Şimdi Ara

FEEL 550 WATT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bi sistem topluyorum kendime Core2 ve DX10 destekli e.kartı var sistemde FEEL marka kasalar sisce yeterlimidir böle bi sisteme.

120GB SSD x 3 RAID0 - TOSHIBA DT01ACA100 1 TB HDD - XIGMATEK VECTOR S 750 WAT 80 PLUS PSU - GAMEPOWER WARLOCK MECHANİCAL KEYBOARD RGB - LOGİTECH G300S
  • ben e6300 ve x1950pro kullanıyorum.Herhangi bir sorun yok.
  • Valla feel kasaların gücünden şikayet edeni duymadım da, sesinden çok şikayetçi var.Bir kasa tanırım thermaltake ve power supply ı hep ayrı almanızı tavsiye ederim.
  • Feel kasalarının psu'su cok kaliteli degil dogru ama dandikte degil. Sana yeterli olacaktır. Ses olayına gelirse suan yanı başımda Feel oldugundan hemen bir yorum yazayim. Cok ses cıkarıyor dogru ama insan bir süre sonra alısıyor yani ne bileyim.
    Daha Fazla Göster
  • Bendede Feel Hurricane2 550 watt psu lusu var.Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum.Daha öncede 1 ini kullanmışdım.Pek kaliteli değildi ama 2 sinden şimdiye kadar hiçbir şikayetim olmadı.Ne psu ile ilgili ne kalite ile ilgili.Sonucta üst sınıf pahalı bi kasa değil ama bana göre fiyatı ile oranlarsanız oldukça iyi.Fan sesi konusunda ise eğer sessiz bir sistem istiyorsanız pek uygun deil çünkü fan sesi rahatsız edebilir.
    120GB SSD x 3 RAID0 - TOSHIBA DT01ACA100 1 TB HDD - XIGMATEK VECTOR S 750 WAT 80 PLUS PSU - GAMEPOWER WARLOCK MECHANİCAL KEYBOARD RGB - LOGİTECH G300S
  • bak bende 450 watt olanından aldım kasanın ama hiç çalıştırmadım imzamdakı psuyu kullanıyorum
    cok sessiz bı psu

kasanın içinden cıkan psuya o güzelim sistemı emanet etme sen işini sağlama al
    hem parçaların daha stabıl çalışması için şöle gerçekten 550-600 watt arası psu lazım

Orjinalden alıntı: Comaa

Ses benim icin o kadar önemli değil Z-5500 olduğu icin maksadım yeni alacağım sistemi Core2 ve 8800 GTS gibi parcalarda sorun cıkmaması.

Konuya cevap yazmayacaktım ama 8800GTS kelimesi gecince yazmadan edemedim. Feel PSU 'ları 8800GTS-GTX 'in altından kalkamaz, size tavsiyem daha kaliteli bir ürüne yönelmeniz.

Ses benim icin o kadar önemli değil Z-5500 olduğu icin maksadım yeni alacağım sistemi Core2 ve 8800 GTS gibi parcalarda sorun cıkmaması.

8800gts e feel mı alıcaksın.o sitemi calıstırmaz o.Çalistirsada fazla dayanmaz.
    INTEL i7 6700 - GIGABYTE H170-HD3-CF - KİNGSTON DDR4 16GB HYPERX FURY BLACK 2133MHz - EVGA GeForce® GTX 1070 SC2 - CASPER 27" M2758QP 144HZ 1Ms
  • quote:

FEEL kasaların PSU ları ii değil diyolardı onun icin şüpeye düştüm sormak istedim.

geçen gün voltaj düştü evde bir ampülü yedi benim pc feel 450w var içinde arkadaşta 550w silverstone var benmki pıfffff dedi söndü,arkadaşınki de canavar gibi çalışmaya devam etti bilmem anlatabildim mi
    bende de feel var ama şu an asus kasaların içinden çıkan fsp marka psuyu kullanıyorum çok daha sağlam çalışıyor, feel voltaj düşmelerinde hemen kapanıveriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achfighter -- 23 Ocak 2007; 16:29:10 >

Orjinalden alıntı: achfighter

güzel sistem toplayacaksın galiba bence o sisteme o psu yetmez
    eğer olur da bir gün psu patlarsa o kadar pahalı bileşenlere yazık olur
    bende de feel var ama şu an asus kasaların içinden çıkan fsp marka psuyu kullanıyorum çok daha sağlam çalışıyor, feel voltaj düşmelerinde hemen kapanıveriyor

999
    Tebessüm, iki insan arasındaki en kısa mesafedir.
  • bırakın böyle sistemlere feel tavsiye etmeyi hurda yığını teneke parçası kaç kişinin psu su yandı aratın Allah Aşkına.. Sizin yaptığınız anadol'a porsche motoru takmaktan başka birşey değil..sistemini emanet edebileceğin en iyi fiyat perfomans güç kaynakları sırası ile:
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=lc6550
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=BN035
    Özellikle şu Be Quiet'ın özelliklerine bakın bir Allah Aşkına bunlardan hangisi feel de var hiçbiri yok..

İşte Be Quiet Özellikleri:
    be quiet! Straight Power ileri teknolojisi ve ihtiyaçlarınızın ötesi ile beraber yarının teknolojisini karşılayacak yapısı ile size fiyat/perfomans üstü bir ürün sunuyor..

Straight Power serileri %83 verimlilik düzeyi ile dünyada sayılı markanın ulaşabileceği bir değer ile birçok bilindik markayı çok gerilerde bırakıyor. Buna ek olarak Straight Power, Avrupa Birliğinin öngördüğü tüm güvenlik ve koruma sertifikaları ile beraber size gerçek kaliteyi gerçek mühendislik ile sunuyor.

Bu güç kaynağının en önemli özelliği sahip olduğu ısı kontrollü (yani kasanızın içindeki ısıya göre hareket eden, kasa içi ısı artınca dönüş hızı artan, kasa içi sıcaklık düşünce dönüş hızını düşüren) sistemi sayesinde hem sessizliği hem de kasa içi sıcaklık düşüşünü size garanti ediyor. Buna ek olarak sahip olduğu 3 adet fan konnektörü ile kasa içi ya da işlemci, ekran kartı soğutucu fanlarınızı kontrol imkânı sunuyor.
    Straight Power serisi Atx 2.2 V standartlarını kullanarak günümüzün birçok güç kaynağında olmayan bu teknolojisi ile beraber çift kanal 12V kullanarak ekran kartınızı ve işlemcinizi ayrı ayrı beslemek suretiyle diğer güç kaynaklarının aksine (tek kanal kullanan) güçlü ekran kartı ve işlemci kullanımında tam perfomans ve stabiliteyi sunuyor. Bu ürün sayesinde tüm bileşenlerinizi perfomans kaybı olmadan kullanabileceksiniz.

6 Adet HDD güç kablosu, 8 adet 4 pin molex ve 1 adet fdd kablosu sayesinde her anakarta ve desktop sisteme uygun bir güç kaynağıdır.

2 adet 6 Pin Pci Express çıkışı sayesinde Nvidia Sli ve Ati Crossfire Tam uyumludur.

Ayrılıp birleştirilebilir 20/24 pin güç kablosu ile hem en yeni hem eski anakartlara uyumlu bir güç kaynağıdır. Sadece bu kadarı ile de kalmayıp, 2 adet p+ bağlantı yuvası sayesinde EATX Extreme ilemci ya da Server sistemler için de uygundur.

Teknik Veri:
    500 Watt Güç kaynağı
    ATX12V Model 2.2
    20/24 Pin Anakart Konnektörü
    2x PCI-Express Konnektör Sli+Crossfire
    8x SATA Güç Kablosu
    6x 4 Pin Molex Kablosu (Ide hdd, cd rom, dvd writer vs...)
    1x 3 Pin Disket Sürücü Kablosu
    1x 120mm Süper Sessiz Soğutma Fanı
    0,99 Değerinde Aktif PFC
    2 ayrı 12V kanalı
    2x P4 Connnector (1xP8) Server Kablosu
    3x 3 Pin Fan Kontrol Kablosu
    Amper Değerleri: 3,3V: 30A, 5V: 30A, 12V: 34A, 12V1: 25A, 12V2: 18A, -12V: 0,5A, 5VSB: 2,5A

Evet Ucuz bir ürün değil ama milyarlık sistem alıp da saçma sapan güç kaynakları kullanmaya değmez..

• FEEL kasalarda hava sirkülasyonu iyi,fakat:Gürültücü ve işçiliği,malzemesi kötü.(Pervanesi yamuk(!) dönene bile rastladım)
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.