Şimdi Ara

Windows 10 22H2 Rehberi | 14 EKİM 19045.6456 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU] (334. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.729
Cevap
591
Favori
1.858.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
120 oy
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir sorum var daha önce orj windows kullanmadım ama windows 10'u çok beğendim satın almayı düşünüyorum. Bugün gidip windows 8.1 alsam yine 10'a güncelleyebilirim değil mi? İndirimli windows 8.1 alma ihtimalim mevcut o yüzden soruyorum..

Ayrıca windows 10'u direk olarak satın alıp indirebileceğim bir yöntem mevcut mu? Hiç rastlamadım TR Microsoft store'da..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Arda1043

Nasıl yani bende 0 dan kurdum ama olmadı team wiever ile yapabilirmisiniz bana acaba

Hocam parlaklık yüksekliği ayarlanamıyor sıkıntılar kendini gösterdi yine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nec85

Arkadaşlar bir sorum var daha önce orj windows kullanmadım ama windows 10'u çok beğendim satın almayı düşünüyorum. Bugün gidip windows 8.1 alsam yine 10'a güncelleyebilirim değil mi? İndirimli windows 8.1 alma ihtimalim mevcut o yüzden soruyorum..

Ayrıca windows 10'u direk olarak satın alıp indirebileceğim bir yöntem mevcut mu? Hiç rastlamadım TR Microsoft store'da..

Fiyatı 199 dolar hocam. İndirim olsa da alınsa keşke.

ben şöyle biliyorum yanlışsa düzeltilsin. eğer bir yıl içinde win 8 den 10 a yükseltme yaparsan senden para talep etmiyor. ancak 1 yıl sonra yükseltme yaparsan senden para talep edecektir. ayrıca win 10 fiyatlarıda açıklandı. home 119 dolar, pro ise 199 dolar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

1) Windows 8.1 kurulu iken 2 SSD + 1 HDD kullanıyordum. Windows 10'u kurduğumda 1 SSD'i mi görmemeye başladı. Kabloları kontrol ettim çıkan bir kablo yok. Dİsk Management ve BIOS'ta da SSD görünmüyor. Aygıt yöneticisinde de tanımlanamayan bir aygıt görünmüyor.

2) Geforce Experience'ı kurmama rağmen programı açamıyorum.

3) Windows 10'u tekrar kurmak istersem önce windows 8'i kurup daha sonra tekrar 10'a yükseltme mi yapmam gerekir ?

Bilgi alabileceğim bir kaynak türkçe/ingilizce gösterirseniz de olur.

Teşekkürler.

xp kullanıyorum..

iki tane harddisk var. Hazır pc.

NOrmalde win 7 home starter kurulu olarak gelmişti orjinalinde.
    Ama dosyaları silinince ve xp kullanmak istediğimden xp ile yola devam ediyorum..

80 gb lık bir harddiskim var.
    win 10 iso dosyasını indirdim. Ve anlatılan şekilde usb drivere yazdım.

Kurmak istediğimde ise NTDLR dosyası eksik diye hata alıyorum.
    Bİr kaç sefer indirip, tekrar tekrar usbye kurarak denedim ama sonuç aynı..

Bu sorunla karşılaşıp, çözen varsa ve bir yol gösterirse sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler.
  • merhaba. tam anlatamadım sanırım. daha önce windows 8 olsun windows telefon olsun onedrive üzerine yedekleme alıyorduk ve sistemi tekrar kuracağımız zaman bize sıfırdan mı yoksa son yedekleme haliyle mi açılmasını istediğini soruyordu. yani eklediğim uygulamalar olsun, ayarlar olsun, kayıtlı eposta hesaplarım olsun hepsi otomatik son yedeklediğim haliyle kuruluyordu. sanırım windows 10 'da böyle birşey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WICARDO -- 3 Ağustos 2015; 10:33:53 >

Orijinalden alıntı: yasin_92

takılı olan flash ve harici diskleri çıkar onlardan boot etmeye çalışıyor

merhaba hocam lg g2 konusundandın değil mi

Haklısın formatdan sonra bios ayarlarını değiştirmedim nasıl aklıma gelmedi bu.
  • Hocam bana bir yardım edin USB'Ye indirdim bu mediacreationtoolx64 ile sonra abi yüklüyorum yüzde yüz oluyor PC'ye res atıyor bu ekran geliyor

Bu ekran ama altında Hazırlanıyor yazmıyor öyle kalıyor.

Windows 10 22H2 Rehberi | 14 EKİM 19045.6456 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU]

Bende donduğunu düşünerek PC'yi kapatıyorum tekrar açıyorum şu ekran geliyor bu sefer.

https://store.donanimhaber.com/fe/32/e9/FE32E9E1EB7BAC3902EB2BE8658EC471.jpg

Sizin yazdığını çözüme göre anakart biosunu güncellemem gerek ama ben bunu nasıl güncellicem DriverBooster falan yükledim güncelleştirmeler yaptım.

Sistemim böyle yardımcı olun bir.

biosagentplus.com
    BiosAgentPlus.com - Extend your PC's life with a BIOS update
    http://biosagentplus.com/result/e2efbd38e3dc89f029ed0da4d0262601?PHPSESSID=7hcvoduf6j6tdhphlbaabs3176

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerandia -- 3 Ağustos 2015; 13:59:09 >

• Nasıl kendi flashlıyor ya işte ilk önce yükselttim güzel şekilde lisansımıda onayladı.

Sonra 2. seçenekten usbye yazdırdım isoyu (klasör olarak) daha sonra İmgburn ile klasörleri iso yaptım şimdi de usb ile temiz format atmayı planlıyorum?

nerede yanlış yapıyorum veya yanlış yapıyor muyum?

@srsy @nightsoldier @cohannan

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

Bu nasıl bir sorun ya?

Windows 10'lu bilgisayarimi, tasinabilir harddiskim takili sekilde acamiyorum, baska usb takili iken denemedim de sorunun aciklamasi nedir, 1 tb seagate hdd, icinde normal verilerim var baska bir sistem falan kurmadim icine?
    Windows 10 22H2 Rehberi | 14 EKİM 19045.6456 | Resimli Anlatımlar | Araçlar [EFSANE KONU]

usb boot açık kalmış olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: redd2nt

Nasıl kendi flashlıyor ya işte ilk önce yükselttim güzel şekilde lisansımıda onayladı.

Sonra 2. seçenekten usbye yazdırdım isoyu (klasör olarak) daha sonra İmgburn ile klasörleri iso yaptım şimdi de usb ile temiz format atmayı planlıyorum?

nerede yanlış yapıyorum veya yanlış yapıyor muyum?

@srsy @nightsoldier @cohannan

Yanlisiniz su
    secim asamasinda bellege yaz secenegini secmeniz. O rada bu pcyi yukselti sececeksiniz, sonra kurulum asamasinda bir secenek daha gelecek,hicbir seyi saklamayi sececeksiniz

• Arkadaşlar Samsung laptop kullanıyorum.güncelleme için rezerv yaptırdım ancak bildirim gelmedi...bildirimden sorguladim Samsung recovery dahil 5 tane programı kaldirmam gerekiyor diyor.bunları kaldirsam güncelleme alır miyim? Begenmezsem windows 7 dönmem kolay mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam resimdekileri sırayla yap işletim sistemine göre hangi versiyonu seçeceğine sen karar ver. bunları yapınca elinde bir iso dosyası olacak. sonra rufus adlı programla bu iso dosyasını usb ye kuracaksın ve kurulum yapacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lodos denizcisi -- 3 Ağustos 2015; 11:01:24 >

• 
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.