HDD tach programı ile flaş belleklerin hız sırlaması olarak topiği değiştirmeye karar verdim... Bu testlere taşınabilir medyası olan herkes katılabilir marka ve model de yazarsanır usb bellek alıcaklara yol göstermiş oluruz.
Not: HDD tach programıyla yaptırdıktan sonra grafiğin sağ altında yer alan Average Read hızına göre sıralıyoruz.
gokhanweb, alpform,emptyrean ve dejaay da ss leri yollarsa sevinirim....
(editten önceki ilk mesaj)
Bugün HDDtach programıyle yaptığımız bencmark sonucunda iki tane 2GB lık hızlı diye tabir edilen ki bencede hızlı bigboylardan birisinni daha hızlı olduğunu gördük...
Arkadaşın bigboyu 26-27mb/sn okudu ama benimki 20mb/sn de kaldı arada %35 gibi ciddi bi fark var...
Evet linki görememiştim. O nedenle dün akşam baya bi programı aradım ve bir çok yerde de buldum ama bulduğum linklerin hiçbirisi çalışmıyordu ( bu arada senin verdiğin link de çalışmıyor) En sonunda yabancı bir siteden buldum ve hemen benim belleği denedim.
link için teşekkürler bendede 20gb lık H10 var 20mb okuyor depolama amaçlı bu ürünlerin biraz daha hızlanmaya ihtiyacı var özelillikle taşınabilir HDDlerin mesela 100GB oldumu çift usb soketini işgal etcek hızda 25+25 mb filan olucak
@ tracy
Bence bozuk değil ama yavaş versiyon yavaş olmasına rağman 20 lerde
AMD X2 3600ADO3600IAA5DD270FSB@1.35vcore|ABIT KN9S|1GB hynix DDR2667|PALIT 8600GT Sonic 700/1700|250GB samsung sataII SP25047200RPM | NEC 3520A BLACK (DVD-RW) | AOPEN H600B-28 BLACK (FSP 400watt) | 107E PHILIPS | Logitech s510