SAMSUNGLARDA ÖNEMLİ KODLAR VE UÇAK MODU (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung

farukkk -> SAMSUNGLARDA ÖNEMLİ KODLAR VE UÇAK MODU (25 Ocak 2007; 15:16:07)

Merhaba, Samsung D500 D 820 D600 X700 ve diğer bir çok samsung kullanıcılarının işine yarayacak birşey..

Bu sayede yolculukta MP3 dinleyebilir, java uygulamalarınızı çalıştırabilir veya döküman okuyarak yolcuğunuzu daha da kısaltabilirsiniz...

Otobüste veya bunun gibi cep telefonunuzun zarar vereceğini düşündüğünüz mekanlarda
artık telefonunuzu kapatmanız gerekmiyor.
Ne yapmalıyım diyorsanız;
1- Telefonunuzdaki sim kartı çıkartın ve telefonunuzu açın
2- Sim kartı takın mesajını aldığınızda şunu tuşlayın: #*5737425#
3- Ardından çıkan menuden 1 PPP UP OK,2 USB OK,2'yi yani "Seri yükleme" seçeneğini tuşlayın BU İŞLEMİ HIZLI YAPIN
ve Telefonuzu artık kullanabilirsiniz, hayırlı olsun.[:'(]

ses kayıt

#*22671# yi cep teline gir numarayı ara konuştuklarını kayıt eder kapatman için #*22672# yap kayıt biter kayotlar sesler bölümüne kayıt olur ordan dinleyebirsiniz

RADYODAN KAYIT

[b]ARKADAŞLAR X 700 VE E 250 RADYOSUNDAN TELE ÇEKİM YAPABİLİRSİNİZ NASILMI.RADYOYU AÇ SESİ HOPARLÖRE DIŞA VER[:'(]SONRA GERİ ARAMA EKRANINA DÖN RADYO AÇIK KALSIN SONRA TELDEN *#22671# YAZI GELECEK EKRANA O YAZIYI KAPATMAYIN ŞUANDA RADYODAN TELE ÇEKİM YAPIYOR.ÇEKİMİ SİZ DUYAMIYORSUNUZ ÇEKİMİ KAPAT *#22672# ÇEKİM KAPA BUKADAR KOLAY GELSİN[:'(]
[/quote]

[/quote]
radyo dinlerken bu kodu gir sonra hiç bir tuşa basma kapatırken kodu gir yüklenen ses sesler bölümüne yüklenecek[:'(]
FORMAT KODU
reset kodu*2767*3855# telefon hafızsı ve mesajlae mms ve gprs ayarlarınız silinir java dünyası fotograflar videolara ve seslere birşey olmaz bu kodla [:'(]
..::İstediğiniz Numaradan kendinize mesaj yollayin

--------------------------------------------------------------------------------

1. *#8999*8378# sifresini telefonunuza verin
2. 6.Metin Mesaj secin
3. 1.Mesaj Kaydet
4. Bütün ayarlari oldugu gibi birakiyorsunuz.
5. Telefon numarasi yazan yere istediginiz kisinin numarasini yaziyorsunuz.
6. Data Yazan yere istediginiz mesaji yaziyorsunuz
7. File seciyoruz ve istediginiz yere kaydediyorsunuz (standart Gelen kutusu)
8 1Menü-2mesajlar-3mesajlarim-4(gelen kutusu)

teldeki g işareti kaybetmek

*#4777*8665# yazın gelen menüden 2. seçeneği seçip geri ye basın işaret kaybolacaktır

Telefon Bekleme modundayken (kayar kapak açıkken) *#8999*8378# yazıyoruz
Karsınıza test modu diye menü geliyor,
Ordan '' 2. ''donanım testine giriyorsunuz,
Sona '' 2. '' ses ayarlarına giriyosunuz,
'' 1. '' Normal'e giriyoruz,
Aşağıda tuş sesi seviyesi var orayada girdikmi,
Düzey 1 yazan yeri (bende 64 tü) orayı 0 (sıfır) yapıp kaydedip çıkıyoruz... Artık tuş sesiniz kapalı güle güle kullanın

b|@ckc|oud -> Cevap: **D 600 Mp3 Dinlerken menüyü kullanma..Kesin Çözüm** (25 Ocak 2007; 15:28:02)

hocam yine bulmuşsun bişeyler helal olsun arka fonda çalma e250 de de wardır belki bi araştırsan hocam...

FKMAL -> Cevap: **D 600 Mp3 Dinlerken menüyü kullanma..Kesin Çözüm** (25 Ocak 2007; 23:35:03)

kitlendi d820 mim yukarı ok tuşuda fayda etmedi walla

slayerxp -> Cevap: **D 600 Mp3 Dinlerken menüyü kullanma..Kesin Çözüm** (26 Ocak 2007; 1:17:39)

kesin çözüm fln deil. bu 1 yıla yakın zaman önce d600 kullananlar topiğinde verildi ve çalışmadığını gördük. farukkk yine bi topic olsun bnm olsun demişin ama malesef yalnış bilgilendiriyorsun bu sefer. istersen deiştir başlığı [&:]

farukkk -> Cevap: **D 600 Mp3 Dinlerken menüyü kullanma..Kesin Çözüm** (26 Ocak 2007; 10:42:31)

quote:

Orjinalden alıntı: slayerxp

kesin çözüm fln deil. bu 1 yıla yakın zaman önce d600 kullananlar topiğinde verildi ve çalışmadığını gördük. farukkk yine bi topic olsun bnm olsun demişin ama malesef yalnış bilgilendiriyorsun bu sefer. istersen deiştir başlığı [&:]

KONUYU DEĞİŞTİRDİM[:'(]

isimsizkahraman -> Cevap: **D 600 Mp3 Dinlerken menüyü kullanma..Kesin Çözüm** (26 Ocak 2007; 11:59:32)

d900de çalışıo teşekkürler[:'(]

emrem80 -> Cevap: **D 600 Mp3 Dinlerken menüyü kullanma..Kesin Çözüm** (26 Ocak 2007; 12:27:36)

iyi de arkadaşım d900 de bu işlemleri yapmana gerek yok ki, zaten menüden uçuş modunu devreye sokuyorsun [&:]

quote:

Orjinalden alıntı: hatsepsut

d900de çalışıo teşekkürler[:'(]

emek -> Cevap: **D 600 Mp3 Dinlerken menüyü kullanma..Kesin Çözüm** (27 Ocak 2007; 2:36:14)

quote:

Orjinalden alıntı: b|@ckc|oud

hocam yine bulmuşsun bişeyler helal olsun arka fonda çalma e250 de de wardır belki bi araştırsan hocam...

E250 de çevrim dışı mod seçeneği olarak kullanılabiliyor.Çok faydalı [:'(]

b|@ckc|oud -> Cevap: **D 600 Mp3 Dinlerken menüyü kullanma..Kesin Çözüm** (27 Ocak 2007; 12:51:19)

kardeş tamam da ben şeyi dedim bu mp3 arka fonda çalsa(mp3 dinlerken mesaj okuma v.s) d900 gibi onun bi ayarı varmıdır die sordum farukk a yine de çdışı modu için saol..[;)]
quote:

Orjinalden alıntı: emek

quote:

malimusavir -> Cevap: **D 600 Mp3 Dinlerken menüyü kullanma..Kesin Çözüm** (28 Ocak 2007; 19:53:19)

ya farukn kardeş d900 de denedim silinmiyor bu kayıt

farukkk -> Cevap: **D 600 Mp3 Dinlerken menüyü kullanma..Kesin Çözüm** (29 Ocak 2007; 20:36:06)

quote:

kardeş tamam da ben şeyi dedim bu mp3 arka fonda çalsa(mp3 dinlerken mesaj okuma v.s) d900 gibi onun bi ayarı varmıdır die sordum farukk a yine de çdışı modu için saol..[;)]
quote:

Orjinalden alıntı: emek

quote:

e 250 de malesef şuanlık yok ve çok fazla inceleyemedim cihazı elime alınca incelemelere başlarım artık [;)]
mali müşavir

kayıtı silebilirsin silinmesi lazım [:'(]karta taşı sonra ordan silmeyi dene bakalım [:'(]

ayberg73 -> Cevap: **D 600 Mp3 Dinlerken menüyü kullanma..Kesin Çözüm** (1 Şubat 2007; 23:46:55)

usta bizim 820 lere oyun nasıl yüklenir bi söylesen söylediğin kodu yazıyorum tık yok her halde değişik bu d820 lerin hadi gözünü seveyim bide usb drive lerini nerden bulabilkirim benim bilgisayar hafıza kartını görüyo telefonu görmüyo

farukkk -> Cevap: **D 600 Mp3 Dinlerken menüyü kullanma..Kesin Çözüm** (2 Şubat 2007; 8:27:22)

quote:

Orjinalden alıntı: ayberg73

usta bizim 820 lere oyun nasıl yüklenir bi söylesen söylediğin kodu yazıyorum tık yok her halde değişik bu d820 lerin hadi gözünü seveyim bide usb drive lerini nerden bulabilkirim benim bilgisayar hafıza kartını görüyo telefonu görmüyo

oyun yüklemesi anlatılıyor forumda d 820 lerdede oyun yükleme kodlar aynı [:'(]

usb drıverlerini www.telpa.com.tr den tel modelini seç yükleme seçeneğinden indirebilirsin [:'(]

serrrrro -> Cevap: **D 600 Mp3 Dinlerken menüyü kullanma..Kesin Çözüm** (9 Şubat 2007; 20:55:30)

Teşekkürler faruk[:'(]

yaskurt -> Cevap: **D 600 Mp3 Dinlerken menüyü kullanma..Kesin Çözüm** (13 Şubat 2007; 20:56:02)

arkadaşlar D500 de uçak modundaki yazanları yaptıktan sonra nasıl iptal etcez onu kartı görmüyo telefon hemen cevap verirseniz sevinirim yaskurt@gmail.com msn adresim biri yardımcı olsun lütfen...

farukkk -> Cevap: **D 600 Mp3 Dinlerken menüyü kullanma..Kesin Çözüm** (14 Şubat 2007; 9:05:42)

quote:

Orjinalden alıntı: yaskurt

arkadaşlar D500 de uçak modundaki yazanları yaptıktan sonra nasıl iptal etcez onu kartı görmüyo telefon hemen cevap verirseniz sevinirim yaskurt@gmail.com msn adresim biri yardımcı olsun lütfen...

böyle bir sorun olmaz arkadaşım teli aç kapa yap hattını tak çalışacaktır [:'(]

malimusavir -> Cevap: **D 600 Mp3 Dinlerken menüyü kullanma..Kesin Çözüm** (3 Mart 2007; 16:11:03)

bu arada faruk bu format kodunun javalalra ellemediğinden emin misin?

farukkk -> Cevap: **D 600 Mp3 Dinlerken menüyü kullanma..Kesin Çözüm** (5 Mart 2007; 14:33:50)

quote:

Orjinalden alıntı: malimusavir

evet eminim ben kendim bunları bizzat deniyorum [:'(]

malimusavir -> Cevap: **D 600 Mp3 Dinlerken menüyü kullanma..Kesin Çözüm** (5 Mart 2007; 15:33:40)

bi de faruk bu mig33 de takılırken sürekli http bilgisi gönderilsin mi diye onun önüne nasıl geçerim???

müdür -> Cevap: **D 600 Mp3 Dinlerken menüyü kullanma..Kesin Çözüm** (5 Mart 2007; 17:39:11)

Hocam güzel paylaşımların için sagol..
quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

evet eminim ben kendim bunları bizzat deniyorum [:'(]

farukkk -> Cevap: **D 600 Mp3 Dinlerken menüyü kullanma..Kesin Çözüm** (5 Mart 2007; 18:58:03)

quote:

bi de faruk bu mig33 de takılırken sürekli http bilgisi gönderilsin mi diye onun önüne nasıl geçerim???

mige girince setting e gir auto loğini of yap [:'(] birde giriş yaparken tcp yi kullan yani soket bilgisini kullan http yi değil [&:]

malimusavir -> Cevap: **D 600 Mp3 Dinlerken menüyü kullanma..Kesin Çözüm** (10 Mart 2007; 20:27:27)

sağolasın kardeşim

SudKaiDo -> Cevap: **D 600 Mp3 Dinlerken menüyü kullanma..Kesin Çözüm** (14 Mart 2007; 21:29:08)

Faruk helal valla[:'(]
su kendi telefonuna istenen numaradan mesaj yollama olayi nedir biraz acabilirmisin?

mesela oraya arkadasimin numarasini yazinca benim telin gelen kutusunda o numaradan gelmis gibi bir sms mi görünecek?
x700 de oluyormu?

2. 6.Metin Mesaj secin
3. 1.Mesaj Kaydet

*#8999*8378# yazdim ama bende 5 secenek cikti metin mesaj dyie bir sey yoktu :(

farukkk -> Cevap: **D 600 Mp3 Dinlerken menüyü kullanma..Kesin Çözüm** (15 Mart 2007; 17:07:18)

quote:

Orjinalden alıntı: SudKaiDo

Faruk helal valla[:'(]
su kendi telefonuna istenen numaradan mesaj yollama olayi nedir biraz acabilirmisin?

mesela oraya arkadasimin numarasini yazinca benim telin gelen kutusunda o numaradan gelmis gibi bir sms mi görünecek?
x700 de oluyormu?

2. 6.Metin Mesaj secin
3. 1.Mesaj Kaydet

*#8999*8378# yazdim ama bende 5 secenek cikti metin mesaj dyie bir sey yoktu :(

EVET AYNEN ÖYLE [:'(]

demirkandemir -> Cevap: **SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLİ KODLAR** (18 Mart 2007; 8:02:18)

quote:

RADYODAN KAYIT

[b]ARKADAŞLAR X 700 VE E 250 RADYOSUNDAN TELE ÇEKİM YAPABİLİRSİNİZ NASILMI.RADYOYU AÇ SESİ HOPARLÖRE DIŞA VER[:'(]SONRA GERİ ARAMA EKRANINA DÖN RADYO AÇIK KALSIN SONRA TELDEN *#22671# YAZI GELECEK EKRANA O YAZIYI KAPATMAYIN ŞUANDA RADYODAN TELE ÇEKİM YAPIYOR.ÇEKİMİ SİZ DUYAMIYORSUNUZ ÇEKİMİ KAPAT *#22672# ÇEKİM KAPA BUKADAR KOLAY GELSİN[:'(]

radyo dinlerken bu kodu gir sonra hiç bir tuşa basma kapatırken kodu gir yüklenen ses sesler bölümüne yüklenecek[:'(]

valla kardeşim olmadı bu yaf. dediğin gibi yaptım. kodu yazınca hiç bişey olmuyo. normal arama ekranında kalıyo. hiç bi yazı felan çıkmıyo?????

farukkk -> Cevap: **SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLİ KODLAR** (20 Mart 2007; 20:57:25)

quote:

Orjinalden alıntı: demirkandemir

quote:

RADYODAN KAYIT

valla kardeşim olmadı bu yaf. dediğin gibi yaptım. kodu yazınca hiç bişey olmuyo. normal arama ekranında kalıyo. hiç bi yazı felan çıkmıyo?????

NASIL OLMAZ ARKADAŞIM TELEFONUN X 700 YADA E250 İSE KESİN OLACAKTIR DENE [:'(]

mursel23 -> Cevap: **SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLİ KODLAR** (21 Mart 2007; 10:13:18)

quote:

Orjinalden alıntı: demirkandemir

quote:

RADYODAN KAYIT

Küçük bir hata.. *#22671# yerine #*22671# yazın aynı şekilde kaydı durdurmak için *#22672# yerine #*22672# yazın.. [:'(]

demirkandemir -> Cevap: **SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLİ KODLAR** (21 Mart 2007; 17:57:57)

tek ben mi denemişim bunu yaf. kimse olmuyo dememiş. neyse sağol kardeşim. şimdi oluyo.

ama bi sorun daha var birader; aynen dediğin gibi bi yazı geliyo ekrana doğru kodu girdiğinde. ses kesiliyo ve yazı yine ekranda duruyo. ama kaydı bitirmek istediğimizde ekranda çıkan kodu girin yazın diyo kaydı durdurmak için. o kod da senin dediğin kod. yazıyorum o kodu hiç bişey olmuyo. zaten yazılmıyo bile. ama kırmıza kapama tuşuna basıyorum yazı gidiyo ama ses halen yok. kırmızıya bastıktan sonra kaydı durdurma kodunu girince kayıt duruyo ve radyo sesi gelmeye başlıyo. ama dsoyalarımda açtığın zaman kaydetmiş ama hiçbi ses gelmiyo. çalıyo aslında ama hiçbi ses gelmiyo???

dadash25 -> Cevap: **SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLİ KODLAR** (25 Mart 2007; 21:04:45)

ya bu 3250de çevrimdışı moda nası geçlio denedim denedim olmuo simi çıkarıp kodu giriorum sonra tel i açıp kapıorum sonrasında geçiş ypmam için ne yapmam lazım açılıştamı soruo???

farukkk -> Cevap: **SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLİ KODLAR** (26 Mart 2007; 11:08:38)

quote:

Orjinalden alıntı: dadash25

ya bu 3250de çevrimdışı moda nası geçlio denedim denedim olmuo simi çıkarıp kodu giriorum sonra tel i açıp kapıorum sonrasında geçiş ypmam için ne yapmam lazım açılıştamı soruo???

ARKADAŞIM NOKIA TOPİĞİNE SORSAN DAHA İYİ OLURDU [:'(]

dadash25 -> Cevap: **SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLİ KODLAR** (26 Mart 2007; 13:57:39)

yanlış yazmışım 3250 deil e250 ama hallettim ok [:'(]

mxlove -> Cevap: **SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLİ KODLAR** (28 Mart 2007; 10:40:28)

yaw arkadaşlar bir şey soracıktım bluethott la aldığım şeyleri nasıl hafıza kartına direk almasını sağlarım.

farukkk -> Cevap: **SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLİ KODLAR** (28 Mart 2007; 16:16:04)

quote:

Orjinalden alıntı: mxlove

yaw arkadaşlar bir şey soracıktım bluethott la aldığım şeyleri nasıl hafıza kartına direk almasını sağlarım.

TEL HAFIZAN DOLU İSE HAFIZA KARTINA KAYIT YAPAR YOKSA HAFIZA KARTINA DİREK KAYIT YAPAMAZSIN [:'(]

alpercema -> Cevap: **SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLİ KODLAR** (28 Mart 2007; 21:44:56)

dostum kodu girince kayıt yapıyor fakat aramaları kaydedemiyoruz var mı yapabileceğin bi güzellik bide e250 de bluetooth la cevrimiçi internete bağlan gibisinden bi şey var wireless sayesinde falan internete girebiliyoz mu acaba

farukkk -> Cevap: **SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLİ KODLAR** (29 Mart 2007; 8:43:49)

quote:

Orjinalden alıntı: alpercema

dostum kodu girince kayıt yapıyor fakat aramaları kaydedemiyoruz var mı yapabileceğin bi güzellik bide e250 de bluetooth la cevrimiçi internete bağlan gibisinden bi şey var wireless sayesinde falan internete girebiliyoz mu acaba

imzamda opera mini yi kur internet için wireless gibi değil kontörlü [:'(]

erencikefe -> Cevap: **SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLİ KODLAR** (30 Mart 2007; 21:10:31)

sevgili kardesim rus sitesinden verdigin oyunlardan baya bi indirdim esimin e-900 telefonuna yükledim fakat benim e-390 telefonuma yükleyemiyorum. yani bluetooth dan jad ve jar dosyalarını alıyorum ama *+9998*5282+ (+lar kare) seklinde girince bisey olmuyor. e-390 için baska bi numara sayı kombinasyonumu gireceğiz. bi yardım edersen çook teşekkür ederim.

erencikefe -> Cevap: **SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLİ KODLAR** (30 Mart 2007; 21:14:34)

unuttum sormayı pardon birde e-390 ile msnde görüşmek mümkünmü cepdemsn den hem kendim için hem de e-900 için messenger indirdim her ikisinde de çalıştıramadım yardımlarını bekliyorum.

farukkk -> Cevap: **SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLİ KODLAR** (31 Mart 2007; 13:12:45)

quote:

Orjinalden alıntı: erencikefe

unuttum sormayı pardon birde e-390 ile msnde görüşmek mümkünmü cepdemsn den hem kendim için hem de e-900 için messenger indirdim her ikisinde de çalıştıramadım yardımlarını bekliyorum.

MSN ÇALIŞMASI LAZIM İMZAMDAKİ MSNİ KUR AYARKLARI DEDİĞİM GİBİ YAP

farukkk -> Cevap: **SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLİ KODLAR** (31 Mart 2007; 13:15:13)

quote:

sevgili kardesim rus sitesinden verdigin oyunlardan baya bi indirdim esimin e-900 telefonuna yükledim fakat benim e-390 telefonuma yükleyemiyorum. yani bluetooth dan jad ve jar dosyalarını alıyorum ama *+9998*5282+ (+lar kare) seklinde girince bisey olmuyor. e-390 için baska bi numara sayı kombinasyonumu gireceğiz. bi yardım edersen çook teşekkür ederim.

E 390 NA OYUN PROGRAM YÜKLEMESİNİ BİLKMİYORUM AMA FORUMDAKİLERİ BİR DENE [:'(]

TuVNeRa -> Cevap: **SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLİ KODLAR** (31 Mart 2007; 13:51:20)

Biri şu D 900 ün sim kartını tornavidasız nasıl çıkartılabileceğini de yazsa iyi olur.[sm=s20.gif]

dadash25 -> Cevap: **SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLİ KODLAR** (31 Mart 2007; 17:37:14)

bari bikaç soruda ben sorayım [:@]

1- Bu telefonun muzik çalarında liste oluşturması var tamam eyvallah dedik ama 1 listeye en fazla 30 şarkı atabiliyoruz daha fazla atamıoruz bu neden, bunun başka bi ayarı filan var mı ya da başka bi ekleme yolu ?

2- Muzik çalarken menüde gezmesi yok, bunun çaresi var mı ?

3- Müzik çalarda görsel efektler var ya onları kapatması yok mu, hiç güzel durumuoda :D ilk basta çıkan play simgesi bile daha güzel :D

Ayrıca bu telefonu alacaklara bi tavsiyem var bunu almadan önce lg' nin kg200 modelini incelesinler bence...eğer kızaklı telefonlara karşı bi sempatileri yoksa o telefonu alcaklarından eminim paranız boşa gitmesin bence...
Bu telefondan ne ayrıcalığı var diiceksiniz abim almış baktım çok çok üstün ve daha ucuz bi telefon

1- Müzik çalarken menüde gezilebilio
2- Ses kalitesi daha güzel ve telefonun arkasında ayrıca bi hoparlör var
3- Kamera 1.3 megapiksel
4-Uçak modunu açmak için kodlarla uğraşmıosunuz :D

5-Ben bunu aldım pişmanım, sizde alıp pişman olmayın..........

farukkk -> Cevap: **SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLİ KODLAR** (2 Nisan 2007; 17:08:27)

quote:

1- Bu telefonun muzik çalarında liste oluşturması var tamam eyvallah dedik ama 1 listeye en fazla 30 şarkı atabiliyoruz daha fazla atamıoruz bu neden, bunun başka bi ayarı filan var mı ya da başka bi ekleme yolu ?

3- Müzik çalarda görsel efektler var ya onları kapatması yok mu, hiç güzel durumuoda :D ilk basta çıkan play simgesi bile daha güzel :D

Ayrıca bu telefonu alacaklara bi tavsiyem var bunu almadan önce lg' nin kg200 modelini incelesinler bence...eğer kızaklı telefonlara karşı bi sempatileri yoksa o telefonu alcaklarından eminim paranız boşa gitmesin bence...
Bu telefondan ne ayrıcalığı var diiceksiniz abim almış baktım çok çok üstün ve daha ucuz bi telefon

3- Kamera 1.3 megapiksel

BUNLARIN HENÜZ ÇARESİNİ BULAMADIK[sm=s20.gif]

izmirli mert -> Cevap: **SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLİ KODLAR** (3 Nisan 2007; 14:20:47)

uçak mode doğru ise çok iyi bir buluş helal olsun[:'(]

dadash25 -> Cevap: **SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLİ KODLAR** (4 Nisan 2007; 17:44:15)

quote:

quote:

3- Kamera 1.3 megapiksel

BUNLARIN HENÜZ ÇARESİNİ BULAMADIK[sm=s20.gif]

bayağı zor sorular seçmişim o zman hihi :) ama bu telefonu alacağınıza gidin dediim lg yi alın binkat memnun kalırsınız....

KalsiyumKarbonat -> Cevap: **SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLİ KODLAR** (5 Nisan 2007; 0:23:12)

çok işe yaradı sağol [:'(]

farukkk -> Cevap: **SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLİ KODLAR** (19 Nisan 2007; 18:08:29)

quote:

Orjinalden alıntı: KalsiyumKarbonat

çok işe yaradı sağol [:'(]

ÖNEMLİ DEĞİL ARKADAŞIM[:'(]

volkan_gs -> Cevap: **SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLİ KODLAR** (19 Nisan 2007; 20:06:10)

Teşekkürler farukkk

dadash25 -> Cevap: **SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLİ KODLAR** (21 Nisan 2007; 13:45:51)

ya ben bişi sorcam ben bu telefonda bellek kartına şifre atmak istiorum mesela ama ayarlar güvenlik gizlilikten kartı işaretliorum sonra karşıma bi şifre ekranı gelio orda bi şifre istio ve ben deniorum hep yanlış dio acaba tel in default bi şifresi mi var ? varsa bunu bilen lütfen yazsın...

farukkk -> Cevap: **SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLİ KODLAR** (21 Nisan 2007; 17:36:01)

quote:

ya ben bişi sorcam ben bu telefonda bellek kartına şifre atmak istiorum mesela ama ayarlar güvenlik gizlilikten kartı işaretliorum sonra karşıma bi şifre ekranı gelio orda bi şifre istio ve ben deniorum hep yanlış dio acaba tel in default bi şifresi mi var ? varsa bunu bilen lütfen yazsın...

orjinal ayarları değiştirmediysen 8 tane 0 dır 00000000 [:'(]

ilhanAslan -> Cevap: **SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLİ KODLAR** (21 Nisan 2007; 23:14:54)

s.a arkadaşlar bende E250 var gayet memnunum ama bir sorum olucak telefon hafızası 15 mb diyor ama bunun sadece 10 mb nı kullanabiliyoruz geri kalan 5 mb java oyunları vs ayrılmış ben java oyunlarını sildim ama hala aynı bellek durumu java oyunlarına ayrılmış olan kısmı kullanabilirmiyiz yardımcı olursanız sevinirim

faruk sen bilirsin yaa

svideoz -> Cevap: **SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLİ KODLAR** (21 Nisan 2007; 23:18:47)

arkadaşım bildiğim kadarıyla bellek miktarı ön tanımlı yani java oyunları silsen dahi bellekte ayrılmış kısmı kullanma şansın malesef yok

ilhanAslan -> Cevap: **SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLİ KODLAR** (21 Nisan 2007; 23:22:49)

tşkler kardeşim saolasın ilgilendiğin için ama inş vardır öyle bişey olsa iyi olurdu...

hyperdrake -> Cevap: **SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLİ KODLAR** (22 Nisan 2007; 3:11:26)

bırakın bu işleri ya 2 gün önce kthy uçuşunda hostesin biri telefonumu görüp o ne dedi dedim kapalı gibi oluyo bu bak çevrimdışı modu dedim. allahın abidik kubidik dik saçlı koca popolu salak hostesi eline aldığı güzelim telefonumu kapatıp koltuğun üstüne fırlattı vede kemere çarptı telefonum. yani bu dünyada bu kadar öküz kıt varken uçak modu kim biz kim arkadaşlar.
not: bu olay kthy firması uçuşunda yaşandı.

Kenshi -> Cevap: **SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLİ KODLAR** (22 Nisan 2007; 4:51:40)

Ses kaydı olayı nefis oldu... Eline saglık

farukkk -> Cevap: **SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLİ KODLAR** (23 Nisan 2007; 9:58:38)

quote:

Orjinalden alıntı: Kenshi

Ses kaydı olayı nefis oldu... Eline saglık

ÖNEMLİ DEĞİL ARKADAŞIM[:'(]

farukkk -> Cevap: **SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLİ KODLAR** (13 Mayıs 2007; 19:15:53)

quote:

Orjinalden alıntı: hyperdrake

bırakın bu işleri ya 2 gün önce kthy uçuşunda hostesin biri telefonumu görüp o ne dedi dedim kapalı gibi oluyo bu bak çevrimdışı modu dedim. allahın abidik kubidik dik saçlı koca popolu salak hostesi eline aldığı güzelim telefonumu kapatıp koltuğun üstüne fırlattı vede kemere çarptı telefonum. yani bu dünyada bu kadar öküz kıt varken uçak modu kim biz kim arkadaşlar.
not: bu olay kthy firması uçuşunda yaşandı.

doğru söylemişsin arkadaşım[:'(]

flywalker -> Cevap: **SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLİ KODLAR** (16 Mayıs 2007; 16:55:54)

quote:

quote:

E 390 NA OYUN PROGRAM YÜKLEMESİNİ BİLKMİYORUM AMA FORUMDAKİLERİ BİR DENE [:'(]

kod olarak *#8999*5282# denersen işe yarar sanırım.

insider3 -> Cevap: **SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLİ KODLAR** (18 Mayıs 2007; 23:42:21)

benim telde kitlendi yaa

ncnern -> Cevap: **SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLİ KODLAR** (21 Mayıs 2007; 5:02:12)

quote:

3- Kamera 1.3 megapiksel

kardeş bana kalırsa d900 aldığına pişman olma sorularına cevap vereyim

1-listeleme yaparak 4 tane liste hazırlayabiliyorsun herbiri 30 ar tane den 120 tane şarkıyı müzik calara atabiliyorsun

2- müzik calarken d900 da da menülerde gezebiliyorsun (müzik caları aç ordan ayarları sec orda müzik diğer seslerin yerine geçer acık konuma getir) artık menülerde rahatlıkla gezebilirsin

3- ne yazık ki görsel efekti kapatamıyorsun

ve ucak modu için kod yazmana gerek yok ayarlardan telefon ayarlarına gir en altta cevrimdışı modu var onu açık konuma getirdiğinde ucak modu gecmiş oluryor ve hattın kapalı konumda telefonun acık ama sana kimse ulaşamıyor

kamerasıda 3.0 mgp lg den daha iyi

farukkk -> Cevap: **SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLİ KODLAR** (31 Mayıs 2007; 18:22:42)

up[:'(]

Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.890625