Merhaba, Samsung D500 D 820 D600 X700 ve diğer bir çok samsung kullanıcılarının işine yarayacak birşey..
Bu sayede yolculukta MP3 dinleyebilir, java uygulamalarınızı çalıştırabilir veya döküman okuyarak yolcuğunuzu daha da kısaltabilirsiniz...
Otobüste veya bunun gibi cep telefonunuzun zarar vereceğini düşündüğünüz mekanlarda artık telefonunuzu kapatmanız gerekmiyor. Ne yapmalıyım diyorsanız; 1- Telefonunuzdaki sim kartı çıkartın ve telefonunuzu açın 2- Sim kartı takın mesajını aldığınızda şunu tuşlayın: #*5737425# 3- Ardından çıkan menuden 1 PPP UP OK,2 USB OK,2'yi yani "Seri yükleme" seçeneğini tuşlayın BU İŞLEMİ HIZLI YAPIN ve Telefonuzu artık kullanabilirsiniz, hayırlı olsun.
ses kayıt
#*22671# yi cep teline gir numarayı ara konuştuklarını kayıt eder kapatman için #*22672# yap kayıt biter kayotlar sesler bölümüne kayıt olur ordan dinleyebirsiniz
RADYODAN KAYIT
[b]ARKADAŞLAR X 700 VE E 250 RADYOSUNDAN TELE ÇEKİM YAPABİLİRSİNİZ NASILMI.RADYOYU AÇ SESİ HOPARLÖRE DIŞA VER SONRA GERİ ARAMA EKRANINA DÖN RADYO AÇIK KALSIN SONRA TELDEN *#22671# YAZI GELECEK EKRANA O YAZIYI KAPATMAYIN ŞUANDA RADYODAN TELE ÇEKİM YAPIYOR.ÇEKİMİ SİZ DUYAMIYORSUNUZ ÇEKİMİ KAPAT *#22672# ÇEKİM KAPA BUKADAR KOLAY GELSİN [/quote]
[/quote] radyo dinlerken bu kodu gir sonra hiç bir tuşa basma kapatırken kodu gir yüklenen ses sesler bölümüne yüklenecek FORMAT KODU reset kodu*2767*3855# telefon hafızsı ve mesajlae mms ve gprs ayarlarınız silinir java dünyası fotograflar videolara ve seslere birşey olmaz bu kodla ..::İstediğiniz Numaradan kendinize mesaj yollayin
1. *#8999*8378# sifresini telefonunuza verin 2. 6.Metin Mesaj secin 3. 1.Mesaj Kaydet 4. Bütün ayarlari oldugu gibi birakiyorsunuz. 5. Telefon numarasi yazan yere istediginiz kisinin numarasini yaziyorsunuz. 6. Data Yazan yere istediginiz mesaji yaziyorsunuz 7. File seciyoruz ve istediginiz yere kaydediyorsunuz (standart Gelen kutusu) 8 1Menü-2mesajlar-3mesajlarim-4(gelen kutusu)
teldeki g işareti kaybetmek
*#4777*8665# yazın gelen menüden 2. seçeneği seçip geri ye basın işaret kaybolacaktır
Telefon Bekleme modundayken (kayar kapak açıkken) *#8999*8378# yazıyoruz Karsınıza test modu diye menü geliyor, Ordan '' 2. ''donanım testine giriyorsunuz, Sona '' 2. '' ses ayarlarına giriyosunuz, '' 1. '' Normal'e giriyoruz, Aşağıda tuş sesi seviyesi var orayada girdikmi, Düzey 1 yazan yeri (bende 64 tü) orayı 0 (sıfır) yapıp kaydedip çıkıyoruz... Artık tuş sesiniz kapalı güle güle kullanın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 27 Ocak 2008; 2:54:40 >
kesin çözüm fln deil. bu 1 yıla yakın zaman önce d600 kullananlar topiğinde verildi ve çalışmadığını gördük. farukkk yine bi topic olsun bnm olsun demişin ama malesef yalnış bilgilendiriyorsun bu sefer. istersen deiştir başlığı
Samsung D600 & Sony Ericsson w810i ASUS A2D = AMD Athlon XP Mobile 2800+(2133mhz),1024 Mb DDR 333mhz,64 mb ATI Radeon M. 9600Pro(gpu/ram: 344/360@495/455),100gb 7200rpm 8mb hdd,802.11b/g,Asus 1604p dvdrw... 3dmark 2001 :10312 3dmark 2003 :3293 LG P1 = Intel C2D 1.83,1024 Mb DDR 677mhz,384 mb ATI Radeon M. x1400,120gb 5400 hdd,3945ABG vs.....
kesin çözüm fln deil. bu 1 yıla yakın zaman önce d600 kullananlar topiğinde verildi ve çalışmadığını gördük. farukkk yine bi topic olsun bnm olsun demişin ama malesef yalnış bilgilendiriyorsun bu sefer. istersen deiştir başlığı
kardeş tamam da ben şeyi dedim bu mp3 arka fonda çalsa(mp3 dinlerken mesaj okuma v.s) d900 gibi onun bi ayarı varmıdır die sordum farukk a yine de çdışı modu için saol..
quote:
Orjinalden alıntı: emek
quote:
Orjinalden alıntı: b|@ckc|oud
hocam yine bulmuşsun bişeyler helal olsun arka fonda çalma e250 de de wardır belki bi araştırsan hocam...
E250 de çevrim dışı mod seçeneği olarak kullanılabiliyor.Çok faydalı
kardeş tamam da ben şeyi dedim bu mp3 arka fonda çalsa(mp3 dinlerken mesaj okuma v.s) d900 gibi onun bi ayarı varmıdır die sordum farukk a yine de çdışı modu için saol..
quote:
Orjinalden alıntı: emek
quote:
Orjinalden alıntı: b|@ckc|oud
hocam yine bulmuşsun bişeyler helal olsun arka fonda çalma e250 de de wardır belki bi araştırsan hocam...
E250 de çevrim dışı mod seçeneği olarak kullanılabiliyor.Çok faydalı
e 250 de malesef şuanlık yok ve çok fazla inceleyemedim cihazı elime alınca incelemelere başlarım artık mali müşavir
kayıtı silebilirsin silinmesi lazım karta taşı sonra ordan silmeyi dene bakalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 29 Ocak 2007; 20:37:35 >
usta bizim 820 lere oyun nasıl yüklenir bi söylesen söylediğin kodu yazıyorum tık yok her halde değişik bu d820 lerin hadi gözünü seveyim bide usb drive lerini nerden bulabilkirim benim bilgisayar hafıza kartını görüyo telefonu görmüyo
usta bizim 820 lere oyun nasıl yüklenir bi söylesen söylediğin kodu yazıyorum tık yok her halde değişik bu d820 lerin hadi gözünü seveyim bide usb drive lerini nerden bulabilkirim benim bilgisayar hafıza kartını görüyo telefonu görmüyo
oyun yüklemesi anlatılıyor forumda d 820 lerdede oyun yükleme kodlar aynı
usb drıverlerini www.telpa.com.tr den tel modelini seç yükleme seçeneğinden indirebilirsin