Şimdi Ara

!!! Oyunlarınızı Kataloglayarak Oyun Arşivi Yapın !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  !!! Oyunlarınızı Kataloglayarak Oyun Arşivi Yapın !!!

Game Collector 2.3.3 (Türkçe)

Game Collector ile elinizde bulunan tüm oyunları bir veritabanı içinde kataloglayabilirsiniz. Bu programla oyun koleksiyonunuz içinde bulunan tüm oyunları derli toplu bir şekilde sınıflandırabilir ve düzenleyebilirsiniz. Bu sayede oyunlarınız hakkında daha sağlam ve detaylı bilgiye erişmiş olursunuz.

Program oyunlarla ilgili geniş bilgi girişi imkanı sunuyor. Bu sayede oyunlarla ilgili her türlü bilgiyi girebilirsiniz. Örneğin: Başlık, tür, seri, sürüm tarihi, yayıncı, geliştirici, koleksiyon durumu, ön ve arka kapak resmi, dil, ülke, sistem gereksinimi, hazırlayanlar listesi, satın alma tarihi, fiyatı, konumu gibi.

Programa detaylı bilgi girişi yapabileceğiniz gibi detaylı bir arama da yapabilirsiniz. Ayrıca oyunları sıralayabilir ve düzenleyebilirsiniz. Program içinde tüm oyun veritabanını yazdırarak elinizdeki varolan oyunların bir listesini de kağıda dökebilirsiniz.

Program çeşitli internet kaynaklarından oyun bilgileri ve kapak resimleri de alabilir. Ayrıca tarayıcıdan taratarak oyunların kapak resimlerini de programa ekleyebilirsiniz.

Sihirbaz arayüze sahip olduğundan yapacağınız işlemleri adım adım yapabilirsiniz.

Program Türkçe dahil çoklu dil seçeneğiyle birlikte gelir. Türkçe olması programa artı katkı sağlamış oluyor. Bu sayede daha anlaşılır ve kolay bir şekilde programa hakim olabilirsiniz.

Programı Türkçe yapmak için izlenecek yol: Ana pencerede bulunan "Tools" a tıklayıp "Language" den de "Türkçe" yi seçtiğinizde program Türkçe olur.

6 MB boyutunda ve Türkçe olan programı indirmek için alttaki linke tıklayın.

=:= Ekran Görüntüsü İçin Tıklayın =:=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 20 Şubat 2010; 18:04:21 >

• programın linkini verdiğin için teşekkürler. işime yarar bu program

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocabiyik222 -- 12 Ocak 2007; 13:25:39 >
  • Evet gerçekten güzel bir program.Özellikle arşiv yapmayı sevenler için.

• Bunun İlacı(Keyi) Yokmu Acaba. 1 Ay Geçti Şuan Açamıyorum Tüm Emeğim Çöpe Gidicek Yoksa :(
    1 Aydır Arşiv Yapıyorum Şimdi Açamazsam Gidicek Hepsi Yardım Lütfen :(

VArsa İlacı Pmden Atarsanız sevinirim..
    YAsak Olduğunu Biliyorum ama 1 Aylık Emeğim Gidicek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proud2BeTurk -- 8 Mayıs 2007; 4:38:17 >
  • Emule dan arat biraz mutlaka çıkar ilaçlanmışı
  • valla bu çok ii geldi teşekkürler baba
  • peki program ücretsiz mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler
  • Sağol paylaşım için.
  • çok saol (rep falan dermişim şimdi)
  • teşekkürler hocam
  • Rietveld Yine Bomba Gibisin Kardeşim ;)
  • teşekkürler deniyecem:)
  • Üstatlar .gmc uzantılı Game Collectorz hazır veritabanı mevcut mudur? Hani elimdeki mevcut oyunlar değil de, olası tüm PC oyunlarının listesi bulunabilir mi?
  • Hem download hem de resim linkleri ölmüş malesef...
  • İşte size caps ve download linki:Zorla buldum.Tüm linkler ölü..Ama bizden kaçmaz.:)

İNDİR:
    http://www.dosya.cc/GameCollector2.3.3_T_rk_e_.rar.html

Rar şifresi:www.depoprogram.tr.cx

Hasan kardeş aynı anda yazmışız herhalde.:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chingachgook -- 17 Temmuz 2008; 22:16:11 >

• vistadaki oyun gezginini tercih ederim. herşeyi kendi hallediyor. eski oyunlar hariç, bazılarını sürüklediğim için yetersiz bilgi var. şu basit oyunları listeden kaldırabiliyorsunuz

• quote:

Orjinalden alıntı: Kıdemli

vistadaki oyun gezginini tercih ederim. herşeyi kendi hallediyor. eski oyunlar hariç, bazılarını sürüklediğim için yetersiz bilgi var. şu basit oyunları listeden kaldırabiliyorsunuz

yüklü oyunları kendi mi görüyo?
    ki öyleyse benimkileri görmemiş
    kendi görmüyorsa nasıl tanıtıyoruz?
  • Her oyunu Barkodu veya ismi ile netten listesindeki sitelerden buluyor ve resimler dahil herşeyi ekliyor. İsmi manuel olarak siz giriyorsunuz tabi. Böylece katalog oluşturuluyor. Ancak bir defa katalog oluşturulduktan sonra, veritabanı yedeklenip taşınabiliyor...
    Yani Otomatik arşiv sözkonusu değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinikAnkara -- 22 Ağustos 2008; 8:32:26 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.