Şimdi Ara

Forum Nasıl Kullanılır(BÖLÜMÜ KULLANAN HERKESİN BAKMASI GEREKİR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
2.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bildiğiniz üzere DonanimHaber, Knight Online bölümlerinde açılan konuların yerleri konusunda sıkıntı yaşanıyor...
    Değinmek istediğim bir kaç nokta var...
    Konu Nasıl Açılır
    DonanimHaber forumlarında konu açmak iki üç adımla mümkün olabilmektedir... Fakat konu açarken dikkat edilmesi gereken hususlar vardır...

1. Açılan konunun başlığı içeriği yansıtmak zorundadır...
    Örneğin;
    Kafanıza bir soru takıldı iki seçenek arasında kaldınız ve mesajınız DV mi kullanayım Shard mı gibisinden birşey olsun...
    Açacağınız konunun başlığı Sizce Hangisi?, Beyler Ne Yapayım, Yardım Edin... gibi konu içerğini yansıtmayan türden olmamalıdır... Eğer doğru başlığı kullanırsanız konunuz kitlenmez veya taşınmaz ayrıca daha çabuk ve daha çok cevap alabilirsiniz...

2. Konu İçerikleri Forum Kurallarına uygun olmalıdır...
    http://forum.donanimhaber.com/m_7038946/tm.htm bölüm kurallarına bu linkten ulaşabilirsiniz. Kuralları biliyorsanız dahi güncellemeleri gözden geçiriniz .

3. Açılan Konunun Yeri...
    İşte en çok sıkıntı çekilen nokta...
    Açılacak konu hangi bölümde olmalıdır...
    Eğer beğendiğiniz bir videoyu, resimi veriyorsanız, karater tanıtımınızı yapıyorsanız, oyundan size komik gelen her türlü resimi (forum kuralları dahilinde) koymak istiyorsanız RESİMLER VE VİDEOLAR bölümünü kullanmalısınız...

Eğer oyuna bağlanmakta sıkıntı çekiyorsanız DİSCONNECTED VE K.O BAĞLANTI SORUNLARI bölümünü kullanmalısınız...

Eğer char veya eşya satıyorsanız(KURALLAR dahilinde) KARAKTER VEYA EŞYA SATIŞI bölümünü kullanmalısınız...

Clan kurdunuz oyuncu arıyorsunuz yada clan arıyorsunuz bu tür konularınızı CLAN VE CLANINA OYUNCU ARAYANLAR bölümüne açmalısınız...

Konunuzu yazdıktan sonra kontrol etmek isterseniz Ön İzle butonunu kullanabilirsiniz...
    Eğer hata yoksa Tamam'a bastığınızda konunuz görüntülünecektir...

Önemli Uyarı
    Konuyu Açmamın Asıl Sebebi ;
    * Forumda açılan YTL ile satış konuları silinecektir. Konuyu açan kullanıcı 4 gün uzaklaştırma alacaktır...
    * Knight Online Genele açılan "şu itemi şu kadara alayımmı" türü konular SİLİNECEKTİR Bu konuların asıl yeri Karakter Ve Eşya Satışı'dır
    * Görerek ve bilerek ardarda açılan Login Hatası konuları silinecek kullanıcılar cezalandırılacaktır...

Yukarıdaki hususlar doğrultusunda belirtmek istediğim Şikayet Et butonunu daha çok kullanmanızdır... Bir konuya sadece kural dışı yazmak o konunun yöneticiler tarafından silinmesine sebep olmaz fakat Şikayet ederseniz yöneticiler konuya daha çabuk müdahale edebilir...
    - Konuyu kilitlemiyorum SORMAK İSTEDİKLERİNİZİ bu forum altından bana iletebilirsiniz... Bu forum altında gereksiz mesaj yazan veya geyik yapan üyeler cezalandırılacaktır...
    Yanlış yere açılan konular artık silinecektir bilginize...
    -Silinen konular hakkında başka konu açarak silinen konu hakkında soruşturma yapanlara gereken işlem yapılacaktır.Haksız yere silindiğini düşündüğünüz konular varsa forumdestek@donanimhaber.com'a nick ve silinen konu linkini ekleyerek neden silindiğini öğrenebilirsiniz.

Ayrıca DH üyeleri için MSN adresim...
    numan2323@hotmail.com

Zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim...
    İyi forumlar geçirmeniz dileğiyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numan -- 5 Mart 2007; 19:29:57 >

• Teşekkürler Bilgiler için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 3 Mart 2007; 20:05:59 >

• Gün iki ama göze girmeye başladın Kardeşim .. Hadi hayırlıs ..
  • çok haklısın adam diyo öbürtürlü kimse topice bakmıyo onun için topic başlığını alakasız bişey yazdım diyo ama devam ederler

Other Bands Play,Manowar Kill !
  • Foruma Yeni Üye Olacaklara yararlı bir bilgi ;)

ama MyKO JapKO gibi serverların anlatımı için üst konuların gereklı oldugunu dusunuyorum bunlarda lisanslı server lar forum suan sankı sadece usko ya odaklı MyKO ve JapKO oyuncusu cok olmayabılır bunu kabul edıyorum ama paylasımın az oldugu için bu server lar gözden uzak kalıyo diye düsünüyorum Private serverlar hergun bı yenısı topic olarak gözümüze carpıyo bunlar için ayrı bır yer adına bı anket duzenlenmıstı ama ayrı bı bolum olusturulması uygun görülmedi heralde private serverlar için ayrı bı yer acılıp kullanıcısı cok olanların mesala FrienzKO ve TrKO gibi üst konu olarak tutulursa - ya arkadaslar su frienzi nerden indiricem - trko nun dowlandını verebvılırmısınız gibi topiclerın azalacagı görüsündeyim

SAYGILAR

• çok güzel bir topic.

Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et
    Akıllı değil ama çalışkan ise dikkat et
    Akıllı olupta tembel ise ikaz et
    Hem akılsız, hem de tembel ise imha et...
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

COK SÜPER BİLGİLER ŞU AN İCİN FORUM KAFAYİ YEDİ BU ARALAR OYUNA GİRMEDİGİ İCİN SACMA SACMA TOPİCLER ACİYORLAR SACMA SACMA MESAJLAR YAZİYORLAR

aynen bu aralar knighta zor girme yüzünden bir çok aynı konuda topic açılıyor ve ko genel bölümünde umarım bundan sonra açılmaz

Not: Bende açtım ama bundan sonra açmıcam söz

• AFERİN İYİ ÇALIŞMA
  • aklına havadan bişe gelipde konu açıp forumu kirletenlerin bu kadar arttığı bi yerde çok yararlı bi konu tbr.

Orjinalden alıntı: iSTaNBuLSTyLe

Teşekkürler Bilgiler için...

Yeni Gelenlerin Tak Diye Topic Açmadan Okuması Lazım.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.