynı renk alırsanız sorun olmaz.. biz ne yapalım? sarı sarı... ne yapsan kirleniyor.. hele kol koyma yeri gitti şimdiden..

doğru açık renk daha dezavantaj ama görünüm olarak 2005 lerden daha güzel en azından biraz daha özenilmiş detay var

• iyi aksamlar TEAM

mehmet abi dragotreis senin yasıtın sen bi ogrensen
    Fısıldanan sözler, çok kere yüksek sesle söylenenden daha uzağa giderler.
    Çin Atasözü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: connectgücü

iyi aksamlar TEAM

neyi capitano?

Siyu Kabilesi

• quote:

Orjinalden alıntı: connectgücü

iyi aksamlar TEAM

Çaktırmaaaaaa

• Hele bak şuna Hitaf dışında köy heyeti burda.

hasimdi birkac dk once benim sokaktan gecti connecti ile

bazi yeni projeleri var herhalde oyle gorunuyor on yan ve arka tamponlar baya calisma halindeydi

ve sanirsam motordada birkac degisiklik yapmis cunku normal bir connect gibi ses cikartmiyordu

ve egsozu ise herhalde saga aldi cunku gaa basinca sagdan duman cikiyordu ve soldan cikmadi ( belki cift tarafli sag ve sol ama ben gormemis olabilirim karanlikti cunku ama sagdaki gayet gorunur vaziyetteydi)

umarim kotu bisey degildir bu yaptigim

paylasmak istedim sadece....

Orjinalden alıntı: LazPacino

arkadaslar benden duymus olmayın ve ıspıyonluk gıbi olmasin ama bizim uyemis jackalyavuz varya

hasimdi birkac dk once benim sokaktan gecti connecti ile

bazi yeni projeleri var herhalde oyle gorunuyor on yan ve arka tamponlar baya calisma halindeydi

ve sanirsam motordada birkac degisiklik yapmis cunku normal bir connect gibi ses cikartmiyordu

ve egsozu ise herhalde saga aldi cunku gaa basinca sagdan duman cikiyordu ve soldan cikmadi ( belki cift tarafli sag ve sol ama ben gormemis olabilirim karanlikti cunku ama sagdaki gayet gorunur vaziyetteydi)

umarim kotu bisey degildir bu yaptigim

paylasmak istedim sadece....

sorarım ben ona bnden fikir almamak neymiş

• İyi Akşamlar TeaM.Bende bugün kamil26'nın arabasının tıpa tıp aynısını gördüm.ama kamil26 istanbul'da oturmuyordu galiba

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!
  • merhaba bugün itiberiyle connecti mi satmış bulunmaktayım.Herkese kazasız sürüşler dilerim.

D.H. NEDEN BİR OTOMOBİL MARKAMIZ YOK? GRUBU
  • slm bugun çok kötü bi olay oldu malesef kaza yaptım ilk kazam bu ama allahtan benim araçta hiç birsey yoktu sadece plaka düştü ama önümdeki araç nissan micraydı ve arka taraf içeriye göçtü şok oldum valla.neyse birşey sorucam şimdi ben arkadan çarptım ve o form dan doldurduk
    şimdi benzim aracın kaskosumu karşılıycak yoksa eldenmı ödiycez..ilk kez bole bişi oluyoda hiçbi bilgim yok.
  • arkadan vuran suçlu durumda sanrım, ama micranın içe göçüp senin plakan düşmesi sana + bi durum.Senin kaskon varsa ve hasarda baya var ise kaskon karşılar.Tabi içkili durumlarda karşılamıyo.Sanırım sizde öyle bi durum yok.Fotolar varsa eğer burada
    bizimle paylaşırsanız seviniriz
    2010 FORD CONNECT 90PS DELÜX ÇÖL GRİ
  • Geçmiş olsun.

• gecmis olsun dostum

umarim bu kaza olayi bidaha tekrarlanmaz...

eli açık,her koşulda yüklenip gitmeye hazır...
     *****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!!

tecrübe yüklü bakış ve tebessüm

aşılan engellerden biri...

Bekçilerin 8/2 si

Bekçilerin babası

• Resim koyan arkadaşlar resimlerinizi foruma uygun boyut'a çevirirseniz iyi olur büyük olunca uzun sürüyor açılması

Bu program işinizi görür

Link:http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=pixresizer&lid=1080

• 
Sayfa: önceki 986987988989990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.