|
Tsunami41 -> Bugüne Kadar Olan Alışverişlerim (4 Aralık 2006; 6:33:40)
|
Arkadaşlar beni tanıyan benimle alışverişi olan pek çok kişi oldu. Referanslarımı düzenleyebilmek ve kimden ne aldığımı kime ne sattığımı düzenli olarak takip edebilmek için bu eski ilanımı değiştirdim. Benimle alışverişi olan arkadaşların ilanıma mesaj atarak hatırlatmalarını rica ediyorum. Ne sattım veya aldım yazabilirseniz memnun olurum. Sizin yazdıklarınıza göre bu başlığı sürekli güncelleyeceğim. Şimdiden yardımcı olan olmayan herkese çok teşekkür ederim. Hayırlı alışverişler. __________________________________________________ SATIŞLAR - Enderc[emin değilim]: 64mb Ati Radeon 8500LE. Donanım Haber üzerindeki ilk alışverişimdi[:)] Arkadaşa kartı Gebze'de elden teslim etmiştim. Herhangi bir sorun olmamıştı.
- Resident: Epox 8rda+ Anakart, AMD Athlon XP 2500+ Barton işlemci, SkyStar2 dijital uydu kartı, çeşitli fanlar. Elden alışveriş yaptım. Sorunsuz alışveriş yapabileceğiniz biridir.
- mendiss: Arkadaşa s939 Athlon 64 3200+ venice satmıştım. Yanlış hatırlamıyorsam önce ürünü göndermiştim kendisi ile ilk alışverişim olmasına rağmen. Kendisi de ürün eline geçince en kısa zamanda parasını göndermişti sağolsun. Kesinlikle güvenebileceğiniz bir arkadaştır kendisi.[:'(]
- pSyCo: Kendisine Asus A7V8X ve Epox 8KRAI anakart satmıştım. (Modellerden emin değilim) Küçük bir aksaklık olmuştu benden kaynaklanan en kısa zamanda sorunsuzca çözmüştük[&:] Anlayışı ve güveni için arkadaşa çok teşekkür ederim.
- smela: Hemşerim olur[;)] Asus A8N SLI Deluxe anakart, Ati x850xt ekran kartı ve AMD Athlon 64 3000+ Winnie işlemci satmıştım. Bir board bir insanı nasıl deli eder beraberce görmüştük[8D] Sorunsuz ve elden bir alışveriş olmuştu.
- joes: Kendisine işlemci satmıştım. Klasik uygulama önce para sonra kargo şeklinde alışveriş yapmıştık. Bir problem çıkmamıştı. İmzasındaki (colt'un kardeşi) Tsunami41 şeklindeki kısım yanlış anlaşılabilir, colt'un kardeşi olan kendisidir ben değilim[8D]
- kalpakci: Eski ev arkadaşım. Şu anki misafirim[8D] pSyCo'nun psuyu ona satmıştım. Bunun yanında 1-2 de ram vermiştim. Elindeki rami almadan rahat yok bana kalpakci unutma[8D]
- Network KILLER: Eski ev arkadaşlarımdan biri daha[8D] İnsan çok ev değiştirince bir sürü ev arkadaşı oluyor.[&:] Kendisini alattin_nuri ile görüştürüp 550W FSP psu konusunda yardımcı olmuştum. Rami aldığın kişinin msn'ini de vermiştim yahu nasıl bilmezsin[8D] hey'den aldığı ram için de aracı olmuştum alışverişe. Benim gibi tembellik etmeyip okulunu zamanında bitirip mühendis sıfatı ile ortalıklarda dolaşan bir kardeşimizdir.[:'(] owbilo'dan aldığım anakart işlemcinin bana ulaşmasında büyük emeği geçmiştir aynı zamanda[8D]
- Erdemliol: Kendisine 512MB Corsair XMS ram satmıştım. İstanbul'daki bir arkadaşıma yakın olduğu için onun vasıtası ile elden teslim ettirmiştim. Sorunsuz bir alışveriş olmuştu. [&:]
- monq: Aslında alışeverişi sadece benim satışım olarak nitelendirmek pek doğru olmaz. Bendeki Opteron144 işlemci ile ondaki 3700+ işlemciyi takas etmiştik. Sorunsuz bir alışveriş olmuştu. Daha sonra sattığı opteronun garantisi konusunda yardımcı olmaya çalıştım fakat elimde olmayan sebepler dolayısı ile net bir cevap alamamıştım. Alan arkadaş kusura bakmasın. [&:]
- zafer666: Kendisi ile bir tren istasyonunda buluşup anakart takası yapmıştık. Aslında o kadar ilgi beklemiyordum ama sağolsun çok yakın davrandı.[:'(] Sonrasında kendisine yine forumdan aldığım bir işlemciyi satmıştım. Neden olduğunu anlayamadığım bir sorun sebebi ile istediği verimi alamamıştı işlemciden bildiğim kadarı ile. Açıkçası bu beni üzmüştü ama o an için elimden gelen pek birşey yoktu.[X(] Sorunsuzca alışveriş yapabileceğiniz bir arkadaştır. Hiçbir şüpheniz olmasın[:'(]
- ankura: Bir alışverişimiz olmuştu ama ayrıntısını ben de tam hatırlayamıyorum. Biraz aceleye gelmiş bir alışverişti sanırım. Kargo ile olduğu kesin de gerisi meçhul işte[8D] Ama bir sıkıtnı olsa kesin hatırlardım. Diğer pek çok alışverişim gibi sorunsuz olduğu için unutmuşumdur belki. Alışveriş yapacaksanız sizi fazla uğraştırmayacak bir arkadaştır.[:'(]
, , Alım ve satım yaptıklarım:korkmazmustafa, Jordan Collier, hederahelix, colossol, rabesantrata, coyotes, delibash2002, Daywalkerr, centerland, HercuL, GÖKAY, hasli, tamtamam, Samuray_, milyondabir, Martin Mystere, RaceDoctor, Cenk Manisalı, reLo, mahony99, fredycrouger, huso, serqanz, ahmetdemir, single, mishra, Thermaltake, home_sweet_chaos, stuka, osipower, SkyStar37, jetman, IRFUN4EVER, taktik, digitaldelisi, lokosit, rEaDy_for_aCtion, R@, nibble, cyraxus, khueljin, goofy17, maverick_2006, , _vitaly_cl, abba, ozgboy, bilkerk, orhan6699, Akelei, ufuk_acar, voodoo9021, hukukcu, the_12quadrant, Plakton, CaesaR, SELBAL, süsse, carsibilgisayar, relf, eskobar35, cenkee, SquAnDeR, pSyCo, 19, plyr, fortress34, Lèon, HellBlazer, mkoyuncu, Erdemliol, bozkurtomer24, Astra OPC, DEVAMI GELECEK...
|
|
|
|