Şimdi Ara

COWON A2 İNCELEMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
1
Favori
55.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • A2 im dün elime geçti. 1 gündür kullanıyorum ve alete resmen aşık oldum diyebilirim. Şöyle ortalama bir inceleme yazısı yazıyım istedim.

    Öncelikle kutudan çıkanları belirtiyim

    1- A2
    2- Deri kılıf (kullanışlı birşeye benziyor, aleti tamamen kapatıyor, aynı zamanda çevirip stand olarakta kullanabiliyorsunuz.)
    3- Usb kablo
    4- Şarj adaptörü ( aldığım satıcı bizim prizler için uçta eklemiş)
    5- AV kablo ( kayıtla ilgili sonra bilgi vereceğim)
    6- Mini to mini kablo (başka ses kaynağından direkt kayıt yapmak için)
    7- Usb host kablosu ( başka usb girişli aletlerden bilgi aktarıp almak için)
    8- Taşımak için ip
    9- kulaklık, cd ıvır zıvır

    İLK İZLENİM

    A2 yi ilk elinize aldığınızda kalitesini anlıyorsunuz hemen.Ekranı gerçekten büyük(4 inç), malzeme kalitesi tüm cowonlar gibi üst düzey. Ama şunu belirtiyim alet hakikaten ağır ve büyük. Dün dışarı çıkarken montun cebine koydum ve ağırlığını hissediyorsunuz.Kot cebine falan atıp taşıncakta birşey değil.(Ben öyle düşünüyordum) . Tuşların yeri çok ergonomik.Cowon genel amaçlı tuşu bundada kullanmış.Son zamanlarda telefonlardaki joyistik tuşu yani. Bence gayet kullanışlı. Hemen altında 4 yatay tuş var alt alta. En üstte back tuşu var, Zvm deki tuşa benziyor.Onu altında A-B-C tşları var ki bunların işlevi bulunduğunuz menüye göre değişiyor. Ve hangi tuşun ne yapacağını alet altta size belirtiyor, sorun yok yani. Onun dışında hemen sağ üstte açma kapama tuşu var.Çok yumuşak, hafif dokunmanızla işliyor.Kapalıyken bir kere dokunmanız yetiyor açmak için.Açıkken kapamak için uzunca basıyorsunuz, eğer açıkken bir kere basarsanız ekranı kapatıyor( hoş bir özellik). Üstte 2 tane stereo hoparlör var, ses seviyesi pek tatmin edici değil, son seste bile bangır bangır ötmüyor, gerçi benim için önemi yok. Sol yanda gizli bir bölme var, burayı açınca usb bağlantısı, usb host bağlantısı ve av çıkışları var. Ayrıca kulaklık çıkışı ve güç girişide burada.Ben açıkcası yanda olan kulaklık çıkışlarına pek sıcak bakmıyorum, cowon g3 te böyle. Aletin alt sağ kısmında ise 3 işlevli bir kaydırmalı düğme var, Zvm inkine benziyor. Bunla aleti hold durumuna getirebilir, görüntünün lcdmi yoksa av outa mı verileceğini seçebilirsiniz. Tuş, giriş çıkış yerleşimi güzel ve yeterli olmuş.

    VE A2 SAHNEDE

    Özelliklere gelecek olursak: öncelikle bu tarz aletlerde ki en önemli şeye yani ekrana değinmek istiyorum.Ekran 4 inç geniş formatlı gerçek 16 milyon renkli bir ekrana sahip.Çözünürlük 480x272 . Ayrıca attığınız filmleri reencode etmenize falan gerek yok, bu özelliği çok hoşuma gitti.Direkt attığınızda, alet direkt onu ekrana yayıyor. Özellikle 16:9 formatındaki medyalarınızı direkt full ekran izliyorsunuz ki çok güzel.Ekran tam efektif kullanılıyor böylece.Ekran çok net, parlak ve temiz bir görüntü veriyor.İzleme açısıda gayet geniş.Parlaklığı 1-9 arası ayarlayabiliyorsunuz.Kendinden 7de geliyor ama ben 5 e kadar çektim ve hala çok net. Tüm lcd ekranlar gibi bununda ekranı güneş ışığında pek performanslı değil. Ama zaten hepsi böyle.Ama direkt ışık vurduğunda olan bir durum bu, direkt almadığında gayet net.
    Pile gelicek olursak, zaten A2 nin en önemli avantajı pil ömrü(4300 mah). Resmi rakamlar 10-18 ve okuduğum yorumlarda 8 saate geldiğini biliyorum.Rakiplerini neredeyse 2 katı. Bendeki A2nin batarya fulldü. Dünden beri baya kurcalamama, dosya trabsferi yapmama rağmen , daha 1 çizgi indi(4 çizgi var).
    Arabirime gelirsek, A2 nin açılışı ve kapanışı inanılmaz hızlı. Menüsü çok güzel ve kullanışlı.Menüden filmlere, müziklere, resimlere, dokümanlara, browsera, radyoya, kayıt özelliğine, ayarlara, dmb playera( bu özelliğe pek bakmadım ama tahminim alet üzerinden tv ve radyo kanallrına bağlanıp izleyebiliyorsunuz) ve ayrıca benim acayip hoşuma giden bir kısıma giriş var ki burası son dinlediğiniz, izlediğiniz, okuduğunuz vs her türlü dosyayı kaldığınız yerden devam etmenize imkan sağlıyor. Yani mesela bir filme başladınız ve 30 dakika sonra bıraktınız, sonra dizi izlemek istediniz açtınız ve onuda yüzde 38 de bıraktınız, sonra açtınız ebook okumaya başladınız vs, bunların hepsini aklında tutuyor alet ve kaldığınız yerden hiç bir ayar yapmadan devam edyorsunuz. Ekranın üst sağ kısımında sırasıyla ses seviyesi(40 kadar) , saat ve pil durumu gözüküyor.Altta ise daha önce belirttiğim, menü için açıklayıcı yönergeler var. Mesela müzik dinlerken B ye bastığınızda ses ile ilgili ayarlar beliriyor ve buradan direkt ayarlıyorsunuz, ana menüye dönmeniz gerekmiyor yani.
    Ses kalitesi ve müzik performansı mükemmel. Öncelikle ses seviyesi 0-40 arası. Zaten aletin 32+32 gibi inanılmaz bir çıkış gücü var, ayrıca gürültü oranıda 95 ki esas amacı vidyo olan bir alet için mükemmel bir değer. Ses ayarlarında klasik bir cowon diyebiliriz.İnanılmaz etkili ve çok ses ayarı mevcut.Bunlara kısaca jet effects deniyor. Mechbass, BBE, MP enhance, 3D surround, custom ve tanımlı EQ ayarı ile ses siz nasıl isterseniz öyle çıkıyor. Kısaca değinecek olursak Mechbass, low frekansları güçlendiriyor, bildiğiniz sonynin megabassı gibi, şunu söyleyebilirmki mechbass şimdiye kadar gördüğüm en etkili ve kaliteli bass eklentisi. Son seviyede bile(0-10) en ufak bir bozulma, boğulma yapmıyor. Zvm in bass boostundan daha iyi.Bass boostta iyi ama mechbass bir adım önde.Zvmdeki boost bazen sesi boğuyor ama mechbassta böyle bir durum yok.BBE ise midbas ve midtiz e biraz vurgu yapıyor. Ama çok fazla abartmmak gerekiyor, 5-6 ç seviye yeterli.Mp Enhance biraz xfi kartlardaki Smart Volume Manageent a benziyor, düşük kalitedki ses dosyalarını daha dinlenebilir yapıyor.3D surround ise sese genilik katıyor, xfilerdeki EAX efektlerine benziyor.EQ da 5 band ve -10 +10 şeklinde. SOnuçta hepside etkili ve işini iyi yapıyor.Özellike MEchbass bir numara diyebilirim.UM2 im kendine geldi. Genel olarak ses kalitesinde ben bu kadar başarılı olacağını düşünmüyordum ama şunu itiraf edeyim ki ZVM den daha çok hoşuma gitti sesi. Şöyleki: aletin bas kısmı ZVM den daha iyi ama bu kadar sağlam basa, tiz ve midleride boğmuyor, bu kısımda ipoda benzerlik var. Sesi hakikaten acayip akustik veriyor. Üste düzey bir kalitede.Alet ogg flac gibi ağız sulandıran formatları destekliyor. (Son firmware 1.85)

    Vidyo performansına gelelim şimdi de: A2 tam bir vidyo canavarı, oynatmadığı format yok gibi.Divx performansı üst düzey.Hiç bir takılma bozulma yok. Ama asıl can alıcı kısmı ise altyazı desteği.A2 .smi-.sr.sub gibi popüler altyazı formatlarını destekliyor. Subtitle Workshop gibi bir programla her tür altyazı formatını bunlara çevirebilirsiniz. Filmde görüntüsü çok net, hiç bir şekilde okuyamama gibi bir durum yok.Ayrıca rengini seçebiliyorsunuz altyazının.Fil dosyalarını çevirmeniz, yeniden işlemeniz falan gerekmiyor.Direkt atın ve izleyin, alet gerekli çözünürlüğe getirip ekrana veriyor zaten.Ac3 filmlerinde de sorun yok, downmix yapıp stereo olarak veriyor.Tam bir film makinası anlaycğaınız, hiç uğraştırmıyor.Film sırasında hızlı ileri geri alabiliyorsunuz.Dosyayı açarken biraz bekliyorsunuz, 6-7 sn kadar.Ayrıca altyazı ile film arasında seknronşzyon sorunu varsa bunuda alet üzerinden ayarlayabiliyorsunuz. Ayrıca multi ses içeren filmlerde de istediğiniz ses arasında seçim yapmak mümkün. Görüntü formatını da isterseniz 4:3 16:9 auto şeklinde ayarlayabilirsiniz. Filmlerin çözünürlüğünün yüksek olması ya da kbs değerinin yüksek olması(yani kalite) sorun olmuyor, herşeyi açıyor mübarek.Her türlü divx xvid açıyor.Mpeg1 ve wmv 9 da açtıkları arasında.Ama önemli olan divx.Tahminim herkes içinde böyledir.

    Aletin vidyo çıkışı ise iyi düzeyde, 640-480 çıkış veriyor. Ben denemedim ancak okuduğum yorumlarda iyi olduğu söyleniyordu, bu konuda Archos biraz daha iyi galiba. Tvden kayıtta da fena değil ama çokta iyi değil. En fazla 640-480 de mpeg4 formatında ve mp3 düzeyinde kayıt yapıyor.Dediğim gibi bu özellikleri beni pek ilgilendirmiyor şu an için ondan okuduğum yorumlardan yola çıkarak söylüyorum.

    Radyo özelliğinde 25 istasyonu hafızasına alabiliyor, istediğiniz bölgeyi seçebiliyorsunuz format olarak(avrupa, us, japonya vs). Kalitesi orta halli, dinlenebiliyor.Radyodan kayıt özelliği var.

    Resim gösterme özelliğinde ise baya bir ayrıntı var. Zoom falan mümkün.Ayrıca her dosyaya aletten direkt müdahele edebiliyorsunuz, silme vs gibi. Resim gösterme özelliği çok iyi, resimler inanılmaz canlı ve net. Resim bilgileri sağ altta gösteriliyor.

    VE SONUÇ

    Evet arkadaşlar işte A2 böyle bir cihaz. Alsında söyleyecek daha bazı şeyler var ama çok derine inmek istemedim. Bu kadarı bir fikir verir size umarım. Alet şu anda piyasanın en iyilerinden bana göre. ZVM w ye tercih edilmesi gereken bir alet.Ekran olsun, pil olsun, ses ve vidyo performansı olsun bir adım önde. Son firmware ile Türkçe dil desteği olmasa da font desteği gelmiş, altyazılar için çok önemliydi. Umarım yakında Türkçe dil desteği de koyarlar. Ayrıca albüm art desteği de var artık. Müzik çalarken solda albüm artı, altında sanatçı, albüm ve dosya ismini yazıyor.Solda ise büyükçe bir grafik eq var, sese göre hareket ediyor, onun altında jet effects ve dosya hakkında teknik bilgiler var.Yani ekranda herşeye hakimsiniz.Çok hoşuma gitti bu. Menüler arası geçiş bazen yavaş olabiliyor ama çok değil, arada takılıyor falan.Nadir oluyor ama. Son söz olarak eğer vidyo için bu aralar bir pmp düşünüyorsunuz Cowon A2 yi ihmal etmeyin, hem vidyo hem ses kalitesi olarak mükemmel. 10 üzerinde 9 veriyorum bu alete. Ayrıca ben A2 için Zcover silikon kılıf aldım, tam oturuyor ve kullanışlı, tavsiye ederim. Birkaç resim ekliyorum ama zaten milyon kadar resim var nette.Şuradanda bakabilirsinizhttp://www.iaudiophile.net/gallery/thumbnails.php?album=23 http://www.iaudiophile.net/gallery/thumbnails.php?album=24

    Birkaç gün sonra Cowon G3 incelemesi de düşünüyorum.Umarım işinize yarar.

     COWON A2 İNCELEMESİ


     COWON A2 İNCELEMESİ


     COWON A2 İNCELEMESİ


     COWON A2 İNCELEMESİ


     COWON A2 İNCELEMESİ


     COWON A2 İNCELEMESİ







  • @yimlaz, dostum çok gzl olmuş incelemen bence temas edilmesi gereken her noktaya temas etmişsin tebrik ederim Benim görüşüm cihazın muhteviyatı 10 numara fakat psp yi bile dışarı çıkarmıyorum yani boyutu problem yaparım ekseriyetle ve bundan dolayı pmp ve türevlerini pek tercih edebileceğimi sanmıyorum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MyStİCaL

    @yimlaz, dostum çok gzl olmuş incelemen bence temas edilmesi gereken her noktaya temas etmişsin tebrik ederim Benim görüşüm cihazın muhteviyatı 10 numara fakat psp yi bile dışarı çıkarmıyorum yani boyutu problem yaparım ekseriyetle ve bundan dolayı pmp ve türevlerini pek tercih edebileceğimi sanmıyorum


    +1
    güzel inceleme.. alet de çok iyi.. fakat boyut olarak problem teşkil eder bu tür aletler benim açımdan da..
  • yaw abi imzana baktım da... hersey varmış sende :) merak ettim alıp satıyon mu yoksa koleksiyon mu yapıyon yokda :D
  • Wouuuuww

    Aklımdaki bütün soruları sildin attın Yılmaz. Daha önce bilseydim senin alacağını bırakmazdım peşini

    Süper inceleme olmuş... Valla dehşetsin yani... Ama dokunmadığın bir yan dikkatimi çekti o da idtag

    Taşıması o kadar zahmetli mi?
  • @saprofit, dostum kimeydi o soru
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MyStİCaL

    @saprofit, dostum kimeydi o soru



    alım satım olunca
  • yılmaz'a sordum yaw baksana aletlere ZVM cowon a2 ve g3 +UM2 allah allah!! :)
  • quote:

    Zvm in bass boostundan daha iyi.Bass boostta iyi ama mechbass bir adım önde.Zvmdeki boost bazen sesi boğuyor
    Evet zaten kullanıcıların geneli de bunu kabul ediyor. Mach3Bass gerçekten şu an bulunan en iyi bass efekti...

    quote:

    Genel olarak ses kalitesinde ben bu kadar başarılı olacağını düşünmüyordum ama şunu itiraf edeyim ki ZVM den daha çok hoşuma gitti sesi. Şöyleki: aletin bas kısmı ZVM den daha iyi ama bu kadar sağlam basa, tiz ve midleride boğmuyor, bu kısımda ipoda benzerlik var
    Ama burada anlamadığım bir şeyler var. Aylardır anladığım kadarıyla senin için her zaman en önemli frekans basslar, yani bass efektlerine ayrı bir ilginin olduğu falan da belli oluyordu Tabii doğal, eleştirecek değilim, söyleme sebebim şu. Yine hatırladığım kadarıyla tizleri pek sevmiyorsun, hatta ZV:M'de de bir ara "-"lere çektiğini söylemiştin. Ama tiz seven birisi için Cowon efektleri ve kullanıcı ekolayzerlarının kesinlikle uygun olmadığı söylenir. Yani tizi çok sevmediğin için nispeten daha ayrıntısız bir high topluluğu daha çok hoşuna gitmiş olabilir mi?

    Denemedim tabii A2 veya X5L gibi modelleri. Ama bass efektlerinin üstün olduğunu bilirim okuduğum sayısız yorumdan, alırken eminim tahmin ediyordun sen de. Ama basslarda Cowon ne kadar üstünse, tiz ve midlerde de Creative o kadar üstün gözüküyor testlerde. Yani senin sevdiğin müzik tarzıyla ilgili olduğu için çok hoşuna gitmiştir sanırım, Cowon gerçekten anlıyor basstan. W900'ü bile bass efektlerinden dolayı çok sevdiğini düşünürsek beğenmen normal bir basshead olarak...


    ---------------------------------
    Bir de bir şey sormak istiyorum. Cowonların User EQlarının kullanışsız olduğu, işe yaramadığı söyleniyor. Yani Cowon'da efektler çok önemliyken, User EQ gerçekten vasıfsız frekanslardan oluşuyormuş. Bu konuda bir izlenimin var mı? Şu an o konuda en üstün alet ZV:M herkesin dediği gibi, ZV:M ile custom EQ'da verebildiğin sesi bunda kodlaman mümkün oluyor mu?

    Saygılar




  • harika bi inceleme olmuş yılmaz. güle güle kullan.
  • Güzel bir inceleme olmuş eline sağlık. Güle güle kullan...

    Size 5.24 X 3.07 X 0.87 inches (133 X 78 X 22 mm)
    Weight 10.5oz (298g)

    Boyut ve ağırlığı benim beklentilerimin çok üstünde o yüzden yanaşmıyorum bu tarz aletlere..Evde bile olsam dolaşırken,yemek yaparken-yerken,ihtiyaç giderirken vs sıkıntı yapıyor bu özellikleri.
  • Öncelikle iyi günlerde kullan @yilmaz196, aslında Zen Vision:M almadan önce ben de düşünmüştüm A2'yi ama @The_Mad in bahsettiği gibi nisbeten büyük ve ağır olması yüzünden vazgeçmiştim ama kalitesine diyecek laf yok...
  • artık ben büyüklüğü ve ağırlığını da geçtim. alacağım artık. kafaya koydum

    gülü seven dikenine katlanır
  • incelemek güzel olmuş bende bass lara çok ilgi duyan bir insamımdır ve bu alet tam benlik en kısa sürede alacağım zaten bundan ama aklımı kurcalayan birkaç soru var int de bu aletin 20gb ve 30gb lık modellerinde kutulardan farklı aparatlar çıktığını gördüm ! ayrıca cowon a2 lerin bazılarının tuş yönetimi biraz farklı bazıları joistik tuş altındakıler ise back menü ve 1 tuşda A-B yazanlar var !! anlayamadım yani kutu içeriği meselesi asıl önemli olan benim için birisinde şarj cıhazı yok onun yerine kablolu uzakdan kumanda var bu önemli bir aksesuar benim için ama paket içeriği ülkeye göremi yoksa 20gb ve 30gb a göremi değişiyor onu anlayamadım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Odysseyy


    quote:

    Orjinalden alıntı: MyStİCaL

    @saprofit, dostum kimeydi o soru



    alım satım olunca

    Benim ole ticaretini falan yapmam ürün alırım kullanırım sonra satarım
  • Zaten ben zvmden tiz mid olarak daha iyi falan demedim. ''ZVM den daha çok hoşuma gitti sesi'' demişim. Teknik veriler ya da çoğunluğun fikri beni pek bağlamıyor tabi. Zaten her zaman, sahip olduğum her aletin - sini de + sınıda söylemişimdir, asla körü körüne tutuculuk yapmam, zaten böyle şeyler saçma geliyor bana. Ne duyuyorsam ona göre yorum yaparım, kimi katılır kimi katılmaz, herkesin kulağı ,zevki farklı . Muhakkak zvm orta ve üst frekanslarda iyi olabilir, o kadar ayrıntısına inmedim ben. Ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, cowonun bastaki başarısı, zvmnin mid-tiz deki başarısından daha fazla. Mesela G3 te mid tiz A2 deki kadar net temiz, akustik değil. Zaten şu ana kadar o kadar çok mp3 player dinledimki artık kulak tanıyor bazı şeyleri hemen. Mesela daha öncede söylemiştim, zvm h320 den daha iyi bir cihaz, ses kalitesi daha iyi. Ve şimdi de A2 nin sesi zvm den daha çok hoşuma gitti.(Bunda jet efektlerinin payı büyük)Bunlar tabiki kişisel zevktir, daha ötesi olamaz. Ama benim tarzımda olanlar için bir tavsiye olur görüşlerim.

    Ayrıca senin yzından sonra jet efektleri kapayarak sadece eq ayarlında karşılaştırma yaptım, aynı şarkılarda. Hiç bir ses eklentisi olmadan(2 playerdada, bas eklentileri, eq, ses düzeltme vs herşey kapalı) sesleri çok yakın geldi bana, ama gerçekten zvm in tizler midler daha keskin ve net. Ama sadece eq ları açınca açıkcası hemen hemen aynı şekilde düzenledim eqları ve zvmin ses çok daha fazla etkilendi ama bu halde bile A2 nin sesi daha güzeldi. Heralde ikisini eq düzeni farklı, bundan kaynaklandı. Ama dediğim gibi zvmin eqlar daha etkili, kalite ses olarak demiyorum yalnız.

    SOnuçta jet efektlerden kaynaklanan baya bir güzelleşme var A2 de. Benimde bu hoşuma gitti. Ama zaten o kadar kalite farkı yok bunu diyorum ben. Zevk ve kulak renginize göre değişen bir durum var ortada.Kimisi öyle kimisi böyle sever. Creativein ses eklentisiz biraz daha güzel yalnız, daha keskin. Buda tahminim genel kanı mid-tiz üstünlüğünden geliyor.
    quote:

    Orjinalden alıntı: Be Creative

    quote:

    Zvm in bass boostundan daha iyi.Bass boostta iyi ama mechbass bir adım önde.Zvmdeki boost bazen sesi boğuyor
    Evet zaten kullanıcıların geneli de bunu kabul ediyor. Mach3Bass gerçekten şu an bulunan en iyi bass efekti...

    quote:

    Genel olarak ses kalitesinde ben bu kadar başarılı olacağını düşünmüyordum ama şunu itiraf edeyim ki ZVM den daha çok hoşuma gitti sesi. Şöyleki: aletin bas kısmı ZVM den daha iyi ama bu kadar sağlam basa, tiz ve midleride boğmuyor, bu kısımda ipoda benzerlik var
    Ama burada anlamadığım bir şeyler var. Aylardır anladığım kadarıyla senin için her zaman en önemli frekans basslar, yani bass efektlerine ayrı bir ilginin olduğu falan da belli oluyordu Tabii doğal, eleştirecek değilim, söyleme sebebim şu. Yine hatırladığım kadarıyla tizleri pek sevmiyorsun, hatta ZV:M'de de bir ara "-"lere çektiğini söylemiştin. Ama tiz seven birisi için Cowon efektleri ve kullanıcı ekolayzerlarının kesinlikle uygun olmadığı söylenir. Yani tizi çok sevmediğin için nispeten daha ayrıntısız bir high topluluğu daha çok hoşuna gitmiş olabilir mi?

    Denemedim tabii A2 veya X5L gibi modelleri. Ama bass efektlerinin üstün olduğunu bilirim okuduğum sayısız yorumdan, alırken eminim tahmin ediyordun sen de. Ama basslarda Cowon ne kadar üstünse, tiz ve midlerde de Creative o kadar üstün gözüküyor testlerde. Yani senin sevdiğin müzik tarzıyla ilgili olduğu için çok hoşuna gitmiştir sanırım, Cowon gerçekten anlıyor basstan. W900'ü bile bass efektlerinden dolayı çok sevdiğini düşünürsek beğenmen normal bir basshead olarak...


    ---------------------------------
    Bir de bir şey sormak istiyorum. Cowonların User EQlarının kullanışsız olduğu, işe yaramadığı söyleniyor. Yani Cowon'da efektler çok önemliyken, User EQ gerçekten vasıfsız frekanslardan oluşuyormuş. Bu konuda bir izlenimin var mı? Şu an o konuda en üstün alet ZV:M herkesin dediği gibi, ZV:M ile custom EQ'da verebildiğin sesi bunda kodlaman mümkün oluyor mu?

    Saygılar




  • Yok hocam, ben severim değişikliği, bana en uygun sesi arıyorum sadece .Bu da cowon oldu galiba. Ayrıca severim teknolojiyi.
    quote:

    Orjinalden alıntı: saprofit

    yaw abi imzana baktım da... hersey varmış sende :) merak ettim alıp satıyon mu yoksa koleksiyon mu yapıyon yokda :D
  • @Yilmaz196
    Yanlış anlamamanı istemiştim ama bazı yerlerde yanlış anlamışsın sanırım.
    quote:

    Zaten ben zvmden tiz mid olarak daha iyi falan demedim. ''ZVM den daha çok hoşuma gitti sesi'' demişim
    Ben de böyle bir şey iddia etmedim ki zaten. Olabilir yani, dinlediğin müzik tarzına daha uygunsa tabi onu beğeneceksin. Eleştirmemiştim ama eleştirdiğimi sanmışsın sanırım.

    quote:

    Teknik veriler ya da çoğunluğun fikri beni pek bağlamıyor tabi. Zaten her zaman, sahip olduğum her aletin - sini de + sınıda söylemişimdir, asla körü körüne tutuculuk yapmam, zaten böyle şeyler saçma geliyor bana
    Bu tarz da bir şey söylememiştim

    quote:

    Muhakkak zvm orta ve üst frekanslarda iyi olabilir, o kadar ayrıntısına inmedim ben
    İşte ben de inmeni istediğim için bunları sordum. "tiz ve midlere nasıl iyi dersin" demedim, acaba dinlediğin müzik tarzından dolayı Cowon'un mid eksikliği ortaya çıkmamış olabilir mi dedim.

    Sorularıma cevap verdiğin için ayrıca teşekkür ederim. Jet efektler Cowon'un uzmanlık alanı, Creative'in çok fonksiyonel 5bandı nasıl beğeniliyorsa gerçekten Cowon'un da hakkını vermek gerek... Bakalım, Creative'in olası X-Fi DAP'ında ne gibi yeni teknolojiler olacak...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be Creative -- 1 Aralık 2006; 11:37:05 >




  • @yilmaz196 arkadaşa kesinlikle katılıyorum...ürünü benimde inceleme sansım oldu....güzel bir makina..flim seyrediliyor müzik dinleniyor vs 30 gb harddisk kapasitesi var..cowon A2 için linkte vereyim..
    http://www.servisim.com.tr/urundetay.asp?ID=15&s=3
  • Becreative, önemli olan zaten bilgi ve tecrübelerimizi aktarmak, yoksa başka bir amacımız yok. O ikinci cümleyi zaten sana ilintili olarak yazmadım.
    Ayrıntısına inmedim derken, birkaç şarkı dinleyerek ve duyduklarıma göre yorum yaptım. Hani bir ara turuncu zvm ile x5 arasındaki bir teknik karşılaştırmayı eklemişti ya topiğe, orada midlerde üstündü x5, işte ben bu tarz şeylere karşı söylüyorum, önemli olan insanın kulağıdır zevkidir diye.Herşey teknik doğrular değildir.Demek istediğim bu. Zaten bu tarz ürünlerde o kadar fark beklemek olanaksız.Arada çok küçük nüanslar oluyor. Bu farkada insanın kulağı, zevki karar veriyor, olay bu.




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.